keskiviikko 3. joulukuuta 2014

WEEK 48

Heipsan <3

Niin vain se joulukuukin alkoi ja tällä hetkellä on enää 3 päivää synttäribileisiini, 18 päivää Saksan matkaan ja 21 päivää jouluun! Ihana olo, kun tietää, että edessä on kaikkea hauskaa ja jännittävää, jotenkin vaan mun joulufiilis katosi viime viikon aikana totaalisesti. :D Ilmat menivät "reippasti" plussan puolelle ja satoi vettä, päivät olivat toinen toistaan synkempiä ja harmaampia ja laivareissun jälkeinen olo oli kaikkea muuta kuin pirteä ja jouluinen. Syksyinen ennemminkin. 

108

Jos nyt kuitenkin joulumieli alkaisi pikkuhiljaa palailla takaisin, kun siirryttiin joulukuun puolelle ja hauskat tapahtumat lähenevät vain lähenemistään. Kotiakin voisin alkaa jo vihdoin sisustaa joulutunnelmaan ja aloitinkin kevyesti ostamalla keittiönpöytään karkkitankoja, sillä noi nyt on vaan niin söpöjä! :D

Tavoitteenani onkin löytää nyt mahdollisimman pian joitakin kauniita kultaisia ja valkoisia joulupalloja, sekä jonkunlainen valohäkkyrä kasata jotakin nurkkaa koristamaan!

008

Lumi tuli, lumi suli. Jep, tuona päivänä joulufiilarini olivat ihan katossa ja koko päivän vain narisuttelin lunta tassujeni alla ja pompin innoissani sinne tänne. Kauneus ja valoisuus oli kuitenkin vain hetkellinen ilo ja tällä hetkellä muisto vain. Nyt saammekin katsella jälleen harmaita ja synkkiä maisemia ja käytiinpä nappaamassa Jaakon kanssa hyvinkin harmaan sään valtaavat asukuvat.

038

077

042

Meillä on tapana pukeutua silloin tällöin "vahingossa" kunnon samisasuihin. Toinen vaan sattuu näkemään toisen vetävän jotakin kivaa päälleen ja sitten sitä itsekin inspiroituu yhtäkkiä kummasti saman tyylin vaatevalintoihin.

065

Jaakko oli saanut juuri postissa uuden flanellin ja mallaili sitä aamulla päälleen, jotenkin sitten itsellänikin oli yhtäkkiä päällä flanelli, hieman erilaisesti kuitenkin. :'D

048

076

044

Takki - Vila
Paita - Saksasta
Flanelli - H&M
Housut - Dr.Denim
Kengät - Nelly

060

086

Isoveli asteli sitten vastaan kauppareissulla ja vilkaisi meidän vaatteita hämmentyneenä. Siinä vaiheessa päätin, ettei lähdetä illalla leffaan samoissa kuteissa. :'D


028

Synkkää viikkoa piristi tosin Ruotsista kotiutetut VS:n ihanat uudet tuotteet! Valinnanvaikeus oli ihan jäätävä liikkeessä pyöriessäni, mutta lopulta päädyin ostamaan itselleni lahjapakkauksen, jossa tuli meikkipussin lisäksi Pure Seduction- sarjan tuoksuinen vartalovoide, vartalosuihke ja suihkusaippua. Aah, rakkautta vain.

002

022

Viikolla tuli myös vaihteeksi aamupalailtua kavereiden kesken. Haluttiin kokeilla Sonjan kanssa jotakin hieman erilaista...

003

Valmistettiin kotitekoista porkkana-appelsiinimehua ja täytyy sanoa, että saatiinkin aikaan jotakin hyvin erilaista...

018

Lisättiin kyllä vettä mielestäni reippastikin blenderiin ainesten sekaan, mutta jotenkin saatiin aikaiseksi kuitenkin lähes lusikoitavaa mössöä. Kyllä nauratti siinä vaiheessa, kun koitettiin "nautiskella" aamiaismehumme.

Loppuun vielä pieni meikkivinkki! Moni on kysellyt etenkin vaaleiden huulipunieni perään ja vastaukseksi olen joutunut antaa suurimmaksi osakseen ei oota. Ostan usein nimittäin huulipunani Saksan matkoilta, sillä siellä nyt vaan on tuplasti halvempaa kosmetiikkaa ja ihka ihana Kiko.

