maanantai 29. joulukuuta 2014

Q&A - Osa 2

Yleistä

Mitä teet, jos sinulle tulee kotona oikein tylsää? 
Useimmiten katselen telkkarista mitä sattuu, lueskelen blogeja tai valmistan jotakin herkuttelu välipalaa. :)

Saatko miehiltä (muilta kuin poikaystävältäsi) huomiota kuinka usein? Saatko somessa paljonkin iskuyrityksiä?
No yleensä lähinnä juhlimassa ollessa ja kyllähän sitä somessakin tullaan välillä jotakin höpöttelemään. :D

Mitä ajattelet kun laitat selfieitä nettiin? Haetko niillä huomiota, kohotat itsetuntoa tykkäyksillä tai ajatteletko että olet niin kaunis että pakko jakaa se muillekin? Jos poikaystäväsi pyytäisi sinua a) lopettamaan provosoivien selfieiden laiton b) lopettamaan kokonaan selfieiden laittamisen, suostuisitko?  
Enpä oikein ajattele mitään sen syvällisempiä niitä laittaessani. Lisäilen vain selfieitä ja muita otoksia arjen keskeltä Instagramiin sen vuoksi, että se sovellus on tehty tavallaan sitä varten. Lähinnä sellainen "näinhän kaikki tekee täällä" meininki. Ihmettelisin syvästi, jos poikaystäväni pyytäisi minua lopettamaan selfieiden laittamisen kokonaan, sillä hän itsekin laittelee niitä harva se päivä. :D
640 Ootko polttanut tupakkaa?
Tähän liittyy pieni stoori taustalle, mutta en. :D

Onko sinulla jotain jouluperinteitä, mitä? Mikä on sun lempijouluperinne?
Ostan nykyään joka joulu joulukalenteri raaputusarvan. Myös aamulla nautittu riisipuuro ja illan joulupöytä kuuluvat jouluperinteisiimme. Suomessa ollessa käymme perinteisesti myös joko ilta- tai aamusaunassa. Kaikki nämä kuuluvat myös jouluperinteideni suosikkilistalle! :)

010

Oletko enemmän kaupunkilainen vai mökkihöperö? 
Aika hyvin siinä välimaastossa tallustan. Musta löytyy sellainen luonnossa samoilija ja hiljaisuudesta ja tilasta nauttiminen, mutta mielestäni on hyvä asua sen verran lähellä landea ja kaupungin hälinää, että pääsee tarvittaessa nopeasti molempiin. 

Minkä rotuisen koiran ottaisit jos joku sun pitäis ottaa? 
Tätä on mietitty jo moneen kertaan, vaikka koiran hankkiminen on todellisuudessa varmaankin vasta monen vuoden päässä. Jos kuitenkin tällä hetkellä jonkun ottaisin, olisi se varmaankin labradorinnoutaja.

Oletko ikinä miettinyt ottavasi muita lävistyksiä kun napakorun?
Joskus teininä mielessä pyöri silloin tällöin huulilävistys, mutta kiitos äidin, en sellaista koskaan hankkinut! Ja hyvä niin. :D

Haluaisitko muuttaa helsinkiin (siis ihan keskustaan) vai viihdytkö siellä pienessä järvenpäässä paremmin ?
En ole koskaan halunnut muuttaa Helsinkiin, tai varsinkaan ihan keskustaan. Tykkään siitä, että voi lähteä kävelylle ulos niin, ettei törmää välttämättä yhteenkään ihmiseen matkalla. 

Parasta kesässä? 
Valo, lämpö ja luonto.  

046

Mitä mieltä olet abortista? Miten reagoisit, jos tulisit nykyisessä elämäntilanteessasi raskaaksi?
Olen aina ollut tavallaan vastainen, jo teininä. Siksi olenkin pitänyt erityisen hyvää huolta ehkäisystäni. :D En usko, että pystyisin aborttiin, ymmärrän kuitenkin hyvin, että joidenkin elämäntilanteeseen ei vain mitenkään päin sovi lapsi. Tällöin monesti se on heidän kannaltaan ainoa oikea ratkaisu. 

Mitä suunnitelmia sulla on ensi kesällä? Ja mitä tavoitteita vuodelle 2015?
Varmastikin ainakin parit tutut festarit käydä läpi ystävien kanssa. Ensi kesänä pitäisi käydä korkkaamassa ensimmäistä kertaa myös Provinssirock, jos vaan aikataulut sen sallivat! Suunnitelmissa olisi myös päästä ystävien kanssa taas jonnekin matkalle ja siskonkin kanssa suunniteltiin jotakin pientä matkaa yhdessä. :)
Tavoitteina pyörii hieman samat kuin tämänkin vuoden osalta: suht. terveellisiä elämäntapoja, kunnon kohotusta ja työ- ja kouluvelvollisuuksien hoitamista. Tänä vuonna yritän myös ihan vakavasti ottaen saada kerättyä hieman enemmän rahaa säästötilille.  

