keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Pidennetty viikonloppu

Heipsan hei. <3

Takana on aivan ihana pitkä ja tapahtumarikas viikonloppu ja jotenkin erityisen kiva alkuviikko kanssa! Jotenkin tämä joulukuun alkaminenkin herätti heti sellaisen jännityksen kipinän sisällä, että kokoajan meinaa hymyilyttää joku asia. Samalla täällä kuitenkin jännitetään ja lasketaan päiviä myös kauhun sekaisin tunnelmin joulukuun 29 päivään, jolloin matkalaukkujen ja asioiden pitäisi olla järjestyksessä siihen malliin, että voin nousta koneeseen ja vaihtoon lähtöni alkaa! J-ä-n-n-i-t-t-ä-ä!

Mainitsinkin jo viime postauksessa, että sain viime viikonlopuksi Annin vieraisille luokseni. Anni tosin alkaa ottaa tämän kämpän jo sen verran haltuun, että ehti jo siivoilla ja tehdä ruokaakin täällä itsekseen ja on jopa mahdollista, että tullaan asumaan ensi kesänä täällä jonkun aikaa yhdessäkin! :D

Meidän viikonloppu alkoi melkoisen mukavissa tunnelmissa myöhään nukkuessa ja rauhassa jättiaamiaisen valmistuksessa. Anni hoiteli rahka-annoksen kasaan ja mulle napsahti smoothien valmistaminen. Haluttiin aloittaa viikonloppu freeseissä tunnelmissa, joten päätin vääntää taas vihersmoothieta.

099

100

Tällä kertaan settiin heitettiin jäisiä mango- ja ananaskuutioita, avokado, sitruunanmehut, banaani, kourallinen pinaattia, kourallinen lehtikaalia, lasi vettä ja kiivi.

114

Olenkin nyt valmistellut näitä vihersmoothieita melkoisen monessa eri muodossa ja tää onkin mun mielestä ihan paras mahdollinen tapa aloittaa aamu! Annikin tykkäsi hirmusti tästä yhdistelmästä, joten ihan pieleen ei voinut mennä. :D Jaan täällä ensi viikolla ruoka- ja liikuntapäiväkirjan yhteydessä hieman muitakin vihersmoothie- reseptejäni. 

105

110

Lisäksi pöydästä löytyi rahkaa banaanilla, pensasmustikoilla ja saksanpähkinöillä, vihreää teetä ja munakas valkosipulilla, basilikalla, tomaatilla ja kalkkunalla.

124


Full. Tämän setin jälkeen jaksoi lähteä hyvillä mielin kaupungille pyörimään!

130


Kaupungilla eksyttiin ylläripylläri hieman kaupoillekin pyörimään ja sattumoisin käynnissä olikin Black Friday hulinat, joka vaikeutti entisestään lompakon nyörien supussa pitämistä. Aika vähillä mä selvisin kuitenkin tuolta, sillä matkaani lähti vain yksi ainoa croptop. Annin ostoskassi täyttyikin sitten himpun verran runsaammin! :D

144

147

154


Black Fridayn lisäksi olin itsekin hyvin mustana liikenteessä ja päältä löytyikin nilkkurit (Vagabond), Denimit, toppi (ginatricot), takki (Members) ja oikein piristävän beige kassi väriä tuomaan (United Colors of Benetton).

167

Päästiinpä ikuistamaan Kampissa kosintaakin, kun lemmenpupuset Dani ja Jenna kihlautuivat. Oli ehkä yksi maailman jännittävimmistä hetkistä mitä oon kokenut, kun odoteltiin siinä, että kuullaanko kosinnan päätteeksi "tahdon" vai jotakin ihan muuta. Mutta kyllähän siellä tahdottiin. <3 :')


v2

v1
Lauantaina lähdin työpäiväni päätteeksi viettelemään ensin parin parhaan ystäväni tupareita Järvenpäähän, jonka jälkeen siirryin vielä Annin ja kumppanien kera Bankin bileisiin, jossa viihdyttiin hyvin pilkkuun asti! Tanssin lähes koko illan Annin kanssa ja meillä oli kyllä ihan huippu ilta. <3

Sunnuntai menikin sitten taas töitä tehden ja illalla maratoonattiin taas Pakon toista tuotantokautta. Mulla oli onneksi vielä maanantai vapaa töistä ja koulusta, joten viikonloppu venähtikin vähän normaalia pidemmäksi!

