lauantai 11. helmikuuta 2017

Alkuvuoden tunnelmia

Helmikuu on rullaillut menemään ihanan rennosti ja mulla onkin melkein sellainen huono omatunto siitä, miten mukavaa ja vaivatonta elämä on nyt ollutkaan ja mulla on kokoajan sellainen olo, että jotakin ikävää jostakin vielä ilmaantuu! :D Haahah, miksi sitä aina alkaakin epäilemään "onnen jatkumista".

No nyt kuitenkin on onnellisia viikkoja mittarissa kasa tälle vuodelle ja toivottavasti niin jatkuukin ihan sinne vuoden loppuun asti!

fullsizeoutput_426

IMG_8508

fullsizeoutput_425

Talven aikana olen tutustunut Helsingin kahviloihin, brunsseihin ja muihinkin ruokapaikkoihin. Yleensä aina, kun joku Helsingissä asuva ystäväni ehdottaa syömään menemistä, pyydän tätä valitsemaan jonkun paikan, sillä tahdon oppia ja kokea mahdollisimman paljon uusia kivoja paikkoja täältä!

Emmi vei mut Suomi-visiitillään Storyn brunssille Kamppiin ja nam, miten herkullinen tuo olikaan! Paikka oli vielä älyttömän kivalla paikalla ja kauniisti sisustettu. :)

fullsizeoutput_420

Kiilan lounas ja kympin hampparitkin on tullut kokeiltua tässä ja menisin kyllä uudestaankin!

IMG_9047

Käytiin Donan kanssa matkamessuilla, sillä molemmilla on sydän puoliksi matkalaukussa! :D<3 Messut on musta aina yhtä mukava kokemus, oli siellä sitten aihe mikä tahansa! Vähän jotakin erilaista arkeen tai viikonlopulle ja paljon uutta nähtävää. :)

fullsizeoutput_6c4

Tällä viikolla ollaan juhlittu jo muutamaan otteeseen poikaystäväni syntymäpäiviä, kun vieteltiin kahdestaan oikeana päivänä kunnon treffipäivä ja viikonloppuna lähdettiin vielä ystäväporukalla tuulettumaan!

Käytiin nälkäisten mahojen johdattelemana syömässä Santa Fe ravintolassa, koska synttärisankarin teki meksikolaista mieli ja totesin paikan pari viikkoa sitten rennoksi ja herkulliseksi!

fullsizeoutput_6c3

Ja jatkettiin iltaa Kamppiin biljardipöytien ääreen! En ollut pelannut varmaan lähemmäs 7 vuoteen bilistä ja oli kyllä hauskaa. Jäätiin ehkä vähän koukkuun ja pitää mennä pian taas uudestaan! :D

Pöytä tuolta maksoi 15e tunnilta, mikä ei mielestäni ole mitenkään älyttömästi, sillä miljöö oli aikas mukava suurella ikkuna näköalalla Kampin kattojen yltä.

fullsizeoutput_6ce

Helmikuu on hemmotellut meitä ihanilla kirkkailla ja aurinkoisilla päivillä. Ihmiset tuntuvat heti pirteämmiltä ja iloisilta ja kylmäkään ei haittaa, kun osaa pukeutua oikein ja nauttia tuosta raikkaasta aurinkoisesta talvisäästä!

fullsizeoutput_697

fullsizeoutput_69f

Kuntoilu on kuulunut nyt vahvasti arkirutiineihini ja välipäivien pitäminen on ollut melkein vaikeampaa kuin sinne salille suuntaaminen! Kun tähän koukkuun ja makuun pääsee, ei tahtoisi himmailla laisinkaan! Niin hyvät motivaatiot ja energiat tällä hetkellä treenejä kohtaan ja lisämotivaatiota on toki tuonut myös maanantaina odotteleva Dubain matka. ;D

fullsizeoutput_6c9

Oven takan kolkutteleva Dubain matka sai mut suuntaamaan myös jälleen ripsihuoltoon Ninnille. <3 Vaikka tuo luonnollisuuskin on ollut meidän taloudessa vahvasti puheena lähiviikkoina, oon kuitenkin taas aivan myyty näihin ja oli ihana heittää muut silmämeikit nurkkaan odottelemaan.


fullsizeoutput_61e

Muutama mukava kesäinen tavarakin on eksynyt kotiin reissua odottelemaan. Talvella löytyy kivasti verkkokaupoista todella halpoja kesävaatteita viime kesän mallistoista. Matkalaukkuun on pakattu värikkäitä bikineitä, valkoisia vaatteita ja kesäisiä hattuja ja asusteita. Tuollaista vaaleaa hattua olen etsinyt jo muutaman vuoden ajan ja nyt vihdoin pomppasi sopivan sävyinen ja mallinen Nellyn alennuksista vastaan.