Luonne

Omistatko ärsyttäviä tapoja joista haluaisit luopua?
Omistaaaan! Mä nyplään ja "revin kaikkea". Saatan huomaamattani hajottaa jotakin tavaraa/materiaalia tai sitten vaan revin kynsinauhojani, huuliani, rupiani tai mistä vaan kiinni saan. Varsinkin leffaan keskittyessä tätä tapahtuu usein! :D

Asia itsessäsi, josta olet ylpein?
Empatiakykyni. Pystyn samaistumaan hyvin vahvasti toisten ihmisten tunteisiin. Tavallaan tämä on joskus hieman ikävääkin, kun pystyn tuntemaan toisen ihmisen kokemat ikävät tunteet hieman liiankin vahvoina, mutta samalla pystyn myös iloita erittäin voimakkaasti toisen puolesta. 

Asia itsessäsi, jota häpeät?
Huolimattomuus. Kotona tapahtuvassa mittakaavassa tämä merkitsee sotkuisuutta. :D Naurattaa vieläkin Annin kanssa brunsseillessa tapahtunut välikohtaus, kun pudotin kanamunan lattialle ja jatkoin vain kokkailua. Hetken siinä puuhailtuani Anni kysyi jämäkästi "Niin kai sä ajattelit siivotakin ton tosta jossakin vaiheessa?"  No tottakai mä aioin... Huomenna... xD


Ovatko luonteenne samantyyliset siskosi Annin kanssa, esim suuttumisen ja ilostumisen kohdalla vai eroatteko paljon? Miten eroatte Annin kanssa luonteiltanne toisistanne?
Oikeastaan suuttumisen ja ilostumisen kohdalla ei erota kovinkaan paljon toisistamme. Molemmat osaa kiihtyä kyllä nollasta sataan melko nopeastikin tappelun tuoksinnassa, ja ilon hetkilläkin olemme melko samankaltaisessa adrenaliini-onni-hepulikohtauksissa. Perusluonteenpiirteemme ovat kuitenkin hyvinkin erilaiset ja toisinaan kuin yö ja päivä. Anni on paljon järjestelmällisempi ja pikkutarkempi kuin minä, hän stressailee asioista helpommin ja on tavallaan hieman perfektionisti. Itselleni taas riittää, kun kaikki on vähän sinne päin, en stressaile kovin usein tai helposti ja tavoittelen hyvin erilaisia asioita elämältäni. 

313

Oletko usein huonolla tuulella vai enemmän ns. peruspositiivinen?
Ehdottomasti enemmän peruspositiivinen ja huonon päivän osuessa kohdalle yritän kätkeä huonon tuuleni viimeiseen niittiin asti, sillä mielestäni on epäreilua purkaa omaa huonoa päivää niihin, joilla olisi iloinen ja hyvä päivä meneillään.


Oletko ujo? Jännittääkö sinua jotkin tietyt tilanteet, jos niin mitkä?
Olin pienenpänä todella ujo ja minulla olikin alakoulussa luokallani ensin vain yksi hyvä ystävä. Jossakin vaiheessa sitten aloin tulla pikkuhiljaa enemmän ja enemmän ulos kuorestani ja oikeat ihmiset ympärilleni löydettyäni pystyin olla jo täysin oma itseni. Uusiin ihmisiin tutustuttaessa minua kuitenkin alkaa aina hieman jännittää ja varsinkin tuntemattomien/puolituttujen ihmisten edessä esiintyminen/esitelmän pitäminen on mielestäni yksi hirveimmistä tilanteista. Lähiaikoina esiintymiskammoni on kuitenkin helpottanut huomattavasti, sillä nykyisessä ja edellisessä koulussani pidetään paljon esitelmiä luokan edessä. :)


Stressaatko helposti?
Stressailen asioista todella vähän, näin vanhemmaksi tultua tosin enemmän kuin ennen. Lähinnä kuitenkin vain kokeen tai esitelmän lähestyessä, tai kun järjestän suuret bileet ystävilleni. 

Mikä on oudoin tapasi? 
Ei tullut mieleen nyt mitään kovin mehukasta, mutta ruisleivän sarjamussuttaminen. Tai tämä taitaa olla normaalia monelle ruisleivän rakastajalle, mutta toisinaan minulla saattaa mennä melkeinpä pussi päivässä. 

Ootko koskaan huonontuulinen :D? Jos joo, ni millanen oot sillon? /Millainen olet vihaisena?
Olenhan mä. Yleensä kaikki asiat alkaa silloin itkettää helposti. Tuntuu, että niinä päivinä häsellän myös erityisen paljon, jolloin alkaa suututtaa/harmittaa vielä entistä enemmän. Silloin maitolasinkin tippuminen maahan saattaa alkaa itkettää! :D Vihaisena yleensä pidän ensin mykkäkoulua ja siinä vaiheessa, kun toinen hyväksyy sen, että "jahas, ei sitten puhuta" niin siinä vaiheessa suuni alkaakin käydä ja mölisen kaiken ärsyttävän kerralla ja tietenkin dramaattisesti liioiteltuna vielä! :D
Tätä joutuu kuitenkin sietämään vain harvoin poikaystäväni Jaakko, sorry. :D <3
*Jaakon lisäys: Silloin kun olet todella nälkäinen. :'D


Ketä tv hahmoa muistuttaisit?
Ollaan Jaakon kanssa Himymin Ted ja Marshal, meitsi Ted. 

