maanantai 23. tammikuuta 2017

Perjantai kanssani

Hyvää huomenta ja kivat maanantait!

Uusi viikko ja viikonlopun jäljiltä levännyt ja iloinen Essi. Mulla oli ihanan rento viikonloppu, vaikka se kuluikin melkein kokonaan töissä. Perjantaina sain kuitenkin vietellä viikonloppuvapaita ja puuhastelin vaikka ja mitä!

8:30 - Herätyskello soi ja herään Annin vierestä, johon olin edellisenä iltana jäänyt pitkän rupattelutuokion jäljiltä nukkumaan. Olin jo lämmittänyt kivasti paikan peiton alta itselleni, joten en millään halunnut enää nousta sieltä omaan kylmään sänkyyn. :D Siirrän herätyskellon ysiin, mutta Anni muistuttaa, että meidän piti mennä ajoissa salille, koska hänellä on töitä aamupäivästä. Mutisen vastaväitteitä ja Anni laittaa musiikit soimaan puhelimesta.

fullsizeoutput_546

8:45 - Hyväksyn kohtaloni ja huomaan, että ulkona paistaa pitkästä aikaa aurinko! Jee, paljon helpompi herätä, kun ulkona on kirkasta ja kaunista!

9:00 - Saan vihdoinkin itseni kammettua ylös sängystä ja siirryn keittiöön valmistamaan meille aamupuuroja.

fullsizeoutput_548

9:15 - Puurot ja nälkäiset Maaningat pöydässä. Puuroannoksiin laitoin pakasteesta granaattiomenansiemeniä, taateleita, banaania ja manteleita.

10:00 - Kerätään kimpsut ja kampsut ja lähdetään marssimaan salille päin!

10:30 - Saadaan matkalla nahistelu aikaiseksi, jonka seurauksena marssin takaisin kotiin. :'D

fullsizeoutput_54a

11:30 - Ollaan saatu sovittua viestitellen kärhämä ja lähden perästä marssimaan salille. Ulkona on ihan tajuttoman kaunista ja nappaankin lauttasaaren sillan kohdalla parit otokset maisemista.

fullsizeoutput_54c

fullsizeoutput_54b

11:45 - Mentiin pitkästä aikaa Salmisaaren Liikuntakeskuksen Elixiaan, sillä siellä on uusittu tilat ja se sijaitsee muutenkin lähimpänä kotiamme. Voipi olla, että aletaan käydä tästä lähtien tuolla useamminkin! Anni oli ehtinyt jo treenata, joten napataan parit kuvat ennen kuin Anni rientääkin jo töihin päin.

fullsizeoutput_540

fullsizeoutput_53a

12:15 - Mä jään vielä treenailemaan ja törmään lämppälaitteilla Saaraan, jonka kanssa päädytään vetämään yhteinen jalka-peppupäivä!

13:30 - Treeni pulkassa! Mulla on ihan valtava nälkä ja siirryn kaupan kautta kotiin.

14:30 - Lähiaikoina en ole tehnyt oikein isompia ruokaostoksia kotiin, sillä saatan olla monta yötä putkeen Jussin luona ja täten on turha ostaa hirveitä määriä ruokaa kotiin. Nyt kuitenkin tiesin vietteleväni melkein koko viikonlopun kotosalla, joten ostin hieman enemmän tavaraa.

fullsizeoutput_54d

fullsizeoutput_54e

Ostokset maksoivat vähän päälle 20e ja sillä sai mielestäni hyvän setin kasaan viikonlopulle! Tottakai multa löytyy kotoa valmiiksi sitten niitä kaikkia perusjuttuja. Ruisleipäpussi ja puuropaketti on löydyttävä aina kotoa!

fullsizeoutput_54f

14:45 - Salin jälkeen kaipasin jotakin raikasta ja energiaa tuovaa, joten valmistin vähän tuhdimman smoothien. Resepti löytyykin edellisestä postauksestani täältä.

