tiistai 8. syyskuuta 2015

Sontsan rankka pepputreeni

Tätä postausta lupailinkin jo aikaisemmin ja täältä se nyt vihdoin löytyy! Näin viikon alkuun on hyvä iskeä ruudulle treenijuttuja, sillä mulla itselläni oli ainakin tarkoitus vietellä treenailuntäyteinen viikko! Toivottavasti tämä antaisi itselleni ja ehkäpä jollekin muullekin hieman lisäpuhtia toteuttaakin urheilulliset suunnitelmat. ;)

Kesällä oli tapana iskeä peppu hiekalle, nurmikolle tai aurinkotuoliin, mutta nyt olikin jo korkea aika herätellä ne pakarat sieltä kesälaitumilta taas tosi toimiin! :D Sonja tuli Foxille pitämään mulle kunnon hikitreenin jalka- ja peppuliikkeitä painottaen. Kyseisen treenin jälkeen mulla oli kyllä paikat kolmisen päivää ihan jumissa ja olenkin kopioinut osan liikkeistä myös omaan treeniohjelmaani. :)

Kyykky bosu-pallon päällä 

790

2015-08-02


Aloitettiin kyykkäilemällä bosu-pallon päällä tasapainotellen. Lisäboostia tuomaan napattiin kouraan vielä 10 kg levypaino. Kyykkää niin, ettei bosu-pallo keinu jalkojesi alla.

Jalannostot jumppapallolla

824

Pidä yläkroppa paikoillaan ja liikuta vain jalkojasi. Lisähaastetta liikkeeseen saat lisäämällä vielä nilkkapainot mukaan nostoihin.

Kyykky heilautukset

2015-08-021

2015-08-022


Itse tein kyseisen liikkeen perinteisesti paikallaan seisoen, mutta Sonja lisäsi liikkeeseen vielä "sammakkohyppyjä" :D

Alhaalla kääntyvä kyykky

2015-08-023


En osannut nimetä liikettä tämän paremminkaan. Liikkeessä siis muutat hitaasti asentoasi niin, että pysyt kokoajan matalana, etkä nouse pystyyn missään vaiheessa.

Yhden jalan kyykky

937

939


Toinen jalka asetetaan tukijalan taakse liikettä helpottamaan, mutta sille ei varata painoa lähes lainkaan kyykätessä. Yhden jalan kyykkyä voi tehdä myös seinästä/tangosta tukea ottaen.

"Maastaveto" 

2015-08-026

Eli suunnilleen sama idea kuin maastavedossa, mutta itse koin tämän ainakin kivasti selkäystävällisemmäksi liikeradaltaan ja painoa oli helppo vaihdella tuntuman mukaan.

963

974

Mä saan salilla aina tuplasti buustia treenin suorittamiseen, jos tiedän, että sen jälkeen on edessä vielä jotakin hauskaa tekemistä! Nyt oltiin päätetty käyttää Sonjan kanssa Luna koirapuistossa, jonka jälkeen oltiin suunniteltu kunnon Pretty-maraton herkkusalaattien kera. ;)

987

994

1005

1081

Salin ja lenkin jälkeen oli aikasmoisen hyvä fiilis siirtyä suoraan sohvalle tälläisten herkkujen kera ja napsaista Netflix pyörimään! :D

Ja loppuun vielä pieni muistutus kaikille Instagramin käyttäjille Fox Center Kuntosalin IG-Skabasta!

esmo1

Vielä on pari päivää aikaa osallistua Foxin IG-Skabaan, josta voit voittaa kuukauden jäsenyyden kuntosalille. Uusi puoli on nyt virallisesti avattu ja sieltä löytyykin vaikka mitä uutta kokeilemisen arvoista!

Säännöt olivat siis seuraavat:

Lisää mieleisesi salikuva (itsestäsi, lempi laite, kengät, juomapullo yms) Instagramiin ja tägää siihen #uusifoxi #foxcenter ja #foxcenterkuntosali
Ei sen kummempaa ja arvomme voittajan 9.9 jälkeen! Onnea arvontaan! :)

Lisää tietoa Foxin uudesta puolesta ja muista infoista löydät Foxin Fb-sivuilta täältä!

