maanantai 19. toukokuuta 2014

Sunny sunday

Tuli vietettyä kyllä niin tapahtumarikas sunnuntai, että fiilikset olivat kuin kesälomalaisella! Aloitettiin päivä menemällä ystäviemme kanssa Vanhankylänniemeen frisbeegolfaamaan. Laji tuli tutuksi viime kesän lopulla ja innostuttiin siitä välittömästi. Frisbeegolffaus on ihanan leppoisa ja hauska ajanviettotapa ja varsinkin tälläisillä säillä erittäin sopiva liikuntamuoto. Ei tule liian kuuma ja voi nauttia raikkaasta ulkoilmasta.

019

Ideana frisbeegolf-pelissä on, että frisbee yritetään saada mahdollisimman pienellä heittomäärällä maaliin aloituspisteestä. Radat kiertävät laajalla alueella erilaisissa maastoissa ympäri vanhankylänniemeä. Pelin voittaja on se, joka suorittaa radan pienimmällä heittomäärällä.

005

Ratoja löytyy monesta paikkaa ympäri Suomea. ( http://frisbeegolfradat.fi/radat )

008

043

Tämän kesän shortsikausikin tuli startattua samalla!

014

Vesipullot ehdottomasti mukaan pelailemaan.

055 

Meitä kasaantui pelailemaan aikamoinen joukko. Päästettiin kyllä pienempiä pelaajaryhmiä ohitsemme radalla. :D

 065

076

Lippis päähän suojaamaan auringonpistokselta. :D

085

Peliin tuo haastetta vaihtelevat maastot ja välillä joutuikin etsiä kiekkoja ties mistä rämeiköstä.

047

Tai puusta...

069

Tatskat esiin, kesä on täällä! ;)

Radan suorittaa noin tunnissa ja monesti otetaankin uusintakierros heti putkeen. Nyt kuitenkin nälkä ja lätkämatsi sai meidät lopettamaan jo ensimmäiseen kierrokseen. Siirryttiin pienemmällä porukalla meille grillailemaan kisakatsomon yhteydessä.

100

104

107

Uudet potut kruunaa koko homman!

111

Matsin jälkeen päätettiin lähteä vielä leffailtailemaan ystäviemme luo ja samalla valmistettiin yhdessä iltapalaksi rahkapohjaista pitsaa, nam. Oikeasti pakko sanoa, että rahkapohja on paljon maukkaampaa ja pehmeämpää kuin normaali pitsapohja. Jaan reseptin myöhemmin myös tänne blogin puolelle. :)

Aurinkoista alkavaa viikkoa, nautiskelkaa!

7 kommenttia:

 1. Ensimmäinen anonyymi! Niinpä näkyi mullakin siinä järjestyksessä nämä postaukset, joten jouduin poistaa sen ja lisätä uudestaan, että tämä siirtyi ensimmäiseksi. :D Täten kommenttisi myös poistui sitten samalla. :)

  VastaaPoista
 2. Ja toinen anonyymi, jonka kommentti taisi myös tulla vielä ensimmäiseen poistettuun postaukseen.. :D (Ääh, tekniikan ihmelapsi minä.) Että rahkapizzan resepti tulee seuraavien päivien aikana ja enpä ollut minäkään kuullut kyseisestä lajista ennen viime kesää, kannattaa kokeilla joskus. :)

  VastaaPoista
 3. Frisbeegolf on niin parasta ja vanhiksen ratakin on just kiva! Tänä kesänä jos pääsis testamaan keravankin :) ehdottomasti upein oli kyllä Hanko, mutta siinä sai pelätä ettei viskaa kiekkoa mereen xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä hauskaa puuhaa. :D Olisi kanssa kiva käydä kokeilemassa muidenkin kaupunkien ratoja! :) Hahah, sitten vain uiden perään! ;D

   Poista
 4. Ihanan näköistä! En oo koskaan testannut pelata tota mutta vois olla ihan lepposaa ajanvietettä :) Grilliherkut varmasti kruunaa kaiken :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, kyllä tuossakin sai pienen hien pintaan, vaikka erittäin leppoisa laji. :D Grilliherkkuja voisi vedellä kesällä vaikka jokapäivä! ;D

   Poista
 5. Voisitko tehdä postauksen kodista?? :) j

  VastaaPoista