keskiviikko 19. elokuuta 2015

VOXY HAIR Hyvinkää - Olaplex

Heippuli!

Mulla on tänään vapaapäivä, aamen. Keskiviikko on oikein hyvä päivä vietellä vapaita, varsinkin kun ikkunasta paistaa täysillä aurinko, kanasuikaleet paistuu pannulla salden kaveriksi ja radiosta pauhaa Cheekin tänään julkaistu uusi kappale. Fiilis kymppi. Lisäksi vietellään tänään illalla Annin ja Tuulin läksiäisiä, hyvä päivä tiedossa!

Vihdoinkin sain kaikelta ravaamiseltanikin taas aikaa istahtaa hetkeksi koneelle näpyttelemään. Oon taas täyttänyt kalenterini ihan ennätysvauhdissa tällekin viikolle, ettekä arvaakaan minne suunnataan tyttöjen kanssa viikonlopuksi. Vinkki pienoinen, mun festarikesä ei loppunutkaan vielä! :D

003

005

Mutta, palataanpa siihen, mistä mä tulin tänne oikeasti höpöttelemään! Viime perjantaina sain kunnian käydä kurkkaamassa Hyvinkäälle avannutta Parturi-kampaamo VOXY HAIR Hyvinkää:tä. Vox Järvenpää siirsi siis toimitilansa hieman vilkkaammille apajille ja saikin ihan mielettömän upean sijainnin parturi-kampaamolleen.

007


Liike sijaitsee aivan Kauppakeskus Willan keskiaukion yhteydessä pääovien vieressä. Liikkeen bongasi jo kaukaa Willalle päin tarpoessa ja vitsi, miten upealta uusi liike näyttikään!

012

076


Tykkäsin valtavasti jo liikkeestä joka sijaitsi vielä Järvenpäässä, mutta tämä uusi oli vieläkin valoisampi ja tilavampi.

021

Oltiin juteltu liikkeessä työskentelevän ystäväni Ninnin kanssa paljon Olaplex-hoidosta. Parit ulkomaanmatkat ja festarit myllertäneenä hiukseni olivat hieman kärtsääntyneet auringossa, vaurioituneet kuumasta kihartimesta ja menneet ties minkälaisiin umpisolmuihin teltoissa ja autoissa nukkuessa. Kyselin pelastuskeinoa kesän koppuroittamiin latvoihini ja Ninni tiesi heti mikä auttaisi. :D

027

Päätettiin tehdä mulle Olaplex-hoito. En ollut koskaan ennen moista kokeillut ja fiilikset olivatkin melko jännittyneet. Olaplexiä käytetään yleensä hiusten kemiallisen käsittelyn ja vaalennusten yhteydessä, mutta aurinko oli värjännyt mun hiukset kesän aikana sen verran vaaleiksi, että päätettiin kokeilla tätä hoitoa ihan vaan mun omiin hiuksiin suoraan.

Nuo hierovat pesutuolit ovat kyllä ihan mun suosikkiosuus kampaamokäynneillä! ;D

071

Olaplex siis korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia. Se imeytyy hiusten kuitukerrosten rakenteisiin ja estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja korjaa ja rakentaa jo hajonneita siltoja. Hoidon voi toteuttaa kaikenlaatuisiin- ja kuntoisiin hiuksiin ja sekä käsiteltyihin, että käsittelemättömiin.

029

Hoito oli melko nopea ja "huomaamaton" ja hetkessä oltiinkin jo huuhtelemassa hiukset vielä nopeasti hopeashampoolla ja päästiin kuivailemaan valmiita silosuortuvia!

039

Ninni on kyllä ihan mahtiheppu niin taitojensa kuin räiskyvän luonteensakin puolesta, joten mikäli hiuksesi kaipaavat jonkinsorttista käsittelyä, marssipa suoraan Willan VOXYYN ja varaa aika Nina Alapartaselle. <3 Muukin henkilökunta oli hyväntuulisina meiningissä mukana ja iloinen puheensorina täytti liikkeen.

