maanantai 7. marraskuuta 2016

Parturi-kampaamo Prima-Hius Järvenpää

Maanantai moikat! Mulla viikko alkoi astetta viluisemmissa tunnelmissa, kun oon flunssaillut koko päivän peiton alla. Nousin vasta reippaasti puolen päivän jälkeen valmistamaan aivan mielettömän hyvän herkkusienipastan ja sen voimin ajattelin raapustaa tänne postauksen viime viikkoisesta kampaamokäynnistäni Ninnin hellässä hoivassa. <3

prima2


Ninni (Nina Alapartanen) on siis siirtynyt nyt yrittäjäksi parturi-kampaamo Prima-Hius Järvenpäähän ja menin kokeilemaan neidin tukkataikoja vihdoin! Prima-Hius sijaitsee aivan Järvenpään aseman vieressä Sibeliuksenkatu 7. Sisään astuessa henkilökunta tervehti iloisesti ja heti iski hyvät fiilikset päälle.

484

Viimeisimmästä kampaamokäynnistäni onkin hujahtanut jo yli vuosi, joten ammatti-apu oli tosiaankin tarpeen. :D Thaimaa teki tepposet mun hiusten kunnolle ja sävykin vaati kipeästi päivitystä.

480

Tästä peikosta lähdettiin etsimään haltijaa ja alkuunsa Ninni kyselikin, millaisia toivomuksia mulla itsellä olisi tämän pehkon selvittämiseksi. Tahdoin sävyyn luonnollisesti kirkkautta ja viileyttä ja tämän perusteella Ninni lähti sekoittelemaan väriseosta.

485

Ninni päätti vedellä kirkastavia raitoja melko vapaalla kädellä alempiin kerroksiin ja päällimmäiset hiukset vuorattiin vielä foliolla, jotta raidat pysyisivät halutuissa kohdissa.

497

501

514

Pesua odotellessa pidettiin pieni tee- ja keksihetki.

519

Pesun yhteydessä laitettiin mulle vielä viileyttävä sävyte, joka taittoi keltaisuutta pois ja kirkasti raitoja entisestään. Ninni oli käynyt juuri edeltävällä viikolla Blondi-koulutuksen, joten tietoa ja taitoa kirkkauden luomiseen juuri vaaleisiin hiuksiin löytyi rutkasti. Liian vahvasti viileä seos voisi kuulemma vetää hiuksen jopa tummemman sävyiseksi kirkastamisen sijaan.

542

Lopuksi Ninni hieroi mun päähän vielä Olaplex-hoitoaineen, jota pääsin kokeilemaan päälle vuosi sitten ensimmäistä kertaa. Aikaisemmasta postauksestani nappasin pienen infopaketin kyseisestä aineesta: "Olaplex siis korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia. Se imeytyy hiusten kuitukerrosten rakenteisiin ja estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja korjaa ja rakentaa jo hajonneita siltoja. Hoidon voi toteuttaa kaikenlaatuisiin- ja kuntoisiin hiuksiin ja sekä käsiteltyihin, että käsittelemättömiin."

523

539

Olaplexin vaikuttaessa tutkiskelin Prima-Hius tuotetarjontaa ja sieltä löytyikin kattava valikoima erilaisia kampaamotuotteita.

534

Jos ei kampaamoon ole aikaa mennä suorittelemaan hoitoja ja muita palveluita, pystyi tulta ostaa itselle kotiin Olaplex-hoitoaineen,

528

erilaisia kampaamovärejä

541

 ja paljon muita laadukkaita hoitoaineita ja purnukoita.

Kun aine oli vaikuttanut tarpeeksi kauan, päästiin vihdoin viimeiselle pesulle, jossa Ninni teki mulle aivan ihanan päähieronnan ja kehräsin itseni melkein uneen siinä maatessani. Kurr... voisin mennä kampaamoon ihan vain päähierontaan ja hiustenpesuun. :D

572

549

568

Ja se lopputulos, Amen! Sanoin Ninnillekin, että on varmaan paras lopputulos mitä koskaan ennen. Tykkäsin niin siitä, miten muutos tapahtui taas niin luonnollisesti, mutta mulle itselle se yleisfiilis ja muutos oli silti aivan valtava! Mulla oli ihan kesäinen olo yhtäkkiä ja tuntui, että mun kasvojen ihonsävykin kirkastui hetkessä ja mustat silmänaluset hälveni tipotiehen! :D

589

Tässä vielä ennen ja jälkeen kuvat yhdistettynä.

prima1

Hiukset tuntuivat jälleen sileiltä ja vahvoilta ja niitä harjatessa ei piikit jääneet mihinkään kiinni. Nyt hoidosta on jo 4 päivää ja mun hiukset ovat edelleen ihan siloiset ja oon voinut pitkittää taas pitkästä aikaa näiden pesuväliäkin. Kiitos Ninni ja kiitos Prima-Hius - I'll be back! <3


Prima-Hius halusi tarjota mun lukijoille vielä -10€ alennuksen kaikista palveluista! Joten kannattaa vinkata varauksen yhteydessä: essinblogi, niin saat kympin alen hemmotteluhetkeesi! ;)

569

Kauneutta ja rentouttavia hetkiä yhteistyössä Parturi-kampaamo Prima-Hius Järvenpää + Nina Alapartanen. <3

Parturi-Kampaamo Prima-Hius Oy
Sibeliuksenkatu 7
04400 Järvenpää
09-2715 221
Nettiajanvaraus
prima.hius@elisanet.fi

9 kommenttia:

 1. Tulipas sulle kivan sävyisen uudet hiukset! :) tosi kauniit ja luonnolliset

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä oon kans kyllä niiiiin tyytyväinen! :) <3 kiitos!

   Poista
 2. Paljon tuo sinun käyntisi maksoi? Itselläni samanlaiset hiukset kuin sinulla mutta olen ottanut vain 4 kertaa vaaleita raitoja hiuksiini. Viime kampaamo käynti oli ennen ylioppilasjuhlia niin tuo tulisi tarpeeseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 150-200 suunnilleen tämmöinen käsittely riippuen juurikin hiusten pituudesta ja paksuudesta! :) Tän toteuttaisin itsekin uudestaan juurikin jotakin erikoistapahtumaa varten! <3

   Poista
  2. Saitko ilmaiseksi tämän?

   Poista
  3. Sain joo kun Ninni on mun paras ystävä ja tehtiin yhteistyö puolin ja toisin! :D

   Poista
 3. Voisitko tehdä postauksen sun ihonhoitorutiineista ja meikkituotteista jotka sulla on käytössä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmosta oon nyt hautonut tässä! :) heti vaan kun saan aikaa toteuttaa, eli joku vapaa aamupäivä olis nyt hakusessa sitä varten, että sais kivat kuvat kasaan! :)

   Poista
  2. Ja kiitos paljon ehdotuksesta! :)

   Poista