torstai 3. syyskuuta 2015

Q&A - Osa 2

No niin! Pääsinpäs viimeinkin julkaisemaan kysymyspostauksesta vielä toisenkin osan. Oon so so sorry, kun nämä vaan meinasivat venyä ja venyä! Tälläkin hetkellä mulla alkaa olla kohta kiire suunnata ihanan Annin kanssa trehveille keskustaan, josta suuntaankin suoraan salille ja sieltä taas suoraan luokkalaiselleni Saanalle viettelemään ensimmäisiä opiskelijabileitämme! Huuh. Hektistä meninkiä täällä päässä siis! :D Koulu siis starttasi pari päivää sitten ja fiilikset ovat aikamoisen hyvät. 

Tässä osassa vastailen kysymyksiin, jotka koskivat ulkonäköä ja kauneudenhoitoa, suosikki juttujani, urheilua sekä ruokavaliotani!

1070

1051
 
Ulkonäkö ja kauneudenhoito

Kauan sulla kestää laittautua jos oot lähdössä illalla ulos? 

Riippuu siitä joudunko tehdä ns. lentävän lähdön, vai tuleeko luokseni vaikkapa tyttöporukka istuskelemaan iltaa ja hengailemaan. Jos mun täytyy olla mahdollisimman nopea mä hoidan homman vaikka 20 minuutissa, silloin ei tosin paljon hiuksia kiharrella tai vaatevalintoja jäädä pohdiskelemaan. Ihanteellinen aika on vaikkapa tunnin verran, jolloin saa jäädä vähän mietiskelemäänkin sinne kaapin ääreen. ;)

Oletko ollut aina vaaleahiuksinen? :D

Olen. :)

Miten oot saanut hiuksesi kasvatettua noin pitkiksi ja samalla pidettyä hyväkuntoisena vaikka värjäilet ja käytät kiharrusrautaa? 

Mulla on ollut pitkät hiukset jo alakoulusta lähtien. Pienenä kuljin aina letti päässä, jotta hiukset pysyisivät mahdollisimman hyvässä kunnossa, mutta myöhemmin yläkoulussa tuli kunnon tupeeraus-vaihe, jolloin pituutta piti ottaa pois reippaammin katkenneiden hiusten vuoksi. Nyt pyrin pitämään hyvää huolta hiuksistani syömällä monipuolisesti ja terveellisesti, välttämällä liikaa käsittelyä ja pitämällä pesurytmin sellaisena, ettei ihan joka päivä tarvitsisi pestä hiuksia. Värjäilen hiuksiani melko harvoin (2-3 kertaa vuodessa tyviraidat) ja kihartaminenkin on jäänyt nykyään vähemmälle. Lämpösuoja auttaa kuumien rautojen kanssa toimiessa ja sellainen olisikin tarkoituksena hankkia itsellenikin. :)

Pidätkö itseäsi kauniina?
Onko sulla koskaan sellaisia päiviä, että tunnet itsesi rumaksi tms?

Mulla on hyvät päiväni. Ja myöskin sitten ne huonot.

Mitä mieltä oot kauneusleikkauksista? Vääristääkö kauneusleikkaukset ja kuvanmuokkaukset sun mielestä kauneusihanteita,erityisesti nuorten keskuudessa? 


Mun mielestä me ollaan synnytty hyviksi just sellaisenaan, ja jokainen kumma yksityiskohta ja piirre kuuluu meihin. En kuitenkaan tuomitse ketään, jotka tuntevat tarvitsevansa leikkauksia ollakseen tyytyväisiä itseensä. Kauneusleikkaukset ja kuvanmuokkaukset vääristävät kauneusihanteita ihan satavarmasti varsinkin nuorten keskuudessa ja onkin ikävää, jos nuoret tavoittelevat näyttävänsä joltakin, mikä on käytännössä jopa mahdotonta ilman jonkunlaista leikkausta tai muuta toimenpidettä! 

Voisitko koskaan kuvitella värjääväsi hiuksiasi muulla kuin vaalealla värillä?
Oletko ikinä harkinnut hiusten värjäämistä tummemmaksi tai platinablondiksi?
Onko joku yrittänyt houkutella sua värjäämään?


