maanantai 10. elokuuta 2015

Weekend Festival 2015

Moikka moi vaan vihdoin ja viimein! Nyt on kyllä niin paljon kirjoiteltavaa jemmassa valmiina, että jostakinhan tämäkin nyt pitää aloittaa. Niin huippu viikonloppu takana päin Weekend Festivaleilla, että aloitetaanpa nyt vaikka samantien siitä sitten. Sain armon aikaa maanantain verran vapailla vielä ennen normaalin arjen starttaamista, huh.

Monet mielettömät festarit takana, mutta jotenkin tämä vaan kruunasi vielä koko kesän. Weekend Festivaaleja onkin tullut juhlistettua jokaisena vuonna ensimmäisistä lähtien ja kehitys on ollut huima! Saatiinkin hieman sisäpiiritietoakin siitä, että tämän vuoden päälava oli suurin, mitä Suomessa on koskaan festareilla ollut!

069

Perjantaina suuntasin suoraan töistä Annin luokse laittautumaan ja Anni olikin loihtinut pöytään meille kunnon kesäkekkerit. Kuinka voi edes käydä näin hyvä tuuri, että saatiin helteetkin kylään vielä kuin tilausksesta näitä festareita varten. Mähän sanoin jo aikaisemmin, että mulla on kova luotto vielä loppukesän sääolosuhteita kohtaan. ;)

075

078

Innostuttiin Annin kanssa yhteisteemailemaan hieman asujen suhteen ja vedettiinkin molemmat yllemme samantapaiset pitsikimonot ensimmäisen päivän asujamme koristamaan.

090

093

095

087


096

099

111

Muuten asuni olikin melko yksinkertainen vaaleilla farkuilla, pitsisellä crop topilla ja consseilla varusteltuna.

Pitsinen crop top - SheIn täältä
Pitsinen kimono - NewYorker
Farkut - Zara
Laukku - 2hand
Kengät - Converse


228

272


351

Lopulta päästiin alueelle ja muutama muukin oli selvästi päättänyt lähteä Weekendeille festaroimaan! Multa ja Annilta löytyi onneksi tänä vuonna VIP - liput, joten ei jouduttu pahimpiin ruuhkiin jonottelemaan. Tehtiin tänä vuonna nimittäin Battery- tiimin kanssa yhteistyötä, josta vinkkailen ja linkkailenkin lisää myöhemmin, kunhan saadaan materiaalit kuntoon! :)

189

277

288

402


337

444

Tunnelma päälavan lähettyvillä oli tänä vuonna ihan huikea ja viihdyttiinkin suurin osa ajasta Annin kanssa juurikin tuolla! Erilaiset valoefektit ja muut erikoistehosteet pääsivät tietenkin erottumaan parhaiten edukseen vasta pimeän laskeuduttua, mutta mielestäni myös päivänvalolla tunnelmaan pääsi jo ytimiä myöten. Musiikki pauhasi sen verran voimalla, että välillä maa tuntui jopa ihan tärisevän jalkojen alla. Ja huh, mitä esiintyjiä päästiinkään fiilistelemään! Paikalla oli kyllä sellainen kokoonpano, etten usko kenenkään jääneen kylmäksi näillä festareilla.

535

547

593

580

631

567

Pimeän tullessa myös meno kohosi entisestään! Ilotulitukset, tulisuihkut, savukoneet ja erilaiset valotehosteet pitivät huolen siitä, että fiilis pysyi katossa loppuun asti. Tänä vuonna kaupungin rajoitusten vuoksi festarit päättyivät jo puolenyön aikoihin, mikä on toisaalta kyllä todella harmillista, sillä Suomen illat ovat vielä sen verran valoisia, mutta toisaalta jaksoipahan juhlia ihan täysillä loppuun asti!

