torstai 27. elokuuta 2015

Let The Sunshine In

Ensimmäisessä Saksan postauksessa kerroinkin, että matkamme jaottui selkeästi kahteen eri osaan: pilviseen ja aurinkoiseen. Alkuviikon säät synkistelivät nimittäin kilpaa pettymyksemme kanssa. Oltiin odotettu viimein pääsevämme näkemään Saksan todelliset kesähelteet. Noh, ensi kerralla sitten! :D Aurinko kuitenkin soi meille seuraansa edes sen verran loppuviikosta, että päästiin käsiksi melkein jopa kesäisiin tunnelmiin!

Tässä osassa kerronkin tästä meidän aurinkoisemmasta puoliskosta matkaamme. Heti auringon näyttäydyttyä koitettiin olla mahdollisimman paljon ulkona puuhastelemassa. Innostuttiinkin heti kummasti taas aamulenkeistä Anninkin kanssa, vaikka edelliset sateisemmat päivät jäin suosiolla nukkumaan Ellin aamulenkityksen ajaksi. :'D

487

458

497

456

433

155

473


Kaikki vaan näyttää paremmalta ja kauniimmalta kun on valoisaa. Heti alkoi taas Saksan maisemat hivellä silmiä ja lenkistäkään ei meinannut tulla mitään, kun mun piti jäädä joka väliin kuvailemaan maisemia ja ympärillä koreilevaa luontoa.

IMG_3029
IMG_3027
IMG_3020

Hahah. Oli pakko jakaa tämä kuvasarja tänne, sillä nämä jepajee täydelliset hyppykuvat eivät ole aina ihan sitä miltä näyttää, vaan tässäkin saatiin kuvailla kyllä kiitettävän monta hyppyä ja läimäytettiin yhdellä yrityksellä kädetkin pahasti yhteen ilmassa! :D


287

281


Yhtenä aurinkoisena iltapäivänä suunnattiin Mannheimiin. Hyvänä päivänä musta jo ihan vain kaupungilla edes takaisin pyöriskely on ihanaa ja varsinkin silloin kun kyse on yhtä kauniista paikasta kuin kyseinen kaupunki. Saatettiin me kuitenkin tuolla kaupunkikierroksella hieman myös shoppailun puolelle eksyä, mutta pakkohan se oli, kun saman pitkän kadun varrelta löytyi kaikki suosikkiliikkeet nätisti rivistä. Mannheim onkin kaupunki, jonne kannattaa suunnata, mikäli shoppailu Saksassa kiinnostaa. Sieltä löytyy hyvin monipuolisesti ja runsaasti erilaisia liikkeitä vaatteista sisustukseen.

332

303

315

338

Eikä Mannheim ole lainkaan hullumpi kaupunki käydä kurkkimassa vain upeita rakennuksia, puistoja ja muuta kaupungin vilinää.

372


353

376


Päälleni kaupunkipäivää viettelemään vetaisin rennon asukokonaisuuden vaaleilla Zaran farkuilla, hulmuavalla BikBokin paidalla ja Consseilla.

385


395


Mukaani sain Annin ja Helmin ja meillä olikin kunnon tyttöjen siskoilupäivä. <3

575

514

503

570

559

Ehdittiinpä rannallekin pyörähtämään viimeisten päivien aikana, joten saatiin oikeastaan kaikki pakolliset kesäaktiviteetit hoidettua tuon reissun aikana, vaikka ensin vähän heikohkolta näyttikin. Rannalla päivä vierähti frisbeetä pelaillen, aurinkoon nukahtaen ja vähän kärähtäen, picknic eväitä nautiskellen ja Annin saksalaisten ystävien kanssa höpötellen.

Kyllä vaan tänä kesänä oon päässyt viettelemään niin ihania reissuja, ettei olo voisi olla kiitollisempi. Perhe ja ystävät, te teitte tästä kesästä ikimuistoisen, suuri kiitos teille siitä. Näihin hetkiin on hyvä päättää tämä kesä ja ottaa vastaan jännityksellä tuleva syksy! Koulu starttaa viikon päästä, salirytmiä on alettu palauttaa kohdilleen ja kalenterin sivuilta löytyy muutakin ohjelmaa kuin reissuja ja festareita.

Millaiset fiilikset muilla alkavaa syksyä kohtaan? Innostuttaako syksyn tuomat uudet tuulet, vai olisiko kesä saanut jatkua ikuisesti? :D Mulla itsellä on ainakin tällä hetkellä ihan hyvät fiilarit ja ehkä jo vähän odottelinkin sellaista normaalimpaa arkirytmiä elämään. Nautitaan nyt kuitenkin vielä viimeisistä kesäisistä päivistä täysin rinnoin ja luodaan vielä parit muistot talven pimeille hetkille muisteltaviksi! ;) Kivaa viikon jatkoa. <3

25 kommenttia:

  1. Ihana asu! Onko sulla mitä kokoa nuo Zaran pökät? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti! En nyt pääse tarkastamaan kokoa, mutta mun mielestä nuo olivat ne pienimmät mitä sieltä löytyi. :)

      Poista
  2. Ihana toi hyppysarja kuva :'D pakko kysäistä, että kuvaatko kuvasi jpg vai raw? ja teetkö jotakin jälkikäsittelyä :) sulla on kyllä ihania kuvia blogitäynnä ja teidän saksan aurinkoiset päivtkin sujuneet selvästi hyvissä merkeissä! Syksyyn sirrytään täälläkin innoissaan, muutoksien tuulien saattelemana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha! :D Kuvaan ihan vaan JPG- kuvina ja jälkikäsittelynä vedän yleensä aina kirkkautta ja kontrastia lisää kuviin! :) no syksy onkin siitä juuri parasta aikaa, että yleensä on kaikenlaista uutta ja jännittävää tiedossa! :)

      Poista
  3. Ihana postaus jälleen kerran :) sun postaukset saa kyllä aina hymyn huulille!

