perjantai 21. elokuuta 2015

A Moment With S

Heheeh, Sonjan blogia lainaten otsikko! Tuli muuten mieleen, että jos kiinnostusta löytyisi, ja kun saan nuo oman kysymyspostaukseni vastaukset ulos, voisin valmistella ehkä "Paras ystävä vastaa" - kysymyspostauksen! :D

Pienenä oli tapana aina mennä viettelemään jollekin kaverille kunnon hengailupäivää, jonka jälkeen jäätiin tietenkin vielä pyjamabileisiin. Me toteutettiin Sonjan kanssa tälläinen alakouluikäisen unelmailta pitkän kaavan kautta. Heräsin aikaisin, kävin noutamassa postista paketin, söin herkullisen aamiaisen ja hyppäsin junaan kohti Järvenpäätä.

006

Vapaapäivinä on aina ihana panostaa aamiaiseen ja tällä kerralla valmistin itselleni munakkaan avokadolla, paprikalla, kevätsipulilla ja mozzarellalla, appelsiinimehua, ruisleipää ja cashew-pähkinöitä.

019

Sonja nappasi mut kyytiin asemalta ja suunnattiin suoraan auringon alle rantsuun. Tajuttiin samalla, ettei oltu kumpikaan syöty koko kesänä Suomessa kiskajäätelöitä, joten asia piti korjata välittömästi!
Isoimmat pallot tietenkin, mitä kiskalta löytyi! :D

012

014


Etsi Sonja ja Essi...

027

Lähiaikoina olen kokoajan hehkuttanut miten kaunis Helsinki on, mutta kyllä se Järvenpääkin osaa välillä yllättää. Tuolla tötterö kädessä kuljeksiessa hyvän ystävän kera tuli kyllä sellainen fiilis, että on se Suomen kesä kiva juttu!

029


036

Viimeiset päivät ovat kyllä olleet sen verran lämpöisiä, että voisi luulla olevan keskikesä. Auringon laskiessa ilta viilenee kuitenkin nopeasti ja ilman takkia ei enää kyllä pärjäisi pimeän tullen. Kyllä se syksy siellä siis taitaa jo kolkutella ovella, mutta älä vielä tule!

070

Päälleni vetaisin aamulla shortsit, sillä oli jo heti aikaisin niin lämpöistä, että niillä tarkeni hyvin. Yläosaksi löytyi postista samana päivänä putkahtanut yhteistyökumppanini Romwen lähettämä kesäisen kepeä pitsihihainen puolipitkähihainen. Tuo on musta aivan ihana ja harmittaa, että sain sen vasta nyt kesän lopulla! Olisin keksinyt sille montakin hyvää käyttötilaisuutta! :D

199

169

Sonjan päältä löytyi vähintäänkin yhtä kepeä ja kesäinen asukokonaisuus Seppälän korallilla löysällä t-paidalla ja Zaran vaaleilla shortseilla.



193

074

 
206

Illan viiletessä heitin viitan niskaan ja lyhyemmilläkin pöksyillä tarkeni vielä loistavasti. :D Kutsuin tuota välittömästi itsensäpaljastelutakiksi ja oon siihen aivan myyty! Varmasti tulee olemaan osa monia monia syksyisiä asukokonaisuuksia. Ihanan kevyt päällä ja tuo kivasti asuun ripauksen nuuskamuikkusta.


161


Musta tuntuu, että kaikki haluavat ehdottomasti nähdä materiaalia behind the scenes...

175

182

"Im too sexy for my coat..."

176

Oon aika tyytyväinen näihin otoksiin. Suorastaan lennokkaita.

Iltamme kuluikin filkkarikarkkien, Netflixin ja höpinöiden parissa! Täydelliseen päivän päätökseen ei muuta tarvitakaan. Ja muistin muuten taas pitkästä aikaa, että miksi se kokonaisen karkkipussin popsiminen alle tunnin sisään on erittäin huono idea! :D

210

Aamulla herättiin aikaisin plärättiin läpi puhelimet ja noustiin syömään aamiaista, samalla Sonja alkoi valmistaa kasvonaamiota, jonka hyvältä vaikuttavan reseptin oli bongannut edellisenä iltana somesta. 

208

214

Kasvonaamio

Kourallinen kaurahiutaleita
3 dl Kreikkalaista jogurttia
Loraus oliiviöljyä 

Niin yksinkertainen ja lopputuloksena luvattiin pehmeämpi, raikkaampi ja kirkkaampi nassu! Raikkauden ja pehmeyden kyllä allekirjoitan kokeilun jälkeen. Oon muutenkin innostunut kokeilemaan kauneudenhoidossa kaikenlaista "luonnon kosmetiikkaa" ja aionkin bongailla jatkossakin kaikenlaisia erilaisia kikkoja ja vinkkejä ja jaella kokeillessani sitten tännekin kokemuksiani! :)

220

Loppukevennykseksi vielä Luna, joka ei aina oikein ymmärrä, mitä me puuhaillaan Sonjan kanssa! Puuronaamat taisi olla liikaa... :D

28 kommenttia:

  1. Ihanan ilonen postaus! :D Ehkäpä noi lennokkaat kuvat vielä lisäs sitä ilosuutta! ;) Teillä on molemmilla muuten tosi jännän väriset silmät, ainekin näyttää tossa kasvonaamiokuvassa! Tosi upeen väriset kummallakin! :) Mielelläni lukisin paras ystävä- vastaa postauksen, eli sellasta kehiin ihmeessä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah hyvä jos lennokas tunnelma tarttui! ;D heheeh, joo oon kyllä myös aina ihastellut sonjan vihreitä silmiä! :) pitääkin sitten järjestää tulevaisuudessa sellainen! ;)

