keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Päivä kanssamme

Ensin piti kirjoittaa Päivä kanssani- postaus, mutta humpsista mä vietin tämän päivän aamusta iltaan niin tiivisti Saanan kanssa kulkien joka paikkaan yhdessä, että otsikoksi piti vaihtaa Päivä kanssamme! :D Okei, vietelläänhän me täällä muutenkin tosi tiiviisti aina Saanan kanssa yhdessä päiviä, mutta nyt oltiin koko päivä ihan kahdestaan pitkästä aikaa!

9.30 - Oltiin sovittu Saanan kanssa, että ei laiteta herätyskelloa soimaan (ainakaan super aikaisin) ja asensinkin omani kymppiin, mutta heräsin siitä huolimatta puolisen tuntia etukäteen ilman kelloa. Kymppi on mun mielestä vapaapäivisin jotenkin sopiva aika herätä. Kiinnostaisi kuulla, mikä aika muilta löytyy herätyskellosta, kun aamulle ei ole minkäänlaisia suunnitelmia? :)

9.45 - Mä tarvitsen aina aamusta vartin verran aikaa vaan möhötä siinä sängyllä ja tajuta oikeasti, että nyt sitä ollaan sitten herätty. Tätä pökkyrää seuraa sitten 5-10 minuutin puhelintuokio, jossa käydään somekanavat pikakelauksella läpi. Täällä on ollut vielä erityisen mielenkiintoista seurata aamulla kaikkien somepäivitykset läpi, kun aikaeron vuoksi ei eletä samaa aikaa suomalaisten tuttujen kanssa.

10.00 - Unohdin napsauttaa herätyskellon pois päältä, joten se alkaa piristä. Noh, hyvä aika vihdoin kammeta itseni ihan oikeasti ylös sängystä.

005

10.15 - Aamupala valmiiksi ja parvekkeelle omaan nurkkatuoliin mutustelemaan. Aamukahvi on nyt tullut näköjään jäädäkseen ja joudun ehkä viedä tavan mukanani Suomeenkin, sillä sen verran tärkeä aamuhetki siitä on mulle ehtinyt jo muodostua. Kyllä mulla tosin vielä jotkut aamut lähtee käyntiin täällä ilmankin!

007

10.45 - Aamupalan jälkeen sipaisen silmiin vähän ilmettä ja lähden aamusalille. Jenkku on jo siellä vääntelemässä ja Saana tulee vartin päästä perässä.

039

031

11.00 - Jes, salilla ei oo kun meidän omia tyttöjä, joten voi kuunnella noloa Suomi-musiikkia, napata pari salikuvaa ja väännellä oikein huolella. Mulla on vuorossa jalka-, peppu- ja vatsapäivä.

12.15 - Treeni pulkassa, nopea suihku, kamojen pakkaaminen ja sitten suunnaksi The Café.

046

12.45 - Lemppariksi muodostunut safkapaikkamme pelastaa aina, kun tekee mieli jotakin raikasta, halpaa ja nopeaa. Salaatit tulee alle 10 minuutissa ja tuolta ostelen aina ne kaikki ihanat tuoreista hedelmistä ja marjoista pyöräytetyt fruitiet! Tonnikalasalaatti lähtee tilaukseen tänäänkin. Mä en tajua, miten en oo vieläkään kyllästynyt siihen täällä, vaikka Suomessa en pystyisi todellakaan syödä monta kertaa viikossa tonnikalasaldea. Täällä se kuitenkin maistuu jotenkin aina yhtä hyvältä ja raikkaalta vaihtarilta!

13.15 - Ruokailut ja juoruilut tyttöjen kera on ohitse, joten siirrytään Saanan kanssa skootterin kyytiin ja lähdetään huristelemaan Patongia kohti. Meidän piti käydä maksamassa skootterimme kuukausivuokra Patongilta löytyvästä toimipisteestä ja olimme suunnitelleet muutakin ohjelmaa sinne päin Phukettia.

055

14.00 - Vuokrat hoidettu ja Patong Beachille päästy. Oltiin menossa testaamaan Patongin rannan vierustalta löytyviä ulkosali- laitteita, mutta ne olivat sen verran kämäisen näköisiä, että päätettiin jäädä mielummin rannalle löhöilemään ja ottamaan aurinkoa.

14.00-17:30 - Rannalla pyörähtikin sitten koko päivä auringonlaskuun asti.

072

086

112

Herkuteltiin tuoreilla hedelmillä

084

109

Päästiin seuraamaan intialaisten rantaolympialaisia

068

Sekä laskuvarjokyytejä

080

Tuolla me sitten Saanan kanssa vain leijailtiin ja ihasteltiin Patongia yläilmoista... No eikä menty. Meidän opettaja varoitti, että noihin ei kannata missään nimessä mennä. En sitten tiedä, että ovatko turvatoimet niissä kehnot, vai mikä mättää.

