tiistai 20. toukokuuta 2014

Army green

212

Olen nyt yrittänyt ottaa tavaksi kannella kameraa mukanani kaikkialle, etten missaa hyviä kuvausmahdollisuuksia. En nyt tiedä paikan pätevyydestä noin yleisesti, mutta aurinko loisti taas niin kirkkaasti, että oli pakko napata asukuvat kauppakeskus Jumbon kattoparkkipaikalla. Käytiin Jumbossa tärkeällä visiitillä - nilkkasukkien ostoreissulla. Meillä on Jaakon kanssa aina kotona tappelua kaikista valkoisista ja mustista nilkkasukista, vaikka jalan koot ovat niinkin lähellä toisiaan kuin 36 ja 44. Jumbosta tosin löytyy eräs houkutuskeino, jota ei voi vastustaa. NE PATONGIT.

210

 Päälle valikoitui yksinkertainen asu valkoisella kietaisupaidalla ja armeijanvihreillä farkuilla. Kultaa ja mustaa kaveriksi.

168

Jaakko luotti babybluen voimaan. <3

 152
 - 177

Jaakon tyypillisin kuvauskulma, imarteleva.

197
 
Paita - Bikbok
Housut -  H&M
Kengät - Saksasta (Annibalta saatu<3)
Laukku - Friis&Company

129

 224


203

214

Jaakon mielestä asukuvat kaipasivat vähän elävyyttä. :D

Samaan vetoon ajattelin jakaa lupailemani  reseptin sunnuntaina valmistamastamme rahkapohjaisesta pizzasta. Ystäväpariskuntamme kutsui meidät leffailtailemaan ja pizzan valmistukseen luokseen. :) En ollut koskaan aikaisemmin tehnyt oikeastaan minkäänlaista pizzaa ja olenkin aina jotenkin ajatellut, että pizzan valmistus olisi monimutkaista, mutta homma hoituikin helposti ja nopeasti. Taidankin ottaa tavaksi vääntää ainakin kerran kuukaudessa pizzaa erilaisilla täytteillä! Tämä rahkapohjainen versio kun ei ole ihan niin epäterveellistäkään. ;)

Tarvikkeet (pohja)

3 tl Leivinjauhe
1 Maitorahka
150g Juustoraastetta
3 rkl Ruisjauhoa
4 rkl Vehnäleseitä
2 Kanamunaa
1 tl mustapippuria

117

Lisää kaikki pohjaan tarvittavat aineet sekaisin kulhoon ja sekoita lusikalla. Kun mössö on sekoitettu yhteen, levitä pellille leivinpaperin päälle tasaiseksi lätyksi. Laita pelti uuniin 200 asteeseen n. 10 minuutiksi.

120

Täytteet

Ananasta
Kalkkunasuikaleita
Herkkusieniä
Aurajuustoa
Chilikastiketta
Tomaattimurskaa
Juustoraastetta
/ Taikka mitä vain maan ja taivaan väliltä oman maun mukaan!

122

Levitä ensimmäisenä pohjalle tomaattimurska, jonka jälkeen voit heitellä sekaan mitä mielesi tekee, päällimmäiseksi juusto.

125

Laita pizza täytteineen uuniin vielä 15 minuutiksi ja herkkusi on valmis syötäväksi!

131

Niin ylihelppo valmistaa ja syntisen hyvää. Suosittelen kaikille pizzan ystäville, tästä pizzasta ei jäänyt sellainen ähkytäysi olokaan kiusaamaan.

27 kommenttia:

  1. Näin sun instassa eilen kuvan tosta pizzasta ja piti samalta istumalta lähteä kauppaan ostamaan ainekset pizzaan.. :D Ens kerralla koitan kyllä tollasella vähän erilaisella pohjalla! Näyttää meinaan tosi hyvältä :)

    Sulla on myös aivan ihania vaatteita! Tekisi mieli saada itsellekin tyyliin lähes kaikki, mitä sulla näissä asukuvissa on ollut päällä :D Oot myös ihan säkenöivän kaunis nainen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama käy mullakin aina, kun nään jonkun kuvan jostakin herkkuruuasta.. Juosten kauppaan ostamaan valmistustarvikkeet! :D Jätän yleensä normaalista pizzasta esim. reunat kokonaan syömättä, mutta tuo rahkapohja hujahti parempiin suihin kyllä hetkessä. :D Kiitos paljon sinulle, kannattaa hankkia muutama sellainen hyvä perusvaate ja leikitellä asusteilla niistä sitten kaikkia kivoja erilaisia tyylejä. :)

      Poista
  2. Nam näyttääpäs herkulliselta! :-) tuleeko tuolla ohjeella siis pellillinen pizzaa? :-)

    VastaaPoista
  3. Moikka! Miksiköhän sinun kuvilla kestää latautua puhelimessa tosi kauan :( luen työmatkoillani aina puhelimesta blogeja, ja sinun blogista tullut yksi lemppareista, niin harmittaa kun välillä en näe kuvia laisinkaan kun niissä kestää niin kauan :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moni muukin on tullut sanomaan samaa, enkä keksi muuta syytä kuin sen, että mun lisäämät kuvat on aika isokokoisia.. Mulla toimii ihan normaalisti puhelimellakin näiden avaaminen, niin nettiyhteydestä varmaan myös kiinni sitten.. :/

      Poista
    2. Mulla toimii ihan samalla tavalla kuin kaikki muutkin lukemani blogit :)

      Poista
    3. Jes, hyvä kuulla että jotkut saa edes luettua normaalistikkin tätä blogia! :D

      Poista
    4. Mulla tekee taas sellasta, että sivu menee kokonaan siniseks ja tulee semmonen ilmotus että "jotain meni pieleen, yritä uudelleen". Tulee sekä puhelimella että koneella :/ Hetken aina toimii...