      Poista
  2. Mistä sun aurinkolasit on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saksasta ostin yhdestä outletista! :) ginatricot on myynyt samantapaisia myös! :)

      Poista
  3. Ihana Luna :) Näyttää tosiaan olevan ihmeissään :D Sulla on kyll kauniit silmät ilman meikkiäkin (toss viimeisessä kuvassa), semmoset taivaansiniset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, Luna tuntuu aina vähän ihmettelevän tai hölmistelevän jotakin! :D <3 voi kiitän paljon! :))

      Poista
  4. Tollanen ystävä ja ehkä samalla myös sisko, äiti yms -vastaa postaus ois,tosi kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, pitääkin pistää mietintämyssyyn moinen! :D kiitos vinkistä. :)

      Poista
  5. Miksi sä et käytä pyöräilykypärää pyöräillessäsi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootko nähnyt mut polkemassa jossain? ;) En omista, pitäis kyllä varmaan hommata, kun tuon pyörän Hki, jään jonkun ratikan alle kuitenkin todennäköisesti! :D

      Poista
  6. "Ripuaksen nuuskamuikkusta" noi sun sanonnat menee kyl välillä vähän yli. Ei kyllä tullut nuuskamuikkunen tuosta viitasta mieleen ja kuka edes haluaa näyttää joltain muikkuselta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, no mä en ollut ehkä ihan täysin vakavissani. :D Vaikka muikkunen pirun viilee tyyppi onkin!

      Poista
    2. Siis muikkunenhan on just paras. Kuka ei muka haluaisi olla muikkusen kaltainen?

      Poista
  7. Haha ihanat lennokkaat kuvat! :D meilläkin on kaverien kanssa tullut nyt parikin kertaa pidettyä kunnon yökyläbileitä! Ihan parasta kun porukka menee nyt vaihtojen takia ympäri maailmaa jo toista vuotta niin helppo saada kuulumiset kerralla kasaan kun yökyläilee jossain ;> ja kaverit vastaa ehdottomadti kehiin, tätä kyselinkin kysymyspostauksen kyssäreissä josko saisi ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on tää kyllä hauskaa hommaa! :D Aii sä olit tälläistä jo ihan toivonutkin! ;) Toteutukoot toiveesi!

      Poista
  8. Aivan ihana postaus Essi<3 :) Noi behind the scenes -kuvat on ihan parhaita :D Ja kuten joku jo totesi niin teillä on kyllä Sonjan kanssa molemmilla ihan tajuttoman upean väriset silmät! Todella kauniit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot kyllä kultainen <3 heh, joo aika lennokkaita kieltämättä! Kiitämme kovasti kumpainenkin! :)

      Poista
  9. Ihana postaus! <3 Ihan mahtavaa, että sulla on tuollainen kaveri! Harmittaa, että mulla ei ole moneen vuoteen ollut sitä parasta kaveria, monia ihan hyviä, mutta eihän se sama asia ole. Ehkä vielä joskus :D Luna on ihanan hölmistynyt ja suloinen ja voi hitto, miten ruskettuneita te ootte! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niitä oikeita ihmisiä yleensä eksyy elämään silloin, kun niin kuuluukin tapahtua! :) Luna on kyllä niin suloinen pieni hömelö <3 Heh, väritys saattaa olla osittain myös purkista! ;D

      Poista
  10. Heh, ihana postaus kertakaikkiaan! :) saat jotenkin aina tuon siun hyvän mielen ja iloisuuden tarttumaan muihinkin jo pelkän tekstin perusteella <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kun tykkäät! :)<3 tulipas kiva mieli sun kommentistakin taas Tuuli! :)

      Poista
  11. Ihana postaus:) sun tyyli kirjottaa on niin mainio!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti paljon Eleonoora! Tosi kiva, jos tykkäilet! :)

      Poista
  12. Aiotko julkaista niitä kysymyspostauksen vastauksia vaiii? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mainitsinkin jo aikaisemmin, että ensi viikon alussa julkaisen niitä! :) Olen pahoillani pienestä aikataulujen viivästymisestä! Ollut melko hektistä menoa lähiaikoina! :D

      Poista
  13. Ihania kuvia ja kunnon hvänmielenpostaus tää muutenkin! :) On ne ystävät vaan kultaakin kalliimpia. Itse menetin oman läheisimmän kaverini viime kesänä, mutta haluan uskoa, että löydän vielä uuden "bff:n" :) Tietenkään kukaan ei voi koskaan korvata kuollutta ystävääni, mutta kuitenkin. Oon huomannut kaipaavani sellaista ystävyyssuhdetta tosi paljon tässä viimeisen parin kuukauden aikana :) Ja hei näin btw, testasin marinoituja herkkusieniä eilen ja nams miten hyviä niistä tuli!

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi surullista kuulla, että oot menettänyt läheisimmän ystäväsi. Varmasti todella rankkaa ollut. <3 uskon, että meille on täällä maailmassa aika monta sellaista ihmistä, joiden kanssa kemiat kohtaa täydellisesti! Niihin pitää ensin vain törmätä! :D :) hei jee, kiva jos maistui! :)

      Poista