lauantai 12. joulukuuta 2015

Minne katosi päivät

No nimenomaan! Hepulihan tässä iskee pikkuhiljaa. Muistan kuinka noin kuukausi takaperin heitin facebookiin tapahtumakutsun ystävilleni mun syntymäpäiväkekkereistä ja täällä me nyt pyyhitään unihiekkoja silmistä ja aletaan pian ripustamaan ilmapalloja ja levittelemään punaisia joulupalloja ympäriinsä! Ollaan siis tällä hetkellä "Etelän mökillämme" Annin, Sonjan, Idan ja Tynskin kanssa. Vieteltiin täällä yksi yö pelkällä tyttölaumalla ja tänään iltapäivästä paikalle virtaa juhlakansaa hieman enemmänkin. Hepuli!

Nämä viikot vaan hujahtaa jonnekin ihan silmänräpäyksessä ja mä en meinaa pysyä mukana edes mitä päivää milloinkin eletään.

058

063

069


064

071


066

Mulla on ollut niin paljon kaikkia kivoja juttuja joita odottaa, etten ole ehtinyt edes huomata kuinka jouluaatto hiipii lähemmäs viikko viikolta. Oon kyllä ollut varmaan kolmeenkin otteeseen pyöriskelemässä keskustassa joululahjaostokset mielessä, mutta jotenkin en oo saanut raapaistua kasaan vielä yhtäkään lahjaa! Yleensä mulla on tarkka visio, mitä kellekin haluan mahdollisesti antaa jouluna, mutta tänä jouluna mulla lyö jotenkin ihan tyhjää! Apua. Tärkeintähän joulussa ei ole lahjojen jakeleminen, mutta se on vaan musta maailman paras tunne kun odottelee jonkun avaavan pakettia ja sisältä löytyy joku odotettu nappivalinta! :')  Nooh, onneksi mulla on viimeinen viikko ennen aattoa vapaata niin koulusta kuin töistäkin, joten kyllähän tässä vielä ehtii vaikka mitä.

Viime viikonloppuna huristeltiin Suomen poikki Vaasaan autollisella tyttöjä. Kuulin juuri, että meillä oli ilmeisesti ollut joko koko matkan tai sitten vain osan matkasta puhjennut rengas, eikä kukaan ollut muka huomannut moista.Vaasaan siksi, että Anni vietteli poikaystävänsä kanssa tupareita ja en ollut vielä koskaan aikaisemmin käynyt heidän luonaan muutenkaan! Jotenkin jännitin ihan hirmuisesti Annin sisustaman kämpän näkemistä. Anni oli jo meidän yhdessäasumisaikoina todella tarkka, siisti ja täsmällinen, joten tiesin, että edessä olisi paljon valkoista, siistiä ja yksinkertaisen kaunista.

132


IMG_6977

IMG_6979

Mielikuvani kohtasivat täysin todellisuuden kanssa, sillä jokainen taso ja nurkka tuntui piirua myöten suunnitellulta ja siistiltä. Luultiin jopa Marin kanssa pitkään, että hyllyn tasolla tasapainotellut musta pilli oli jonkunmoinen feng shui- tikku, joka oli siihen tarkoituksella aseteltu sisustuselementiksi. Ei riemulla rajaa, kun tajuttiin jossakin vaiheessa, että kyseessä oli jonkun juomasta pudonnut pilli.

121

Tarjolla oli kaikenmaailman jouluherkkuja!

Untitled

129

t2

Saatiin kuulla hellyyttävä puhe isäntäpariskunnalta. <3 Meillä oli ihan tajuttoman hauska ilta ja meitä oli yllättävän iso porukka kasassa! Ilta jatkui keskustan Fontanassa, josta löytyi ysäripuoli, jossa fiilisteltiin kaikkia vanhoja legendoja ja tanssittiin melkein koko ilta suurella laumalla. Mäkkärin kautta suunnattiin yöksi Omppuhotelliin, jossa sain mukavan sohvapaikan ja Marin kaulaliinan peitoksi. Luksusta!