Voisin kuvitella värjääväni hiukseni esimerkiksi vaaleanruskeiksi vaaleilla raidoilla höystettynä. Nyt viihdyn kuitenkin hyvin vaaleassa värissä, sillä minun ei tarvitse värjätä hiuksiani usein ja muutkin piirteeni ovat hyvin vaaleat. Platinablondiksi en ole koskaan harkinnut värjääväni hiuksiani! Ei mua varsinaisesti ole koskaan houkuteltu värjäämään hiuksia, mutta kyllä jotkut on joskus heittänyt esimerkiksi, että: "sulle voisi sopia hiusten sekaan tummemmat raidat" yms. :)

Mitä mieltä olet silikonirinnoista ja voisitko harkita itsellesi sellaisia?

Itselleni en silikoneja ottaisi ainakaan tämän hetkisessä tilanteessani, mutta ymmärrän kyllä, että jollekin ne voivat tuoda tarvittavaa itsevarmuutta tai tyytyväisyyden siihen, miltä oma peilikuva näyttää. Luomu on kuitenkin aina luomu! :)

Haluaisitko suurentaa huuliasi?

En haluaisi. Duckface selfiet riittävät mulle vallan mainiosti. :D

Kuka on sun kauneusihanne?

Blake Lively. Ihana. <3

Kyllästytkö koskaan hiusmalliisi tai -väriin?
Onko koskaan tehnyt mieli leikata hiukset lyhyeksi?

Pienenä halusin värjätä ties millä värillä hiuksiani ja leikkailla vaikka mitä muodissa olleita malleja, mutta olen tyytyväinen nykyään, etten saanut niihin aikoinani lupaa äidiltäni. Tykkään pitkästä ja melko tasaisen pituisesta tukasta paljon. :) Sävyyn voisi tosin tuoda jotakin eloa lisää! :)

Jos pitäisi valita, leikkaisitko hiuksesi lyhyiksi vai värjäisit tummaksi?

Värjäisin luultavasti tummaksi, koska oon aina vähän halunnut tietää, miten tummat hiukset sopisivat mulle! :D Värjäämisen saisi myös palautettua, mikäli lopputulos ei miellyttäisikään. 

Miten pitkään olet ajatellut pitää noin pitkää tukkaa, voisitko esim. kuvitella, että tukkasi olisi 20 vuoden päästä yhtä pitkä? 

En ole oikeastaan ajatellut asiaa noin pitkälle. Varmaan pidän pitkää tukkaa sen aikaa, kun hiukset pysyvät hyväkuntoisina ja hyvännäköisenä näin. Ehkäpä jokin vähän lyhyempi malli voisi olla kierroksessa sitten 20 vuoden päästä. 

Minkälainen on sun mielestä halvan näköinen/oloinen nainen?

Varmaankin sellainen, jolla on vähän liian lyhyt hameenreuna niin ylhäältä kuin alhaaltakin. Jommat kummat piiloon! :D

Tunnetko itsesi koskaan lihavaksi (vaikka tietäisit ettet oikeasti ole)?

Mä en tiedä, olenko jollekin ruoka-aineelle allerginen vai mitä, mutta mun maha turpoaa joinakin päivinä sellaiseksi, että näytän valehtelematta siltä kuin olisin raskaana! Nauretaankin tälle "efektille" aina mun ystävien kanssa, vaikka asian voisi toki koittaa selvittääkin. Tällöin myös olo on sitten melkoisen iso, vaikka todellisuudessa vatsakin rauhoittuu muutamien tuntien sisällä syömisestä ja palaa paikalleen. :D

Ottaisitko silikonit, jos sinulla ei olisi rintavarustusta omasta takaa, vaan olisi esim. a-kuppi?  

En ihmettelisi, vaikka mulla olisi kohta a-kuppi! :D Kuntoilu tekee vartalolle temppuja ja oon viihtynyt ihan hyvin vähän pienemmällä rintavarustuksellakin. :)

Miten pysyt noin hoikkana ja hyvässä kunnossa, vaikka juot suht usein ja herkuttelet? :) Onko se aineenvaihdunta, vai syötkö kevyemmin ennen juominkeja? :D 


Hahah musta tuntuu, että multa kysytään tätä todella usein! :D Syön perus arkena melko terveellisesti ja monipuolisesti, joten aineenvaihdunta on kohdillaan ja ruoka ravitsevaa ja kropalle hyväksi. Kuntoilu kuuluu myös arkirutiineihini, joten kerta pari viikkoon herkuttelu ei ole sitten tehnyt sen suurempaa hallaa, jos ei ihan ähkyyn asti itseään niillä herkuilla vedä. Mulle tosin herkkupäivänäkin saattaa mennä mieluiten vaikkapa dippivihannekset, joten mitään tajuttomia överiherkkuähkyjä ei tule senkään vuoksi vedettyä. Biletys tietenkin tekee kropalle monessakin mielessä hallaa ja toivonkin, että syksy olisi opiskelijabileistä huolimatta hieman rauhallisempaa aikaa kuin kesä! :D

Miten olet saanut noin timmin mahan?