fullsizeoutput_550

15:00 - Smoothie valmiina ja opiskelupiste pystyyn. Nyt, kun tämän vuoden verkkokurssit on alkanut, on pakko raivata tilaa päivistä tehtävien tekemiseen ja materiaalien selaamiseen.

fullsizeoutput_551

17:00 - Smoothie ei pidä nälkää kauan loitolla ja valmistan lounaaksi uunilohta mozzarella-kantarellikuorrutteella ja lehtikaali-porkkana-paprikawokkia. Lähikaupassa oli lohifileet -50%, joten lohipäivä it is!

fullsizeoutput_552

17:30 - Ruoka valmista ja herkuttelemaan. Nam! Ahmin annoksen nopeasti napaani, sillä oltiin sovittu treffit keskustaan Jussin kanssa tämän työpäivän päätteeksi. Vaatteiden valitseminen, pikainen laittautuminen ja menoksi!

18:00 - Kampissa törmätään ja mennään tarkastamaan illan leffatarjonta. Oltiin mietitty kyllä alkuunsa illan ohjelmaksi keilausta, mutta huomatessamme ratojen hinnat päädyttiin odottelemaan kertaa, jolloin radan jakaa vähän isompi porukka kanssamme. Oliko se nyt 50e per rata! Huh.

18:30 - Leffa päätetty ja paikat varattu, siirrytään nälkäisen Jussin johdattamana aasialaiseen buffet paikkaan, jonka nimeä en nyt millään muista!

fullsizeoutput_553

Paikka sijaitsi Kampin aukion laidalla ja ruoka oli hyvää ja sitä oli paljon. :D

19:15 - Mahat pömpällä tyytyväisinä siirrytään valitsemaan vielä leffaherkut.

fullsizeoutput_554

19:45 - Leffa alkaa ja päädyttiin katsomaan Luokkakokous 2 elokuva. Ollaan käyty joulun jälkeen melko ahkerasti leffoissa, sillä molemmilta löytyy nyt lahjalippuja pienet pinot ja oltiin nähty jo melkein kaikki hyvältä kuulostavat pätkät.


21:30 - Onneksi leffa osoittautui hauskaksi ja vaikka huumori välillä melko ylivedettyä olikin, jaksoi se naurattaa ainakin mua perjantai iltana vähän väsähtäneenä pitkästä päivästä. :D

22:00 - Saavutaan Jussin luo, syödään iltapalaa ja katsotaan läpi meidän Saksan matkalta kuvatut videot. Saatetaan editoida myöhemmin reissusta pieni videopätkä myös tänne bloginkin puolelle! :)

Ihana perjantai takana. Moisia saisi olla lisääkin, mutta mulle vapaat perjantai illat vaan on melko harvinaista herkkua! Kivaa alkavaa viikkoa kaikille. <3 

30 kommenttia:

  1. mitkä on sun top5 blogit joita luet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://annib-a.blogspot.fi/?m=1
      http://emmilara.blogspot.fi/?m=1
      http://onmyway.fitfashion.fi/
      https://ilonasiekkinen.fi/
      http://www.annieveliina.com/

      Tässä itseasiassa kaikki blogit, joita luen säännöllisesti. Muuten saatan eksyä blogeihin, jos on esimerkiksi mielenkiintoiselta vaikuttava otsikko tai joku linkannut kyseisen postauksen vaikka fb yms. :)

      Poista
    2. Tiedätkö sä blogeja joissa ois sellaisia ruokapäiväkirjoja kuin sun ja annin blogeissa? :)

      Poista
    3. Ei oo osunut nyt omaan silmään vähään aikaan ainakaan kenenkään ruokapäiviksiä! Kannattaa koittaa googlettelemalla, varmasti löytyisi! :) Mä aloitin tänään kuvaamaan muuten ruokapäivistä, jonka julkaisen sitten ensi viikolla! :)