134

Aamulla Anni emännöi krapulaista kansaa vielä bravuuri puuroannoksillaan.

135

139

Pienet elämäneliksiiritkin piti pistää keittymään, sillä meillä oli tuona päivänä vielä 5h ajomatka takaisin.

Viime viikolla taas vieteltiin mun oikeaa syntymäpäivää 10. joulukuuta! En ollut kovin innoissani merkkipäivästäni, koska mulla alkaa hiipiä pikkuhiljaa jo ikäkriisi ja jokainen vuosi lisää tuo omat paineensa mukanaan. :D Päivä sujui kuitenkin enkun tenttiä lukuunottamatta todella hyvin ja mulla oli tosi hauska päivä.

067

Koulusta suuntasin suoraan salille vääntämään kunnon peppupumpin, jonka jälkeen mentiin kahvittelemaan Sonjan ja Lindan kanssa kulmikseen. Oon ollut tässä marras- joulukuussa ihan hirmuinen kahvilahiiri ja oonkin varmaan jokaisena vapaana iltanani suunnannut jonnekin ystävieni kera kahvittelemaan! :D

074

080

Illalla mentiin Jussin kanssa hohtogolfaamaan Hohtogolf West Coastiin. Luonnollisesti mähän siis voitin kyseisen skaban... vai mites se menikään. :'D Suosittelen kaikkia menemään tuonne joskus, sillä tosta radasta oli tehty Lintsin kammokuja tyylinen paikka ja säikähtelin tuolla jatkuvasti kaikkea ihan tosissaan!

082


Myöhemmin sain vielä Annin luokseni yökyläilemään ja juoruiltiinkin pitkälle yöhön teemukit kourassa. Kaikinpuolin onnistunut syntymäpäivä siis.

098

101

103

Anni oli hommannut mulle aivan ihanan lahjan päivänäni ja itkuhan siinä meinasi tulla, kun paketista paljastui kello, jota olin ihaillut jo monen monta kertaa! Kiitos rakas. <3

022

032

049

050

Syntymäpäiväkekkereitäni varten valmistauduin käymällä pariin otteeseen Fox Centerin solariumissa (Thaimaan matkaa silmälläpitäen myöskin) ja raidoittamalla päällihiuksiani itse kotona.


042

054

058

092

Tiedän, ettei tilanteeni ollut tällä hetkellä edes välttämättä tuota raidoitusta vaativa, vastahan raidoitin alempia hiuskerroksiani, mutta jotenkin halusin jotakin pientä uutta freesausta synttäribileitäni varten ja olin lopputulokseen kyllä enemmän kuin tyytyväinen. Väripakettikin löytyi kotoa valmiiksi, joten olihan siitä päästävä eroon ennen reissua! Vähän pelottaa vaan, miten nuo värjätyt kaistaleet kärähtää Thaimaan auringon alla.

106

Eilen pakattiin sitten kamat kasaan ja tavaraa kertyikin parin yön reissua varten ihan älyttömästi! Mä tosin taas pääsin panostamaan vihdoin pitkästä aikaa teemabileiden järjestelyyn, joten suurinosa mukaan pakattavasta tavarasta liittyi teemakoristeluun.

019

004

Tämän vuoden teemanahan on punainen ja juhlakansalta on toivottu panostamista teeman mukaiseen pukeutumiseen. Tässä hieman ensimakua munkin tämän illan asusta. ;) Nyt siirrynkin koristelemaan kämppää ja valmistelemaan pikkuhiljaa juhlatarjontaa valmiiksi! Hyvä fiilis. Ihanat viikonloput sinne kaikille myös. <3 Päivittelen myöhemmin kuinka ne kekkerit sitten sujuivatkaan!