    Mä ootan syksyä ihan innokkaana, vaikka parin viikon päässä häämöttävät kirjotukset stressaakin aika paljon... Mutta täytän myös parin viikon päästä 18 joten paljon kaikkea kivaa uutta on tiedossa sen kaiken stressin ohellakin! Oon vaan just semmonen ihminen että tykkään kauheesti rutiineista ja semmosesta rauhallisesta elämästä, joten toisaalta on kiva olla koulussa, mutta toisaalta ei koska ylppärit eikä niihin valmistautuminen oo sitä normaalia arkea nähnytkään ja jatkuvasti on semmonen pieni pelko ja jännitys takapuolessa :D

    Mutta hyvää syksyn alkua sulle sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit miten kiva kuulla, kiitos Nea! :)<3 joo voin vaan kuvitella, miten stressaavalta tällä hetkellä varmaan tuntuu, mut kunhan pääset siihen lukemisen rytmiin ja makuun, niin sekin alkaa sitten jossakin vaiheessa sujua ja se fiilis niiden ylppäreiden jälkeen aaaah! Anna vaan kaikkes nyt, niin pääset sitten rentoutumaan ja nauttimaan täysikäisyydestäkin kunnolla! ;) ihanaa syksyn alkua sullekin! :)

      Poista
  4. Miks ton toisen jalan pitää koukussa joka kuvassa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harvinaisen hyvä kysymys! Ei ollut suunniteltu juttu. :D Mä muutenkin aina nojailen toiseen jalkaan, jonka takia mun tuo toinen polvi välillä kipuilee, kun lukotan sitä varmaan liikaa...

      Poista
  5. Ihania kuvia, tulee itelläki kauhee matkakuume! :)

    Picture Me

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun matkakuume syttyi kans välittömästi, kun Suomessa alkoi taas sateet! :D :(

      Poista
  6. Ihanan ilosia ja luonnollisia kuvia:) Tuli hyvä mieli tästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nina! Ihana kuulla, että semmoiset fiilikset välittyi! :) <3

      Poista
  7. Heii Essi voikko kertoo vähän siitä olaplex hoidosta :) ? Se siis tehdään värjäysten yhteydessä hiuksiin vai? Ja on vähän kuin tehohoito/hoitoaine? Paljonko se maksoi sulla kanpaajalla ja pystyykö sitä ola juttua ostaan itse jostain :) kiitos :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja siis sen voi kyllä tehdä myös käsittelemättömille hiuksille! Se on tehohoito, joka korjaa hiuksen sisäisiä rakenteita ja ennalta ehkäisee niiden vaurioitumista ja saa kyllä niin silkinpehmeän lopputuloksen aikaan hetkellisesti! :) mä sain sen kokeiluna ilmaiseksi yhteistyönä ystäväni kanssa, mutta normaalisti se maksaisi 40-60 e hiusten pituudesta ja paksuudesta riippuen. Mun tietääkseni hoidon saa tehtyä tällä hetkellä vain kampaamoissa! :)

      Poista
    2. http://essimaaninka.blogspot.fi/2015/08/voxy-hair-hyvinkaa-olaplex.html?m=1 <- tuolta löytyy tarkemmat kuvailut ja välivaiheet hoidosta! :)

      Poista
  8. Oi kiitti hyvästä vastauksesta! :)

    VastaaPoista
  9. Sun blogi on paras !

    VastaaPoista
  10. Minkä kokonen sun asunto on ja paljonko maksat vuokraa? Onko siellä kalliimmat vuokrat kuin Järvenpäässä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asun kaksiossa ja joo Helsingissä on ihan tajuttoman korkeat vuokrat, mutta mä saan vähän helpotusta siihen, kun on perheenjäsenen omistama asunto kyseessä. :)

      Poista
  11. Milloin viet taas kamaa kirppikselle ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En varmaan nyt vähään aikaan, kun tein muuton yhteydessä just ison karsinnan! :) ilmoittelen sitten täällä! ;)

      Poista
  12. Hei mulla on mennyt jotenkin ihan ohi tää sun muutto! Eli asut siis nykyään Helsingissä? Asutko yksin vai jonkun kanssa ja keskustassa vaiko vähän kauempana? :) Ja oliko tälle sun muutolle joku ihan syy vai halusitko vain maisemanmuutosta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, elikäs erosin mun poikaystävän kanssa, joten muutettiin sitten erilleen ja Lauttasaaressa nykyään asustelen yksin. :)

      Poista