077

090

059

094

Mulla oli päällä puolisporttinen asu ja Saana taas luotti hapsukissan voimaan!

127

166

155

170

153

18.00 - Ilta-arskan ihastelu vielä ja seuraavaksi suunnaksi Indie Markets.

175

173

18.15 - Matkan varrella "jouduttiin" kävellä Jungceylon Ostoskeskuksen läpi ja mukaan tarttui vahingossa myös jädet. 

180

18.45- Oltiin saatu vinkki thaimaalaisilta kavereiltamme, että Phuket Townissa sijaitsisi vielä Night Markettejakin halvemmat markkinat Indie Markets, johon oli päästävä! Ei saada nyt shoppailla oikein Saanan kanssa kumpikaan mitään turhaa, joten päätettiin mennä tuonne markkinoille vain metsästämään iltasapuskaa.

182

19.30 - Ja löytyihän sieltä! Pita-kebab kanalla ja valkosipuli-jogurttisoosilla. Mmm-m.

176

Nää appelsiini-fruitiet sen sijaan olivat aivan liian täynnä sokeria.

189

20.00 - Lähdettiin markkinoilta ajelemaan kotiin päin, mutta matkan varrella huomasimme ison jalkapallo stadionin, jossa oli peli meneillään. Ollaan ajettu samaisesta kohdasta monesti ohi, mutta ei oltu koskaan huomattu, että siinä jökötti jätti kenttä! :D Yhtäkkiä sitä oltiinkin tekemässä uukkaria risteyksessä ja palattiin takaisin ihmettelemään tuota peliä. Ei oltu yhtään varmoja, olisiko katsomoon pitänyt maksaa paikka jonnekin, mutta sinne me vain kömmittiin paikallisten sekaan hurrailemaan kotijoukkueelle, joka teki muuten lopulta vielä maalinkin pelissä!

Haahah, ihmeellinen ja superhauska päivä takana ja tuntuu jo ihan viikonlopulta. Kuvattiinkin Saanan kanssa myös videopätkiä pitkin päivää puhelimillamme ja kasattiin päivän pätkistä myös lyhyt video tänne blogin puolelle. Täältä pesee!


Eikä siinä vielä kaikki! Saana on kasaillut myös aikaisemmilta reissuiltamme videopätkiä yhteen ja saattekin ihailla myös meidän Rafting reissua videolta.


Ja Phi Phi matkasta löytyy myös oma pätkänsä! Phi Phistä tulee myöhemmin vielä tarkemmin kuvausta postauksen muodossa, mutta tässä vähän alkumakua matkastamme.


 Enjoy!

29 kommenttia:

  1. Pitääpä katsoa nuo videot illempana paremman ajan kanssa! Sun blogi on ihanan monipuolinen. Ja sulla on niiin kauniit kasvonpiirteet - huomasin taas tuosta selfiestä ennen kuntosalia! :) piti kysyä, että montaako eri liikettä teet yleensä salilla lämmittelyn jälkeen? Kun tuossa sun viime pepputreeni-postauksessa oli ainakin mulle tooosi monta liikettä yhdelle treenikertaa, niin teetkö joka kerta niin monta vai oonko mä vaan laiska? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii kiitos valtavasti! <3 Juu, en siis tosiaankaan tee noita kaikkia liikkeitä per kerta, vaan valikoin tuolta joukosta vaikkapa 4 erilaista liikettä jaloille ja pepulle ja sitten monesti erilaisia vatsalihasliikkeitä myös noiden jalkasarjojen väliin se 4 kpl. :)

      Poista
  2. Kiva postaus ! Ja saanalle propait videoista , super kivoja :) onks saanalla snäppiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo isot propsit saanalle videoista! :) juu löytyy! Saanan snäppi on saanaheija ! :)

      Poista
  3. Voi mitä kaunottaria siellä on ollut liikenteessä!<3 Ja hei, mikä on toi Saanan rusketus, en hyväksy!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiitos kumpaisenkin puolesta <3 Saana on niin epis! En hyväksy myöskään :D

      Poista
  4. Millä te saatte pestyä vaatteenne siellä :) ? Outo kysymys tuli mieleen :-D noi videot oli kivat!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pestään tosta alhaalta löytyvässä pesulassa noin pari euroa/pussillinen, mutta monessa näistä kämpistä on oma pyykinpesukonekin. :) Mustakin noi videot oli ihan superkivoja! :D

      Poista
  5. Kivat videot! Aina nykyään kun näen sun postauksissa ruokia, niin mulle tulee heti mielikuva susta syödä mässyttämässä :D
    Saanan syy kun paljasti sen ;) - Anniina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muhahahaa! :DDD oon pahoillani tästä mielikuvasta! Se ei oo mitään nättiä katsottavaa/kuultavaa livenäkään! :D