Suhteellisen terveellinen ruokavalio, liikunta ja runsas veden juonti auttaa pitämään mahan kunnossa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin! :) 

Mihin vartalonosaasi ja kasvojenpiirteeseen olet eniten tyytyväinen? Entä mihin vähiten?

Tähän vastasinkin jo edellisessäkin kysymyspostauksessa, mutta tykkään siitä, että mun vartalo on melko sopusuhtainen ja kasvoissa tykkään eniten mun korkeista poskipäistä, jotka tuovat sellaista iloista meininkiä kasvoille. Voisin ottaa mielelläni vähän selkeämmin erottuvan lantion ja vähiten kasvoissa miellyttää melko jyrkkä otsa, joka saa mut näyttämään välillä vihaiselta kun keskityn johonkin tarkasti. :D 

Minkä ikäisenä aloitit meikkaamisen ja miksi?

Viidennellä luokalla taisi ilmestyä huulikiilto ja ripsiväri laukkuun, koska "kaikki muutkin".

Millainen on sun mielestä ruma tyttö?

Ei mun mielestä rumaa tyttöä ole olemassakaan, mutta jonkunlaisesta yleisestä hygieniasta on mun mielestä pidettävä huolta ja jos se kärsii ja pahasti, voi lopputulos olla karu.

Listaa viisi mielestäsi kauniin tytön piirteitä?

Tälläistä listaa on hyvin vaikea luoda, koska mä tykkään monesti ihan erilaisista piirteistä eri ihmisissä. Tykkään siitä, että jossakin ihmisessä on jotakin mieleenpainuvaa ja persoonallista. Tälläiset asiat tekevät mun mielestä ihmisistä kauniita ja yksilöllisiä. 

Arkimeikkisi ja bilemeikkisi erot?


Eivät poikkea juurikaan keskenään. Bilemeikissä kaikkea on vaan vielä vähän enemmän ja paksummin! :D


Meikkaatko joka päivä kouluun ja laitatko hiuksia?

Meikkaan juu ja hiukset yleensä vain harjaan ennen lähtöä nopeasti.  

Kuljetko joskus ilman meikkiä ihan kaupossa/kaupungilla tms.?

Joskus juu. Mielummin kuitenkin laittaudun aina hieman ennen kaupungille lähtöä.

Mitä mieltä oot siitä, että ihmiset usein automaattisesti luulee että sulla on silarit?

Tälläistä ei onneksi ole tapahtunut enää juurikaan sen jälkeen, kun aloitin kuntosalilla käymisen. Rasvat kivasti palaneet tasaisesti kehosta, niin ei moista "ongelmaakaan" ole tullut enää vastaan. :D

Oletko ikinä valkaissut hampaitasi? Miten saat ne pysymään noin valkoisina?


Olen käyttänyt itseasiassa juuri viime kevään lopulla Zentalin valkaisuliuskoja hampaisiini, jotka vaalensi kivasti asteella hampaat. Vaikutus ei ole kuitenkaan kovin pitkäkestoinen, jos ei käytä niitä kokoajan, joten hampaani eivät ole tällä hetkellä mitenkään erityisen vaaleat. En juo usein hampaita värjääviä juomia, kuten kahvia, punaviiniä, mehuja tai limuja ja tupakkaakaan en polta, joten tuollaiset kellastavat tekijät on sitäkin kautta karsittu pois. :) 


Onko kehossasi jotain sellaista, jota toivot että ei olisi?

Luomet! Niitä on tullut parin viimeisen vuoden aikana valtavasti lisää, varsinkin käsiin, ja kohta alkaa pelottaa, että voiko sitä enää ottaa aurinkoa ollenkaan! :D  

1133

1098

1071


Ruokavalio

Saisiko niitä perus reseptejä taas? :) Niin kuin esim se sinun lihakasvismakaronilaatikko (itse en välitä pelkistä kasviruoka resepteistä :D)
Saisiko lisää ruokapäivä kirjoja? Ne ovat niin motivoivia että aina kunon motivaation puutetta niin niistä saa inspistä ja muistaa syödä järkevästi ja tasaisesti!

Juu, tarkoitus oli tehdä taas jonkun ajan päästä uusi viikon mittainen ruokapäiväkirja blogin puolelle, johon tulee sitten juurikin niitä kaikkia perinteisiä arkiruokiakin! :)

Kuinka usein syöt epäterveellistä, esim. sipsejä, karkkeja tms., ja kuinka paljon kerralla? Ja mitä epäterveellistä syöt kaikista mieluiten?

