lauantai 10. toukokuuta 2014

KIN SUSHI

Nyt on aivan pakko tulla hehkuttamaan oikein huolella ruokapaikkaa, joka löytyy Helsingistä ja Järvenpäästä. Nimittäin mikäli ruudun siltä puolelta löytyy sushin ystäviä, salaisia rakastajia tai vaikkapa kokemattomia sushi-syömäreitä, tämä on paikka jota et halua missata!

Olen syönyt sushia melko monessa paikassa Suomessa ja ulkomailla, mutta parhaat pisteet täytyy silti antaa Kin Sushi:lle, jonka sushit lyövät kilpakumppanien herkut makunsa puolesta 6-0. Muutama ystäväni työskentelee kyseisen ravintolan leivissä ja olenkin saanut sisäpiiritietoa siitä, että Kin Sushi käyttää kaikissa ruuissaan tuoreita raaka-aineita, kun taas monessa paikassa saatetaan käyttää myös pakasteita.

Hintakaan ei ole päätä huimaava ja varsinkin lounasaikaan paikasta saa puffetin todella edulliseen hintaan. Syödä saa siis niin paljon kuin napa vetää, mikä on samanaikaisesti sekä hyvä että huono juttu. :D Suosittelenkin lämpimästi kaikille kyseistä ravintolaa ja varsinkin sellaisille, jotka eivät ole ennen sushia syöneet, sillä joidenkin paikkojen sushit antavat täysin epärehellisen kuvan tästä herkusta.

Eilinen aamuni alkoi ärsyttävissä merkeissä. Näin parhaillaan hyvää unta, joka keskeytyi herätyskellon kiljuntaan 7 aikoihin. Piti alkaa lukea pääsykokeisiin, vaikka työtkin alkoivat vasta 12. Oltiin kuitenkin sovittu Jaakon kanssa treffit Kin sushiin lounaalle, joten mieli piristyi nopeasti. Herra ilmoitti hakevansa minut työautollaan, kuulemma semmoisella pikku kuorma-autolla.

jageman

Olin päässäni kuvitellut jotakin semmoista paketti-auton tyyppistä menopeliä, jollaisen olen hänellä yleensä nähnyt. Alkoi sitten hillittömästi naurattaa, kun kulman takaa kurvasikin tälläinen menopeli. Kunnon treffikyyti. :D

037

Ulkona komeili harmaa sadesää, joten päätin synkistellä myös asuvalintani suhteen.

020

Musta toimii säällä kuin säällä.

035

Takki - H&M 
T-paita - Saksasta
 Housut - Dr.Denim
 Laukku - BHPC 
Kengät - Saksasta 

055

Kin Sushin puffetista löytyy myös salaattipöytä ja aasialaista ruokaa.

058

Monipuolinen tarjonta, tuoreus ja niin paljon kuin sielu sietää. Kelpaa!

 075

Jälkiruoka ei kuulu osaksi puffettia, mutta semmoisen voi halutessaan tilata erikseen. Päärynäjäätelöä, friteerattu banaani ja karamellikastiketta.

Käykää, kokekaa ja ihastukaa paikkaan.

Postaus toteutettu yhteistyössä mahani kanssa. (Heheh)

19 kommenttia:

  1. Näyttää herkulliselta ja toi sun asu on tosi kiva! :) Ja hahah, oot kyllä hauska :D Oon ennenkin naurahtanut sun jutuille ja toi viimeinen lause sai taas hymyn huulille :D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulipa itsellekkin taas tajuton nälkä! Hahah, hyvä jos saan epämääräisillä jutuillani iloa aikaan! :D

      Poista
  2. Utse olen pari kertaa Kin sushissa käynyt niin Järvenpäässä kuinHelsingissä. Buffet sushi oli hyvää, ja voittaa muutaman paikan. Mutta silti paras on sushibar / sushibar and wine! Myöskin tuireet ainekset ja ihania makuyhdistelmiä <3 nan! Helsingissä myös sushi and roll oli omaan mieleeni (: Onneksi Järvenpäässä on Kin sushi niin voi sieltä syödä jos sushi himo iskee täällä ollessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää käydä kokeilemassa tuo sushibar and wine! :) Kiitos vinkistä!

      Poista
    2. Suosittelen! Yleensä ovattosi täynnä, ja Töölön korjaamassa sijaitseva on isoin ja sinne mahtuu parhaiten ja varmiten aina syömään. Kannattaa varautua odottamaan ruokaa puolisen tuntia tai enemmän, mutta todellakin sen arvoista! Kira teki kyseisestä ketjusta posauksen kannttaa kurkata :) http://www.elle.fi/blogit/blond-rivets/other/behind-scenes-sushibar-korjaamo

      Poista
  3. Kin Sushi on paras, ollaan tänään menossa Jarmon ja äitin kanssa! :D Tilasitteko te erikseen buffan lisäksi vielä ton lautasellisen noita missä on tota majoneesia? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! :D Majoneesirullat tuli yllärinä ystävältä. ;D

      Poista
  4. nam miten ihanalta nuo ruuat näyttää!

    VastaaPoista
  5. Heippa! Kysymys tulee nyt vähän väärään postaukseen, mutta onko käyttämäsi Acon itseruskettava tämä : http://www.yliopistonapteekki.fi/fi/apteekkipalvelut/tuotteet/pages/product.aspx?catalog=yasalescatalog&productid=1964782(yabasecatalog)&category=ihojahiukset(yasalescatalog)/aurinkotuotteet(yasalescatalog) ?

    Etsin jotain hyvää itseruskettavaa tällä hetkellä ja ajattelin kokeilla, josko tämä Acon tuote sopisi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No just toi! :) Oon käyttänyt vain 3 eri itseruskettavaa ja tuo on kyllä niistä parhain, mutta kovin laajaa arviota en osaa sanoa. :D

      Poista
  6. Sörnäisissä on sellanen sushi paikka kun Sakura ruoka! Mielettömän hyvää sushia ja tosi paljon eri makuja! <3 buffet on suht edullinen ja siellä on ihan japanilaiset tekemässä niitä! Tunnelma paikassa on kotoisa, suosittelen käymään! T. Vakio asiakas

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkeistä! Kuulostaa hyvältä. :)

      Poista
  7. herrajumala sä oot nainen kaunis! iha sanattomaks vetää kun sun kuvia kattoo, oot niin upee :) oliskohan mahdollista saada treenipostausta jossain vaiheessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos oikein paljon! :) Treenipostausta olen vähän suunnitellutkin, mutta en oikein vielä tiedä, kuinka toteuttaisin sen. Ulkotreeni postaus voisi olla helpompi, kuin salitreeni. :)

      Poista
  8. Hahah nauroin tolle vikalle lauseelle ;D Blogis on ihana !

    VastaaPoista
  9. Laureoihin liiketaloutta opiskelemaan. :)

    VastaaPoista