torstai 11. joulukuuta 2014

Early Christmas

Oikein hyvää huomenta! :) Nytten sitten ollaankin taas vuotta vanhempia ja viisaampia. Vanha pieru. Kiitos kovasti kaikille onnittelijoille. <3

Koska syntymäpäiväni sattuvat olemaan joulukuussa, joulu tulee aina kotiin itselleni hieman etuajassa. Ainakin se osuus joulusta, johon kuuluu herkuttelu ja lahjojen saaminen. ;D Esittelenkin tässä postauksessa hieman viimeaikaisia ostoksiani sekä muutamat tänä vuonna saamani syntymäpäivälahjat.

Members.comilta olen näin joulun alla yrittänyt bongailla hyviä joululahja ideoita läheisilleni ja sieltä onkin muutamat paketit tullut tilattuakin joulun varalle. Samalla bongasin sieltä itsellenikin jotakin pientä kivaa.

037

Ihana valkoinen, hieman lumihiutalemainen toppi. Toppi on niin kevyt, että se sopii varmasti ihanasti kesäkäyttöön! Hintaa tälle jäi noin 10 euroa alennuksien jälkeen.

Jaakko antoi minulle jo kuukausi sitten hieman aikaisen syntymäpäivälahjan, kun hän huomasi hajuvesipulloni vetelevän viimeisiään. Lahja olikin siis erittäin mieluinen ja tarpeellinen! 

034

041

Ja minkä kokoinen mötkäle! Pullo on 200 ml ja kaikki aikaisemmat hajuveteni ovat olleet max 70 ml. Järkytys oli suuri, kun löysin tämän jättipullon paketista! :D Hajuvesi tuoksuu vieläpä aivan ihanalta, joten pisteet kotiin ja papukaijamerkki Jaakolle.

Pitihän sitä Jaakollekin hommata jotakin jouluksi hieman etukäteen. Herra on lätkinyt menemään ikivanhojen rumilusreppujensa kanssa jo pitkän aikaa, ja oikeastaan ihan kunnon reppua hänellä ei ole ollutkaan sitten yläkoulun. Ajoittain tästä on kuulunutkin pientä nurinaa ja bongatessani Members.comilta tämän VANS:in ruudullisen yksilön, en epäillyt hetkeäkään! Hintaakin tälle jäi vain päätähuimaavat 15 euroa.

041

Ja sitten meikäläisen syntymäpäivälahja meikäläiselle. Mä en ymmärrä, mikä yberhinku mulla on tullut nykyään valkoiseen väriin, ja vaatekaappini onkin täyttynyt viimeisen vuoden aikana yhdestä jos toisestakin valkoisesta vaatekappaleesta tai asusteesta. Ylläripylläri etsiskelin Zalandolta joululahjoja, kunnes törmäsin tähän valkoiseen DKNY:n ihanuuteen.

011

Muutamat päänsisäiset taistelut käytiin läpi miettiessä valkoisen laukun käytännöllisyyttä, mutta tämä vaan vei mun sydämen heti ensisilmäyksellä ja laukku sattui olemaan vielä erittäin reippaalla alennuksella varusteltu. Niin siitä sitten tuli syntymäpäivälahja itseltäni itselleni ja samalla tsemppilahja siitä, että ensimmäiset tentit uudessa koulussa menivät nappiin!

027

023

Valkoinen, nahkainen ja kultaiset yksityiskohdat. Rakkautta vain.

Ja vielä kirppislöytö. Eihän tämä olisi edes mun ostospostaus, jos täällä ei olisi ainakin yksi kirpparilta kotiutettu tuote!

Kun oltiin varattu kuukausi takaperin kaveriporukalla mökki Himokselta uudeksivuodeksi, alkoi päässä pyöriä heti reissuun tarvittavia juttuja. Ensimmäisenä mieleen piirtyi kuminen uima-allas, sillä missattiin kaikki porealtailla varustetut mökit, ja heti seuraavaksi karvahatut! Kaivoinkin mustan karvalakkini varaston perältä reissua odottamaan.

063

Nähtyäni tämän ihanan oranssin karvahatun kirppiksellä, päätin yllättää Jaakon, ja ostaa hänelle tämän reissuun mukaan. Hatussa oli vielä hintalappukin paikallaan! Kotona tätä antaessani kuitenkin vaihdoinkin suunnitelmat siihen, että tämä olisi meidän yhteinen, ja voitaisiin pitää tätä reissussa vuorotellen. :'D

Viimeiseksi vielä muutama syntymäpäivälahja ystäviltäni, jotka sain viime viikonlopun juhlissamme. Tytöt tietää, että minulta puuttuu yhtä jos toista käytännöllistä kotoani. Nyt sitten sainkin oikein kunnon kasan kaikkea pientä ja tarpeellista kotiin ja sisustamiseen liittyvää.

003

Suurkiitos.