Nyt kuitenkin kokeilin Emotionista We Care Icon- sarjan hyvin vaalean sävyistä huulipunaa sävyssä
14, Hot Pink. Puna muistutti kovastikin yhtä Kikon vaaleista huulipunistani, ja varsinkin johonkin hieman tummempaan sävyyn sekoitettuna tämä antaa mielestäni ihanan sävyn.

005

Tällä viikolla tiedossa on paljon kuntoilua, koulujuttuja ja teemakoristeiden hankkimista. Kuten olen täällä aikaisemminkin hehkutellut, teemabileet on mun juttu! Tänä vuonna syntymäpäivieni teemaväri on valkoinen ja kutsussakin toivoin vierailta päästä varpaisiin valkoista pukeutumista. :D Alkaa jo jännittää pikkuhiljaa ja ilolla odottelenkin juhliani ja on niin hauskaa nähdä, mitä kaikkea ystävät ovat ylleensä löytäneet.

Ihanaa joulun odotusta jokaiselle.

14 kommenttia:

  1. Voi miten kiva postaus :) Mä oon ite hamstrannu noita VS:n bodymistejä tässä syksyn aikana useamman kappaleen ja seuraavaks olis tarkotus hankkia nimenomaan toi Pure Seduction, vielä pitäis vaan saada aikaseks tilattua sellanen :D

    Noi We Care Iconin huulipunat on yllätävän hyviä siihen nähden, että ne on todella edullisia!

    VastaaPoista
  2. :) <3 joo, noi on vaan niin ihania kaikki! Mäkin oon yllättynyt siitä, miten hyviä nuo ovat noin halvoiksi huulipuniksi. :)

    VastaaPoista
  3. mahtavia kuvia tässä postauksessa! :) Ihanat nuo samanväriset flanut :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Mia! :) Hahah joo, tyyli tarttuu :'D

      Poista
  4. mä niin tykkään näistä sun postauksista! nää on niin positiivisia ja kirjotat rehellisesti ja saat ihan normi päivänkin kuulostamaan kivalta. tulee aina hyvä mieli kun näitä lukee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten huippua kuulla! :) hauskaa, että hyvä mieli tarttuu eteenpäin, siihen pyritäänkin! :)

      Poista
  5. Voivitsi nainen miten kaunis sä oot! Aika (ällö)söpöö noi teijän samisvaatteet! :D

    Mä jotenki ihailen sua ja teijän parisuhdetta, vaikken siitä mitään tiedäkkään, mutta että kaksi noinkin hyvännäköstä ihmistä on löytäny sellasen kumppanin kenen kanssa pysyy vaikka vientiä olis jonoks asti :D vaikea selittää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah no on ihan super ällösöpöö! Nauratti peilin edessä yhdessä pyöriessä. wää, miten hassusti ja jotenkin söpösti sanottu! :D<3

      Poista
  6. Nyt on pakko kysyä. Käytätkö samoja kenkiä ulkona ja salilla?? Jos käytät nii oletko miettinyt sitä hygieenisyyden itsesi ja kuntosalinhenkilökunnan kannalta? Varsinki näillä keleillä kaikki kura/hiekka yms kantautuu sisään, sieltä kuntosalin laitteisiin ja lattialla tekevien ihmisten vaatteisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos autolla tai pyörällä matkustan, niin saatan pitääkin.. Oon luottanut siihen, että parkkipaikan ja salin oven välillä ei liikaa kuraa tarttuisi, mutta varmuuden vuoksi pyyhin aina huolellisesti vielä ovimattoon ennen pukkariin menoa. :)

      Poista
  7. Anteeks jos oon liian utelias mut millane luonne Jaakko on? :DDD vaikuttaa aineski miun mielestä semmoselle hauskalle xD ootte ihana pari! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah onhan se tommonen vähän hoopoilija ja aika rempseä tapaus! :D uudessa seurassa tosin välillä vähän ujohko. :)

      Poista
  8. Kumpi teistä on mustasukkaisempi ja epävarmempi itsestään? Älä vastaa, josset halua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko sanoa, että menee varmaan aika tasan meillä mustasukkaisuushommelit! :D

      Poista