torstai 13. elokuuta 2015

Germany - First Days

Moikkaa!

Höpöttelinkin jo jossakin aikaisemmassa postauksessa, että Saksassa meidän lomaviikon kohdalle osui ikävästi juuri sateisempi ja kylmempi viikko. Ennen vierailuamme Saksassa oltiin nautiskeltu, ja välillä ei niin nautiskeltukin, lähemmäs 40 asteen helteistä ja jokainen päivä porotti aurinko täydeltä taivaalta. Saavuttuamme kuitenkin lämpötilat laskivat juuri kahdenkympin rajamaille ja pilviverho ja ajoittaiset sateet täyttivät maan. Kyllä tunnelma oli epäuskoinen siinä vaiheessa, kun oltiin fiilistelty pääsevämme vihdoin Suomen sadesäitä pakoon. Epäuskoinen sen vuoksi, että meille on tapahtunut vastaavanlainen säiden yllättävä kurjistuminen niin monta kertaa, että naapuritkin pahoittelivat jo tällä kerralla kuinka "osuimme taas juuri huonolla viikolla paikalle". :D

Reissumme jakautui kuitenkin selkeästi aikaan ennnen aurinkoa ja aikaan auringon saapumisen jälkeen, sillä loppuviikosta kohdallemme sattui muutama oikein aurinkoinen ja helteinen päiväkin! :) Tässä postauksessa jaan hieman tunnelmia ajasta ennen auringon saapumista! :D
 
007

018

003

022

Korvattiin huonojen sääolosuhteiden täyttämä tyhjiö sisällämme shoppailemalla ja herkuttelemalla ties missä ja milloin! Kolme ensimmäistä päivää taisi mennäkin kiertäessä ensin Outlet-kylän valikoiman läpi, josta mukaan lähti kuitenkin itselleni vain kasa Lindtin suklaakonvehteja! Seuraavana päivänä suuntasimmekin jo läheiseen ostoskeskukseen, josta mukaan löytyi kasa Kikon meikkejä, jotka on nykyään mun ihan luottotuotteita! Kuinka moni on löytänyt rakkauden myös Kikon tuotteista? Laatuunsa nähden kyllä edullisempia saa hakea! 


044

Kolmantena päivänä suunnattiin vielä koluamaan oma keskustamme läpi, josta löytyykin muutamat hyvät perusliikkeet. Kosmetiikkaa Saksasta kannattaakin ainakin ehdottomasti kotiuttaa, sillä rasvat, meikit ja hiustenhoitotuotteet saa sieltä jopa yli puoleen hintaan Suomen hintatasoon nähden. :)
081


Oman keskustan shoppailureissulle vedin ylleni yksinkertaisen kokonaisuuden mustilla korkeavyötäröisillä farkuilla ja olisiko vaikka valkoisella croppiksella! Tiedän, tämä valkoisen crop topin viljely tänä kesänä on ollut nyt melko massiivisessa mittakaavassa! :D

071

 Beiget kiilakorot ja maastonvihreä neule viimeistelivät vielä tyylin.

078

Laukku - D&G
Kello - MK
090

Aurinkolasit - Outlet
Neule - Ginatricot
Toppi - Bershka
Housut - Ginatricot
Kengät - Mallorcalta


092


Weinheimin oma keskusta on maailman suloisin ja kaunein alue, jossa on ihania pieniä koristeellisia kojuja, lyhtyjä, vanhanaikaista arkkitehtuuria ja kuvankaunis keskusaukio Markplatz, jolle pysähdyttiinkin perheen kesken myös syömään yhdessä.

114

117

119

124

127

137

Valittiin kahvila Florianin listalta pari suurta tapaslautasta, jotka jaettiin porukalla. Enpä ole saanut eteeni varmaan koskaan yhtä täyteläistä ja herkullista tapaslautasta! Niin hyvää, että melkein tässä iskee nälkä jälkeenkinpäin muistellessa! :D

140

Pitkien shoppailupäivien jälkeen oli ihana rauhoittua perheen kesken höpöttelemään illallispöydän ääreen ja mentiinkin reissullamme monena iltana hyvin aikaisin nukkumaan, jotta jaksettiin herätä akut ladanneina seuraavana aamuna aikaisin taas touhuamaaan! Voin sanoa, että tälläisten päivien jälkeen pari pilvenhattaraa ja vilpoisempi sää ei harmittanut kyllä enää tippaakaan.

