perjantai 26. joulukuuta 2014

Year 2014

Facebookissakin on pyörinyt viime päivinä näitä kaikkien vuosikertomuksia, joten ajattelin tehdä samantapaisen tänne bloginkin puolelle! Vuosi 2014 on ollut yksi parhaista pitkiin aikoihin. Vuoden sisään on mahtunut yhtä jos toista ja suurimmaksi osakseen vain positiivisia asioita! Vuosi vaihtuu pian, joten palataanpa vähän tämän vuoden kohokohtiin.

013

Vuoden vaihdetta juhlistimme ystäväporukalla ruotsinristeilyllä. Risteilyllä oli porukkamme lisäksi melkeinpä pelkkiä vanhuksia, mutta meitä lähti onneksi sen verran iso porukka matkaan, ettei se häirinnyt menoamme. :D Toisena iltana laiva keinui vieläpä niin paljon, että tanssilattialla ei meinannut pysyä edes pystyssä. Siitä huolimatta reissu oli hauska ja ainakin ikimuistoinen, jos ei muuta!

213

248

Hiihtolomalla matkasimme perheeni kanssa lapin mökillemme viikoksi laskettelun, pilkkimisen, moottorikelkkailun, perheen kanssa oleskelun ja rentoutumisen merkeissä.

255

Huhtikuussa Anni kutsui minut mukaansa Indiedays gaala-iltaan, jossa tapasin monia suosikkibloggaajiani. Jotenkin siinä illan aikana sitten inspiroiduin niinkin paljon, että seuraavana aamuna päätin perustaa oman blogin. Jotenkin sitä vaan heräsi sellainen tunne, että kaipa tätä touhua voisi kokeilla itsekin, enkä ole kyllä katunut hetkeäkään.

046

189

Maaliskuussa syntyi maailman täydellisin pieni tapaus tähän maailmaan, veljeni ensimmäinen lapsi, josta tuli myös kummilapseni. Ja toukokuussa viettelimme sitten oikein tuplajuhlia, kun ristiäisissä veljeni yllätti kaikki vaimonsa kanssa ilmoittamalla menevänsä ristiäisissä samalla heitolla myös naimisiin. Itkuhan siinä tuli. :')

550

Kesäkuussa juhlittiin yhdessä siskoni kanssa valmistujaisia. Valmistuin Yo-Merkonomiksi ja samassa kuussa kävin myös pääsykokeissa. Seuraavassa kuussa sainkin tulokset ja tiedon, että kesän jälkeen alkaa uudet opinnot tradenomiksi.

093

435

Myöhemmin kesäkuussa suunnattiin myös Saksan perheeni kanssa viikoksi Itävaltaan. Reissu oli ikimuistoinen, sillä samanlaisella matkalla en ollut käynyt koskaan aikaisemmin. Reissu sisälsi paljon vaeltamista vuorilla, laaksoissa ja metsissä.

087

Juhannus vietettiin tyttöjeni kanssa Himoksen Juhannusfestareilla. Vaikka olikin ihan pirun kylmä, selvittiin reissusta hengissä ja kaipa sitä tulee suunnattua tuonne myös ensi vuonna, jos vaan mahdollista. Toivottavasti ensi vuonna päästäisiin lämpöasteissa yölläkin plussan puolelle! :D

3647

Heinäkuun alussa matkattiin ystäviemme kanssa Mallorcan auringon alle! Reissu oli kaikin puolin onnistunut ja matkakuvia onkin tuskastuttavaa selata näin kylmän ja pimeän ajan vallitessa.


344

Heinäkuun lopulla taas odotti Summersound festivaalit. Oltiin tänä vuonna kokonaiset kolme päivää kyseisillä festareilla.

352

Sekä reissu Saksaan ystäväni Sonjan kanssa. <3

257

Elokuussa järjestettiin kolmatta kertaa Weekend-festivaalit ja olipahan taas festarit!

147

Syyskuussa jouduin hyvästellä siskoni Annin, kun Anni muutti Saksaan puoleksi vuodeksi/vuodeksi. Järjestimme isot läksiäisjuhlat hänelle lahdessa.

299

Loka-marraskuun vaihteessa järjestimme Jaakon kanssa ystävillemme halloween bileet luonamme.


065

Marraskuun lopulla suuntasimme luokkalaistemme kanssa ruotsinristeilylle.

269


071

Joulukuussa viettelin syntymäpäiviäni ystävieni kanssa. <3 :)

Ja tällä hetkellä olemme Saksassa poikaystäväni kanssa viettämässä joulua perheeni luona.

Huhhuh, mitä kaikkea tähän vuoteen on mahtunutkaan! Ihania reissuja, hauskoja festareita ja juhlia. Lisäksi tein tämän vuoden alussa päätöksen alkaa kirjoittamaan tätä blogia, veljentyttöni syntyi, pääsin "eroon" r-viastani, valmistuin edellisestä koulustani ja aloitin uudessa, aloitin treenailut uudella kuntosalilla ja sain uusia ihania ystäviä. Mitäs sitä muuta enää voisi vuodelta toivoakaan! Noh, toivotaan nyt vielä, että uusivuosi sujuisi myös hyvissä tunnelmissa niin saataisiin tämä vuosi päätökseen vielä yhtä hauskasti ja iloisesti kuin se alkoikin.