Mulla on yleensä 1-2 kertaa viikossa herkkupäivä, jolloin tykkään yleensä syödä jotakin raskaampaa ruokaa, kuten subi, kebab, pizza, tortilloja, hamppari tai muuta vastaavaa ja yleensä leffan kanssa menee mieluiten suklaa ja dippivihannekset! :) Suklaalevy puokkiin kaverin kanssa riittää loistavasti ja mun kultainen sääntö onkin sellainen, että pitää syödä ensin jotakin muuta terveellistä, ennen kuin alkaa mättämään herkkuja. Mahaa ei kannata koskaan täyttää niillä herkuilla tai saa vain pahan olon aikaiseksi! :D

Tiedätkö montako kaloria syöt päivässä?

Ei harmainta aavistustakaan! 

Mitä vihanneksia dippailet yleensä?
Mikä on sun lemppari dippimaku? :)

Porkkanaa, kurkkua, paprikaa ja kirsikkatomaatteja. Jos innostun, niin pilkon lisäksi myös kukkakaalia. :) 
Ranch! 

Miten onnistut välttämään ns. ruokaähkyn vaikkapa karkkeja, suklaata tms. napostellessa?

Tähän heitinkin jo ylempänä hieman vastauksen poikasta, mutta syön usein ensin jotakin terveellisempää ja oikeasti ravitsevaa ennen kuin alan herkuttelemaan. Monesti saatan juoda myös pari isoa lasillista vettä ennen ruokailua tai herkuttelua, jotta en täytä mahaani ihan ähkyyn pelkillä herkuilla. :)

Onko sulla koskaan ollut minkäänlaista syömishäiriötä?

Ei ole.  

Oletko ikinä harkinnut alkaa kasvissyöjäksi? Miksi/miksi et?

En ole harkinnut ryhtyä kasvissyöjäksi, mutta tykkään pitää viikossa silloin tällöin päiviä kun syön pelkästään kasvisruokavalion mukaisesti! :) Olen tottunut syömään pienestä pitäen myös lihaa, maitotuotteita ja kalaa osana ruokavaliotani, joten muutos olisi itselleni ehkä liian suuri. 

Noudatatko jotain ruokavaliota, esim gluteeniton laktoositon.. Tai oletko esim. Tietoisesti syömättä jotakin kuten hiilihydraatteja tms..?

Ehen, oon kyllä niin kaikkiruokainen ihminen kuin olla ja voi! Mun mielestä kaikkea voi syödä sopivissa määrin ja sellainen totaalinen karsiminen pistää kropan vain pahemmin sekaisin.

1050

1139


Suosikki

Lemppariblogisi?

Annib :D


Mitkä on 5 lempivaatettasi (ei siis kenkiä, laukkuja tai muita asusteita)?

Zaran valkoinen korkeakauluksinen crop-top, mustat Dr.Denimit, Zaran nahkatakki, Niken treenitrikoot ja mun beige kietaistava kevät/syystakki. 

Osaisitko suositella mitään salia Helsingissä?

Mä en valitettavasti tiedä Hki kuntosalitarjonnasta juuri mitään, sillä käyn itse salilla Järvenpäässä Fox Centerilla. :)

Entä muita käymisen arvoisia paikkoja ja tapahtumia Helsingissä? (Olen muuttamassa sinne lähiaikoina :)?

Täällä on ihan valtavasti nähtävää ja koettavaa. Itse olen päässyt vasta tutustumaan ihan pintaraapaisun verran Helsingin eri paikkoihin ja tapahtumiin, mutta esimerkiksi:

Brunssipaikaksi voisin suositella lämpimästi Koffin puiston vieressä sijaitsevaa Southparkia. Aivan ihana ympäristö ja kaunis paikka muutenkin. Hyvä ruoka ja iloinen henkilökunta.


Hernesaaren ranta on ihan mielettömän kiva paikka viettää päivää tai iltaa ystävien kera ja siellä järjestetäänkin pian päättäjäiset, jonne kannattaa osallistua! Lisää tietoa saat fb tapahtumasta täältä!

Millainen olisi unelmamatkasi? 

Unelmieni matkalla saisin yhdistettyä paljon erilaisia aktiviteetteja, lämmön, kauniin luonnon ja rannat sekä uuteen kulttuuriin ja ihmisiin tutustumisen samaan pakettiin. Eksoottisten eläimien bongailu voisi kuulua myös osaksi unelmamatkaani! :D Australia voisi olla tälläinen kohde ja mielellään monta eri paikkaa siellä samalla kerralla! 