      Poista
    2. Kyllä mä koitan tsemppaa aina julkisilla paikoilla yms! ;D

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Anteeks Saana ja kaikki lähellä ruokailevat! :'D <3

      Poista
  7. Mulla on viikonloput vapaata töistä, niin lauantaisin en laita kelloa ikinä soimaan! Sunnuntaisin on sitten pakko herätä yhdeltätoista, ettei rytmi mene sentään ihan kokonaan sekaisin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuinka pitkälle lauantai aamut sit venähtää pahimmillaan? :D musta tuntuu, että en ees pystyisi nukkua 12 pitempään, vaikka yrittäisin! :D

      Poista
    2. Mullakin on vapaat viikonloput, mutta laitan silti aina kellon soimaan viimeistään yhdeksältä jotta ees jonkunlainen rytmi pysyisi yllä :D lomilla sitten nukun ilman kelloa mutta monesti herään silti silloin yhdeksän maissa

      Poista
    3. Tänään tuli kans herättyä 9:26 ilman kelloa, joten puoli kybä on selkeesti mun sisäisen kellon heräämisaika! :D

      Poista
  8. superkiva postaus! lisää samanlaisia! :)

    hulluna kahvin suurkuluttajana mua kiinnostaa tietää että millasta kahvia siellä on? :D nimimerkillä juhlamokka se ainoa oikea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jee kiva kun tykkäsit! :) äääääghh, surkein kahvitarjonta, mitä oon ikinä nähnyt! Normaaleja kahvipuruja milteinpä mahdotonta löytää, mullakin nescafe instant- jauhetta hyllyllä. :( hyvistä kahviloista saa pavuista jauhettua kahvia tosin! :)

      Poista
  9. Koska tuut takas suomeen :) enskuussa oliko? :) ei varmaan tee mieli lähtee sieltä ihanasta lämmöstä tänne vesisateeseen :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ens kuun puolessa välissä joo! No joo voi apua! Aika loppuu kesken, voisin olla vielä hyvin toiset 5 kk! :D toisaalta ihana päästä näkemään kaikkia rakkaita, mutta ottaisin ne paljon mielummin tänne kuin menisin itse takaisin! :D

      Poista
    2. Tiedän tunteen :D Onneksi täälläkin mennään jo ihan hyvää vauhtia kesää kohti ettet ihan synkkään pimeyteen tule :)

      Poista
    3. Heheeh, niinpä! Tykkään kyllä myös Suomen kesästä hirmusti, joten kiva palata juuri vähän ennen kesää! :)

      Poista
  10. Hei vitsi ois mielenkiintosta kuulla miksei kannata mennä tohon riippuliitoon? Olin itse thaimaassa pari vuotta sitte ja tuli testattua toi, alko nyt arveluttamaa että mikököhän siinä sit olis huonoo, hmm

    Anyways, ihana postaus taas! Ootte saanan kaa huippuja thaikku-tytsyjä :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis jos oikein ymmärsin, niin niiden turvasysteemit ei oo yhtään tutkittuja/toimivia/ niitä ei ole ja jos sulle käy jotakin siellä/laskeutuessa, niin homma pistetään sun omaksi syyksi. :( hihii, kiitos kovasti kumpaisenkin puolesta <3 :D :)

      Poista
  11. Oi, miten ihana näitä sun postauksia on lukea <3 Tulee niin kova halu lähteä itsekin lämpimään! Ihanan rentoa ja mukavaa ajanviettoa mahtavassa ilmassa, uusia kokemuksia haalien <3 En ole ehtinyt (huono syy, mutta totta) kauheasti lähiaikoina lukea blogeja enkä varsinkaan kommentoida, mutta koitan taas olla aktiivisempi :D Nauttikaahan olostanne! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heiii, pitkästä aikaa! <3 Tosi ihana kuulla, että on ollut kivaa luettavaa. :) Nautitaan kyllä, viimeiset hetket alkaa olla kohta käsillä! Nyyh. :( <3

      Poista
  12. Haha, ihania noi videot! :D kivaa vaihtelua postauksiin. Ja tää on kyllä muutenkin niin hyvänmielen blogi, ettei toista oo nähty, vaikka sullakin välillä on känkkäränkkä-maanantaita ;D vaikutat niin ihanan aidolta ja hupsulta ilopilleriltä ;D ihana olet siis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, joo mustakin noi oli tosi kiva lisä tähän! :D Kuvailtiinkin tänään taas vähän viikonloppumateriaalia videoille! :D Kiitos hirmusti, tuli kyllä superhyväfiilis ja ihanaa viikonloppua sulle sinne! <3

      Poista