144

Aikas ihania hetkiä takana. <3

Nyt painun unille, jotta jaksan herätä huomenna aikaisin kokeilemaan ensimmäsitä kertaa elämässäni Olaplex hoitoa ystäväni Ninnin käsittelyyn Parturi-kampaamo VOX:iin, joka on muuten muuttanut Järvenpäästä Hyvinkään kauppakeskus Willan yhteyteen! Jännittää! Kuinka moni on jo kokeillut Olaplex hoitoa? Hyviä kokemuksia? :)  

19 kommenttia:

  1. Saksan kuvat on kyllä niin ihania ja sinne olisi kyllä kiva päästä itsekkin moisia maisemia ihmettelemään! :) itsellä löytyy muutama kikon huulipuna sun blogin ansiosta, hintaansa nähden kestää ihan hyvin :D

    VastaaPoista
  2. Saksa on kyllä niin kaunis! En olisi ikinä uskonut, ennen kuin siellä lähdin itse ensimmäistä kertaa käymään. <3 Joo, ja niissä huulipunissa tykkään eniten siitä, miten pehmeitä ne on huulilla! Ei ollenkaan kuivata sellaisiksi korpuiksi. :) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja niissä luomiväreissä on tosi hyvä pigmentti ja ne pysyy paremmin luomella kuin moni muu! :)

      Poista
  3. Siitä onkin vuosia kun oon itse käynyt viimeksi Saksassa, ja nuo maisemat, shoppailupaikat ja kulttuuri tekee Saksasta käymisen arvoisen paikan :) Oon myös aivan koukussa crop topeihin :D Olaplexia voin kyllä suositella, etenkin vaalennuksen yhteydessä se on aivan ehdoton :) sormet vaan liukuu hiusten läpi käsittelyn jälkeen ja latvat säilyi vahvana ja paksuna. Muutaman viikon päästä teho tuntui heikkenevän joten se kotihoito olisi varmasti hyvä valinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saksa on kyllä joo älyttömän monipuolinen ja ehdottomasti käymisen arvoinen paikka! :) Ooh, ihanaa maltan tuskin odottaa lopputulosta! :)

      Poista
  4. Tuleeko kysymyspostauksen vastaukset lähiaikoina? :) t.malttamaton :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, juu! Oon jo alkanut vastailla niihin, mutta niitä on niin paljon!! :D Yritän saada viikonloppuna revittyä aikaa taas vastailla niihin. :)

      Poista
  5. Mikä se olaplex hoito on kun kaikki höpöttää siittä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollainen hiusten rakenteita korjaava tehohoito, jonka jälkeen hiukset tuntuvat ihan unelmapehmoisilta ja hyväkuntoisilta! :) kirjoittelen aiheesta lisää ensi viikon aikana! :)

      Poista
  6. Aaai luulin et se liittyy jotenkin hiustenvärjäämiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Usein tämä onkin paras toteuttaa juuri hiusten värjäämisen yhteydessä! :) Me haluttiin kuitenkin kokeilla tätä mun hiuksiin parin hiuksia kärventävän etelänmatkan jälkiapuna! :D Ja kyllä teki hyvää!

      Poista
    2. kuin pitkä oot :) ? ootko Annia pidempi ?

      Poista
    3. Muutamia senttejä lyhyempi! :) 162 pätkis!

      Poista
    4. Ai sä oot annia lyhempi vai anni on sua lyhempi :D sorry oon tyhmä :--D

      Poista
    5. Oon Annia muutamia senttejä lyhyempi. :D

      Poista
  7. Voi miten kivoja kuvia! Tuli matkakuume lähteä Saksaan :D Tykkään tosi paljon sun tyylistä, saan täältä aina ispiraatiota omaan pukeutumiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, voi vitsit, miten mukava kuulla! :) Itsekin haen monesti inspistä blogeista ja instagram-tileiltä! :) Suosittelen kyllä lämpimästi Saksaa matkakohteeksi!

      Poista