184

Maanantaina lähdettiin aikaisin aamusta hoitelemaan Thaimaahan lähtevien luokkatovereideni kanssa asioita kuntoon ja saatiinkin kaikkien muiden viisumit käsiteltäviksi, paitsi omani, sillä itseltäni puuttui yksi vaadittavista lippusista ja lappusista! Ulkomaiset ajokortit saatiin kuitenkin vireille meille kaikille. Kirjoittelen lisää vaihtoon lähtemisen fiiliksistä ja hoidettavista asioista myöhemmin laajemmin täällä! :)

185


196

Asioiden hoitelemisen jälkeen oltiin kaikki hyvin nälkäisiä ja rynnättiin Vapianoon syömään. Vapiano ei ole vielä kertaakaan pettänyt mua ja tälläkin kertaa annokseni oli nappi valinta! Aasialaisissa tunnelmissa vietetyn aamupäivän päätteeksi valitsin vielä tuollakin aasialaishenkisen Pasta Pollo Piccanten, joka oli ihan tajuttoman hyvää. Suosittelen kaikille, joille maistuu hieman erikoisemmat maut ja ruuassa saa olla hieman potkuakin. Liian tulinen annos ei kuitenkaan ollut vaan juuri sopiva!

Päivän päätteeksi osallistuin vielä Greatdays Suomen järjestämään tapahtumaan Johan & Nyström kahvilan kanssa, jossa meille esiteltiin erilaisia kahvilajikkeita, kahvien valmistustapoja ja muuta yleistä tietoa kahveista ja kahvilan toiminnasta.

202

Mustahan on vasta tämän vuoden puolella kuoriutunut oikea kahvisieppo ja olikin hauska kuulla oikein yksityiskohtaisesti mitä eroavaisuuksia eri lajikkeilla voi olla ja kuinka valmistustapa voi vaikuttaa hyvin merkittävästi kahvin makuun ja laatuun!

211

212

Päästiin myös seuraamaan ja maistelemaan AeroPress menetelmällä valmistettua kahvia ja kyllähän se lopulta maistuikin ihan erilaiselta kuin nuo peruskahvit, joita oon koulussa, töissä ja R-kiskalta naamaani huidellut! :D

218

222

226

233

Kahvila oli ihanan rauhallinen ja tunnelmallinen ja meillä oli kasassa hyvä porukka, jonka kanssa oli rentoa höpötellä ja nautiskella tarjottavista. Greatdays muisti meitä myös yhteistyön merkeissä pienillä kauniilla paketeilla, jotka nostattivat ainakin mun joulutunnelman ihan huippuunsa välittömästi! :D Paketista paljastui elämyslahja kahvikurssille. Jos joululahjaideat meinaa olla vähissä ja perinteisten hajuvesien ja kylpytakkien ostaminen kyllästyttää, kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa erilaisia elämyslahjoja Greatdays:in nettisivuilta täältä!

Hieronta, illallinen tai jokin vähän extremempi elämys ei varmastikaan olisi kellekään hassumpi lahjaidis ja Greatdays halusikin muistaa myös teitä mun lukijoita 15% alennuksella kaikista tuotteistaan käyttämällä koodia: essi15 oston yhteydessä.

242

Kahvilakäynnin jälkeen on vain luonnollista, että suuntasin melkein suoraan tuolta Emmin kanssa KAHVILLE Stockmannin Espresso Houseen.

243

Valitsin tosin hyvin suklaisen herkkuversion Mokka Latten, mutta olin siitä huolimatta melkoisen kofeiiniadrenaliineissa päivän päätteeksi! :D

254

Juoruttiin Emmin kanssa kaikki viimeaikaiset kuulumiset läpi, jonka jälkeen oli aika heittää isot halit ja hyvän reissun toivotukset, sillä Emmi suuntaa Thaimaahan lomalle ja palaa vain päivää ennen kuin itse lähden reissuun. Toivon tosiaan, että ehditään nähdä vielä ennen matkaani sillä tuosta himpulasta on tullut mulle lyhyessä ajassa erittäin rakas ystävä.

