torstai 14. huhtikuuta 2016

Nang Yaun Island + Sai Nuan Beach

Aagh netti ei ole pelittänyt nyt muutamaan päivään ja samalla linjalla kiukuttelee näköjään edelleen. Puhelimeni netti sattuu olemaan myös erikoishidas, joten tästä ei paljon tietsikkaan yhdistellä. Huomenna täytyy käydä ravistelemassa toimiston porukkaa uudemman kerran asiasta. Onneksi multa löytyi yksi postaus valmiiksi jemmasta, ettei tarvitse pitää mitään viikon hiljaisuutta täällä päässä, vaikka kouluhommien eteenpäin vieminen onkin ollut nyt vähän hiljaista lähipäivinä... Olihan tässä 4 päivän thaimaalaisen uuden vuoden vietotkin taustalla viivyttelemässä ja nyt olenkin vielä kaupan päälle flunssassa parin päivän jäätävästä vesisotailusta, josta kerron tarkemmin myöhemmin. Ihan uskomattomia päiviä niin hyvässä kuin pahassakin takana! :D

Vielä siis yksi kappale Tao, Samui, Phangan reissultamme jäljellä! Koh Taolla vietettyyn aikaamme mahtui pari retkeä, jotka jäivät mieleen erityisesti. Tykkäsin ihan hirmuisesti kyllä Taolta ihan hotelliamme lähimpänä löytyvästä Sairee Beachista, josta kirjoittelinkin ensimmäisessä Tao-postauksessani täällä, mutta oli silti mukava nähdä neljän päivän reissullamme muitakin rantoja ja paikkoja.

Nang Yaun Island

Tokana päivänä Taolla suunnattiin Saanan, Jennin, Suskin ja saksalaisen vaihtari Lauran kanssa. Herättiin semi aikaisin aamusta aamiaiselle ja osuttiin ihan napakymppi kahvilaan. Sieltä sai nimittäin alle 200b hyvänkokoisia aamiaislajitelmia, josta valitsin Kreikkalaisen aamiaisen.

627

Tää pisti kyllä vähän väsähtäneemmänkin aamun aloituksen käyntiin heti ihan uudella potkulla!

643

Kahvilassa piristi toinenkin kaveri, kun kahvilan oma haukku tuli pöytämme juureen paijattavaksi.

650

659

672

Ja haukkumeininki vaan jatkui kahvilan ulkopuolella, kun törmättiin näihin kahteen pieneen palleroon. Mä en vaan kestä. Thaimaa on kyllä koira- ja kissanpentufanien unelmien lomakohde!

679

Sitten suunnattiin satamaan valitsemaan omaa pitkähäntävenettä saarelle. Mun piti valitettavasti jättää mun kaikki aseet rantaan, mutta painoipahan kassi vähemmän sen jälkeen.

681

691

Nopeasti hurautettiin Sairee Beachilta Nang Yaun Islandille ja vastassa odotti turkoosien vesien ympäröivät saaret, joissa oli vitivalkoisesta hiekasta muotoutunut kapea hiekkapolku saarien välillä. Ihan mielettömän hieno näky, vaikka porukkaa olikin kuin muurahaiskeossa!

695

Saarelle noustessamme vastaan pompahti heti ensimmäisenä kyltti "Viewpoint is closed for renovated" Just my luck. Okei, homma oli meille kaikille ihan ok, koska oltiin oltu edellisenä iltana melko myöhään ulkona riekkumassa ja rento rantailupäivä upeissa maisemissa ei kuulostanut lainkaan hullummalta vaihtarilta.

697

Kannattaa muuten syödä ja juoda kunnolla ennen saarelle matkaamista, sillä sinne ei saanut kuljettaa mitään juomista ja syöminen ja juominen siellä oli todella kallista! Saarille on myös kyydityksien lisäksi vielä 100b sisäänpääsymaksu.

709

721

Sitten lähdettiin ylittämään tuota "hiekkapolkua" saarien välillä. Niiin siisti!

749

759

769

Rannalla oli hyvät snorklailumahdollisuudet ja tää pikkumyy lähtikin heti seikkailemaan merenalaisen maailman pariin.

812

841

807

927

Loppupäivä menikin oikeastaan vain rannalla lekotellen, mutta mikäs sen parempi kuin moisissa maisemissa chillailu.

942

Kun kyyti heitti meidät takaisin saarelta Sairee Beachille, menimme välittömästi ensimmäiseen hyvältä vaikuttavaan safkapaikkaan. Ei oltu haluttu tuhlata maltaita saaren kalliisiin ravintoloihin, joten oltiin tuossa vaiheessa ihan tajuttoman nälkäisiä!

948

Onneksi ensimmäisenä kohdallemme osunut paikka oli ihan loistovalinta! Mä rakastan noita ravintoloissa, joissa on mahdollista istua tuollaisissa matalissa pöydissä tyynyillä.