Sano kolme asiaa luonteestasi mistä pidät ja kolme mistä et?
Ystävällisyys, iloisuus ja sosiaalisuus. Sotkuisuus/huolimattomuus, hajamielisyys ja laiskuus. (asioissa, jotka ei niin huvita/kiinnosta)

Ulkonäkö

Tisseistä tuli suhteellisen monta kysymystä, joten käsittelen tämän nyt lyhyesti ja ytimekkäästi pois alta. Taidatte ymmärtää, etten julkisesti tahdo kovin laajasti kuvailla ja keskustella näinkin yksityisestä asiasta, mutta omaa tavaraa on ja ihan tyytyväinen olen näin. Itse en ottaisi täytettä ainakaan tässä tilanteessa, mutta minulla ei ole mitään sitä vastaan, että jotkut näin tekevät. Ihan jokaisen oma kroppa ja oma asia! :)

Oletko ikinä harkinnut hiusten värjäämistä tummemmaksi tai platinablondiksi? 
Tummemmaksi juu, platinablondiksi en. 

Oletko ikinä valkaissut hampaitasi? Miten saat ne pysymään noin valkoisina? Onko sinulla ikinä ollut hampaissa reikiä tmv.? Käytkö säännöllisesti hammaslääkärillä?
En ole koskaan valkaissut hampaitani, eivätkä hampaani ole mitenkään erityisen valkoiset. Haluaisinkin kokeilla jotakin liuskoja/yms, joilla saisi asteen vaalennettua hampaita. En juo yleensä mitään kahvia/kolajuomia, polta tupakkaa tai juo punaviiniä, joten tuollaiset "pahimmat" hampaiden värjääjät on karsittu jo sitä kautta pois. :D Hampaissani on ollut pari kertaa reikiä ja käyn melko säännöllisesti hammaslääkärillä. Tällä hetkellä olen vältellyt hammaslääkäriä hieman pidemmän aikaa, sillä minulta pitäisi luultavasti ensi kerralla repiä pari viisaudenhammasta...


Oletko ikinä harkinnut, että haluaisit suurentaa huuliasi? Mitä yleisesti ottaen olet mieltä olet ulkonäön muokkaamisesta ns. keinotekoisesti?
Tällä hetkellä en muokkaisi keinotekoisesti ulkonäköäni tai vartaloani millään tavalla. En osaa sitten sanoa, mitä mieltä olen joskus kymmenen vuoden päästä. Tämä kulunut fraasi: Mielestäni ihan jokaisen oma asia, mitä kropalleen/ulkonäölleen tekee. 

Mihin vartalonosaasi ja kasvojenpiirteeseen olet eniten tyytyväinen? Entä mihin vähiten?
Vartalonosista en osaa mennä erittelemään mitään yksittäistä suosikkia, mutta tykkään siitä, että olen melko sopusuhtainen. Lantio saisi olla puolestani vähän leveämpi. Kasvojenpiirteissäni tykkään korkeista poskipäistäni ja ottaisin mielelläni luonnostaan tummat kulmakarvat ja ripset. :D

Haluaisitko tatuoinnin? Minkälaisen ja mihin? Mitä mieltä olet yleisesti ottaen tatuoinneista? 
Aina välillä innostun ajatuksesta, että ottaisin jonkun hyvin pienen ja siron tatuoinnin jonnekin piiloisaan paikkaan. Mielestäni kuitenkin tatuoinnilla tulee olla itselleen jonkinlainen merkitys, enkä ole tähän mennessä keksinyt mitään tarpeeksi vahvaa merkitystä tatuoinnin ottamiseen. 

Mikä on luonnollisen hiusvärisi? Kuvaa?

100

Mun koneelta ei löytynyt mitään tarpeeksi vanhaa kuvaa, jossa olisi kokonaan oma väri, mutta tässä kuvaa mojovasta juurikasvusta. Sellainen vaaleanruskean ja vaalean sekoitus. Mulla on hiuskerroksien seassa paljon omaa väriä seassa myös tälläkin hetkellä. Päällimmäiset hiukset on vain auringon ja raidoitusaineen vaalentamat. 

Miltä tuntuu olla monen ihmisen kauneusihanne? Myönnätkö itse, että olet todella monen mielestä paljon keskivertoa kauniimpi?
Kaikilla on niiiiin erilaiset kauneusihanteet. Monen mielestä saatan olla kaunis, mutta vähintään yhtä monen mielestä minussa on epämiellyttäviä piirteitä tai vaikkapa liikaa meikkiä.

Voitko laittaa nais- ja miesihanteestasi kuvan tai muutenvain kuvailla tarkkaan? 

047

No hehehee. Tykkään monesti sellaisista "hauskan näköisistä" miehistä, vaikea selittää. Tykkään, että mies on piirteiltään "miehekäs" ja että hänessä on jotakin persoonallistakin. Rohkea ja tyylikäs pukeutuminen, urheilullisuus ja iloisuus ovat aina plussaa!

Kuka on sinun kauneusihanne? 
Kenza Zouiten, Eva Longoria ja Blake Lively ovat aikas ihanaisia naisia. <3

Onks siu oma ihonväri tosi kalpee vai ootko aina tavallista päivettyneemmän näköne?
Oon joo luonnostani talvisin melko kalpea ja käytänkin itseruskettavaa läpi talven. :D


Kuinka tyytyväinen olet omaan ulkonäköön asteikolla 1-10?
Varmaankin 8. 