38 kommenttia:

  1. Tän tyyliset postaukset on mun ehdottomia lemppareita!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla! Tykkään kyllä itsekin eniten postauksista, joissa on paljon asiaa! :)

      Poista
  2. Käytätkö sä kokonaisen tollasen väripaketin sun päällihiuksiin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota ainetta jäi joku vähän päälle puolet käyttämättä kokonaan! :D Suin siitä sitten vähän vapaammalla kädellä alempiin kerroksiin hieman raitoja juuri ennen suihkuun menemistä. :)

      Poista
    2. Voiko sitä ylijäänyttä väriä käyttää enää seuraavalla kerralla vai pitääkö se vaan heittää roskiin? :)

      Poista
    3. Pitää valitettavasti heittää pois! :( ehkä jos kikkailisi jotenkin niin, ettei sekoittaisi tuota nestemäistä väriainetta ja jauhepussin sisältöä keskenään kokonaan, vaan jättäisi puolet seuraavaan kertaan, mutta tarkoitus niissä on sekoittaa purkkien ja pussien koko sisältö yhteen. :)

      Poista
  3. Olenpa itsekkin käynyt tuolla minigolffia pelaamassa kurssin jälkeen ja eipäs me tiedetty, että kyseessä on kauhurata, joten sielläpä kiljuttiin kurkku suorana kurssikaverin kanssa :'D sykkeillä meni ikuisuus tasaantua.. Ihania synttäreitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mullakaan ei ollut aavistusta, että tuollaisesta oli kyse, mut oli kyllä ihan sairaan hauskaa! Vaikka sydän hakkas tuhatta ja sataa kokoajan! :D

      Poista
  4. Hei essi ooks tehny mitää arkimeikkipostausta ikinä?? Sun meikki ja kaikki on aina nii on point!!! Kiinnostais tietää mitä käytät kulmiis ku itelläki vaaleet hiukset ni jtnki kaikki kulmajutut o lia tummia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon joo! Tuolta löytyy nuo: http://essimaaninka.blogspot.fi/2015/04/meikkipohjani.html?m=1 <- meikkipohja ja http://essimaaninka.blogspot.fi/2014/05/eye-makeup.html?m=1
      <- silmämeikki :) melko samoilla tuotteilla mennään edelleen, mutta ripsienpidennykset tuonut vähän muutoksia ja osittain meikkaustyylikin muuttunut, joten teen tässä pian päivitetyn version arkimeikistäni! :)

      Poista
    2. Tykkään tehdä melko tummat kulmat, vaikka oikeasti mulla olis lähes blondit kulmatkin ja mulla on käytössä Lumenen harmaanruskea kulmakynä ja sitten laitan välillä ruskeaa luomiväriä myös niihin. :)

      Poista
  5. Hauskoja synttäreitä muru!! Ens vuonna lupaan etten asu ulkomailla ja pääsen tulemaan ! <3 pusuja tuhatmiljoonaa!

    VastaaPoista
  6. Vitsit oli kiva postaus ja aivan ihania kuvia! Tykkäsin! :)

    VastaaPoista
  7. Moikka Essi! Ei liity postaukseen mut semmoista kyselisin, että kun sulla on niin monipuolinen ruokavalio, niin mietitkö sä etukäteen esimerkiksi seuraavan viikon ruoat, jotta tiedät jo valmiiksi mitä ostaa kaupasta ja mitä syödä minäkin päivänä. Itsellä tuppaa usein menemään siihen, että koulusta kotiin tullessa on jo niin kova nälkä, että ruuan laatu kärsii kun teen sen nopeasti eikä ole aikaa miettiä mitä söisi minäkin päivänä ja sen takia samat ruuat pyörii viikosta toiseen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä kaupassa ollessani saatan tehdä pientä hahmottelua siitä, mitä kyseisellä viikolla haluaisin kokkailla. :) monesti mullakin pyörii kuitenkin kaapissa ne samat tutut raaka-aineet ja sitten pitää tehdä extra-kauppakäyntejä, jos haluaa jotakin hieman erilaisempaa välillä. :)