960

Näkymätkään eivät ollut lainkaan hullummat. Onnistunut päivä sai täydellisen päätöksen.

970

Ruuan jälkeen taisimmekin kömpiä suoraan dormeihimme. Mulla oli tuollaisesta kolmin kerrossngystä keskimmäinen vuode ja musta tuntui ihan tarzanilta, kun kipusin tuonne nukkumaan. Tykkäsin kyllä tuosta dormista hirmuisesti ja se onkin tähän astisista mun suosikkidormini!

Sai Nuan Beach  

Viimeisenä päivänä Taolla ennen seuraavalle saarelle siirtymistämme kävimme kurkkaamassa pienen ajomatkan päästä löytyvän Sai Nuan Beachin. Saana lueskelee aina kaikkia matkaoppaita lävitse ja bongasi sieltä tämän pienen ja vähän syrjäisemmän rantapoukaman. 

1009

Ranta oli mun mielestä oikein kiva. Sinne oli kuitenkin vähän tuota ajomatkaa ja siellä paikan päällä ei sitten ollut oikein mitään muuta kuin pari ravintolan tapaista tuon pienen rannan lisäksi. Ravintoloissa oli vieläpä hieman kallista, joten omat eväät olisi ollut ehkä kivempi ottaa mukaan tuonne.

975

Ranta oli taas ihan täynnä koiria ja pari tulikin meidän vilteille hengailemaan. Tää pikkuinen sulatti mun sydämen ja olisin voinut viedä sen kotiin välittömästi!

1005

1026

Tytöt lähti heti snorklailemaan ja viettelikin siellä melkein koko päivän.

 1052

Mä kiipesin yhdelle korkealle kivenmurikalle ja bongailin sieltä kaikenlaista.

1033

Bongasin hyvin harvinaisia mereneläviä.

1015

Maisemia rannalta ja vähän kauempaakin.

1049

Ja toimin samalla snorklaajien uimavalvojana.

1096

Vihdoin se sammakkokin luovutti kalabongailunsa ja kipusi mun viereiselle pienemmälle kivelle ihastelemaan vielä auringonlaskua.

1088

Oltiin sovittu kuskin kanssa, että meidät noudetaan takaisin hostellillemme seiskan pintaan, joten ehdittiin katsoa kivasti rannalla auringonlasku ennen lähtöämme. En vaan keksi rauhoittavampaa ja rennompaa puuhaa kuin aaltojen liplatuksen kuunteleminen ja auringon kultavanaan laskeutumisen katseleminen.

10 kommenttia:

  1. Oi mitkä maisemat <3 tuo pieni valkoinen koira muistuttaa meidän vauvaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mieletön paikka! :) voin todellakin suositella koh taoa ja samuita matkakohteeksi! Tai mielellään molempia samalle reissulle! :) tuo koiruus oli kyllä niin suloinen, ihana jos sulla on moinen kotona <3

      Poista
  2. Ihana postaus taas ja vautsi toi sun kroppa - goals! Saatko muuten rannoilla paljon huomiota, kun sulla on noin upea vartalo ja pitkät, vaaleat hiukset? :) kyllä mulla varmasti pää kääntyisi, ihan sillain ihaillen vain siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti! :) Heheeh, me pyritään valitsemaan rannalta aina semmonen kohta, missä ei oo paljon muita ihmisiä ja sitten keskityn päikkäreihin, auringonpalvontaan tai lehtiin ja välillä polskutteluun ja snorklailuun niin ei oo tuntunut ainakaan siltä, että olis erityisesti joutunut vilkuilun kohteeksi. Ehkä patongin vilkkaalla biitsillä! :D

      Poista
  3. Eikö sua yhtään hirvitä että noissa kulkukoirissa ja -kissoissa on jotain tauteja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aina unohdan moiset hetkessä kun törmään noihin söpöliineihin, sitten jälkeenpäin alkaa pelottaa likaiset kädet ja pitää päästä pesemään mereen tai jonnekin! :D

      Poista
  4. Sulla on kyllä upee blogi, jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti kivasta palautteesta! Koitetaan jatkaa! :D :)

      Poista
  5. Essi sun blogin parhaimpia puolia on se että vastailet kunnolla meidän lukijoiden kommentteihin etkä vain lyhyesti (etkä sillee että ignooraat osan kysymyksistä niinkuin jotkut tekevät)! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oii ihana kuulla! Mä oon kans aina arvostanut, jos blogaajat vastailee kunnolla lukijoidensa kommentteihin, koska niistä saa aina vähän enemmän irti vielä kirjoittajasta ja haluunkin itse panostaa siihen sitten kans. Musta tää vuorovaikutus täällä on muutenkin ehkä kaikkein kivoin ja motivoivin osuus! Oon oppinut mun lukijoilta niin paljon uusia asioita, näkökulmia ja saanut paljon paljon vinkkejä! :D

      Poista