torstai 24. joulukuuta 2015

Päivitetty meikkipostaus

Oikein hyvää huomenta ja aivan ihanaa jouluaamua sinne jokaiselle! Meillä tuoksuu täällä jo riisipuuro ja kohta saadaan kuusenkoristelijat ja joulutorttujen leipuriapulaisetkin paikalle.  Toivottavasti teillä jokaisella on aivan ihana, rauhaisa ja lämminhenkinen joulu edessä ja muutenkin akkuja lataavat rentouttavat lomapäivät. Mä hyppäänkin nyt ihan aiheesta kukkaruukkuun, kun jouluhäminöiden sijaan jaankin tänne hieman toisenlaisen postauksen.

Meikkipostausten perään on kyselty lähiaikoina paljon ja olen tehnytkin jo aikaisemminkin muutamia meikkipostauksia, kuten silmämeikistäni, meikkipohjastani ja viime uudenvuoden juhlameikistäni.

 042

Nyt olisi aika kuitenkin hieman päivittää, sillä ainakin ripsienpidennykset ovat tuoneet pieniä muutoksia meikkirutiineihini ja muutenkin tyyli on ehkä hieman muuttunut tässä vuoden sisällä, vaikka samoilla sävyillä ja yllättävän monilla samoilla tuotteillakin huseerataan edelleen!

Meikkipohja

047

Ensimmäisenä levitän käsiini Cocovin kookosöljyä ja hieron sitä ihan kevyesti myös kasvoille ja huuliin. Annan öljyn imeytyä kunnolla ennenkuin ryhdyn meikkailemaan.

070

Meikkivoiteena olen käyttänyt varmaankin viimeisen 4 vuoden ajan Lorealin True Match meikkivoidetta sävyssä Golden beige. Talvella tuo on hieman liian tumma minulle, mutta itseruskettavien kanssa se on just eikä melkein sopiva iholleni. Ihoni sävy on nimittäin ehdottomasti enemmän keltaiseen kuin punaiseen taittava luonnostaankin.

090

Levitän meikkivoidetta kasvoilleni käsin tavallaan viiruiksi ensin niihin kohtiin, joihin haluan peittävyyttä kaikkein eniten.

100

Sitten levitän sen käsin koko kasvoille osittain pyörittelemällä ja joitakin kohtia taputtelemalla. Jos ihollani on suurempia ihovirheitä, lisään vielä niiden kohtien päälle hieman ekstraa! Kyseinen meikkivoide on mielestäni kuitenkin todella hyvin peittävä pieniin ihovirheisiin ihan kevyestikin levitettynä. 

101

Meikkivoiteen päälle sudin aurinkopuuteria (Maybelline - Dream Sun). Käytän noita kahta ensimmäistä saraketta sutimalla kevyesti hieman koko kasvoille väriä ja sävyjä tuomaan.

106

111

Tumminta saraketta käytän sitten vielä poskilumpioille, ohimoille ja leukaluille.

119

Poskipäille lisään vielä ihan kevyesti rosan sävyistä poskipunaa (H&M) ja ruusukultaisen sävyistä luomiväriä (Seppälä).

Silmämeikki

129

Silmämeikissäni olen suosinut aina vaaleiden helmiäisensävyjen ja ruskeiden sävyjen yhdistelmää. Tällä mennään eteenpäin edelleen!

136

130

Ripsienpidennysten vuoksi yläripsille ei tarvitse tehdä oikeastaan mitään, suihkun jälkeen harjaan vain ripset läpi vanhasta ripsiväristä jääneellä ripsiharjalla.

139

Levitän ensin koko liikkuvalle luomelle (Ginatricot - Nude Eyes) luomiväripaletin vaaleinta helmiäissävyistä saraketta.

140

Jonka jälkeen levitän silmien ulkonurkkiin ruskeaa luomiväriä pehmeään kolmiomaiseen muotoon.

144

Joinakin päivinä lisään myös luomiväripaletin tumminta kohtaa lisää varjostuksia tuomaan, mutta arkena mennään monesti vain vaaleamman ruskean sävyn voimin.

156

Lisään vielä ruusukultaisen/kultaisen sävyistä luomiväriä (Seppälä) keskelle luomea liukuvärimäistä vaikutelmaa luomaan.

Kulmat

161

Olen nyt vuoden verran kestovärjännyt kulmiani ystäväni Tikrun luona, mutta nyt en ole päässyt pitkään aikaan päivittämään sävyä, joten on pitänyt turvautua taas kulmakynään.

167

Vähän kärsinyt Lumenen kulmakynä on palvellut hyvin jo monen vuoden ajan, en vaan tällä hetkellä muista kyseisen kynän sävyä sillä se on kulunut jo kynästä pois! :D

169

Piirrän ensin kulmat muotoon, jonka jälkeen harjaamalla häivytän sävyn tasaisemmaksi ja luonnollisemmaksi.

172

173

Lopuksi vielä eyelinerit paikalleen (Maybelline). Mielestäni eyeliner on ihan ehdoton lisä varsinkin silloin, kun ripsienpidennykset alkavat hieman harventua ja tulee niitä kaikkien rakastamia "koloja" sinne tänne. Tykkään käyttää tuollaisia mahdollisimman ohuita sivellipäitä, sillä niillä saa mielestäni kaikkein tarkimman ja ohuimman rajauksen tehtyä. Vedän rajauksen hieman silmän yli kissamaiseen muotoon.