Mitkä ovat lemppari sarjasi? Miksi?

Tällä hetkellä katson mieluiten Orange Is The New Black ja Pretty Little Liarsia. Koska en katso paljon telkkaria ja näitä sarjoja olen jumahtanut seuraamaan Netflixistä silloin tällöin! :) Pretty on niin yli jännittävä!

Mikä on ihanteellinen tapa viettää perjantai iltaa?

Yksi tai kasa parhaita kavereita, yhdessä kokattu hyvä herkkuillallinen ja kunnon juoruhetki/peli-ilta! :)

1095

1085

1128

Urheilu

Pysytkö noin timminä terveellisen syömisen ja urheilun avulla vai lähinnä geenejen takia?

Uskoisin, että kaikilla mainitsemillasi tekijöillä on merkitystä. Vaikka hoikkuus olisi kuinka geeneissä, ei varmaan ihan mitä sattuu voi pistää suuhun, jos ei liiku lainkaan.

Monenako päivänä viikossa käyt tavallisesti arkisin salilla ja harrastatko muuta liikuntaa lisäksi?

Käyn arkisin salilla yleensä 3-4 kertaa viikossa ja pyrin käymään sen lisäksi myös ainakin kerran viikossa lenkillä. Nyt täällä kauniiden lenkkimaisemien ympäröimänä kesäisillä keleillä on tullut käytyä useammankin kerran viikossa lenkkeilemässä! :) 

Miksi lopetit telinevoimistelun ja onko se koskaan harmittanut jälkeenpäin?
Mikä oli sun paras akro kun harrastit telinevoimistelua ja mikä on paras tällä hetkellä?

Kavereiden kanssa hengaileminen alkoi tuntua jossakin vaiheessa tärkeämmältä tehtävältä kuin lähes päivittäisissä treeneissä käyminen. Telinevoimistelun lopettaminen harmitti ehkä hetken päättämisen jälkeen, mutta nyt salirakkauden löytäminen on tuonut elämään sen verran monipuolista liikuntaa, ettei telinevoimistelun uupuminen ole häirinnyt. :) En ehtinyt edetä voimistelussa akroissa kovin pitkälle, mutta lopettaessani osasin flickin avun kanssa, puolivoltin ja voltin patjalle. Tällä hetkellä menee vielä puolivoltti ja siltakaadot, mutta hieman epäpuhtaat sellaiset! :D

Kuinka notkea olit notkeimmillasi ja entä nyt?

Selkäni on ollut aina melko taipuisa ja spagaatit menivät joka suuntaan ja oikean jalan spagaatti vielä reippaasti korotettunakin. Tällä hetkellä menee vielä siltakaadot, mutta spagaatti jää vielä hieman uupumaan. Tarkoituksenani on kuitenkin ottaa syksyn tullen taas venyttely kunnolla osaksi treenejäni! ;)

Harkitsitko sä ikinä cheerleadingin aloittamista kun Anni aloitti ja menestyikin kys. lajin parissa?
Mitä mieltä oot kilpacheerleadingista urheilulajina ja eikö sua koskaan kiinnostanut aloittaa kyseistä lajia silloin kun Anni harrasti ja menestyi sen parissa?
Entä mitä mieltä oot niistä "cheerleadereista" jotka heiluu jääkiekkoareenoilla yms.?

Cheerleadingia en ole koskaan harkinnut, mutta rytminen voimistelu ja joukkuetanssi ovat joskus kiinnostaneet. 
Kilpacheerleading on siskon harrastusta sivusta seuranneena erittäin erittäin rankka ja monipuolinen laji, jossa pitää olla niin yleiskunto, lihaskunto kuin venyvyyskin kunnossa, eikä sekään meinaa aina riittää! Huh, niin rankan oloinen laji, että ei ihmekään, että tytöt on niin rautaisessa kunnossa tämän lajin parissa! :) 
Kyllähän ne kannustuscheepparit tuo sellaista kivaa kannustavaa tunnelmaa sinne peliareenoille, että ihan hauska homma varmastikin!

Jos olisit lievästi ylipainoinen, niin olisiko sinulla kova tarve päästä samaan kuntoon kuin mitä nyt olet vai hyväksyisitkö itsesi pyöreämpänä?

