sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Kesäkalenteri 2016

Heipsan! Tulinpa kirjoittamaan tänne vähän mun kesäsuunnitelmista, koska niistä on paljon kyselty myös kommenttiboksin puolella! :)

Mullahan siis tuo koko kevät oli enemmän tai vähemmän lomailua vaihdon tiimoilta, mutta jotakin kivaa kesähappeninkia on järjestettävä kyllä siitä huolimatta ja oon alkanut raapustella suunnitelmia pikkuhiljaa kasaan. Muutama palkallinen lomaviikkohan mulla hujahti jo heti tähän kesän alkuun, mutta on niitä lomapäiviä vielä onneksi hitusen edessäkin.

Baku

baku

Ensimmäinen kesäsuunnitelmani ajoittuu jo ensi viikolle, sillä suuntaamme loppuviikosta Aden ja Ronjan kanssa Azerbaijanin Bakussa järjestettäviin suuriin juhliin! Näistä lisää sitten, kun tiedän itsekin vähän enemmän, mutta en voisi olla enemmän innoissani! :D Reissu tulee olemaan vain kolmen päivän mittainen, mutta tälläinen pikapikalomakin piristää kyllä kummasti mieltä nyt, kun Suome kesäkin on antanut meille hieman jäätävän lähdön.

Juhannusfestarit 

253

Mutta Himos vai jotakin ihan uutta? Raumanmeren Juhannus on herättänyt porukassamme kiivasta keskustelua, mutta vielä ei olla osattu sanoa, että onko se nyt se vai pitäisikö luottaa vanhaan varmaan tuttuun Himoksen Jussiin!

005 (640x427)

031


Mulla on ollut nyt jo kolmena vuonna ihan mielettömän hauskaa Himoksella, mutta uudet suunnitelmatkin voisi olla tälle kesälle tervetulleita. Äänestys. Kuinka moni lukijoista on lähdössä Himokselle ja kuinka moni Raumanmerelle? 

Ruisrock

239

Ensin emmin, sitten homma varmentui ja lopulta työvuorotkin saatiin sovittua jotenkuten mahdollisiksi, joten Ruissiinhan se on lähdettävä! Ollaan lähdössä ainakin Annin kanssa kolmeksi päiväksi Turkuun ruisseilemaan.

167

043

Oon ollut Ruississa kerran aikaisemmin muutama vuosi sitten ja siitä kerrasta on ainakin hyvät ja lämpöiset muistot tallella. Toivotaan, että tästä kerrasta tulee vieläkin hauskempi ja lämpöisempi!

Weekend Festival

075

228

Vanhat kunnon Weekendit! Näissäkin on tullut pyörittyä ihan ensimmäisistä lähtien, mutta tänä vuonna kutkuttaisi ehkä hieman nuo Pärnun Weekend Festivalit. Siellähän nuo festarit järjestetään rannalla, mikä olis mun mielestä ihan älyttömän hauska festarimiljöö. Hyviä muistoja aikoinaan Yyterin Beachfutis- tapahtumista. :D

250

Viime kesänähän oltiin Annin kanssa tuolla töissä, mutta tänä vuonna tarkoitus olisi lähteä festaroimaan ihan homman perinteisessä merkityksessä. Jätän ajatuksen nyt muhimaan, mutta mikäli työt ja lompakko on yhteistyössä mun suunnitelmien kanssa, jompaan kumpaan tänäkin kesänä suunnataan! :) 

Blockfest

block1

Viime vuonna oltiin Annin, Marin, Aden ja Isben kanssa ikuistamassa Jaren keikkalavoille paluuta huikeiden tulisuihkujen ja ilotulitusten saattelemana. Show oli ihan mieletön ja festarit olivatkin yksi mieleenpainuvimmista muistoistani viime kesältä. Tänäkin vuonna olisi siis tarkoituksena suunnata samaisille festareille ja viime vuoden perusteella odotukset on aikamoisen korkealla! :D