Oletko tyytyväinen omaan kroppaasi?  
Perustyytyväinen, voisin olla vähän pitempi! :D  

Onko sinulle tärkeää olla hoikka? 
Olen ollut aina melko hoikka, joten en ole oikein ajatellut asiaa siitä näkökulmasta, että jos en olisi, haluaisinko olla. Terveelliset elämäntavat ovat minulle tärkeitä, ja niiden seurauksena pysyn myös hoikkana, joten kaipa se hoikkuus kulkee sitten myös tärkeänä samassa paketissa. :D Terve kroppa näyttää hyvältä. :)

Kauneudenhoito

Millaiset ihonhoitorutiinit sinulla on?
Pesu aamuin illoin, illoin meikinpesuaineella. Yöksi Nivean Creme kasvorasvaa ja aamulla jotakin kevyempää mitä milloinkin sattuu löytymään. 

008

Lempi ihonhoitotuotteet?
Nivea Creme kasvovoide. Nivean soft puhdistusliinat, sillä ne raikastavat ihanasti illalla tai kuumana kesäpäivänä. 

Käytkö solariumissa, kuinka usein ja kauanko kerralla? 
Todella harvoin. n. 4-8 kertaa vuodessa ja kerrallaan yleensä 15 minuuttia. 

Mitä itseruskettavaa käytät ja kuinka usein?
Käytän apteekista saatavaa Acon itseruskettavaa kerran tai kaksi viikossa.

002

Minkä ikäisenä aloitit meikkaamisen ja miksi?
Aloitin joskus kuudennella luokalla. Ensin sain luvan alkaa käyttää meikkiä silloin tällöin paikallisessa discossa ja myöhemmin sain sitten lisätä vähän ripsiväriä ja huulikiiltoa kouluunkin. 

Arki- ja juhlameikkisi erot?
Eivät eroa mitenkään kovin radikaalisti, juhlissa kaikki vaan on hieman tummempaa! :D Tuuheat tekoripset, tummemmat luomivärit, tummempaa aurinkopuuteria yms. 

Kuljetko ikinä ilman meikkiä kaupoissa/koulussa tmv.?
Kaupoissa juu, koulussa en. 

Oletko ikinä ilman rintsikoita tilanteessa, jossa rintsikat eivät passaa jonkin vaatekappaleen alle (esim. juhlamekko, jossa avoin selkä tmv.)?
Olen lähes aina juhlamekkojen kanssa ilman. 

Miten hoidat pitkiä hiuksiasi? /Mikä on sun upean tukan salaisuus!? :D 
Mä sanoisin, että monipuolinen ruokavalio! Hiusten kunto kulkee melko pitkälti käsi kädessä sen kanssa, miten elimistö voi ylipäätään. Tietysti joskus huonokuntoisille hiuksille ei voi yhtään mitään, mutta varmasti ne hieman paremmin edes voivat, kun syö niitä "tukien". Hoidan hiuksia yleensä vain suihkuttelemalla öljyjä/yms takkuihin, harjaamalla niitä ja välillä koitan pitkittää pesurytmiä. 

Pelottaako sua et saat ihosyövän auringonoton takia?
Joka kesä. :D

Kauanko sulle menee aamuisin laittautuessa?
10-25 min, riippuen siitä, onko kiire!

Suhteet

Jännitätkö ikinä sosiaalisia tilanteita? Jos kyllä, niin saatatko sen takia jopa vältellä tiettyjä sosiaalisia tilanteita?
 Kuten jo aikaisemmin mainitsin, vihaan esiintymistä suurelle laumalle. Varsinkin, jos kyseessä on jokin arvioitava esitelmä! Olisin siis hyvin mielelläni kipeänä jokaisen luokan edessä esiteltävän esitelmän aikana, mutta pakko hieman koittaa saada pois tätä esiintymiskammoa. 

Minkälaisista ihmisistä et pidä? 
Ihmisistä, jotka tavoittelevat pelkkää omaa etuaan joka asiassa. 

Tuntuuko ikinä, että joku haluaisi olla kanssasi vain ulkokuoresi perusteella?
Tuntuu enemmänkin päinvastaiselta. Monen mielestä olen vaikuttanut alkuunsa joltakin blondilta bimbolta, ennen kuin ovat antaneet mahdollisuuden edes tutustua.


Tykkäätkö viettää aikaa yksin vai oletko mieluummin "aina menossa"?
Tykkään myös usein viettää aikaa yksin ihan omassa rauhassa. Mielestäni on ihanaa varsinkin aamuisin laittaa radio soimaan, hörppiä hiljaa teetä ja mietiskellä asioita.


Puhutko ikinä ihmisistä pahaa?
Olen ottanut tavaksi ajatella kaikista ensin hyvää, mutta jos tämä ihminen toistuvasti "pettää luottamukseni" tai tekee jotenkin muuten pahasti, saatan hyvinkin manata tämän henkilön maan syvimpään rakoon. En ole kuitenkaan kovin pitkävihainen, joten parin päivän päästä tämä ihminen ei luultavasti suututa/harmitakaan enää lainkaan. 