040


Ja herranjumala, miten sileät hiukset sainkaan! Mulla on sellainen todella todella suora hiuslaatu, mutta Olaplexin jälkeen mun hiukset vain valui mun sormien välistä ja tekeekin nyt mieli jatkuvasti paijailla omaa päätä! :D

olaplex

Tässä vielä ennen- ja jälkeen kuvat. Suosittelen kyllä ehdottomasti hoitoa varsinkin vaalennusten ja muiden käsittelyiden yhteydessä, mutta myös sellaisille, joilla kesä on tehnyt temput ja hiukset kaipaisivat syksyä varten kunnon tehohoitoa ja eloa! :)

053

061

064

068

099

Tässä kuussa käyntien yhteydessä sai vieläpä valita itselleen yhden matkapakkauksen mukaansa!

090


Mulle vinkattiin näiden kahden tuotteen olevan parhaat vaihtikset mun hiuksille ja nehän sieltä sitten lähtivätkin matkaan. :) Silkkisyys jatkukoon!

078

080

VOXY:ltä löytyy tämän kuun loppuun asti myös ihan huippuja avajaistarjouksia, joten kannattaa käydä kurkkaamassa valikoimaa ennen kuun vaihdetta! :)

081

Tarjouksia löytyy myös hiustenleikkuusta, värjäyksestä ja ripsien- ja kulmienvärjäyksestä.

085

086

Liikkeestä löytyi paljon itselleni entuudestaan tuttuja hiustenhoitotuotteita, mutta myös paljon ihan uusia tuttavuuksia. Henkilökunnan jäsenet osaavat antaa parhaat vinkit omien hiuksiesi hoidon kannalta, joten rohkeasti vain höpöttelemään! :)

102

048

Mulle jäi VOXYHAIR:in uudesta liikkeestä ja saamastani hoidosta parhaat mahdolliset kokemukset, joten tulevaisuudessa marssin kyllä samaiseen penkkiin välittömästi, mikäli hiukseni kaipaavat kunnon ehostuksen! :D Kiitos Ninni ja VOXYHAIR. <3

Nyt salaatti naamaan, lenkille ja kaupoille! Huippua keskiviikkoa jokaiselle. :)

43 kommenttia:

  1. Ihana postaus jälleen!:) oot kyllä niin upea ettei voi kuin ihailla! Milloin mahtaa kysymyspostaus saapua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii, ihanaa, että tykkäsit! :)<3 Apuaa, oon niin huono tässä nyt! :D Oon joka ilta vastaillut muutamiin kysymysryppäisiin, mutta noita on vaan niin valtavasti! Ensi viikon alussa kuitenkin uskon saavani julkaistua vihdoin ainakin ensimmäisen osan, ellei kaikki vastaukset mahdu kivasti yhteen! :)

      Poista
  2. Aivan ihanat hiukset tuli! <3 Oon kade! Onko tää yhteistyöpostaus? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä oon myös ihan hullaantunut näihin! :D No tavallaan juu, Ninni on mun yksi parhaista ystävistä, joten lyötiin viisaat päät yhteen ja tehtiin tälläinen yhteisdiili. :D Sain hoidon siis ilmaiseksi. :) Ihana ihana Ninni <3

      Poista
  3. Paljon toi hoito maksaa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 40-60 euroa riippuen hiusten pituudesta ja paksuudesta! :)

      Poista
  4. Vitsi toi hoito vaikuttaa lyllä kovin kiinnostavalta, mutta katsellaan joskos sitä joskus itsekkin kokeilisi! :D ja toi vika kuva xD ahah ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kokeilemisen arvoinen, uskoisin, että varsinkin hiusten vaalennusten yhteydessä ihan täydellinen apukeino! :) Heheeh, joo pakkohan se oli, kun oltiin ihan sävysävyyn pukeuduttukin! :'D