668


Seuraava päivä alkoikin hieman rauhallisemmin, sillä meillä oli alkuun alueella hieman tehtävää, ennen kuin päästiin heittäytymään kunnolla vapaalle! Päälle valikoitui musta kokonaisuus kukallisella kimonolla, joka ei sitten päätynytkään ylle missään vaiheessa, vaan roikkui mukana laukun hihnassa! Vaikka lauantaina aurinko ei porottanutkaan ja välillä saatiin pientä ripotteluakin niskaan, oli silti todella lämmin ja kesäinen päivä. Missään vaiheessa ei kylmä tullut ja takkikin oli yöhön asti narikan koukussa.

Laukku - Seppälä
Toppi - BikBok
Housut - Ginatricot
Kimono - HerSecret


709

641

Mistään puuduttavasta työkeikasta ei tosiaan ollut kyse, vaan saatiin ihan huippu tilaisuus haastatella Batteryn Dj tiimin Orkideaa tämän lauantaisen esiintymisen jälkeen! Loistava esiintyjä ja persoona kyseessä ja napattiin muutamat kysymykset myös videolle ja pääsettekin varmasti pian kurkkimaan, mitä saatiin kasaan! ;)

250
Ihan loistavat fiilikset jäi käteen näistä päivistä! Uusia tuttavuuksia, iloista mieltä ja huikeita elämyksiä ei näiltä festareilta puutu ja pääsinkin taas tapaamaan monia teistä lukijoistakin ihan kasvotusten ja huh, miten iloiseksi aina saattekaan mut! Ihania ihmisiä, ei voi muuta sanoa, ja ensi vuonna taas uusiksi. <3

Väsynyt ja tyytyväinen festarihiiri päättää tänään tähän, palaillaan taas pian!

37 kommenttia:

  1. Näin sut weekendeillä, mut olit sen verran kännisen oloinen siinä vaiheessa, että en viitsinyt tulla moikkaamaan :'D :( onko susta tullut ''villimpi'' nyt kun oot sinkku? Haluaisitko pysyä sinkkuna vai toivotko löytäväsi uuden kumppanin pian?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eii! Eikä! :D En edes ollut mitenkään älyttömän humalassa noina kumpanakaan päivänä festarialueella! Saatan ehkä vaikuttaa välillä vähän sekopäisemmältä tuollaisissa tapahtumissa kuin oikeasti olenkaan. Innostus lähtee käsistä :D Olisit tullut rohkeasti vain höpöttelemään, niin oltais varmasti tultu hyvin juttuun! :) Ei musta periaatteessa mitenkään villimpi ole nyt tullut, mutta tottakai sitä eksyy juhlimaan ehkä hieman useammin! :D Mulla ei ole tällä hetkellä mitään selkeää kaavaa tulevaisuuden suhteen jota pyrin noudattamaan, vaan annan huomisen näyttää, mitä sillä on tarjottavanaan! :)

      Poista
  2. Toi ekan päivän asu on niin perfect! Näytät vielä kuvissa niin onnelliselta ja kauniilta :) Huippua kuulla, että teillä on ollut huikea reissu! Itse kiertelen festarit toistaiseksi kaukaa : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sulle paljon! :)<3 Eihän niitä kannata hei kaukaa kiertää, ihan huippuja kokemuksia! :)

      Poista
  3. En päässy tämän vuoden weekendeihin, mutta muistan viime ja toissa vuodelta tuon maa pomppii-fiiliksen. Pelkäsin että koko maa sortuu mereen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah! Onneksi en tullut moista edes ajatelleeksi, sillä oli kyllä sellaiset jytinät päällä muutamissa kappaleissa! :D

      Poista
  4. Jälleen kerran ihania kuvia! ;-) voi kun olisi itsekin ollut tuolla menossa mukana tänä vuonna! :-D Miten sä muuten uskallat pitää järkkäriä mukana festareilla? Tai mä en itse ole ainakaan toistaiseksi uskaltanut ottaa omaani minnekään tollaisiin tapahtumiin mukaan, kun pelkään sen hajoavan tollaisessa tungoksessa.... :-/ Ja sitä on niin hankala myös kuljettaa mukana, kun se on niin iso... Saati sitten jos joku varastaisi! Mielelläni mä sen kamerani raahaisin vaikka minne, mutta ehkä oon vaan vähän turhan varovainen :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensi vuodesta tulee varmasti vähintään yhtä hyvä! Sinne vaan sitten ja liput kouraan ajoissa! :) Mulla oli mukana sellainen kassi, jonne se mahtui hyvin ja vein sen pimeän tullen narikkaan turvaan! :) olkahihna mukaan ja kaulaan, niin kukaan tuskin kehtaa siitä kaulalta roikkumasta varastaa! :D :)

