sunnuntai 23. elokuuta 2015

The Bigger The Better - Fox Center Kuntosali

Isompaa ja parempaa on nyt nimittäin luvassa! 

Takana on nyt viimeisetkin kesän festarit ja meillä on ihan mahtava reissu takana tyttöjen kanssa. Lähdettiin siis Annin ja parin ystävämme kanssa lauantain Blockfesteille viettelemään unohtumatonta iltaa. Paikalla oli valtavasti porukkaa, kasa tuttuja ja ystäviä sekä monta tuttua naamaa esiintyjienkin joukossa. Jare kruunasi illan ja festarikesän ihan mielettömällä lavashowlla! Enpä voisi olla enää tyytyväisempi. Kuvasaldo illalta jäi valitettavasti puhelinkuvien tasolle, joten erillistä postausta Blockeilta ei ole tiedossa, mutta terkut vielä muutamille ihanille lukijoille, jotka tulitte moikkailemaan taas iloisissa tunnelmissa!

Nyt on kuitenkin aika palata taas salin penkille ja loppuu se kesämöhistely! Motivaatio alkaa palailla pikkuhiljaa taas kohdilleen ja uutta fiilistä tuo vielä tuplasti Fox Center Kuntosalin uuden puolen lähestyvät avajaiset!

foxi1

Uuden puolen avajaisia voi tulla ihmettelemään ilmaiseksi paikan päälle 4.9 kello: 8-18 sekä 5.9 kello: 10-16.

Bongasin hieman Foxin Fb-sivuilta tietoja avajaisten yhteyteen:

-Kehonkoostumusmittausta
-Rautakoura-kilpailut
-Uuteen lapsiparkkiin tutustumista
-Climbstation kiipeilyseinällä harjoittelua
-Ilmaiset ryhmäliikuntatunnit, Cross training-tunnit sekä kuntosalin käyttö
-Huimia alennuksia kuntosalista, lisäravinteista, vaatetarjonnastamme, solariumista sekä hieronta ja fysioterapian palveluista
-Lisäravinteiden maistatusta mukana mm. Scitec, FAST, Leader ja Self omninutrition
-Kuntosalin omia kilpailuja sekä arvontoja upeilla palkinnoilla, lahjakortteja jaossa mm. Backstage tattoo liikkeeseen, Järvenpään Varastomaaliin sekä tottakai kuntosalillemme


foxi2

Kuntosalin tiloissa toimii myös jatkossa fysioterapeutti, hieroja ja lapsiparkki sekä uudelle puolelle avataan myös solarium! Huhhei, mitä kaikkea uutta ja jännää pääseekään pian ihmettelemään. Pääsinkin jo kurkkailemaan hieman uutta puolta viime treenieni yhteydessä ja voi vitsit miten hyvältä jo näyttikään. ;)

Nappasin myös muutamat kuvat teillekin ihasteltaviksi!

105

Uudelta puolelta löytyy lukuisia uusia laitteita, sekä vanhojakin tuttavuuksia tilavammissa oltavissa!

107

109

Vanhan venyttelyhuoneen tilalle on avattu lapsiparkki, joten uusi venytteluhuone löytyy nyt uuden puolen takaseinältä

110


Venyttelyhuoneesta löytyy nyt myös valtavasti uusia välineitä treenailua helpottamaan

112

Tätä on ehdottomasti kokeiltava!

115


Hyllykköön on ilmestynyt tuplamäärät kahvakuulia

120


Ja mun henkilökohtainen suosikkini: kiipeilyseinä! En malttaisi odottaa, että pääsen kokeilemaan tuota ja mennäänkin Sonjan kanssa heti testailemaan uutta laitetta, jahka Sonjan jalka paranee. Raukka on telonut nilkkansa pahemman kerran! :D

131


Ja lapsiparkkikin on saatu vihdoin Foxille perhe-elämän treenailuja helpottamaan! :) Maksuton lapsiparkki toimii elokuun ajan aikatauluilla:

Ma-Ti: 10.00-11.00 sekä 16.00-18.00
To: 09.00-10.30

foxi3

Uuden puolen sivuseinältä taas löytyi monta valkoista ovea, jota lähempää tarkastellessa paljastui monta uutta huippua juttua! Huhhei, kyllä kelpaa treenailla, kun löytyy kaikki muutkin palvelut lähettyviltä tarvittaessa! ;)