      Poista
  8. Oi ihanan näköisiä koristeluja olet vienyt ja snapissakin tuntui olevan hyvä meininki, innolla odottelen postausta synttäreistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh! Tänään alan kirjoittelemaan postausta kasaan juhlista! :)

      Poista
  9. Miten poistat silmämeikin nyt, kun sulla on ripsipidennykset? :) Onko se kauheen vaivalloista, erityisesti noi rajausten poistot? Ja millaista ainetta siihen käytät? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vetaisen luomet puhdistusliinoilla, joissa ei saa olla öljyä! Ja ihan toisen tyven rajaukset vedän pois veden ja pumpulipuikon avulla! :) onhan se aina vähän hankalampi projekti, kun pitää niin varoa, mutta toisaalta ennen en meinannut saada millään mun vedenkestävää ripsiväriä pois ja taiteilin ja hinkkailin sitä pois aina ikuisuuden! :D

      Poista
  10. Ei liity postaukseen mutta ajattelin sulta kysästä kun tiedät muodista paljon! Mistähän sais silmälaseja ilman vahvuuksia :) osaisitko auttaa :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä hommassa en valitettavasti osaa auttaa! :( tarkoitatko sellaisia ns. Huijauslaseja, joita vaikka Hy, h&m, glitter ja bik bok on myynyt välillä vai ihan oikeita laseja ilman vahvuuksia? Optikkoliikkeistä? :)

      Poista
  11. Sellasia "asuste" laseja eli ei niitä monen kympin mitä myydään optikollaz. Sellatteet ois niin siistit xD lasit ilman vahvuuksia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monessa vaatekaupassa oon nähnyt, mut ei taida olla mikään vakiovaruste niissäkään, eli ehkä netistä löytyis googlettelemalla! :)

      Poista
  12. Onko sulla jonkun kanssa sutinaa? Emma sanoi askissaan ettet ole "virallisesti" kenenkään kanssa yhessä:D häiritseekö kun pikkusisko kertoo tollaista sun elämästä somessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ennen tätä Thaimaan reissua (tasan 2 viikkoa reissuuuuuun!!) voi nyt alkaa mihinkään vakavaan juttuun, mut oon kyllä käynyt treffeillä! :D ei häiritse, kun tuo pitää täysin paikkaansa. :D :)

      Poista
  13. jos sä menisit saunaan niin ei tarvis heittää löylyä ollenkaan xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha xD Tuommoista en ollut koskaan kuullutkaan!

      Poista
    2. Hahaha apua xD päivän naurut takas toi kommentti ja sun snäppi parsan screenshoteista :'D

      Poista
    3. Hahhaha tää kommentti pelasti kyllä munkin päivän! :'DD

      Poista
  14. Oikeesti apua ku katoin sun sc tarinat hoitajan kommenteista :D mitä helkuttia!! Ite oon kanssa hoitaja ja en iha heti lähtis heittää tommosia kommentteja potilaalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haahahah, joo täytyy sanoa, että olin itsekin hieman hämmentynyt! :'DD Mut hyvällä mä vaan naureskelin niille, enkä ottanut itseeni! :D Ehkä se huomasi, että oon sopivassa mielentilassa sen heitoille. :'D

      Poista
  15. Voisitko tehdä meikkauspostausta tuollasesta meikistä mikä sulla oli noissa ''terveyskeskus snäpeissä''? Tosi upee! <3 en ite osaa yhtää tehä tollasia silmämeikkejä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon tekemässä just ensi viikolla päivitettyä meikkipostausta, kun mulla on koulusta ja töistä lomaa, niin ehdin meikata aamulla rauhassa ja nappailla kuvat samalla hyvin! :) Ei noissa kyllä oikein sen kummempia kikkoja ole käytetty... volyymiripset tekee paljon. :D

      Poista