      Poista
    2. Mulla on vähän ristiriitainen olo noist narikoista... :-D aina kuulee juttuja, että ihmisiltä on varastettu sieltäkin tavaraa, joten en tiedä uskaltaako niihinkään niin luottaa... :-/ Tai että voi sinne jonkun takin yms vaatteita viedä, mutta sitten taas se useamman sadan euron kamera... Joo, oon supervainoharhainen :'DD

      Poista
    3. Hahah ihana! :D Mulla ei kyllä oo ollut ikinä minkäänlaisia ongelmia narikoiden kanssa, mutta eihän sitä koskaan tiedä, jos jotakin vaikka vahingossa hukkuu yms.. Kameran menetys olisi mullekin kyllä aikamoinen kolaus! Mun paras sijoitus ikinä. <3

      Poista
  5. Sulla on niiin upea kroppa:) pakko kysyy että kuinka usein reenaat ja minkälaine on ruokavaliosi? Oisko mahkui tehä ruokapäiväkirjaa? Ne on super mielenkiintosia! :) ja kuinka jaksoit työpäivän jälkee lähtee bilettää? :D olitko nukkunu hyvät unet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Usein noin 3-4 kertaa viikossa salitreeniä ja pari kertaa viikkoon jonkunmoinen lenkki. :) Ruokapäiväkirja on tarkoitus toteuttaa heti, kun saan pari rästissä olevaa postausta ensin tehtyä! :D heheeh, mulla menee usein muutama päivä helposti vähemmälläkin unilla. :D :)

      Poista
  6. Oletpas ollut nättinä liikenteessä! :) itekin olin weekendeillä ja ah mitkä säät ja esiintyjät ja fiilis jajaja. Punanen palanut iho muistuttelee noista festareista jonkin aikaa, hehheh. Harmi etten nähny sua siellä, olisin halunnu tulla moikkaamaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo! Kävi kyllä niin hyvä tuuri säiden suhteen tämän viikonlopun osalta. Kesätunnelmaa parhaimmillaan! :) voi vitsit, tuolla tosin ei meinannut löytää niitä omia parhaita kavereitakaan, joten ei ihmekään, ettei tullut vahingossa sitten törmättyä! :D :)

      Poista
  7. Oi miten kaunis oot! <3 Ihanat asut ja noi juomat, aaah :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sulle taas kovasti <3 heheeh joo aikas herkulliset! ;)

      Poista
  8. Laitoin sun blogin facebookkiin viestin, kun nään hassusti nää kuvat useamman kerran ja nään niissä myös ihme tekstejä :D todennäkösesti mulla puhelimessa joku vika mut laitoin kuvan sulle! :D ei ne sinänsä mua haittaa, ihmettelen vaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aii apua, mitäs ihmettä! :D Ei oo kyllä muilta tullut huomautusta vielä moisesta ja itsellänikin näkyy nämä ihan normaalisti. :)

      Poista
    2. Mullakin kuvat on jo varmaan muutaman viikon näkynyt oudosti ja niissä on jotain tekstejä. Ja koneella siis näin. Kummallista.

      Poista
    3. Mullakin puhelimella näkyy hassusti et niissä näkyy välillä jotain tekstiä!