ProjectXSuomi 2016

projectxsuomi

Viime vuonna oltiin Ninan kanssa samoissa bileissä Tampereella ja meillä oli ihan älyttömän hauska ilta! Tänä kesänä Suomen suurimmat kotibileet siirtyy elokuussa Saimaalle Holiday Clubille entistä suurempina ja hullumpina. Oon saanut sisäpiiritietoa kekkereistä ja voi vitsit, miten siistiltä meininki kuulostaa jo nyt ja lisäsuunnitelmia kehitellään jatkuvasti. Lipunmyynti alkaa muuten tänään tiketissä, joten hophop. Viime bileiden liput loppuunmyytiin ihan ennätysajassa, joten nopeet syö hitaat meininki! :D

Saksa

098

Täähän on ollut nyt mulla perinteenä jo monen kesän verran ja perinnettä ei rikota tänäkään kesänä. Mulla on heinäkuun lopulla vielä pari viikkoa töistä lomia, joten tälle ajalle ajoitan myös reissun perheeni luokse Saksaan.

127

355

Viime kerrasta alkaa olla jo melkein vuosi ja ikävä on suuri! Onneksi meidän Saksan porukat tuli käymään valmistujaisjuhlien aikoihin sukulaisissa täällä Suomessa, joten pahin ikävä perhettä kohtaan on jo turrutettu, mutta odotan silti valtavasti, että pääsen viettelemään kunnolla aikaa perheen kesken Saksaan.

Lisäksi aion kesällä keskittyä ystävien ja perheenjäsenien kanssa hengailuun, tienaamiseen töissä, terveellisiin elämäntapoihin, välillä myös siihen ei niin terveelliseen touhuun, uusien kokemusten haalimiseen, uusien reseptien kokeilemiseen ja elämästä nauttimiseen. Mulla on ollut jo pitkään sellainen kutina, että vuosi 2016 tulee olemaan mun elämän parhaita vuosia ja se kutina on jatkunut kyllä edelleen! Kunhan saadaan vielä kesäkelit takaisin Suomeen, niin eiköhän se tästä lähde käyntiin niin että humps. Mitä festareita porukka aikoo kiertää tänä kesänä? Onko mitään ehdotusta, mikä mun listalta puuttuu, johon kannattaisi ehdottomasti suunnata? Vinkit kehiin. ;)

32 kommenttia:

  1. Kuulostaa huikeilta sun suunnitelmat! Ihmettelen vaan, miten sulla tohon kaikkeen on varaa. Festarit jo yhdeltä kerralta nielee tosi paljon, kun liput, majoitus ja ruokailu vie osansa. Plus vielä mahdolliset alkomahoolit päälle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä mää tässä vähän itsekin pohdin! :D Pari näistä suunnitelmista menee "duunikeikasta" eli saan liput sitten palkaksi. :) Mä teen kuitenkin töitä koko kesän kans ja käytän rahani mieluiten juuri erilaisten elämänkokemusten toteuttamiseen kun vaikkapa materiaan! Elämä ei odota ja aion ottaa siitä kaiken ilon irti! :D :) <3

      Poista
    2. Mäkin mietin, että kuinka ihmeessä sun rahat riittää kaikkeen tohon. :'D Mutta se on kyllä totta, että erityisesti nuorena kaikenlaisiin kokemuksiin ja elämyksiin sijoittaminen antaa paljon. :) Itse lähden muuten Himokselle juhannuksena!

      Poista
    3. Heheeh, no jos ei meinaa riittää niin sitten pitää luopua ehkä joistakin festareista, mut luulen/toivon, että saan hommat hoitumaan! :D no niin! Himos on kyllä munkin kestosuosikki... ;)

      Poista
  2. Hei Essi! Tää ei liity mitenkään tähän postaukseen mutta pakko tulla sanoo että Suomessa myydään OGX hiustuotteita esim. Sokoksessa ja ne ovat huippuhyvä!! Mulla on se "coconut milk" hoitoaine ja shampoo! Tuoksuu ihanasti kookokselle<3 noita on myös suihkittavia eri öljyjä. Noi on kyllä mullakin niin pitkien hiusten pelastus<3 suosittelen ainakin tutustumaan näihin tuotteisiin uskon että ihastut! Ihan kohtuu hintasiakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii, kiitti paljon vinkistä, mun latvat onkin vähän kuolleet thaimaan jäljiltä! :D ja mikäs sen parempi kuin kookoksen tuoksu! <3 Pitää käydä kurkkimassa! :)