      Poista
  5. On noi sun hiukset kyllä vaan niiin upeat<3 :) Ihan mahtavaa kuulla sun mielipide tosta Olaplexista, voisi varmaan tehdä hyvää munkin hiuksille, kun vaalentaminen on niitä kuitenkin rasittanut jonkin verran. Toi Bonacuren jätettävä hoitoaine on muuten ihan parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Linda. <3 Tekisi varmasti hyvää, jos on paljon vaalennuksia pohjalla vielä! :) En oo ehtinyt vielä kokeilla, jee hyvä! :D

      Poista
  6. ihan mieletön lopputulos! Oon kyllä kuullut tosta Olaplex-hoidosta pelkkää hyvää, eli pitäisi toimivan kyllä loistavana pelastuskeinona. Näytitpä muuten upealta noissa kuvissa ja ihanat vihreät sortsit! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, yllätti mutkin kyllä tuo, miten sileät hiukset tuolla oikeasti saikaan aikaan! Mulla on ollut aina niin piikkisuorat ja sileät hiukset, mutta nääkin valahti vielä tuplasuoriksi siitä mitä normaalisti on! :D Heheeh, kiitos kovasti Vilma. <3

      Poista
  7. Ooi vitsi, kiitti kampaamo vinkistä! Ehdottomasti varailen aikaa tuonne kun nuilla suunnilla ensi kertaa vierailen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään, kiva jos tästä oli hyötyä! :) <3

      Poista
  8. Mäkin oon nyt käynyt pari kertaa tuossa Olaplex hoidossa ja oon tykänny hirveesti!! Hiukset ihanan pehmeät ja hoidetut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Tykkään usein kiharrella hiuksiani, mutta nyt oon antanut olla ihan suorina ja sileinä kokoajan! :D <3

      Poista
    2. paljon se muuten oikeesti maksaa ja voiko sen tehdä ihan normi brunetellekin? :)

      Poista
    3. 40-60 euroa! :) ja joo siis minkä värisiin ja laatuisiin hiuksiin tahansa! :)

      Poista
  9. Sun blogi on aivan ihana ja piristät kuvillasi ja tekstelläsi mun päivää!
    Voisitko tehdä uudesta kämpästäsi postauksen? :) Mukavaa kesän jatkoa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos valtavasti ihanista sanoistasi <3 :) En usko, että esittelen asuntoani täällä julkisesti sen kummemmin. Koti on kuitenkin oma semmoinen pesä ja turvapaikka! :D Mukavat kesän jatkot sulle myös! :)<3

      Poista
  10. Hahhah tuossa viimeisessä kuvassa kaikki vaan tuijottaa XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaah mä saatoin juosta ton luo vähän liian hihkuen ja innokkaana! :'DDD

      Poista
  11. luin vissiin annin blogista että ootte tulossa porukalla blockfesteille, tervetuloa! oon ite siellä siis töissä (anniskelussa joten varmasti tuun sut näkee :D) ja ihan varmana sanon sulle isot kiitokset tästä blogista jos mun tiskille eksyt! superkivaa loppukesää sulle essi, oot ihan huippu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh juu ollaan tulossa! Uu jeee, toivottavasti nähdään siellä sitten! :D Ihan huippua kesän loppua sulle kanssa <3 :)

      Poista
  12. Oot ilmeisesti blokeille tulossa? Mäki ja ekaa kertaa suuntaan festareille. Nukun sisämajotuksessa, mutta mitä kannattaa ottaa mukaan itse festarialueelle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. festarialueelle kannattaa ottaa aurinkorasva (vklp luvattu hellettä ja aurinko porottaa varsinkin stadionille tosi kuumasti koko päivän t. anniskelualuetta rakentamassa kolmatta päivää ulkona), iltaa varten jotain lämmintä vaatetta, lämpötila laskee nopeasti. vesipullo (0,5l avaamaton tai sitten täysin tyhjä, anniskelualueelle ei saa viedä omia juomia), aurinkolasit, matkalaturi puhelimeen jos meinaa kännykkää paljon käyttää. siinä varmaan tärkeimmät, blockfesteillähän kun ei festarimajotusta ole niin muuta ei tähän hätään tule mieleen... kärsivällisyyttä mukaan koska jonot saattavat olla pitkiä! ja tietty paljon hyvää festarifiilistä :)