Ensi viikolla palailenkin treenipostauksien pariin ja julkaisen tänne Sonjan koutsaaman rankan pepputreenin! Olkaahan kuulolla. ;D

Treenailun iloa. <3

12 kommenttia:

 1. Käytkö Järvenpäässä kuntosalilla vaikka asut nykyään Helsingissä? Miksi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun sali on ihan mun työpaikan viekussa, niin pääsen samalla aina kätevästi molempiin! Lisäksi tykkään vaan niin paljon foxista, etten siitä hevillä luovu! :D

   Poista
 2. Osaatko sanoa onko foxilla enemmän kahvakuulia kuin mitä tuossa hyllyssä on? Ainakin salin nettisivuilta löytyy kuvia crosstraining alueelta jossa kuulia ois enemmän? Olenko väärässä? Muutan Järvenpäähän viikonloppuna ja uusi sali on hakusessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On on! Nuo ovat siis vain venyttelyalueen omat kuulat, mutta siellä salin puolella on niitä seinällinen ja muistaakseni vielä käsipaino-alueelta löytyi vielä kans! :) heei paljon onnea uuteen kaupunkiin muutosta, Järvenpää on kyllä kiva paikka! Nähdään foxilla! ;)

   Poista
 3. Heippa! Olen järkkäämässä tupareita ja olisin kysellyt ohjetta Food Tips 2-postauksessa olleisiin (mango?) drinkkeihin?
  Oot niin huippu järkkäämään juhlia niin olisi ihanaa jos voisit tehdä postauksen missä olisi just reseptejä juhlien tarjonnaisiin/juomiin :)

  Much love! xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, elikäs niihin tuli ihan vain kivennäisvettä (sitruunan makuista muistaakseni) tuoreen appelsiinin mehut puristettuna, puolikkaan sitruunan mehut, jääpaloja, kunnon loraus mangososetta ja viinaa! :) Tosi raikkaita ja viinaa ei edes maistanut lainkaan tuolla seassa! :) Vois koittaa jonkun tuon kaltaisen postauksen ehkä joskus kyhäilläkin! Vaikkapa jostain vanhoista tarjoiluista. :)

   Poista
 4. Missä yövyitte blockfestejen jälkeen treellä :) ? Paljonko hesasta on järvenpäähän matkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me lähdettiin vielä jatkobileiden jälkeen onnibussilla Helsinkiin! :D Helsingistä on järvenpäähän noin 45 km. :)

   Poista
 5. Luin tuon Sonjan blogista, että hän haluaisi silarit ja huuliin täytettä. Mitä mieltä sä oot kauneusleikkauksista? Tarkoitan, että tarviiko Sonja tai yleensäkään kukaan sun mielestä silareita tai täytettä huuliin ollakseen naisellinen tai kaunis? Onko sun mielestä surullista, että nykyään monet tytöt kokee tarvitsevansa leikkauksia ollakseen itsevarma?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä Sonja on ihan täydellinen juuuuurikin tuollaisena kuin onkin, mutta ollaan kyllä käyty aiheesta monen monet keskustelut läpi. Mä oon itse sitä mieltä, että meidät ihmiset on luotu just sellaisiksi kuin miltä meidän kuuluukin näyttää ja että ollaan hyviä just näin, mutta ymmärrän kyllä myös sen, että jonkunlainen pieni muuntautuminen voi tuoda sitä tarvittavaa itsetuntoa ja tyytyväisyyttä omaan peilikuvaansa. Tärkeintä mun mielestä on, että ihminen on itse tyytyväinen itseensä ja kokee olonsa hyväksi kehossaan, vaikka muut eivät minkäänlaista muutoksen tarvetta näkisikään! Näissä hommissa vaan ei voi oikein toisen nahkoihin hypätä. :) Onhan se musta kurjaa, että niin moni kokee olevansa jollakin tapaa huono tai puutteellinen nykyään, koska todellisuudessa monen muun mielestä näissäkään henkilöissä ei ole minkäänlaista vikaa! Kuten sanoin, ei voi toisen asemaan asettua ja jokainen kokee omalla tavallaan.

   Poista
  2. Vaikutat niin ihanan aidolta ihmiseltä, Essi! Ei sua voi muuta kuin ihailla :)

   Poista
  3. Ootpa kultainen. <3 Kiitos illan piristyksestä. :')

   Poista