      Poista
    2. Hei voisinkin samalla antaa myös vinkin,että kannattaa laittaa kuiviin latvoihin arganöljyä! Muutama tippa riittää, lisää säännöllisesti kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Hiukset kannattaa harjata pesun jälkeen vasta kun ne ovat 90% kuivat sillä jos harjaa aina märkänä niin hiukset katkeilee ja se kyllä näkyy niissä. Itse tein tämän hoitovirheen joskus kun pelkäsin etten saa enää takkuja auki kun harjaan kuivana :D mut kyllähän ne aukes ja jos teki tiukkaa niin suihkin jotakin jätettävää hoitoainetta! Joskus on hyvä kuoria myös päänahkaa esim. Sokeri ja kookosöljy seoksella. Terveitten hiusten edellytys on terve päänahka ja tämä kannattaa tehdä ennen pesua ja pesussa vaahdottaa shampoon kunnolla ettei jää rasvaisiksi! :D tässä muutama vinkki hiusten hoitoon ;)

      Poista
    3. Oijoijoi! Johan tulee hyviä vinkkejä oikein ropisten! Tommonen päänahkahemmottelu tulee todellakin tarpeeseen! Jee kiitos paljon vinkeistä :)

      Poista
  3. Johan on kaikenlaista hauskaa suunnitteilla sulla! :D Ruississa oon ollut itse parina vuotena ja aina on ollut tosi hauskaa. :) Ihan huippu festarit! Harmi, ettei tänä vuonna pääse, kun on muutettu Ouluun ja arkena ollaan töissä, niin menis vähän hankalaksi toi reissaaminen edes takas. :( Muutenkin näyttäisi aikalailla siltä, että töiden parissa menee tää kesä kokonaan, plääh. Okei, ei sais valittaa, koska kaikilla ei edes ole töitä ja sain vieläpä oman alan töitä hyvästä isosta yrityksestä. :D Mutta kyllä tässä kateus iskee, kun noita sun suunnitelmia katselee! ;D Onneksi syksyllä pääsee reissuun, niin on jotakin mitä odottaa sitten kesän jälkeen! :D
    Hauskaa kesää sinulle Essi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos sulla on viikonloput kuitenkin vapaana, niin lähde ihmeessä hyvä ihminen festaroimaan! :D Ruissiin vaan! :) :D no mut toi on kyllä kans ihan parasta, kun on valmiina joku matka jota odottaa! :) Kiitos hirmusti ja ihanaa kesää sinne myös <3

      Poista
    2. Niin siis kun ongelma oli se, että työt loppuu vasta siinä viiden aikoihin, joten jos lähtisin ruissiin, niin ehtisin olla siellä vain lauantain. Sunnuntaina pitäisi taas lähteä hyvissä ajoin takaisin, koska matkaanhan menee esim. autolla 8h ja junalla / bussilla vielä paljon sitäkin kauemmin... :( ja maanantaina alkais taas aikasin aamulla työt. Ja ne pelkät lauantain liput onkin kuulemma jo loppuunmyyty. Eli siinä meni sekin. :D ehkä ens vuonna sitten! Onneks Oulussa on sentään Qstock, täytyypä suunnata sinne jos ei muualle ehdi! ;D

      Poista
    3. Aaaa! No nythän mää ymmärrän sua! :D Mulla kans vähän sama homma tosin kun pe mulla loppuu vasta 18 paikkeilla työt ja sunnuntaina iltavuoro :'D Oon kuullut paljon hyvää siitä Qstockista muuten kans! :)

      Poista
  4. vitsi mitä suunnitelmia sulla on! Vaikka festarit ei täällä päässä kesään kuulukkaan, kokeiltu nekin kyllä on :D tänä kesänä keskityn mökkeilyyn ja ystävien seuraan! Ja aiempaan kommenttiin viitaten, työssä käyt kuitenkin ja talous menee vielä kesän kaksin annin kanssa, joten en ihmettele, että riittää kunhan budjetoi ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mökkeily on kyllä kans semmonen minkä tahtoisin mahduttaa johonkin väliin! Ihan parasta vaan olla möllöttää mökillä hyvässä seurassa <3 joo kyllä yleensä on onnistunut monetkin reissut ja festarit kesälle, kun tinkii sitten jostakin muualta himpun verran :)

