maanantai 31. elokuuta 2015

Täytetyt paprikat 2

Herkullista huomenta!

Tulin jakamaan tänne pikaisesti vain erään erittäin helpon ja nopean reseptin. 

Oltiin lähdössä Sonjan kanssa viettelemään iltaa Hernesaaren Rantaan ja pidettiin sitä ennen pienet illanistujaiset luonani. Päätettiin valmistaa jotakin iltaherkkua, jonka kriteerit olivat seuraavat: jotakin erittäin nopeaa, helppoa ja kevyttä! Päädyttiin sitten valmistamaan täytettyjä paprikoita, sillä oltiin kerran aikaisemminkin valmistettu moisia yhdessä ja tykättiin molemmat niistä hirmusti. Viime kerralla resepti oli tosin hieman erilainen ja vaativampi, mutta nyt yritettiin hoitaa ruoka pöytään mahdollisimman pikaisesti ja vaivattomasti.

Täytetyt paprikat 1 resepti löytyy täältä!

020


Tarvikkeet
Paprikoita
Pari kevätsipulinvartta
Fetakuutio
Paketti kanafileitä
Ananasta

028

Pilko paprikat puoliksi, irrota kannat ja siemenet

010

Paista ja mausta kanasuikaleet. Itse käytettiin tällä kertaa kanasuikaleita valmiissa marinadissa säästääksemme hieman aikaa ja voimia! :D

032

Pilko feta kuutioiksi, sipulinvarret pieneksi ja sekoita yhteen kanasuikaleiden ja ananasten kanssa

040

Lusikoi seos paprikaveneisiin ja heivaa uuniin 200 asteeseen n. 15 minuutiksi 

051


Nappaise paprikat pois uunista ja nautiskele ystävän, viinilasillisen ja tunnelmallisen musiikin kera. Kynttilät olisivat vielä kruunanneet tilanteen! :D


053

Jätettiin nuo hieman rapsakoiksi, sillä silloin niitä pystyi syödä myös kivasti käsin! Oli kyllä täydellinen illallinen juurikin tuollaiseksi nopeaksi palaksi ennen ulos lähtemistä. Näitä valmistan varmasti pian uudestaan ja ehkäpä taas joillakin uusilla täytteillä! ;)

Hyvää ruokahalua. <3

12 kommenttia:

  1. Hei olipas kiva täyteidea ja kevyt versio! Pitääkin laittaa testiin :) parhaus on aina ennen uloslähtemistä syödä jotain kevyttä yhdessä kaverien kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin ihan yllätyin siitä, miten maukkaita tuolla kombolla sai noista aikaan! :) No nimenomaan <3

      Poista
  2. NAM, kiitos ohjeesta! :)

    Mä tein myös täytettyjä paprikoita viime viikolla, mutta täytteenä oli valkosipulituorejuustoa, fetaa, ruohosipulia, maissia, pilkottua herkkusientä sekä päällä vielä juustoraastetta. Tuntuu, että paprikoihin sopii hyvin monenlainen täyte, vaikka yleisin taitaa olla jauheliha! Broileria mä en ole vielä testannut, mutta seuraavan kerran kun teen, käytän tätä sun jakamaa reseptiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh miltä tuo sun yhdistelmä kuulostikaan, namnam! Joo paprikoiden kera sopii kyllä lähes mikä vaan! :) Mäpä saatan kokeilla ensi kerralla sun täytteillä! :D

      Poista
  3. Nami :p muuten sellanen päivä sun kaa postaus olis ihana!! :) voisitkos tehä? Ja käytätkö muuten e-pillereitä tai ootko käyttänyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisi tehdä juu sellaisen taas pitkästä aikaa joku päivä! :) Oon käyttänyt joo joskus 4 vuotta sitten, mutta vaihdoin ehkäisyrenkaisiin. :)

      Poista
  4. Sun aamupalapostaukset on iha parhaita!! Mitä muuten ruisleipää, margariinii ja juustoo syöt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon muuten parhaillaan keräilemässä ylös tän viikon syömisiä ruokapäiväkirjaa varten! ;) Stay tuned siis! :D Margariinia en oikeastaan kummemmin käytä, ruisleivistä suosikki on vaasan ruispalat ja fazer real ja juustoja vaihtelen, mutta tykkään eniten emmentaleista! :P

      Poista
  5. Siis opiskeletko sä nykyään jotain vai käytkö pelkästään töissä? Kiinnostaisi kuulla minkälaisia suunnitelmia ja haaveita sulla on tulevaisuudelle, vaikka ihan omassa postauksessa. Ihan siis tulevaisuuden työpaikan, perheen perustamisen ja kaiken muunkin suhteen mitä nyt elämässä voi olla unelmina. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu opiskelen liiketalouden tradenomiksi laureassa! :) Mulla on tällä hetkellä vähän sellainen tilanne meneillään, etten tahdo suunnitella asioita liian pitkälle, vaan vähän lyhyemmän tähtäimen suunnitelmia valmistella! :)

      Poista