Oon tottunut aina liikkumaan ja syömään melko terveellisesti, joten todennäköisesti jos mulle kertyisi kiloja vähän reippaammin, kävisin varmaan parilla ylimääräisellä lenkillä viikossa tai söisin vähemmän roskaruokaa kuin nyt.  Terveys ja elimistön ja kropan hyvinvointi on mulle aika tärkeä osa elämää. :)

Voitko kertoa/tehdä postauksen kotona tehtävästä jalkatreenistä?


Voisinhan mää! Niitä on vain niin hankala kuvata itsekseen, mutta enköhän mä jotakin keksi! :D Mun mielestä erilaiset kyykyt ja hypyt on sellaisia helppoja kotisuorituksiin! :)

Miten ehdit käydä koulussa, töissä ja salilla? Eikö se ole kauhean rankkaa ja voisin kuvitella, että aikaa ei jää sit paljon mihinkään muuhun :o


Koulun ohella mulla on töitä vain noin kolmena iltana viikossa, joten ehdin sitten jäljelle jääneinä neljänä päivänä tehdä muutakin iltaisin. Käyn usein salilla heti töitä ennen tai niiden jälkeen, niin saa samalla tavallaan kaksi kärpästä lyötyä yhdellä iskulla! :D

Kuinka monijakoista saliohjelmaa teet?

Monta liiketta teet yleensä salilla esim. jalkapäivänä?

Teen joka toisella kerralla kädet ja selät ja joka toisella pepun, jalat ja vatsat. :)
Liikkeiden määrä mulla vaihtelee ihan jaksamisen mukaan. Yleensä saatan jalkapäivänä tehdä jonkunlaisen alkulämpän, jonka jälkeen käyn läpi 4-5 erilaista laitetta ja sitten vääntelen vielä vapaita liikkeitä matolla.

Kerro muutama motivaatiovinkki joilla saisin raahattua itseni salille!

Tuolta voit käydä kurkkaamassa mun aikaisemman postauksen aiheesta: Motivaatiota salille lähtemiseen! :D 

1048


1086

Kuvitus postaukseen Espanjan matkalta viimeisenä iltana räpsäistyistä kuvista.

48 kommenttia:

 1. Ihana muru! Just sopivasti aamupuuron verran luettavaa ;) pus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheeh! Ihanaa, olin kanssasi aamuhetken ajan <3 :'D

   Poista
 2. Oom vasta alkanut lukemaan sun blogia, joten näin alkuun herää kysymys, että missä opiskelet ja missä olet töissä? :) ja samoin onko Helsingissä asuminen kallista ja asutko yksiössä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opiskelen AMK:ssa liiketaloutta ja kaupassa sekä kuntosalilla teen töitä. :) Helsingissä asuminen on kallista verrattuna muualle, mutta itse saan pientä helpotusta asumalla perheenjäseniä vuokralla. :)

   Poista
  2. Juu, siis jäsenelle* :D

   Poista
 3. Missä opiskelet ja käyt töissä? :)

  VastaaPoista
 4. Voi hitsinvitsi!! Susha huokuu niin hyväsydämminen ihminen :) oot oikeesti niin AITO! <3 :) tollasia sais olla monet muutkin arvostan sussa niin paljon tota aitoutta ja tota sun ihanan ystävällistä luonnetta mikä paistaa aina postausten läpi :) oot kyllä sellanen päivien piriste :) ihana Essi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootpas aivan ihana!! <3 tuli niin kiva fiilis tästä, että salitreeni sujuu kohta varmaan tuplainnolla! :D kiitos paljon. :)

   Poista
 5. Tykkään siun blogista päivä päivältä enemmän! Täältä saa aina motivaatiota ja piristystä päivään, ihana Essi! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas tykkään blogin pitämisestä ja teistä lukijoista päivä päivältä enemmän! Ette varmaan tiedäkään, että ootte 50% tän blogin positiivisuutta itse! :) <3

   Poista
 6. et vastannu kauheen selkeesti tohon, et ottaisitko/haluaisitko silarit jos sulla olis a-kuppi :)
  ja ymmärrän ton luomiärsytyksen, itellekin alkanu tuleen niitä viime vuosina kamalasti lisää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siis en ottaisi luultavasti! :) ehkä vaan siinä tapauksessa voisin harkita, jos muoto kärsisi pahasti ja paikkoihin jäisi inhottavaa roikkuvuutta tms... :) joo luomet on kyllä ikäviä. :/