Sanovatko jotkut ystäväsi esim. jos otat kuvia juhlissa, että he eivät halua kuvia itsestään blogiisi?
Monesti saatan huudahtaa itse, että: "Kaikki ihmiset, jotka eivät halua näkyä blogissa, piiloon kameralta nyt!" Ja sitten osa siirtyy hieman sivuun ja toiset taas hyppäävät kameran eteen hölmöilemään. :D

Oletko ikinä ollut edes hieman ihastunut toiseen, seurustellessasi poikaystäväsi kanssa? 
Mielestäni elämään kuuluvat pienet ihastumiset ja yleensä ne ovatkin täysin harmittomia. Mielestäni voi ihastua ihmiseen ilman mitään seksuaalisia ajatuksia ja olenkin ihastunut monesti jonkun uuden tuttavuuden hauskaan/fiksuun luonteeseen tai muuhun mukavaan ja näistä onkin tullut kivoja ystäviäkin myöhemmin. :)  (Sekä ihastuttavia tyttöjä, että poikia! :D)


Piereskeletkö ikinä ystävien tai poikaystäväsi kuullen, edes vahingossa? Miten he ja sinä itse reagoit siihen?
Hahaha. Siinä vaiheessa, kun ollaan oltu ystäviä yli 10 vuotta, tälläinen alkaa olla enemmänkin sääntö kuin poikkeus... :D Yleensä siihen reagoidaan potkaisemalla haisuli alas sohvalta ja käskemällä lähtemään muualle mätänemään. 

Kuka on paras ystäväsi? 
Meidän tämä tiiviiksi hioutunut porukka, kaikissa on oma ihana erilaisuutensa. :)<3

1191

Uskotko, että jokaiselle on olemassa Se Oikea? entä voiko olla olemassa useita "Niitä Oikeita"? 
Varmasti on useita oikeita. Ihminen on sopeutuvainen olio ja tulee toimeen hyvin monenlaisissa erilaisissa tilanteissa ja erilaisten ihmisten kanssa, ja joidenkin kanssa sitten klikkaa paremmin ja syvemmin kuin toisten.

Viikonloppuna: kaksi rauhallista koti-iltaa miehekkeen ja muutaman kaverin kanssa vai kaksi hauskaa bileiltaa suurella kaveriporukalla?
Riippuu ihan viikonlopusta! Usein meillä on yksi rauhallinen koti-ilta miehekkeen ja/tai mutaman kaverin kanssa ja yksi hauska bileilta suurella porukalla. :D

Juimiiko jos poikaystäväsi somessa tykkäilee sulle tuntemattomien naisten kuvista yms tai chattailee aktiivisesti niiden kaa. Yhteiset kamut on eri asia? 
Meitä vähän nauratti tämä kysymys, koska ei Jaakko oikeastaan chattaile aktiivisesti keidenkään tuntemattomien naisten kanssa. Ig:ssä tykkäillään molemmat sekä tuntemattomien naisten, että miestenkin kuvista, esim vaikka joidenkin julkkisten tai koulu-ja työkavereiden kuvista. 

Millaista ihmistä ihailet?
Sellaista, joka ei välitä siitä, mitä mieltä muut ovat, vaan toteuttaa itseään ja unelmiaan muiden lannistus yrityksistä huolimatta. Tietenkin siis muita loukkaamatta. Ihailen myös ihmisiä, jotka auttavat toisia pyyteettömästi. 

Oletko koskaan tutustunut narsistiin?
Monilla ihmisillä on erilaisia narsistisia piirteitä, mutta sellaista joka olisi diagnosoitu "narsistiksi" tuskin löytyy tuntemistani henkilöistä. 

Soitteletko usein vanhempiesi kanssa?
Mitä vanhemmaksi tulen, sitä vähemmän soitellaan niitä näitä. Yleensä silloin, kun on jotakin tärkeää asiaa. Äitin kanssa chattaillaan Fb:ssä jo säästösyistä (Saksaan) ja iskän kanssa laitellaan usein viestiä. 

Ootko enemmän "isintyttö" vai "äitintyttö"? 
Oon hyvin samanlainen monissa asioissa kuin iskä, niin ulkonäöllisesti kuin luonteenpiirteiltäni, joten välillä on ihan sellainen "pikku-iskä" olo, mutta sitten taas äidin kanssa höpistään läpi kaikki "naisten jutut" ja ollaan yhtä tunteellisia, niin varmaan aika tasaisesti kummankin tyttö olen. :D

Näetkö isääsi kuinka usein?
Varmaan noin parin kuukauden välein. :)

Parisuhteen tärkeimmät asiat? Mikä on teidän pitkän suhteen salaisuus? :) Miten pidätte parisuhdetta yllä?
Tärkeintä on se, että viihdytään toistemme seurassa ja meillä on yhdessä hauskaa. Pitkä suhde pysyy pystyssä, kun molemmilla on tarpeeksi myös omaa aikaa ja omia aktiviteetteja, sekä tehdään tarpeeksi usein yhdessä jotain kivaa kodin ulkopuolella. Mielestäni on tärkeää näyttää arjessa päivittäin toiselle, että arvostaa ja välittää toisesta. 

055

Millaisia arvoja teillä on Jaakon kanssa? :)
Rehellisyys, kunnioitus ja toisen hyväksyminen sellaisena kuin on.

Kauan olette seurustelleet poikaystäväsi kanssa?
Lähemmäs 7 vuotta. Erottiin tosin joskus muutamia vuosia sitten vuodeksi, mutta lopulta päädyttiin sitten takaisin yhteen. 

Mikä on parasta Annissa? Entä mikä ärsyttää hänessä? Pystyttekö puhumaan Annin kanssa ihan kaikesta?
Vastailin Annin omaan kysymyspostaukseen alle vuosi sitten Annia koskeviin kysymyksiin, joka löytyy täältä! :) 


Mitä piirteitä arvostat ystävässä?
Arvostan lojaaliutta ja sitä, että toinen voi olla täysin oma itsensä seurassani. 