22 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo toppi!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa että ystävät tietävät, mitä ostaa toiselle ;) Ettei aina olisi alkoholia, vaan juuri jotain mitä sankarilta puuttuu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Tuli kyllä heti käyttöön nämä tarvikkeet, eli tarpeellisia lahjoja kaikki! :)

      Poista
  3. Ylläri ettet voinut kertoa valkoisen laukun hintaa, mutta muut kyllä koska olivathan ne ainoastaan 10 euroa tms. Hohoi.
    -Jenna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenna, eipä ollut mistään sen kummemmasta kyse, kuin siitä, etten yhtään muista kuinka paljon laukusta pulitin, kun samaan laskuun tuli muitakin juttuja! :D vähän alle 100 euroa se oli jokatapauksessa! :) ei ollut siis mikään salaisuus. Hatunkin hinta jäi sanomatta samasta syystä! :D

      Poista
    2. :D Kylläpä sitä taas on joku oikeen väkisin vääntänyt negatiivista kommenttia. Ihanaa kun suhtaudut Essi noin hyvin tollaseen turhanpäiväiseen "valitukseen" :)

      Poista
    3. Vähän joo yllätti tämä "vihaisuus" kyseisestä asiasta. :D

      Poista
    4. Mitä ihmettä!? Ei Essi edes vaikuta semmoselta joka ostelis kokoaja tuhansien eurojen laukkuja niinku monet muut bloggaajat.. :D ja mitäs sit vaikka osteliski? Mitä se ketään liikuttaa vaikka toi laukku ois maksanu 2000e, ei oo meiltä pois ;D mutta hyvä et suhtaudut tämmösiinkin näin kivasti! :Dd

      Poista
    5. Heheeh, juu musta tuntuu, että mun bloginkin kautta selviää jo aika hyvin, että suurinosa mun vaatteista on joko alennusmyynneistä tai kirppikseltä! Tarjoushaukka. :D mutta saahan sitä ihmetellä ja kysellä. :)

      Poista
  4. Moikka! Mun vuoro järjestää kavereille uuden vuoden bileet ja haluisin tarjita jotain pieniä coctail syötävää. Tulit ekana mieleen kun sulla oli juuri synttäritarjoiluista postauskin. Löytyykö vielä lisää herkullisia vinkkejä? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkea pientä sormisyötävää, jota on helppo valmistaa massatuotantona! :D riippuu paljon miten isot juhlat tiedossa, mutta kaikki cocktail-tikut, täytetyt ruisnapit dippinaposteltavat ja cocktail piirakat ja patonginpalat toimii aina! :) hauskoja juhlia teille <3

      Poista
  5. Pohdit tossa, että mitenköhän tuo valkoinen nahkalaukku pysyy siistinä. Tuli mieleen semmoset nahkasohvien pesuaineet :D:D kai semmosilla nyt yhen laukunkin saisi pidettyä nättinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta muuten, varmaan ajaisi asian! :D Heheeh, kiitos vinkistä.

      Poista
  6. hei selailin sun vanhoja postauksia ja tästä: http://essimaaninka.blogspot.fi/2014/08/im-back.html tuli mieleen et ois kiva jos näin ennen joulua tekisit postauksen miten noi tavoitteet on toteutunu :) saatko 10 leukaa jo! Motivoit mua aina nii paljon< 3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo heheeh niistä tosiaan oon suunnitellutkin jotakin ennen joulua kirjoittavanikin! :D tämän asian suhteen vaan en pysty toimia kovinkaan motivoivana esimerkkinä.. Vähän pipariksi mennyt tavoitteet. Mutta niistä joo kuuluu vähän lisää myöhemmin! :D

      Poista
  7. Ihana toi laukku ! Mulle aikanaan neuvottii (Mulberryn liikkeessä äidille lahjaa hakiessa, et oletan et ne osaa neuvoa :D ), että kannattaa suihkuttaa nahkalaukku nahansuojaineella säännöllisin väliajoin! Ite oon omiin laukkuihin ja äidin laukkuun käyttäny ihan läpinäkyvää nahansuoja ainetta mitä suihkuttelen kenkiinki! Ostan aina siit cittarin suutarist joku nanotec oisko. Hylkii sit vähän vettä ja likaa ja itellä ainaki pysyny laukut paremmassa kunnossa :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi hommata kyllä jotkut aineet! Parit nahkasaappaatkin saisi suojattua samalla! :)

      Poista
  8. Ihania lahjoja olet saanut ja tuo karvalakki on söpö! :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin kyllä on! :D karvalakit on vaan talvella niin parhaita, vaikka niiden kauneudesta voidaan olla kyllä montaa mieltä.. :DD

      Poista
  9. Ihana tuo toppi! <3 Ja tosi kiva saada tarpeellisia juttuja kotiin mitä vielä puuttuu, kyllä ne ystävät vaan osaa valita oikeat lahjat. :) ps. Laukku on täyttä rakkautta <3_<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä munkin tämän hetken toppisuosikki! :) kyllä ne vaan taas tiesi! Tarpeeksi monta kertaa nähnyt, kun toilailen keittiössä puutteellisten välineiden kera! :'D

      Poista