      Poista
    2. Juu sinne tullaan! :) mun festarikassista löytyy yleensä puhelin, rahaa/kortit/henkkarit, purkkaa(:D), tyhjä pullo vedelle, kamera ja kertakäyttösadeviitta! :D

      Poista
  13. vautsi, ero on kyllä huomattava! hyvältä näyttää :) ja aika hauska miten tuossa vikassa kuvassa kaikki taustalla olevat ihmiset on kääntyneet katsomaan sua ja specsavers-miestä :'DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä! :) heheeh, joo mä juoksin sen luo pomppien ja hihkuen, niin porukka vähän ihmetteli varmaan mitä tapahtuu! :'D

      Poista
  14. Hahah toi vika kuva, kuvittelenko vaan vai kattooks noi kaikki ihmiset sua taustalla? :D Hauska!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et kuvittele! :'D Oli pakko päästä yhteiskuvaan! :D

      Poista
  15. siis mitää! ootteko te jaakon kanssa eronneet? :(

    VastaaPoista
  16. Kiva postaus. Mikä on sun mielestä paras pitkien hiusten latvahoitoaine, semmonen joka laitetaan kuiviin hiuksiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon tykännyt itse käyttää ihan vaan cocovin kookosöljyä latvojen hoidossa! :)

      Poista
  17. Oon tosi malttamaton,,mutta millon julkaiset kysymyspostauksen vastauksia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja mä oon ollut tosi saamaton niiden kanssa, kun oon ollut kokoajan juoksemassa johonkin suuntaan! :D yritän saada ensi viikon alkuun julkaistua ainakin ensimmäisen osan! Sorry, kun on vähän venähtänyt tuo! :D :)

      Poista
  18. sulla on kyllä niin mielettömän upee tukka! ♥
    harmikseni joudun kuitenkin sanoo, että en kyllä ite sanois että on willaan muuttanu "vilkkaammille apajille", willahan on tosi kuollu paikka ja sieltä koko ajan lähtee liikkeitä pois :( sitä on alusta asti markkinoitu tosi huonosti, eikä siellä menesty liikkeet! ite tykkään suht lähellä asuvana käydä siellä shoppailemassa, kun tietää että saa aina rauhassa olla ja sovituskoppeihin yms ei tarvii jonottaa kun on tyyliin ainoa asiakas koko kauppakeskuksessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti! Liikkeen työntekijät kyllä olivat aika innoissaan ja kertovatkin saaneensa jo muutamien ensimmäisten viikkojen aikana paljon asiakkaita palveltaviksi! :) Ehkä parturi-kampaamo palveluita siellä sitten kaivataan hieman enemmän kuin vaateliikkeitä. :D

      Poista
  19. Onko sulla siis nyt luonnostan noin suorat hiukset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on juu luonnostaan todella suorat hiukset, mutta ei kyllä ihan noin noin suorat ja sileät! :D

      Poista
    2. Siis onko tossa "enne" kuvassa luonnolliset ja "jälkeen" kuvassa vai onko jompaan kumpaan tai molempiin tehty jtn? Ja siis suoristiko tuo hoito hiuksiasi?

      Poista
  20. Olen menossa tänään tuonne voxy hairiin,minkä hintaisia hiushoitotuotteet ovat siellä? Ovatko normaali hintaisia vai onko niissä jonkinlaisia "hintalisiä"? :)

    VastaaPoista