      Poista
  5. Ääni himokselle! Vitsit ois kiva törmää teihi siellä :D :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ollut aina ihan paras! Katsellaan! Jos sinne suuntaan, niin toivottavasti törmätään sattumalta! :) <3

      Poista
  6. voih, oon niin kade sun suunnitelmista!! meillä oli hurjat suunnitelmat myös ystävien kanssa kesän varalle mutta kummasti kaikki sit aina pikkuhiljaa tippuu pois ja loppujenlopuks kukaan ei tee mitään :( haluun uusia kavereita joiden kanssa voi mennä ja tehdä!! :D
    ihanaa kesää sulle ja olispa hauska törmätä joskus jossain! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tipu pois ku alkaa suunnitella hommia heti toden teolla, ostaa liput etukäteen valmiiksi ja sopii kulkemiset porukan kesken! :D heheeh, potkit vaan vähän kamuleitas takamukselle, et ne saa aikaiseksi! Koska vaikka noi reissut ehkä alkuunsa tuntuu hankalilta toteuttaa, niin ne on kyllä ehdottomasti koko kesän ikimuistoisimpia hetkiä. :) tosi kivaa kesää sinne myös ja halataan jos tavataan! <3

      Poista
  7. Jee, mäki tuun ehkä ruissii ! Weekendii ainaki, mut suomee kyl.. Zja hei, mänyn lady puuttuu täst ihan kokonaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uiiii! Mä en tiiä miten mun weekendin käy, ku ne liput on kuulemma tyylii melkein jo loppuunmyyty :D Mut ruissi on varma! :) Miten mä nyt mänyn ladyb unohdin, härregyyd! Se on ainakin ihan varma se ! :'DD

      Poista
  8. Himos täältä ainakin tullaan!!

    VastaaPoista
  9. Himokselle menossa! Ekaa kertaa ikinä sinne joten toivottavasti tulee huippureissu :) Ja lisäksi Weekendeille ja Blokeille liput check :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et tuu pettymään! Paitsi jos on sairaan kurjat säät, mut nyt on luvattu hyvää tietääkseni! :) hihii, hyvä kombo sulla kasassa! ;)

      Poista
  10. Ehdottomasti RMJ! Se on konseptina niin klassikko, ja vaikka sä et ole siellä ollut niin eikös sunlainen reipas tyyppi innostu kokeilemaan uutta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No innostuisin kyllä! Pitäis saada vaan innostunut joukkue kasaan myöskin! :D Saa nähdä! ;)

      Poista
  11. Täällä ollaan myöskin porukalla menossa Raumanmeren Juhannukseen, vaikka viimeiset kaksi juhannusta on vietetty Himoksella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin hmmmm! Toi olis kyllä kieltämättä kutkuttava suunnitelma! ;)

      Poista
  12. Etkös sä oo kaupassa töissä? Miten saat noin paljon viikonloppuvapaita sieltä? Itsellä jää festarit töiden takia väliin tänä kesänä, mutta onneks lomalla lähen matkustelemaan ja syksyllä oottaa vaihtoon lähtö :) jota varten pitäis yrittääkin säästää.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jepulis! :) Festariviikkoina teen sit kaikki arkipäivät vaan duunia. :) Joo kokemuksesta voin sanoa, että vaihtoa varten kannattaa todellakin säästää kunnolla! :D

      Poista
  13. Raumanmeren juhannus ehdottomasti! Plus olis niin ihana nähdä sua siellä :-) Toivottavasti tuutte

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän Jussisuunnitelmat heitti nyt ihan kuperkeikkaa kun Anni meni varaamaan meille lennot saksaan juhannus viikonlopuksi! :D toivottavasti tulee törmättyä joillakin muilla festareilla tai tapahtumassa tänä kesänä! :) <3

      Poista