Vaikka Suomi elämäkin on maistunut nyt erityisen hyvältä, on silti ihanaa lähteä ystävien ja siskon kesken viikoksi tuulettumaan vähän lämpimämpiin maisemiin! Odotan matkaa innolla ja uskonkin, että siitä tulee huippu!

Kivaa viikonloppua kaikille. <3 Olen ajastanut tänne pari postausta reissun ajalle, joten täälläkään ei ole täysin hiljaista viikon aikana. :) 

20 kommenttia:

  1. Hei tuli mieleen tämmönen kyssäri nyt kun oot alottanu taas säännöllisen kuntosalitreenauksen, että käytätkö jtn palautusjuomaa treenin jälkeen? Ja kiva kun oon ehtinyt postailla usein!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Hyvä kysymys, koska energiansaantia on kyllä pitänyt lisätä taas reippaasti, mut oon tehnyt sen kylläkin vain syömällä reippaasti enemmän. Eli tavoite on aina syödä noin puolen tunnin sisään treenaamisesta kunnolla jotakin. En oo oikein ikinä tykännyt mistään palkkari juomista! :) Joo on kyllä kivasti pysynyt rytmi tässä hommassa nyt ja kokoajan tekisi mieli postailla lisää! :)

      Poista
  2. teethän sitten postauksia dubaista

    VastaaPoista
  3. Ihanan hyväntuulinen postaus ja sellainen arkikin voi olla ihanaa fiilis :) mitkäs sun omat mietteet tähän aiheeseen luonnollisuus on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, kiva kun pidit <3 No kyllä sitä itsekin tahtoisi tietenkin, että voisi olla tyytyväinen itseensä mahdollisimman luonnollisena, mutta mun mielestä ripsienpidennykset voi olla kyllä melko luonnollisen näköiset, jos ei ihan överipitkiä ja paksuja laita. :)

      Poista
    2. No sun omat ripset on ainakin kaukana luonnollisesta :D etenkin noin vaaleilla tytöillä näyttää yliampuvalta

      Poista
    3. Joo, no onhan nää tosi tummat näin vaalealle, mutta mun mielestä semi hillitty pituus ja paksuus verrattuina moniin volyymiripsiin! :) Oon ite tosi tyytyväinen näihin, vaikka voisihan sitä luonnollisempikin tosiaan olla! :D :)

      Poista
  4. Jäätävä myötähäpeä sun bilesnäpeille :DD kiljut jossain baarissa ku 18vee. Ei uskois että oot muaki vanhempi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haahah no arvaa vaan, kun avasin itse kännykän aamulla! Syy miksi en käytä somea bilettäessä yleensä IKINÄ! :D Oli pakko laittaa äänet pois päältä, että pystyi katsoa, mitä tuli lisättyä. Mut voi veljet meillä oli hauskaa! :D

      Poista
    2. Koetko sä ikinä ns. paineita tai huolta siitä, että sun iho alkaisi lähitulevaisuudessa näyttämään ikääntymisen merkkejä etkä enää näyttäisikään nuorelta ja raikkaalta? Oon itse saman ikäinen kuin sä ja mun mielestä on hurjaa kuinka osa entisistä luokkatovereista näyttää nyt "vanhoilta ja rupsahtaneilta (todelliseen ikään verrattuna :`D) kun taas toiset ovat täsmälleen samannäköisiä kuin lukioikäisinä.

      Poista
  5. Nooh, tottakai sitä silloin tällöin mietiskelee, että koskakohan alkaa ikä näyttää merkkejä, mutta koitan olla paljoa ajattelematta etukäteen moisia ja aika hitaasti ja huomaamattomasti ne ikääntymisen merkit alkaa ilmestyä, joten toivon ainakin, että niihin tottuu sitä mukaa, kun niitä ilmaantuu. :D

    VastaaPoista
  6. Eiks sust oo outoo lähtee jo näin pian teijän seurustelun jlk matkalle ilman poikaystävää? :D mitä oot muuten mieltä jos Jussi päättäis lähtee 3 viikkoo vaikk Thaimaasee kavereiden kaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh no ei kyllä ollenkaan, kun oon lähdössä muutenkin vain viikon matkalle! :D Reissut ja omat menot kuuluu myös elämään ja mun mielestä on tärkeää kokea asioita silloin tällöin myös erikseen! :)