   Poista
 7. Tohon sun auringonotto luomi vastaukseen liittyen: En tiiä kuinka paikkaansa pitävä tää tutkimus on, mutta luin just hetki sitten netistä jonkun tutkimuksen raportin missä luki että ne joilla on vähän luomia saa herkemmin melanooman kun ne joilla on enee niitä. Itse varmaan satoja luomia omistavana iloitsin tästä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näissä meinaa pysyä mukana ollenkaan, kun sitten taas esimerkiksi solariumia ei suositella lainkaan sellaisille, joilla on paljon luomia! :D

   Poista
  2. Ei niistä luomists kannata välittää :D vasta oli jossain nettilehdessä juttua tytöstä, joka on täysin luomien peitossa.. tuli mieleen tähtitaivas hänen ihostaan :) hän kuitenkin osasi ajatella luomet uniikkina kauniina piirteenä ja minusta muidenkin pitäisi tehdä niin sillä ei ne luomet nyt niin kamalia ole :D kaikilla on kuitenkin oma mielipide tästäkin:) ja luomista huolimatta oot kyllä varmasti yksi maailman kauneimmista tytöistä essi <3

   Poista
  3. Ei ne mua yhtään ulkonäöllisesti häiritse, vaan mietin vaan, kuinka vaarallista noiden kanssa on hillua suorassa auringossa vaikkapa! Ootpas ihana :) <3

   Poista
 8. Essi! Sun yhdessä snäpissä vilahti ruutupaitainen poika jolla oli ihana hymy ja olemus, sen mitä siitä muutamasta sekunnista sai irti. Heh. Olisi hauskaa, jos voisit lähettää hänelle terveiset... T. Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ipa on vieläpä sinkku! ;) Lähetetään terkut eteenpäin! :)

   Poista
 9. Onko sulla mitään havaintoa paljonko vs passikuoret maksavat euroissa :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisko ollut joku 40-50e! :( Olivat sen verran hintavat ainakin, että itse jätin viimeksi hyllylle...

   Poista
  2. Ohhoh :o aika hinta kun miettii että ne on melkein samanlaiset kun tyyliin hm passikuoret. Se merkki niissä tekee sen 40-50€ lisän -.- :/

   Poista
  3. Nimenomaan.. Samaa mieltä! -.- :D

   Poista
  4. Itse sain lahjaksi VS passikuoret viime jouluna ja eivät kyllä ole mielestäni hintansa väärti. Ihan samaa laatua kuin jotkut H&M kuoret. Ovat nyt jo kulahtaneet ja naarmuiset. Ihana lahja siis ja olivathan ne uutena nätit, en sitä lahjana vähättele, mutta luulisi tuolla hinnalla laadun olevan myös korkeammalla tasolla.. En siis suosittele ostamaan, ellei satu olemaan vaikkapa alennuksessa..

   Poista
  5. Joo, saisivat kyllä minunkin mielestäni kestää vähän paremmin sitten sitä käyttöä, mutta tosi harmi jos eivät! Mut onhan ne niiiiin nätit! :D

   Poista
 10. Olipas hauskoja vastauksia!:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos löytyi vähän hupiakin täältä! ;D Aina pelottaa, että näistä kysymyspostauksista tulee vähän pitkäveteisiä nimittäin. :)

   Poista
 11. Ihania vastauksia ja jotenkin niin aitoja :) tuli ihan hyvälle tuulelle näitä lueskellessa ja elämäntapa remonttikin sai taas lisää motivaatiota! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) <3 tosi mukava kuulla! Syksy onkin hyvää aikaa pistää elämäntavat kunnolla remppaan! ;)

   Poista
 12. Vaikutat niin fiksulta nuorelta naiselta ja hyvältä roolimallilta nuoremmille tekstiesi perusteella. Esitän kysymykseni täällä, kun en ehtinyt enää kysymyspostaukseen. Millainen on sun mielestä hyvä opettaja:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tuollaiset fiilikset vastauksista välittyi! :) En tiedä haitko kysymyksellä ihan perinteistä kouluopetusta vai ylipäätään harrastuksiin ja muihinkin liittyvää opetusta. Mulla oli itseasiassa alakoulussa maailman paras opettaja, joka ymmärsi sen, ettei kaikki opi samalla tavalla ja opetti erilaisten metodien avulla. Mun mielestä on myös tärkeää, että asia opetetaan kohderyhmää kiinnostavalla tavalla. :) Ainiin ja tietenkin kärsivällisyyttä pitää löytyä aimo annos!