188

Lisään sitä ohuesti myös alaluomelle ihan ripsien tyveen ja lisään alaripsiin vedenkestävää ripsiväriä. (Lumene - Blueberry) Sisäsilmään vetaisen usein valkoista kajaalia valoa tuomaan.

Huulimeikki

190

Huulimeikissäni olen suosinut aina hyvin vaaleita sävyjä, enkä oikein tummilla huulilla osaa ollakaan. Tuntuu aina siltä, että juodessa tai syödessä sotkeentuu ja huulet hyppää jotenkin liian selkeästi naamalta esiin! :D

meikki1

1. Heti ensimmäisenä kosteutan huuleni huulirasvalla tai kookosöljyllä, jonka imeydyttyä lisään ripauksen meikkivoidetta pohjustamaan huulimeikkiä.

2. Rajaan huulet kevyesti H&M korallisella huultenrajauskynällä ja väritän hieman huulia samalla.

3. Lisään päälle hieman vaaleaa Viva La Diva - Summer Queen huulipunaa.

4. Jonka jälkeen levitän pinnalle vielä Seppälän - Sweet Sorbet huulikiiltoa.

Huulimeikkiäni vaihtelen usein fiiliksen, vaatteiden ja tilaisuuksien mukaan, mutta suosin usein koralliin taittavia vaaleita sävyjä.

Valmista!

meikki2

Aika samalla setillä mennään näköjään edelleen kuin vuosi takaperinkin, vaikka muutama luottistuote on tällä hetkellä loppunut ja odottelenkin seuraavaa iskuani Kikoon saapuvaksi toivottavasti mahdollisimman pian!

281

232

245

Juhlimaan mentäessä lisäisin vain luomiväripaketista tumminta osaa enemmän, varjostaisin luomivakoja banaanivarjostuksin vaaleamman ruskealla sävyllä ja lisäisin aurinkopuuteria ja korostusta kultaisella luomivärillä reippaammalla kädellä poskipäille. Olisi ihan mieletöntä oppia vähän leikittelemään meikeillä enemmän ja käyttää vaikkapa välillä joitakin värejä juhlavammissa meikeissä mukana, mutta tähän mennessä oon luottanut näihin tuttuihin ja turvallisiin sävyihin!

Toivottavasti täältä löytyi joku kiva tuotevinkki tai muu hyvä kikka kokeiltavaksi! Tässä kuitenkin mun tämänhetkisessä käytössä oleva meikkisetti. :)

Paljon jouluhaleja ja pusuja teille jokaiselle sinne!

16 kommenttia:

  1. Super hyvää joulua sulle ihana essi!<3
    T.Elisabet

    VastaaPoista
  2. Kaunis meikki😊 Voinko muuten kysyä, että mitä VS:n bodymisteja yleensä käytät?😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) tähän asti oon usein käyttänyt mango temptation ja pure Seduction - tuoksuja. :)

      Poista
  3. Voi vitsit, oonkin jo oottanut sulta malttamattomana uutta postausta ja nyt se tuli ja jeee se oli vieläpä meikkipostaus!<3 Tää saattaa olla tyhmä kysymys joidenkin mielestä, mutta siis kun teet silmään tuon ns. Kolmion luomivärillä, niin häivytätkö sitä ollenkaan? Oikein ihanaa ja rentouttavaa joulua essi!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh ihana kuulla, että postaus oli odotettu ja vieläpä sopivalla aiheella varusteltu! :) häivyttelen joo sillä samalla sudilla, jolla sitä silmään laitan. :) kiitos samoin sinne ihana <3

      Poista
  4. Aika samalla setillä mennään täälläkin, tosin itselläni rajaukset on harvoin päässä ja ilman puuteria en osaisi elää :D ihanaa Joulua Essi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en osais elää taas ilman rajauksia! :DD ihanat joulunajat sinnekin! :)<3

      Poista
  5. Niin ihana postaus!! <3 rakastan meikkipostauksia niitä ei mun mielestä oo koskaan liikaa! :D oletko koskaan kokeillut macin meikkejä? Silmään pisti meikkipussistasi tuo escadan hajuvesi, ne ovat ihanan kesäisen tuoksuista! <3 itse pidän niistä erityisesti. Ihanaa ja ilontäyteistä joulua sulle!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee no jos osais meikkailla monipuolisesti ja erilaisesti eri päivinä, niin sit ei vois ehkä olla koskaan liikaa! ;D En oo kokeillut, vaikka kaikki kyllä aina kovasti kehuu niitä! :) Escadan kesätuoksut on niin herkullisia! <3 hyvät joulunajat sinne myös. :)<3

      Poista
  6. Voi ihana essi, jouluhalit ja pusut takaisin! Oikein rentouttavaa ja ilontäytteistä joulua❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 toivottavasti sielläkin on ollut ihana ja rentouttava joulu ja lomapäivät vielä edessä! :)

      Poista
  7. Olis kiva tietää, miltä näytät ilman meikkiä ja etenkin ilman ripsipidennyksiä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tosi vaaleat piirteet luonnostaan, niin ripset ja kulmat olis luonnostaan ihan vaaleat! :)

      Poista
  8. Mitä sait joulupukilta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähinnä vain rahaa, kun pyysin sitä mun reissua varten. :)

      Poista