Aivan ihanaa joulukuuta kaikille. <3

24 kommenttia:

  1. Apuaaaa sun reissu vain lähenee ja lähenee!! Oon niin kade! :D Muista nauttia tästä mahdollisuudesta paljon ja olkaa varovaisia siellä Thaimaan liikenteessä! Ihan hullujen hommaa! :D Mä mielellään istun poikaystäväni turvallisessa kyydissä, en ikinä uskaltaisi lähteä ajamaan ominpäin siellä. xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niiinpä! Kyllä tuun varmasti nauttimaan, mutta nyt jotenkin toivon, että viikot menis edes himpun verran hitaammin... Apuaa! :D No mä jo kanssa uhosin tytöille, etten aio ajaa reissussa kyllä kertaakaan...

      Poista
  2. Treffit 28.päivä :-)<3 t.himpula <3 ja onneks on whatsapp-puhelut!!

    VastaaPoista
  3. what mitenniin asua annin kanssa kesällä yhdessä?? :D entä v?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos Anni tulis esim kesätöihin Hki, niin sen ei tarttis asua V:n porukoilla koko kesää, kun mulla kuitenkin hyvän kokoinen kämppä Hki! :) Mut kunhan ollaan vaan kaikenlaista suunniteltu, ei mitään lyöty lukkoon!

      Poista
  4. Sullahan on ollut vauhdikas vkloppu! :) oota vaan kun se vaihto alkaa ja yht äkkiä havahtuukin siihen kun se loppuu! Sitten vasta toivoo, että se aika hidastuisi ;> suomeen kuitenkiin palaa asumaan ja "jatkamaan elämää" se thaimaa ja vaihtokokeilu kun luultavimmin oli sitten siinä kun sieltä lähtee! Maailman haikein tunne nimimerkillä kokemusta on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu oli kyllä melkoisen! :D niin tiedän sen, että siellä aika hujahtaa hetkessä ohi, mutta silti oon jotenkin ihan paniikissa tällä hetkellä! :D Missä olit vaihdossa?

      Poista
    2. Dublinissa (: loistavia kokemuksia sulla edessä ihan varmasti! - Haidi

      Poista
    3. Aaaa Haidi! Nonnii muistankin kun seurasin sun vaihtoas blogista! :) <3

      Poista
  5. Ihanat kuvat!♥ Näyttää ihanalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkoi kyllä jo joulufiilis vähän kohoilla! :D <3

      Poista
  6. Meetkö säkin jouluks saksaan :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mee, kun joulusta on enää 5 päivää mun Thaimaahan muuttoa! :( iskän luona vietän tämän joulun <3 :)

      Poista
  7. Kun meet vaihtoon niin mitä tuolle sun helsingin vuokrakämpälle tapahtuu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yritän saada maksettua myös vuokrani tuolta ajalta sinne, mutta perheen omistama asunto niin saan hieman viivyttää maksua, jos ei ihan riitä "asumiseen molemmissa" maissa ja elämiseen varat! :)

      Poista
  8. Hui, oot varmasti kuullut siitä, että Isis saattaa suunnitella iskuja just thaimaahan? Et pidäppä silmät auki siellä ettei sulle vaan satu mitään!! Terveisin huolestunut lemppariblogin lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan noita suunnitelmia huhuttu nyt vaikka mihin maihin. :( heheeh ihana, Ollaan juu varovaisia tuolla! :)

      Poista
  9. Jee hyvää matkaa sinne! :) kuinka kauan tää sun vaihto siis kestää? Ja meinaatko blogata myös sieltä käsin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! :) <3 vaihto kestää melkein 5kk ja aion blogata mahdollisimman paljon myös sieltä! :)

      Poista
  10. Meinaatko ajaa Thaimaassa autoa? :D jos et Suomessakaan uskalla niin miten siellä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Skootteria jos jotakin ja sitäkään en kyllä yhtään mielelläni, joten yritän selvitä reissusta ilman! :D

      Poista