Riitelettekö usein Jaakon kanssa? 
Aika harvoin itseasiassa. Yleensä vain juhlimassa, eikä silloinkaan kovin usein. :D

Ovatko kaikki sisarukset sinulle yhtä tärkeitä?
Anni on tietenkin ikänsä vuoksi läheisin sisaruksistani, mutta en silti pysty luokitella mihinkään tärkeysjärjestykseen sisaruksia. 

Teettekö usein neljästään asioita Annin ja tämän poikaystävän kanssa? Siis vielä, kun Anni oli Suomessa.
Ei me kovin usein, ehkä vähän enemmän juuri ennen Annin muuttoa. :)

Vietättekö viikon aikana Jaakon kanssa paljon aikaa yhdessä? Käyttekö esim kaupassa,lenkillä, näettekö ystävienne yhdessä vai enemmän viikonloppuisin. 
Liikaa. :'D Yhdessä asuessa toisen kanssa tulee hengailtua aika paljon ja käydään myös salilla, kaupassa ja kavereilla monesti yhdessä. :D 

003
 
Miten tiukassa pidät poikakaverin? Olisko kiva jos menis poikaporukassa Thaikkuihin tai viikonlopuksi Tallinnaan bilettämään? Noi poikaporukat kun on jotenkin vaan eri kuin tyttöporukat, my opinion... Mitä mieltä oot poikkiksesta, joka ei Ole YHtään mustis?
Aika usein matkustetaan yhdessä, mutta musta ois kyllä hauska jos mentäis joskus reissuun myös ihan omissa tyttö- ja poikaporukoissa. Sitä on välillä ihan kiva hieman ikävöidäkin toista ja tunnen sen verran hyvin melkein kaikki Jaakon kaverit, ettei tarvitse olla huolissaan. Poikaystävä, joka ei ole YHTÄÄN mustis, olisi mielestäni jopa hieman kurja, sillä mielestäni pieni mustasukkaisuus kertoo vain siitä, että toinen välittää ja pitää naistaan kelpo saaliina. :D 

Kysymyksiä olikin vielä jäljellä sen verran paljon, että jaoin vielä nämä loputkin kysymykset kahteen osaan! :D Tiedossa olisi siis vielä kolmaskin vastaus-osio, jos näitä vaan jaksetaan enää lueskella! :D

47 kommenttia:

 1. Essi, olet ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NIIN OLET! olen samaa mieltä. :) Vaikutat just niin symppikseltä tyypiltä ja sun ja jaakon suhde kuulostaa ihanan terveeltä jos tiiät mitä tarkotan. :)

   Poista
  2. Voi teitä ihanaisia. <3 Niinhän se taitaa olla, ettei "epäterve" suhde pysyisi kovinkaan pitkään kasassa. :) Tietysti meilläkin on omat alamäkemme, mutta mielestäni suhteessa on tärkeää se, että on enemmän niitä hyviä päiviä kuin huonoja! :)

   Poista
  3. Minäkin olen samaa mieltä:)♡ oot vaan niiiiin ihana♡

   Poista
 2. Ihana toi eka kuva<3 :D Vaikutat tosi rennolta ja hauskalta tyypiltä, näitä sun juttuja on aina niin kiva lukea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, jep, lähetin sen joskus poikaystävälle vastaiskuna, kun hän lähetti ensin tuon pelkän kissakuvan. :D Kiva kuulla, että tekstinkin muodossa olen onnistunut välittämään hauskaa ja rentoa meininkiä!

   Poista
 3. Oot kyllä niiiiiin kivan oloinen ihminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Jenna. <3 Ilo kirjoitella, kun on näin mukavia lukijoita täällä!

   Poista
 4. Vaikutat ihan loistotyypiltä!:) aikasemmin en oo kommentoinu mitään, mut nyt oli pakko, ku tuli sellanen hyvänmielenpostaus että :) kiitos mukavasta blogista, jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, tulee aina niin hyvä mieli, kun saa kommentia tällaisilta lukijoilta, jotka eivät ole koskaan ennen mitään kommentoineet! :) Kiitos sulle kivasta kommentista. <3

   Poista
 5. Hauska lukea tälläisiä juttuja susta. Oot jotenkin niin mielenkiintoinen persoona :) kerro toi tupakkaan liittyvä tarina?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haahah, tähän liittyi sellainen juttu, että otin yhden protesti-poskarin tupakasta, todistaakseni eräälle ihmiselle sen, että tupakointi on typerää ... XD Olen siis tupakoinnin vastustaja henkeen ja vereen ja ystäväni joutuvatkin kuunnella minulta aina saarnoja tupakoinnin vaaroista ja haitoista. :D

   Poista
 6. "Millaista ihmistä ihailet?
  Sellaista, joka ei välitä siitä, mitä mieltä muut ovat, vaan toteuttaa itseään ja unelmiaan muiden lannistus yrityksistä huolimatta. Tietenkin siis muita loukkamatta. Ihailen myös ihmisiä, jotka auttavat toisia pyyteettömästi. "