      Poista
    5. :O Vielä astetta sekavammalle tasolle siis.. Voi jumpe, jos joku tietotekniikan tietäjä osaa sanoa näihin jotakin, niin vinkkejä otetaan kiitollisena vastaan!

      Poista
    6. Joo mä en enää edes yritä päästä puhelimella tänne sun blogiin, koska yleensä se vaan jää lataamaan sitä ja lopulta koko puhelin menee jumiin ja kestää ikuisuus, että saan kyseisen välilehden/koko selaimen suljettua :/ Tai sit vaihtoehtoisesti mullekin tulee toi jotain meni pieleen ilmoitus, kun se on ensin pienen hetken toiminut. Onneks tietokoneella toimii ihan moitteettomasti! :)

      Poista
    7. No ohhoh.. Ehkä mä alan tutustumaan noihin kuvanpienentämiskeinoihin jossakin vaiheessa. :D

      Poista
  4. Mulla lataa kuvia samanverran kun muissa blogeissa, ellei kuvia ole paljon niin kestää hetken pidempään. Mutta niin lyhyt hetki ettei omaa elämääni hetkauta :D
    Olipas jännän kuulonen toi pitsapohja, pitääkin kokeilla koska yleensä teen normaaliin pizza pohjaan, itsetehtyyn siis, voisi olla hyvä vaihtis tää pohja jos on hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että osalla näyttää toimivan normaaliin tapaan! :D Joo toi rahkapizzapohja oli ehkä hieman piirakkapohjamainen, mutta paljon maukkaampi mun mielestä. :)

      Poista
  5. Mulla myös! Kaikkien muiden blogien kuvat aukeavat normaalisti mutta sun kuvilla menee tosi kauan :-( ja en tiiä mistä se voi johtua, koska vaikka oiskin nopein netti niin ei auta..ja sen lisäksi bloglovin ei ees näytä kaikkia sun kuvia vaan pitää aukasta netin kautta erikseen :-/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi harmi.. Voisiko olla myös jotenkin siitä, että mun blogi on niin uusi ja teen aika tiheään näitä postauksia, jos tää sivusto ei pysy mun mukana. :'D

      Poista
    2. Hmph, en tiedä, mutta en usko koska muiden blogit näkyvät normaalisti vaikka he postaisivatkin tiheään tahtiin! Todella ärsyttävää ja harmillista.

      Poista
  6. Mistä oot ostanu sen pinkin lippiksen mikä instagramissa ainakin on vilahtanut? ps. oot ihana:)

    VastaaPoista
  7. Oot kyllä ihailtavan ahkera postailija! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jonkunlainen alkuintoilu taitaa olla vielä päällä! ;D

      Poista
  8. Kivan näkönen vaateyhdistelmä, katoin pitkään että tutun näköistä...no itsellä sama paita viininpunaisena ja samat housut.... :-) hyvältä näyttää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mäkin tykkäilin tuosta kombosta. :) Itsellä löytyy paita myös mustana. ;D

      Poista
  9. Mistä toi paita on ja millon ostettu :)

    VastaaPoista
  10. Käsitinkö siis oikein että sinulla ja poikaystävälläsi on ollut tauko tässä seurustelunne aikana? Kuinka kauan seurustelitte ennen taukoa ja nyt kuinka kauan olette olleet yhdessä tauon jälkeen? Kyselen ihan vain siksi kun omalla kohdallani alkaa olla sellainen tilanne että yhteenpaluu entisen poikaystäväni kanssa houkuttelisi meitä molempia, mutta minua mietityttää se että kaikki sanovat ettei yhteenpalaaminen voi koskaan onnistua.. :( Olisi hienoa kuulla rohkaiseva tarina kaikkien kauhutarinoitten sijaan.

    Ja vielä suuri kiitos tästä blogista, olet aivan mahtava tyyppi, niin kaunis sekä sisältä että ulkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oltiin yhdessä vähän päälle 4 vuotta, jonka jälkeen oltiin melkein vuosi erossa ja palattiin yhteen ja tässä ollaan nyt porskutettu eteenpäin lähemmäs 3 vuotta. Ero oli kyllä meidän tapauksessa parasta, mitä suhteellemme olisi voinut tapahtua, sillä opittiin arvostamaan toisiamme ihan eritavalla kuin aikaisemmin ja opittiin myös ymmärtämään, ettei se sinkkuelämä olekkaan niin kovin hohdokasta. Lisäksi riitely ja mustasukkaisuus-jututkin ovat jotenkin jääneet, mutta tämä voi olla myös ihan vain kypsymisen ansiota. :D

      Kannatan siis ehdottomasti ainakin kokeilemaan, jos teistä molemmista tuntuu siltä! Itse en voisi olla tällä hetkellä onnellisempi, että päätimme joskus palata yhteen. Onnea ratkaisuusi, mihin ikinä nyt sitten päädytkään! :)

      Poista