tiistai 15. marraskuuta 2016

Bloggers Inspiration Day 2016

Moikka. Heräsin just muutaman tunnin päikkäreiltä, pasta ja jauhelihakastike muhii tyytyväisenä mahassa, pyykit ja tiskit hyrisee koneissaan ja Anti-Stress yrttitee odottaa jäähtymistä vieressä, aika hyvä fiilis. En edes muista, koska viimeksi olisin nukkunut päikkärit, mutta välillä nää tekee kyllä ihmeen hyvää. Nyt, kun isketään vielä kunnon unille tarpeeksi ajoissa, on huominen päivä varmasti täynnä uutta energiaa!

Kaipa sitä minäkin voisin vielä päivitellä oman näkökulmani Indiedays Blog Awardseista ja niitä edeltäneestä Bloggers Inspiration Day- päivätapahtumasta. Tänä vuonna kyseiset kekkerit sijoittuivat siis Konepaja Brunoon, joka oli tilana kyllä ihan huippu, sillä sinne mahtui paljon porukkaa ja hyvät puitteet. Sijainti kuitenkin oli alkuunsa mulle ja Annille erittäin hankala löytää, kun kiemurreltiin ensin paikan ympärillä hyvä tovi nenänpäät jäässä! :D Brunossa tila ja puitteet kyllä toimivat hyvin esiteltävien standien kannalta, mutta tunnelma ei ollut ehkä yhtä lämpöinen ja yhtenäinen mitä yleensä noissa tapahtumissa on ollut. Tuntui, että porukka hajoili vähän sinne ja tänne ja sellainen yhteistoiminta jäi kokonaan uupumaan. Pienemmissä tiloissa on toiminut ehkä paremmin tuo verkostoituminen ja tärkeimmät puheet ja esitykset on tullut kuulluksi paremmin.

655

Standit olivat kuitenkin ihan loistavia ja niissä palvellut henkilökunta löi mut ihan ällikällä! Siis vitsit, mitä asiakaspalvelua ja pelisilmää. Osattiin luoda kyllä näyttävät jutut kuvausta varten, osattiin heittää letkeää tilannehuumoria ja osattiin ottaa kaikki kiinnostuneet tosi hyvin huomioon. Pisteet kotiin. :) Hassua, miten tuollaisiin asioihin kiinnittääkään nykyään niin paljon huomiota, kun on toiminut itse paljon asiakaspalvelutöissä! :D Mutta niinhän se on, ihmiset tekevät yrityksestä sen, mitä se on ja millaisen jäljen se jättää ihmisiin!

Erityisen suuri kiitos hauskalle nuorelle miehelle Fresita tiskillä, joka loihti superkauniit drinksut kasaan ja sai nauramaan ja letkeytymään heti tapahtuman alkajaisiksi!

661

684

056

Toisena parhaana pisteenä jäi mieleen New York Lounge, jossa saatiin mielettömän hyvät tuorepuurot, tortillat ja chilisuklaa-juustokakkupalat. Mmmh. Muistelen niitä yhä lämmöllä, kiitos.

030

Oho, ruokaa ja juomaako sieltä vaan jäi käteen?

Kivaa toimintaa oli myöskin monella muulla pisteellä ja käytiin kuuntelemassa parit haastattelut lavan lähettyvillä, hemmoteltiin Annin kämmeniä hierontapisteellä ja ihailtiin uutuuksia meikki-, vaate- ja hajuvesipisteellä. Mulla oli pitkästä aikaa vapaapäivä ja musta tuollainen kiertely, uutuuksien kokeilu ja hypistely oli tosi kivaa puuhaa vietellä päivää.

073

659

111

Asuni oli taas inspiroiva, hehkuva ja näyttävä. Mustaa, mustempaa, mustis! Onneksi mun hiukset vielä hohtivat kirkkaina Ninnin tukkataikojen jäljiltä! :D

664

686

Päivätapahtuman jälkeen jäi hyvä väli puuhailla kaikenlaista, kunnes oli aika rientää kotiin laittautumaan Inspiration Blog Awardseja varten. Saavuttiin kotiin vähän viime tipalla, joten pikaisen laittautumisen ja viimehetken vaatekriisin lomassa unohdin sitten kamerani kokonaan kotiin ja multa ei löydykään materiaalia enää iltatapahtumasta lainkaan! :D Tää oli kuitenkin yllättävän hyvä ratkaisu loppujen lopuksi, koska nautin tapahtuman tunnelmasta täysin siemauksin. Alun häminän jälkeen mulla oli ihan mielettömän hauska ilta, törmättiin moniin tuttuihin, kilisteltiin muutamaankin otteeseen ja kierreltiin muitakin kojuja läpi.

123

128

Tapahtuma oli tosi hyvin järjestetty ja iltatapahtumassa tuo Konepaja Bruno toimi ihan loistavasti kaikkine valo- ja ääniefekteineen. Porukkaakin oli paikalla kiitettävästi ja kaikilla tuntui olevan hilpeä tunnelma.

129

005

Kiitos illasta järjestäjille ja muille asianomaisille ja toivottavasti ensi vuonna taas tavataan! <3

14 kommenttia:

  1. Oletteko Jussin kanssa yhdessä? :) enivei, söpöjä yhdessä!

    VastaaPoista
  2. Heei, mistä nuo ihanat kengät ovat jotka vilahtelivat asukuvissa?
    must have <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä ihan parhaat ja niin hyvät jalassakin, mut ne on NLY shoes ja jo 2 vuotta sitten ostettu! :( Jos löytyis saman tyylisiä? ;) Parhaat <3

      Poista
  3. Moikka! :) mitä teet jouluna ja uvna :) mitä aiot pyytää pukilta ;) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouluna oon varmaankin töissä! :D Mut iskän luokse sitten viettelemään iltameininkejä perheen kera <3 Uv Saksassa! :) Pukille ei mene tänä vuonna lahjatoiveita! :D miten sun joulusuunnitelmat? Isot vai pienet vietot? :)

      Poista
  4. Moiii! Saako kysyä mistä toi sun uusimman ig kuvan takki on? :) ihana!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Siinä on itseasiassa nahkatakki ja paksu karvaliivi päällekkäin. Karvaliivi on tilattu nellyltä! :) Tilattu tosin jo vuosi sitten .. Mut tykkään myös paljon! <3

      Poista
  5. Moikka :) mistä sä löydät aina inspiraatiota uusiin smoothieresepteihin? Mulla kun tuntuu aina jumittuvan siihen perus mansikka-banaani-mantelimaito linjalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, mä googlettelen aika paljon eri ideoita netistä ja kun tekee mieli vaikkapa jotakin tiettyä hedelmää, esim mangoa, Googletan mango-smoothien ja valitsen parhaalta kuulostavan vaihtarin! :D

      Poista
    2. https://www.instagram.com/karivaipuro/
      Tuolta Insta-tililtä löytyy mielettömästi erilaisia ohjeita!

      Poista
    3. Heii kiitti paljon vinkeistä! Tulee tarpeeseen! :)

      Poista
  6. Hellou! 'Mistä kautta matkavakuutuksen thaimaaseen niin halvalla 6kuukaudeks?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä otin omani Pohjolan kautta! :) Kannattaa kysellä eri paikoista tarjouksia!

      Poista