  Ja sä Essi vaikutat ite just tollaselta ihmiseltä!! Sua ei voi ku ihailla! Kaikkien pitäis ottaa susta ja sun elämän asenteesta mallia:)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässähän tulee kohta itku. :') Ihanaa huomata, että täällä lueskelee mun juttuja näin moni sydämellinen ja ystävällinen ihminen. <3
   Parhaani koitan, mutta aina löytyy hieman paranneltavaa ja aina voi yrittää vielä vähän kovemmin! :)

   Poista
 7. Saanko kysyä että mistä syystä erositte vuodeksi? Olette upea pari ja oot aivan upea ihminen Essi!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://essimaaninka.blogspot.fi/2014/06/love-story.html <- Tuolta löytyy meidän tarina blogiin sopivassa paketissa ylämäkineen ja alamäkineen. :D Voi miten kiltisti sanottu. :)<3

   Poista
 8. Toivottavasti tätä oli yhtä kiva tehdä kuin meidän lukea :) kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin kysymyksiin on joo aika hauska vastailla! :D Muistuu sellaisia muistoja mieleen, joita ei muuten edes muistaisikaan. :D

   Poista
 9. Eiiiiih en kestää :D oot niiiiin paras bloggaaja, niin symppis ja aito! <3 Näit vastauksia oli ihana lukea ja todellaki ootan muita osia Q&A:sta. Ois kiva jos tekisit postauksen jostai kosmetiikka jutuista ja erityisesti itseruskettavan laitosta ku sun iho näyttää tosi hyvälle eikä yhtää laikukas väristä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, hyvä kuulla, ettei ala vielä kyllästyttämään! Pitääkin raapustella se viimeinenkin vastaus-osio valmiiksi! Taitaa mennä tosin ensi vuoden puolelle. ;D Kiva kun tykkäät. :)<3 Kyllä munkin itseruskettavat menevät toisinaan laikukkaasti, jos hutaisten levittää, mutta sitten vaan kuoritaan saunassa seuraavana päivänä! :D

   Poista
 10. Nää sun vastauspostaukset on olleet tosi mielenkiintoisia :) Ja pakko yhtyä moniin muihin siinä, että vaikutat ihan huipputyypiltä! ♥ Onneks eksyin vähän aikaa sitten tänne sun blogiis :)

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, että näiden lueskelu ei ole ollut kyllästyttävää touhua! :D Kiva, että olet löytänyt tiesi blogiini, aina ilo saada uusia näin mukavia lueskelijoita, jotka hieman vuorovaikuttavatkin kommentoimalla! :)<3

   Poista
 11. Tosi kiva ja mielenkiintonen postaus!!! :) Ihan random kommentti, muttakun vaikutat oikeen bileiden järjestäjä mestarilta! :D tosi kiva idea toi itse tehty "lautapeli" juomapeli! mitkä on sun lemppari "ruudut", tai sellaset mitkä kannattaa varmasti lisätä? ;D entäs mitä olis tosi helppo tarjoilla ja edullista? tarkoituksena pitää pienet uv bileet parhaille kavereille! :) kiitos jo etukäteen!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheeh kiva! :)<3 Lemppari ruutujani ovat ehdottomasti sellaiset, joissa joku joutuu sanomaan esimerkiksi jonkun sanahirviön monta kertaa putkeen oikein, kuten "yksikseskö yskiskelet", jos sanoja epäonnistuu, hän joutuu tietenkin juomaan. Myös jemmamaljan täyttämiset ja juomiset tuo hauskaa lisäjännitystä. Eli johonkin lasiin kaadetaan lorauksia kaikkien juomista ruutuun osuessa ja se joka osuu "juo jemmamalja" - ruutuun, joutuu sitten juomaan tämän seoksen. :'D Tehtävät, tarinat, totuudet ovat myös hauskoja lisiä perus "juo 3" -ruutujen rinnalle. Hauskoja uudenvuoden juhlia!! :)

   Poista
  2. Hups, ne tarjoiltavat vielä! Helppoa ja halpaa tarjoiltavaa ovat esimerkiksi nakit, lihapullat, dippivihannekset ja pakastepatongit! Ja tietysti popparit. Kannattaa myös tarkkailla eri merkkien hintoja, sillä niin voi säästää pitkän pennin loppusummasta. ;) Jos itse tykkää leipoa, niin saa tietenkin kaikkein halvimmalla suuria satseja aikaiseksi!

   Poista
  3. Vitsi, ihan sairaan ihana vastaus, kiiiiiiitos!!! :) oot kyllä huipputyyppi :)

   Poista
 12. Vitsi mä tykkään näistä vastauspostauksista! Äskenki hain popparikulhon viereen ja aloin mussuttamaan ja lukemaan sun vastauksia. :DD Näistä vaan saa mun mielestä niin paljon enemmän irti itse bloggaajasta. Erityisesti tykkään nuista pierukyssäreistä, koska musta on hauska nähdä miten eri bloggaajat suhtautuvat piereskelyyn. :D Monesti tulee niin yllätyksenä, keille se on ehdoton nounou ja keille yksi huumorin osa-alue.