      Poista
  2. Saksavideo ois kiva! Te ilmeisesti nahistelette/riitelette aika usein Annin kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se lähti nyt tänään kunnolla tekeille! :) Heheeh nykyään itseasiassa vähemmän kun nuorempina, mutta tuleehan sitä arjen ärähtelyä harrastettua nyt taas kun asutaan saman katon alla kunnolla pitkästä aikaa! :D

      Poista
  3. Mua huvittaa kun puoli kuus syöt kotona ruoan ja sit tunnin päästä oot aasialaisessa buffetissa :D tää ei oo mikään paha kommentti siis! oot jotenki ihanan normaali, mulla välillä tulee korvista jo ulos nää fitnessbloggarit jotka vetää vaan viherjauheita ja raakasuklaata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo no muuten ei olisi tullut ehkä mentyä noin nopeasti syömispuuhiin, mutta Jussi pääsi juuri nälkäisenä töistä, joten pakkohan se oli! :D Joo, mäkään en kyllä kannata sellaista liiallista terveysintoilua, vaikka terveellisestä sapuskasta tykkäänkin! :)

      Poista
  4. Mistä asiasta teillä tuli riitaa? :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Milloin mistäkin, toinen hoputtaa toista tai sanoo jotakin väärällä äänensävyllä. Nyt tais olla sellaista yleistä tiuskimista puolin ja toisin aamukiireessä ja jossain vaiheessa sitä palaa sitten hermo! :D Mä en halunnut aloittaa vp kiukkutreenaamisella, joten päätin mennä juomaan aanuteet kotiin rauhassa ja sitten päivä näyttikin jo paljon paremmalta! :D Ei siis mitään ihmeellistä syytä tarvita pikku nahisteluun, mut nopeasti selvitettävissä sitten myöskin onneksi! :D

      Poista
  5. Olipas kiva postaus ja kivan kuuloinen päivä! Tykkään näistä tän tyylisistä postauksista tosi paljon :) Mukavaa viikkoo sinnekkin päin!

    Erika

    PS.Noi salikuvat huhhuh...Sun kroppa on niin #goals (:D) oikeesti!

    PPS.Nälkäisenä ei pitäis ikinä tulla sun blogiin, sillä sun ruokakuvat näyttää poikkeuksetta niin hyviltä! Hitsi, pakko mennä kokkailemaan jotakin nyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli taas mennyt roskapostiin tämä sun kommenttis! Mikähän tossa oikein mättää! Onneksi nykyään tajuan välillä käydä kurkkimassa senkin kansion läpi. :D Kiva kun näistä on tykätty näköjään! :) Hihiih kiitos taas tuhannesti <3 Ruokakuvat saa kyllä aina sellaisen himonälän aina aikaan! :D

      Poista
  6. Pisti hihityttämään tuo nahistelu annin kanssa, mäkin turhan usein puran väsymystä tai kiirettä tiuskimiseen lähellä oleville, eli yleensä siskolle tai poikaystävälle, paha tapa i knoow:D mutta onhan siinä se hyvä puoli että asiat saadaan nopeasti sovittua eikä tarvitse pelätä että välit menisivät pikku nahistelun tullen:D Kiva postaus!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh joo, ollaan Annin kanssa oltu pienestä asti riitapukareita ja parhaita ystäviä samanaikaisesti! :D <3

      Poista
  7. Hyvä postaus! Tosi kiva kun olet nyt postaillut useammin, sillä saan niin paljon inspiraatiota blogistasi. Voisin vain kehua sun blogia, mulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa. :) Tykkään erityisesti siitä, että sun blogi on monipuolinen ja saat tavallisen arjen näyttämään mukavalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos valtavasti mukavasta ja monipuolisesta palautteesta! Ja kiva kun kerroit, mistä jutuista tykkäät. :) <3

      Poista
  8. Mikä macbook sulla on ja kauanko ollut? Ootko ollu tyytyväinen ja onko ollut mtn ongelmia ? :) itsellä macin osto suunnitteilla!