      Poista
    2. Ihan pakko kommentoida tähän, että oon viime aikoina ruvennut tosissaan ihmettelemään, miten paljon seurustelu vaikuttaa rajottavan monien elämää? Siis miksei voisi lähteä kavereiden kanssa lomalle, vaikka on just alkanut seurustelemaan? Ja miksi toisen pitäisi olla jotenkin "sitä vastaan"? Tai miksi ihmeessä oletetaan, että esim. poikaystävän pitää saada tyttöystävältä "lupa" lähteä vaikka kaverin kanssa iltaa viettämään? Itselleni ei ikimaailmassa tule mieleen rajoittaa oman kumppanin menoja :o

      Poista
    3. Joo, on tää ajatusmaailma joillakin selkeästi vahvempana kuin toisilla, mut tottakai periaatteessa suhteessa tehdään jonkunlaisia suunnitelmia yhdessä, mutta mun mielestä just omiin menoihin ei tarvitse erikseen mitään lupia kysellä vaan juurikin ilmottaa ajoissa, että nyt on tämmönen reissu tai iltamat edessä. :)

      Poista
    4. Huh kun outo kysymys ekalta anolta. Itse oon lähdössä kevääksi Thaimaahan työharjoitteluun, ihan ilman poikaystävää. Lähden parin kaverin kanssa ja en voisi olla enempää innoissani.
      Poikaystävä itse oli juuri ystävänsä kanssa matkoilla, ja sain kyllä kuulla tuota että miksen lähde mukaan. Tottakai olisin halunnut mukaan mutta en tietenkään voi kieltää häneltä matkustelua jos itselläni ei ole varaa lähteä.
      Meilläkään ei millään tapaa rajoiteta toisen menoja, toki sitä pitää ilmoittaa mihin menee mutta lupia ei tarvitse kysyä.
      Tuntuu vaan niin surulliselta niiden puolesta jotka lupia joutuu kyselemään.
      Mutta ihanaa kun oot taas Essi alkanut kirjoittaa enemmän blogia, on ollut jo vähän ikävä sun tekstejä :)

      Poista
    5. Oon kyllä niin samaa mieltä kun 8.35 kommentoinut anonyymi. Eihän toista voi omistaa, mutta kaiken tuon rajoittamisen takia sille se kyllä vaikuttaa, että voi. Itse olisin ainakin iloinen, että kumppanillani on ystäviä ja että kumppani ei ole tyystin minusta riippuvainen. Tietty jos kaiken tekee ilman parisuhteen toista osapuolta, niin sit voi jo pohtia et miks ees on parisuhteessa mut kohtuus kaikessa. Mun mielestä Essi tuo teidän tekeminen ja matkustelu omien kaverien kanssa vain kertoo luottamuksen tasosta ja näin sen pitäs mennäkin :)

      Poista
  7. En ikinä lue mitään blogeja ja en ole oikeen some intoilija muutenkaan, mutta eksyin vähän lukemaan sun blogia enkä kyllä olis uskonu että kommentoisin mutta oli pakko kommentoida sitä kuinka mukavalta ihmiseltä vaikutat! Se miten vastailet jokaiseen kommentiin ja jos sulle tulee tuollaisia "olit nolo kännis" tai "sun ripsienpidennykset ei oo luonnolliset" kommentteja niin vastailet niihin todella hyvin! Moni ihan suosittukin blogaaja vastailee samantyylisiin kommentteihin tyylillä "ei tarvii kattoo jos ei kiinnosta" yms. Joten ihailen suuresti sitä miten osaat vastailla kaikkeen mukavasti ja kuinka sulla on asenne kohillaan! Olet varmaan asiakaspalvelu-alalla koska sulla näyttää kyllä olevan hallussa se taito miten ihmisille puhutaan. Jokainen sun kommenttis on niin mukava, että ihmettelen jos joku pystyy sulle jotain ilkeetä sanomaan. Todella hyvä blogi!! Ja vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vau kiitos sulle positiivisesta ja monipuolisesta palautteesta! :) En olekaan itse ennen ajatellut, että asiakaspalvelutyölläni voisi olla vaikutusta vastailuihini, mutta nyt kun asiasta mainitsit, niin ihan varmasti juontaa juurensa osittain nimenomaan siitä, että on tottunut vastaamaan korrektisti ikäväänkin asiakaspalautteeseen jo työnsä puolesta! Kiitos valtavasti sulle ja kiva kun rohkenit kommentoimaan, vaikka tää ei sun tapaista normaalisti olisikaan. Tänne sait ainakin yhden superhyvän mielen tällä kommentilla! :)

      Poista