      Poista
    4. Nuo pienet tekstit, jotka kuvan sisään tulevat hiiren ollessa niiden päällä, ovat vain flickorin omia "watermark" - merkintöjä. Mutta eikai muillakin näy samat kuvat useaan otteeseen? :S

      Poista
    5. Mullaki näkyy :(

      Poista
    6. Mulla ei oo kyllä oollut mtn ongelmia koneella tai kännykällä :o koneella nyt tulee noi flickorin "watermarksit" :D

      Poista
    7. Toivotaan, että jatkossa pelittää taas normaalisti! :)

      Poista
  9. Kiva postaus! Ois ihana saada ihonhoito ja ilta ja aamurutiinit postaus :) monelta muuten menet yleensä arkena nukkuun näin kesällä jos meet aamuvuoroon ja monelta se alkaa yleensä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit! :) Ihan vaihtelee, mitä ohjelmaa mulla on illalle, mutta pyrin yleensä siihen, että saisin 7-8h yöunet. :) Aamuvuoro alkaa 6-7, yyh... :D

      Poista
    2. Ihonhoitorutiineistani multa löytyykin jo postaus täältä: http://essimaaninka.blogspot.fi/2015/02/ihonhoitorutiinit.html?m=1 :)

      Poista
  10. Monta juomaa joit yhtenä pvmä? Ite join 4 ja nousi päähän ku huonot yöunet takana mut ihanat weekendit! :) <3 harmi ku ei nähty...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En pitänyt kyllä yhtään lukua, mutta ehkä joku 5 voisi olla lähellä! Se on ainakin sellainen mun maxrajamäärä, jota pyrin olla ylittämättä! :D Harmi tosiaan!

      Poista
  11. Ei liity aiheeseen, mutta pakko nyt sanoa. Eksyin sun blogiin pitkästä aikaa ja luin varmaan kaikki postaukset läpi. Musta on hienoa, että tuollaisia ihmisiä kuin sä, on olemassa. Oot niin maanläheinen ja ihana ja aito. Mikä ihaninta, niin tuntuu, että olet aidosti kiitollinen kaikesta mitä sulla on :) Se on tosi ihailtavaa, sillä monet samassa tilanteessa olevat ovat usein tosi ylimielisiä ja ilkeitä.
    Mä en sairauden takia tuu koskaan näyttämään kauneusihanteiden mukaiselta, eikä kroppani tule ikinä näyttämään samalta kuin fitnesspimuilla. Sen takia olenkin toisinaan saanut osakseni ilkeitä katseita ja kommentteja kauniilta ja hyvännäköisiltä ihmisiltä. Varmaan sen takia mullakin on niin kovat ennakkoluulot kaikkia kauniita ihmisiä kohtaan, mutta sä mursit ne :)

    Muista jatkossakin arvostaa kaikkea, mitä sulla on. Jokaisen pitäisi muistaa olla kiitollinen kaikesta ja erityisesti siitä, että on terve :) Hyvää jatkoa Essi, olet ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etpä arvaa, miten paljon ilostutit juuri iltaani! Musta on ihan mielettömän hienoa, että täältä mun lukijoiden joukosta löytyy näin vilpittömän hyväsydämistä porukkaa. Tosi harmi kuulla, että sut on joskus tuomittu sun ulkonäkösi vuoksi, mutta vaikutat positiiviselta ja vahvalta ihmiseltä kaikesta huolimatta! :) Naulan kantaan, ikävien asioiden listaamisen sijaan voi käyttää senkin energian kaiken sen hyvän tarkasteluun, mitä meiltä täältä maailmasta löytyy. :) Sinulle myös. <3

      Poista
  12. Oot kyllä niin kaunis Essi! <3 Tonne olis ollu ihan huippua päästä, ehkä ens vuonna sitten :D Toi sun pitsikimono on ihan superkaunis ja sopii tosi hyvin muuhun asuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 No ensi vuonna liityt joukkoon sitten ehdottomasti! Noi on kyllä kesän päätösjuhlaksi ihan parhaat mahdolliset! :)

      Poista
  13. Ihania asuja!! Ootte molemmat Annin kanssa niin upeita ja sun kuvatki on niin mahtavia! :)) Olisin kans niiiiin halunnut tonne noin, mutta ei ollut enää lippuja jäljellä, kun tajusin että mulla olis ollu vapaa vloppu! :// Mutta ens vuonna todellakin sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos valtavasti Pauliina! :) <3 tosi harmi, että liput ehdittiin myydä loppuun, mutta ensi vuonna osaat olla ajoissa sitten! :D :)

      Poista