   Poista
 13. Oon sun blogia jo jonkun aikaa seuraillut ja pakko kommentoida: oot niin älyttömän mukavan olonen tyttö! :) Noista vastauksista ja muistaki blogiteksteistä huokuu sellanen elämäniloisuus, tuo hyvän mielen :) Hyvää syksyn alkua ja tsemppiä opiskeluihin! :)
  Terkuin, kaimasi Essi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toitpa itse hyvän mielen tällä kommentilla! :) kiitos valtavasti ja ihan mahtia syksyä sinnekin kaima! :D <3

   Poista
 14. Ei liity tähän postaukseen mutta mitä jugurttia syöt jos syöt ja syötkö sen kanssa jotain? Nimeä lemppari jugurtit/rahkat? Ois kiva päivä sun kaa postaus :)

  VastaaPoista
 15. Mitä ostoslistalla seuraavaks :) ?

  VastaaPoista
 16. Sun blogi on aivan älyttömän hyvä! <3 Joskus, kun mulla on huono päivä, avaan sun blogin ja luen mun lempi postauksia uudestaan ja heti tulee hyvä mieli :) jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikää! Ootte te aivan ihania! Niin kiva kuulla tälläistä palautetta ja mulla on kyllä aivan ykkös lukijat täällä!! :) kiitos <3

   Poista
 17. Oi ihana olet <3 Olisikohan maailman tyhmin idea pyytää sulta postausta kuinka selvitä erosta? Erosin itsekin poikaystävästäni juuri toista kertaa ja fiilikset vaihtelevat paljonkin. Ymmärrän kyllä että aihe on sellainen ettet välttämättä halua ruotia sitä sen enempää julkisesti. :D Näytät kuitenkin niin onnelliselta ja elämäniloselta erosta huolimatta että vinkit olisivat paikallaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanuus <3 oon mä miettinyt jotakin vastaavaa kirjoitella, mutta näissä hommissa vaan on niin erilaisia tilanteita, ettei mitään eroja voi oikein verrata toisiinsa... Voin tässä vaan oman hyväksi todetun neuvon antaa, että keskity hetki ihan täysillä itseesi! Jopa vähän itsekkyyden puolelle asti mennen. Keskity siihen, että teet just semmosia asioita, jotka saa sulle hyvän mielen. :) eron ei tarvitse olla kokonaan kurja juttu, vaan sen voi nähdä tilaisuutena jollekin vielä paremmalle tulevaisuudelle elämässä! Tottakai surra saa ja pitääkin ja pitkästä suhteesta irrottautuminen ei ole yhdellekään helppoa, mutta jos sisällään ymmärtää syyt ja hyväksyy tilanteen on helpompi alkaa katsoa sinne valoisampaan tulevaan päin! :)

   Poista
 18. Mitä jugurttia tai rahkaa yleensä syöt? Ja mikä on sun lempi karkki tai karkit? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä ehramin maitorahkaa ja Valion Naturel jugua. Lempi karkki on ehdottomasti suklaa ja missä muodossa tahansa! :D

   Poista
 19. Tykkään niin sun blogista! Toivoisin sellasta päivä sun kaa postausta? :) ja minkälainen rytmi muuten sulla on kun käyt kahta työtä ja koulua plus viel bileet? Monelta meet nukkuun ja monelta heräät? Tai oikeestaa miten jaksat? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin toteuttaa taas päivä mun kanssa postauksen piakkoin! :) heheeh, no joo onhan tässä ollut vähän hektinen tunnelma viime päivinä, mutta töitä mulla on onneksi opiskelujen ohella vain n. 3 iltana viikossa ja yleensä aina viikonloput, kun ei oo sitten koulua ollenkaan. :) Eli siinä 24 aikoihin yleensä pääsen unille ja herätys yleensä sitten 7 aikoihin. :) Eli kivasti ne 7 tunnin unet saan, jotka riittää mulle ihan loistavasti. Viikonloppuisin tietenkin tuo nukkumaanmeno saattaa vähän sitten pomppia... :D

   Poista
 20. Sun iho näyttää nii ihanalta aina! Millä rasvaat sitä? Entä kuinka usein ja millä rasvot kroppas? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rasvaan ihan perus nivean soft voiteella kasvot ja kaulan ja yleensä aina vain iltaisin. Välillä saatan lisätä hieman aamullakin kuivimpiin kohtiin. :) kroppaa rasvaankin hieman harvemmin ja lähinnä vain silloin, kun joku kohta tuntuu erityisen kuivalta. :)

   Poista
 21. Ellen vakkarilukija8. syyskuuta 2015 klo 17.07

  Näitä lisää!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva jos nämä miellytti! Ens kerralla taitaakin tulla "paras ystävä vastaa" - kysymyspostaus ;) :D

   Poista