perjantai 3. kesäkuuta 2016

Annin nopea ja tehokas pepputreeni

Iltaa heppulit, mä nyt päätin rustata tänne lyhyen, mutta tehokkaan treenipläjäyksen, sillä mulla on melko ohjelmantäyteinen loppuviikko tiedossa ja ehdin vihdoinkin istahtaa hetkeksi koneellekin. 

Mut piti herätellä viime viikolla kevyesti taas saleilun makuun, kun reissulta paluun jälkeen oli ollut vähän treenitöntä aikaa ja ensimmäiset omat treenit lähti vähän laiskasti käyntiin. Anni sitten sai mut houkuteltua salille vääntämään parit omat hyväksikoetut liikkeensä ja mähän otin haasteen vastaan!

IMG_2528

Treenin aika!

Vedettiin alkuun kymmenen minuutin alkulämpät crossarilla.

Kyykkykävely kuminauhalla

IMG_2533

Jonka jälkeen lähdettiin liikkumaan sivuttain tilan päästä päähän, pitäen samalla kokoajan kyykky asento yllä ja kuminauha kaksin kerroin reisien ympärille taiteltuna. Tää sai kyllä polttelemaan heti alkuun niin pahasti, että teki mieli luovuttaa jo tässä vaiheessa! Kopioin tän kyllä jatkossa omiinkin treeneihin silloin tällöin. :)

Hyppy korokkeelle

IMG_2539

Laatikko, penkki, mikä vaan sopivan korkuinen koroke avuksi ja hyppimään! Lähtö kyykkyasennosta ja ponnistus korokkeelle.

IMG_2540

Jousta tarpeeksi polvilla hypätessä! 3 x 15

Sumokyykky korokkeelta

IMG_2548

Leveä haara-asento ja kyykky korokkeelta kahvakuulan kanssa. Anni käytti liikkeessä 34 kilon painoa ja itse tyydyin 20 kilon möhkäleeseen. 3 x 15

Maastaveto kahvakuulalla korokkeelta

IMG_2559

Kuula kouraan ja nostelemaan. Hartianlevyinen haara-asento ja tiukka keskivartalo. Käytin liikkeessä 20 kilon kahvakuulaa. 3 x 15

Lantionnostot tangolla

IMG_2562

Liikkeessä voi käyttää apuna myös kahvakuulaa, levypainoa tai muuta itselleen sopivinta, mutta Annin treeniin kuului tällä kertaa tanko. 3 x 15

Voimavaaka tuella 

IMG_2579

Vaativampi liike tästä olisi ilman tuota tukijalkaa, mutta mulla oli vaikeuksia keskittyä oikeaan liikerataan jo tuenkin kanssa, joten tuin vaakajalan penkkiin ja nostin hitaasti kahvakuulaa ylös. Käytin liikkeessä 8 kilon kahvakuulaa. 3 x 15

Ensiapu

IMG_2582

Treenin päätteeksi päästiin osallistumaan vielä ensiapukurssin harjoitukseen mukaan, kun Elixian työntekijöitä koulutettiin ja päästiin osaksi yhtä harjoitusta. Tositoimiin ei kuitenkaan jouduttu tällä kertaa, mutta tää muistutti mua kyllä siitä, miten hyvä olisi käydä itsekin tuo kurssi jonakin päivänä. En oo siis koskaan vielä osallistunut kurssille ja aina välillä herää siihen, miten tärkeää edes perustaidot olisi hallita.

Ensiapua tarvitsi myös mun pakarat ja takareidet tämän treenin päätteeksi, nimittäin mulla oli jo seuraavana päivänä paikat niin juntturassa, että käveleminenkin sattui. Portaat olikin sitten ihan oma lukunsa ja tietystikkään en muistanut edes venytellä tuona päivänä. Tämän jälkeen oon nyt sitten kuitenkin muistanut vetää edes ne nopeat ja kevyet venytykset treenin päätteeksi!

Tässä muutama hyvä liike salille peppupäiviin ja itse ainakin löysin tuolta pari ihan uuttakin tuttavuutta. Nyt viikonlopun viettoon! Addu tuli tänään yökyläilemään mun ja Annin luo, joten viikonloppu alkoi jo erikoishyvin, mutta mulla on vielä valtavasti kaikkea hauskaa ohjelmaa tiedossa.

Ihanat ja reippaat viikonloput sinne kaikille ja kuulostellaan pian taas lisää meiningeistä! :) <3

2 kommenttia:

  1. Ihanat selkeät kuvat ja kivat ohjeistukset :) tästä taas inspistä omaan treeniin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii tosi kiva kuulla! :) Jäi vähän vähäisiksi nämä kuvat, niin pelkäsin, että tuleeko nää liikkeet ymmärretyksi, mutta hyvä jos sai selvää! :)

      Poista