  Vaikutat tän blogin perusteella ainakin just sellaselta tyypiltä, jonka kanssa ois ihana tutustua! :)<3

  Haluaisin vielä kysyä sellaista, miten pystyitte Jaakon kanssa "unohtamaan" tai hyväksymään sinkkuvuotenne seikkailut, tai siis oliko vaikea palata sen jälkeen yhteen? (Uskoisin kummallakin olleen kuitenkin vientiä sinä aikana.) Minulla ja poikaystävälläni on ollut tällaisia jaksoja, ja joskus yhä kaihertaa mieltä mitä näinä eroaikoina on tapahtunut.. :-(

  Kaikkea hyvää sulle Essi, ja hyvää uutta vuotta jo etukäteen! :)

  Ps. Kävin ostamassa Emotionista saman pinkin huulipunan, josta olet täällä kertonut. Rakastuin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haahah, vitsi mä niin näin silmissäni ton tilanteen. Kunnon "leffa-tuokio" blogin ääressä. Itsekin tykkään nimittäin iltaisin lueskella kaikkia blogeja ja mutustella samalla jotakin hyvää. :'D Mua kanssa monesti naurattanut nuo piereskely kysymykset ja vastaukset, ja nauratti kyllä taas, kun huomasin saaneeni itsekin sellaisen. :D

   Ajattelin itse ainakin niin, että monilla pariskunnilla on ollut esimerkiksi paljon aikaisempia kumppaneita ennen kuin ovat edes tavanneet toisiaan. Meidän yhteenpaluu oli mulle siis täten kokonaan uusi alku ja vanhat jutut saivat jäädä taakse. Tottakai ollaan koitettu kaikesta pystyä silti mahdollisimman avoimesti keskustelemaan jo ennen yhteen paluuta ja sen jälkeen, eikä olla jätetty mitään mörköä kaappiin kaihertamaan. :D

   Samoin sullekin, ja vielä mahdinpaa tulevaa vuotta! ;D <3 On kyllä pirun hyvä huulipuna kyseessä!

   Poista
 13. Essi !!! :) Mun on pitäny tulla kommentoimaan tänne jo ainakin satakymmenen vuotta sitten, mutta koska en oo kirjautunu bloggeriin myöskään viimeseen miljoonaan tuhanteen vuoteen, niin saan vasta nyt aikaseks, mutta siis....asiaan... (:D), että tää sun blogi on ihan jättisuuuuperyyber hyvä ! Varsinkin kun teet tätä sellasella rennolla meiningillä, niin ainakin mä tykkään hirveesti lueskella näitä postauksia!! Ihan kymppityötä oot tehny tän kanssa, ja ei voi ku nostaa hattua sille, kuinka paljon jaksat nähdä vaivaa kaikkien pitkien postauksien tekoon varsinkin, kun tiedän, ettei niitä ihan sekunnissa loihdita ;D Eli ei muutaku samaan malliin niin kohta tätä kirjottelee Suomen Kenza ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, voi norbaa! :D<3 Tulipas hyvä mieli, tän työmäärän tajuaa kyllä ihan tosissaan vasta tässä vaiheessa kun näitä itse raapustelee tänne hiki hatussa! :D Mites se bloggailijasielu siellä puolen ruutua, jatkuuko sun huippukirjoitukset enää, vai onko lähitulevaisuus pyhitetty koululle ja vapaa-ajalle? ;)

   Poista
 14. Oot kyllä niin mahtavan olonen tyyppi! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen mahtiheppu siellä huutelee! <3

   Poista
  2. Luin eka, että mahtipeppu ja melkein jo ehin alkaa tuuletteleen täälllä ;DDDDXD

   Poista
  3. Hahhahahah! No varmasti myös sitäkin!! :'DDD

   Poista
 15. Voi Essi kyllä sä vaan oot mun suosikkibloggaaja!<3 oot niin ihana !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaas vaan, miten iloinen fiilis tuli, kun juuri heräsin ja selasin puhelimella blogin kuulumiset ja törmäsin sun kommenttiin! Tuli sellainen olo, että tästä tulee superhyvä päivä. :D Ihana Eveliina. <3

   Poista
 16. Oot kyllä piristävä tapaus!! Ihana mimmi! Samaistun sun asenteeseen, keep it going girl! -jansu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheeh, sielunsisko! Jatketaan samaan malliin! ;)

   Poista
 17. Sun blogis on tosi kiva! :) Olis muuten kiva, jos sua kiinnostais tehä jotai postausta sun treenijaosta ja siitä miten yleensä treenaat eri lihasryhmiä kuntosalilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria, tosi kiva kuulla! :) vinkkisi on otettu vastaan! :)

   Poista
 18. Siis en kestä miten ihana oot!! :D ♥ näistä sun kirjotuksista tarttuu itelleenki ihan väkisin semmonen tosi hyvä fiilis ja huomaan aina lukevani sun postauksia jatkuva hymy huulilla :D oot oikeesti niin valoisa ja huippu ihminen, keep going gurlll u rock♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äääää miten ihana kommentti! Mä luen teidän kommentteja hymy huulilla! :D :) <3

   Poista
 19. Mulla on aina itellä ongelmia sem kanssa mitä puen juhlamekkojen alle ja monta kivaa mekkolia onkin jäänyt sen takia ostamatta ;( siks kysyn että mitä sä laitat alle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kuin tuolla kysymyksissä vastasinkin, olen juhlamekkojen kanssa melkein aina ilman mitään, sillä monissa juhlamekoissa on hieman omaakin tukea. Ja jos on sitten löysemmästä mekosta kyse, niin olkaimettomat rintsikat ja sellaiset pelkät tarra/geeli rintsikat on hyviä, jotka liimautuu vain etupuolelle. :D

   Poista