  Loistavaa loppuvuotta ja hirmuisen hauskoja uudenvuoden juhlia! <3

20 kommenttia:

  1. Olis tosi kiva kuulla miten pääsit tosta r-viasta eroon! Itellä kans kyseinen "vika" ja tekisin mitä vaan että siitä eroon pääsis. Ihailtavaa että oot noinkin "vanhana" siitä päässy eroon. :-) Antaa itellekki motivaatiota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kirjoitin siitä jossakin aikaisemmassa postauksessa, mutta viime kesän alussa mä vain luin jonkun pitemmän tekstipätkän ääneen pääsykokeisiin lukiessa ja koitin käyttää lukiessani "normaalia" r-kirjainta, ja jotenkin se ei tuntunutkaan enää niin vaikealta sanoa "oikein" ja sitten päätin, että kokeilen puhua koko kesän niin, ja kesän lopulla se alkoikin tulla jo itsestään. :) Puhu kotona ollessasi läheisillesi ja toistele sanoja itsellesi ääneen! :)

      Poista
  2. Oi että miten ihania tapahtumia mahtunut sun vuoteen! ♥ Tää oli tosi kiva postaus! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli kyllä itsellekin hauska palata näihin kaikkiin kivoihin muistoihin! <3 :D:)

      Poista
  3. <3 Onko noista Saksan reissuista enempää kuvia jossain?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mulla jouluisesta Saksasta, mutta kesältä löytyy montakin kappaletta! :) <3 http://essimaaninka.blogspot.de/2014/08/suomitytot-saksassa.html , http://essimaaninka.blogspot.de/2014/08/heidelberg.html, http://essimaaninka.blogspot.de/2014/06/germany.html

      Poista
  4. Ihastuin tohon tokaan kuvaan ja siihen kuinka onnelliselta näytät ja miten Jaakko sua siinä katselee :') <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)<3 Oli kyllä aikas rakkauden täyteinen auringonlasku mökkijäällä! :D:)

      Poista
  5. voi kun olet erinäköinen ilman meikkiä tuossa yhdessä ig kuvassa! nätti kyllä silti mutta aika iso ero

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mulla on niin vaaleat ripset luonnostaan! :)

      Poista
  6. Ihana postaus <3 tekee ihan mieli alkaa itekin kirjottamaan blogia! missä muuten olit työharjottelussa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla<3 Tää on kyllä hauskaa puuhaa, joten jos yhtään tekee mieli, niin suosittelen kyllä edes kokeilemaan! :) Tein työharjoittelun samassa kaupassa, jossa olen töissäkin. :)

      Poista
  7. Mikä ton tytön nimi on joka on tossa ihan ekassa kuvassa sun vasemmalla?

    VastaaPoista
  8. Hei ihana vuosi ollu!!:) onksulla vinkkejä,ite taistelen r-vian kans:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)<3 Osaatko edes muodostaa kirjaimen oikein, vaikka se tökkisikin pahasti puheessa? Jos osaat, niin käytä sitä mahdollisimman paljon vaikkapa kotona ollessasi. Toistele sanoja ääneen ja juttele perheesi ja läheistesi kanssa "oikealla r:llä". Pikkuhiljaa kieli alkaa "vetreytyä" ja kirjaimen muodostus alkaa tulla kokoajan luonnollisemmin. Monilla saattaa kuitenkin olla myös fysiologisia "vikoja", jos vaikka kielijänne on liian lyhyt, tällöin kirjaimen muodostuminen ei onnistu, vaikka kuinka yrittäisi. Eräs ystäväni joutui nimittäin leikkauttamaan kielijänteensä, ennen kuin pääsi r-viasta eroon. :/

      Poista
  9. Oletteko viettäneet Jaakon perheen luona joulua vai olet(teko) viettäneet kaikki joulut Saksassa sen jälkeen kun äitisi perheineen muutti sinne?

    Pakko sanoa että blogisi on kyllä ehkä suosikkini kaikista, on ollut oikeastaan ihan siitä asti kun aloit bloggaamaan. Postauksesi ovat niin monipuolisia ja kaikki niin kivoja :) jatka samaan malliin ja oikein hyvää uutta vuotta Essi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaakko oli tänä jouluna ensimmäistä kertaa meidän mukana Saksassa viettelemässä joulua! :) Yleensä Jaakko on jäänyt Suomeen omien porukoidensa luokse. Ihan huippua kuulla! Aina välillä mietityttää, että kirjoittaako sitä turhankin arkipäivisistä asioista, mutta kiva, kun näistä mun höpinöistä on tykätty täällä! :) Hyvä uudet vuodet sinnekin <3

      Poista
  10. Sulla on ihana blogi ja vaikutat tosi mukavalta ja huomaavaiselta ihmiseltä! :) Olis kiva jos tekisit sun uudenvuoden meikistä jonkinlaisen postauksen :)
    Ihanaa vuotta 2015 sulle Essi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti Saija! :)<3 sellainen voisikin olla ihan hauska toteuttaa, kiitos vinkistä! :))

      Poista