Treenailun iloa! ;)

29 kommenttia:

 1. Oi, kenen tuo kaunis vaalea koira on? Oikea katseenkääntäjä! Apua, koirakuume iskee! ;-D

  VastaaPoista
 2. Tuttuja liikkeitä ja noilla kyllä saa polttelemaan :D jospa nyt kohta itsekkin saisi tämän muutaman viikon treenitauon kasaan ja pääsisi treenien makuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sai kyllä! :D Heheeh, joo mullakin on ollut vähän tälläistä hidasta herättelyä kesätaukojen jälkeen! ;D

   Poista
 3. Kuinka pitkiä sarjoja teitte? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 10-15 toistoa x 3 ! :) unohtui tosiaan mainita kokonaan tässä! :D

   Poista
 4. Minkä rotuinen tuo iso koira on? Upea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kovin hyvä näissä rotujen tunnistamisessa, mutta veikkaisin jotakin pitkäkarvaista vinttikoiraa? :D

   Poista
  2. Taitaa olla novascotiannoutaja! Tosi kaunis koira on kyllä😍

   Poista
  3. Ai siis tätä meidän Lunskia tarkoitettiinkin! Juu, tollerihan se ja kaunein kaikista <3 :D

   Poista
 5. Minkäpainoiset nilkkapainot ja kahvakuula sulla on käytössä noissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvakuula taisi olla 10kg ja nilkkapainot joku 3kg! :)

   Poista
 6. Ompa inspiroiva postaus! :) käytätkö tai oletko käyttänyt e-pillereitä? Sopivako sulle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos toi jonkunlaista motivaatiota tämä! Se oli tarkoituskin! :) olen juu käyttänyt ja mä en oo huomannut itselläni koskaan mitääb ongelmia oikeastaan minkään ehkäisymenetelmän käytössä! :) tästä onnekas! :D monella tuntuu olevan kaikenlaista näiden suhteen... :/

   Poista
 7. Itsellä on suoraan sanottuna paskat polvet. Ylitaipuvat. Naksuvat. Lukkiutuvat ja kipeilevät. Tästä syystä esim kyykkäys on lähes mahdotonta pidemmän päälle. Vinkkejä polviystävälliseen pepputreeniin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi ikävää! :( no tuo jumppapallon päällä jalkojen vispaaminen nyt on ainakin polvia rasittamaton ja sitten tulee mieleen ainakin jalanheitot sivulle ja taakse konttausasennosta. Myös taljalla erilaiset taljapotkut varmaan menisivät? :)

   Poista
  2. Tee reisiloitonnusta siihen tarkoitetussa laitteessa, mutta pistä TIUKKA kuminauha polvien ympärille :)

   Poista
  3. Myös hackissa tehdyt kyykyt niin, että olet naama laitteeseen päin. :)

   Poista
 8. Huomautus kyykyissä, polven EI kuulu mennä varpaiden yli. Ja huomatus jumppapallon päällä tehtävään pakarajännitykseen, älä turhaan jännitä niskaa. Suosittelen sanomaan tällaisissa postauksissa ettet kuitenkaan ole pt tai liikunnanohjaaja, jottei lukijat ota kaikesta mallia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain aineellisista huomautuksista! :) tuossa jumppapallon päällä jalkoja vispatessa mä vaan sain paljon paremman tasapainon pidettyä, kun keskitin katseeni eteenpäin tiettyyn kiintopisteeseen. :) sen olenkin aikaisemmin lähes aina muistanut mainita, mutta nyt jäi näköjään ilmoittamatta... Mulla oli vähän kiire taas töihin tätä rustaillessa, pahoittelen :D

   Poista
  2. Ja aiheellisista eikä aineellisista! :'D

   Poista
 9. Kiva postaus!! Olisi kiva saada taas ruokapäiväkirjaa tai muita ruokapostauksia!! Ne on niii inspiroivii ja parhait sulla :)!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime viikolla kuvasin ja kirjasin ylös just syömiset! :D pian koitan saada rustattua vielä postauksenkin muotoon! ;)

   Poista
 10. Hei Essi, kuinka rankkoja treenejä yleensä vedät? Eli vedätkö aina hampaat irvessä ja oletko ihan loppu treenin jälkeen?:)
  Muuten tosi kiva ja kaikin puolin inspiroiva blogi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kyllä mä yleensä pyrin siihen, että saadaan se hiki pintaan ja lihaksissa kunnolla tuntumaan, mutta en mä ihan sellaista hampaat irvessä treeniä vedä kuitenkaan. Aikalailla fiiliksen ja päivän mukaan katson, minkälaisen treenin kroppa antaa vetää ja toimin sitten sen hetkisen olotilan mukaan! :) välillä oon treenin jälkeen ihan poikki, mutta toisinaan taas jaksaa lähteä vielä helposti puuhailemaan jotakin tai vaikkapa kevyelle hölkälle! :) tosi kiva kuulla, kiitos! <3

   Poista
 11. Mistä sun snäpissä näkyvät uudet treenihousut on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ginatricot! Oon niin rakastunut näihin!! <3_<3 :D 24,95!

   Poista
 12. No koska Fox Center kilpailun arvonta? :)

  VastaaPoista