    Mä just postauksen alussa mietin, että kinastelettekohan koskaan ja sit vähän ehkä naurahdin tälle sattumalle, kun pääsin tuohon kohtaan, että teillä oli pieni kina ollut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MacBook pro ja ollut nyt 3kk, kaikki mennyt tosi hyvin, vaikka kone onkin isäni vanha! :) Monella mun ystävällä on myös macit ja pelkkää positiivista palautetta oon kuullut! Käytönkin oppi tosi nopeasti! Voin suositella. :) heheeh joo, kyllähän sitä näin läheisissä oltavissa helposti tulee sitä arjen pikku kärhämää. :D

      Poista
  9. Ihanan aito postaus! Näitä on niin kiva lukea kun voi itsekkin samaistua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hirmu kiva kuulla, että tää oli mieluisa! Musta päivä kanssani- postaukset on kyllä myös hauskoja. Ainakin, jos päivässä on jotain puuhastellut, eikä vaan kotisohvalla lyllertänyt koko päivää! :D

      Poista
  10. Sillon kun sulla on ollut yhteistyöjuttuja vaikka jonkun vaatekaupan kanssa, niin saatko vapaasti valita kuinka paljon vaatteita tai asusteita? Saatko siis jonkun ns budjetin johon saat ite valita mitä kamppeita haluat, vai saatko muutaman vaihtoehdon vai miten nuo yhteistyöt toimii? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä saa vaikka esimerkiksi jostakin verkkokaupasta valita yhden tai pari tuotetta tai sitten jonkun tietyn rahasumman arvosta jotakin. :) Tosi erilaisia yhteistöitä olemassa, mutta mulla on ollut lähinnä parin vaatekappaleen verran/kerta. :)

      Poista
  11. Moikka Essi! Oon lähdössä keväällä Thaimaahan parin viikon lomalle. Mistä tuo sun bannerissa oleva vaate on ostettu? :) En tiedä kutsutaanks noita esim. kaftaaneiksi vai tunikoiksi tms. mutta mulla kovasti etsinnässä joku ton tyylinen riepu ( :D) mikä vähän peittäis olkapäitä muttei ois niin kuuma :) joku mitä vois esim. rannallakin pitää. Osaisitko vinkata mistä voisi löytyä tuon tyylisiä kun sulla bannerissa? :) Kiitos vastauksesta jo etukäteen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Oih ihanaa, mun Thaimaa ikävä on suuri! <3 Tuo mun banneri kimono on ihan vaan New Yorkerista ostettu ja kesäisin noita myydään lähes kaikissa vaatekaupoissa, mutta nyt talvella tietenkin vähän huonommin... Nettikaupoista ehkä? Mutta Thaimaassa myytiin myös paljon tuon tyyppisiä juttuja! :)

      Poista
    2. Juu kaikki kaupat ja myös nettikaupat koluttu jo läpi tuloksetta :( ehkä se on sit tä talvi... Noh toivottavasti reissusta löytyisi :) mukavaa loppuviikkoa! :)

      Poista
    3. Onnea etsintöihin ja kivaa reissua! :) <3

      Poista
  12. Moi Essi:) Kiitos, oli ihan superkiva postaus ja muutenkin tää blogi on kyllä ehdottomasti yks mun suosikeista. Halusin ihan mielenkiinnolla kysyä, kun näin sun uusimmassa Instagram- videossa sulla tuollaisen punaisen trrenitopin, niin mistähän se mahtaa olla? Oli jotenkin niin ihana...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitosta vain kovin paljon, kiva kuulla, että oot tykännyt. :) Tää treenitoppi on itseasiassa ihan perus toppi zarasta, mutta oon käyttänyt noita välillä salilla, kun niissä on sellainen liukas kangas, joka on mukava treenatessa. Kosteutta ei pidä kuitenkaan varmaan kovin hyvin loitolla, jos alkaa hikoiluttaa helposti! :D

      Poista
  13. Hei en oo seurannu sun blogia kauaa niin tuli mieleen, että mitä opiskelet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liiketalouden tradenomiksi! :) tervetuloa vain seurailemaan! :)

      Poista