tiistai 30. kesäkuuta 2015

Himos Juhannus 2015

Himos himos himos... Se yksi Suomen kesän kohokohdista! Kirjoittelen nyt hitusen myöhässä tämän Jussipostaukseni, kun osui tosiaan tuo ulkomaanreissu heti seuraavalle päivälle näistä kyseisistä festareista. Suomen kesä on lyhyt, kylmä ja märkä, mutta se ei estä meitä pääsemästä heti kesän alussa täyteen kesähurmokseen. Himoksen Juhannus nimittäin saa aina aikaan sen oikean fiiliksen, oli sää mikä hyvänsä ja lämpötilat missä lukemissa tahansa!

005

036

025

083

017

078

Himoksen festaritunnelma lähtee käyntiin jo automatkalla. Matkat on mulle itseasiassa yksi olennaisista ja parhaista osista näitä reissuja! Matkalla nimittäin jumputetaan puhki kaikkia biisejä, joita pääsee sitten tulevien päivien aikana kuuntelemaan vielä livenä, opetellaan laulamaan sanoja ulkoa ja aloitetaan muukin yleinen tunnelmointi. Huonoista säälupauksista huolimatta saatiin menomatkalle vieläpä täyttä auringonpaistetta. Fiilis oli hyvä!

031

026

Mun ensimmäisen päivän asu oli hyvin mielikuvituksellinen ja ainutlaatuinen. Kukkapanta! Juhuu, mutta pakkohan se oli, kun siitä tulee heti sellainen tietynlainen Jussifiilis.

067

Kukkaisten lisäksi päältä löytyi farkkua, nahkaa, hapsua ja punaista kumpparia! Arvatkaa oliko tyttöjen valkoiset tossut enää valkoiset Himoksen jälkeen? Jep, sitä vähän määkin.

091

095

098

Saapuessamme porteilla miitattiin Annin kanssa ja käytiin yhdessä vaihtamassa rannekkeet kouraan. Oli kyllä ihan huippua vietellä Juhannusta sekä kavereiden, että rakkaan siskon kera. :)<3 Anni majoittui poikaystävänsä kanssa mökissä, mutta meillä oli kavereiden kanssa telttapaikat. Oon viettänyt jokaisen Jussini telttaillen ja vähän näyttää siltä, että ensi vuonna saattaa olla jälleen samat suunnitelmat. Mökit varataan hyvin nopeasti loppuun, joten kannattaa olla hereillä aikaisin, mikäli haluaa saada itselleen katon pään päälle.

113

117

128

124

118

Heti alkuun suunnattiinkin Annin kanssa kurkkimaan meidän telttailu-alueen meininkejä. Paikalta löytyi benji-torni, saunavaunu ja vaahtobileet. Porukka ei kyllä tosiaankaan antanut viileähkön sään häiritä meininkiä! :D

141

092

Kun telttailualue oltiin kahlattu läpi, päätettiin siirtyä Annin kanssa ensimmäisiä esiintyjiä kurkkimaan. Telttailualueelta ja suurelta osalta mökkialueistakin on vain lyhyt kävelymatka esiintymisalueelle. Mielestäni Himoksella toimiikin erittäin hyvin festarien järjestäminen, kun etäisyydet ovat lyhyet ja alueet kuin luotu festareita varten.

157

179

161

Jenni Vartiainen veti paikan päällä taas sellaisen live-shown, että oksat pois! Se mimmi vaan vetää vuodesta toiseen aina vaan paremmin ja paremmin livenä ja tämäkin kerta oli nautinto. Vähän saatettiin tirautellakin Annin kanssa herkkiä kappaleita kuunnellessa ja lähes kaikissa biiseissä pääsi laulamaan täysillä mukanakin.

187

209

Esiintymisalueellakin järjestetään paljon kaikenlaista tapahtumaa ja kaikkialla löytyy pieniä kojuja ja juomapisteitä.

199

Myöhemmin myös mun tytöt eksyivät esiintymisalueelle ja hypittiin ja laulettiin nostalgisissa tunnelmissa Popedan tahtiin! Tässä vaiheessa iltaa kamera taisi mennä piiloon ja jäätiin fiilistelemään iltaa ensin Show-alueella ja myöhemmin päädyttiin vielä takaisin telttailualueelle rymyämään. Ilta huipentui vielä Himos Areenalle, joka oli melkoisen täynnä porukkaa!

253

219

241

260

236

Seuraava päivä oli sateinen, mutta vedettiin Annin kanssa vain tarpeeksi vaatetta niskaan ja suunta oli selkeä. Mikael Gabriel. Niiiiiin hyvä tunnelman kohottaja keskellä sadettakin. Erityisplussat kaikista käytetyistä erityistehosteista.

265

Gabrielin keikan jälkeen käytiin hakemassa Tynski telttailualueelta Jarea ja Villegallea katsomaan ja litkittiin ehkä hetki teltassa rypälemehuakin.

290

Jaren ja Villegallen esiintyminen oli suuressa teltassa, joka olikin hyvä, sillä samaan aikaan ulkona ripotteli viimeiset sateet alas ja shown jälkeen päästiinkin kuivaan ilmaan jatkamaan iltaa.

323

327

318

Viimeisen illan auringonpaiste antoikin voimia jatkaa juhlintaa loppuun asti!

Ihan mieletön Juhannus takana ja tuo reissu antoikin mulle paljon uskoa siihen, että tästä on tulossa vielä ihan huippu kesä. Ainakin ihan täydellinen aloitus tällä kesälle! ;) Ensi vuonna suunnataan varmasti jälleen Himokselle Juhannukseksi mikäli vaan ollaan maisemissa silloin. Pari ihanaa lukijaa tuli moikkailemaan ja höpöttelemään tuolla ja saitte kyllä taas niin huipun ja lämpöisen fiiliksen aikaan. Kiitos teille, ootte aika mielettömiä heppuja. Nähdään taas ensi vuonna. <3

30 kommenttia:

  1. Kuuntelitko sannin keikan? Mitä tykkäät siitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oltiin viime vuonna tuolla katsomassa Sannin keikka, niin jätettiin tänä vuonna sitten väliin. Tykkään kyllä ihan älyttömästi ja Sanni tekeekin jatkuvasti uusia toinen toistaan parempia biisejä! :) Sopii varsinkin festaritunnelmaan mun mielestä tosi hyvin! :)

      Poista
  2. Moikka. Vieläkö seurustelet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vaan. Ymmärrän, että aihe nyt kiinnostaisi. Mä kuitenkin kirjoitan ajatuksistani ja tilanteiden kulusta hieman tänne bloginkin puolelle, kun asiat alkavat olla selvillä ja oon valmis höpöttelemään enemmän tuntemattomienkin kanssa elämäntilanteestani. :)

      Poista
    2. En ole ensimmäinen anonyymi, mutta täytyy kyllä sanoa, että todella kypsästi vastasit kyseiseen viestiin. Usein bloggaajat vastaavat moisiin viesteihin todella tympeästi, mutta viestistäsi jää todella lämminhenkinen fiilis kuten blogistasi muutenkin. Loistavaa kesää Essi :) -jonna

      Poista
    3. Tosi kiva, että vaikka en nyt tämän enempää avannutkaan asiaa, niin jäi silti kiva olo tästä vastauksesta. Ei nää vaan ikinä oo kovin yksinkertaisia ja helppoja asioita selittää... kiitos Jonna <3 sinulle myös!

      Poista
  3. Onpas kivoja kuvia ja näistä kyllä välittyy just sellanen huikee festarifiilis! :D Mäkin olin tuolla ja oli kyllä niin kivaa taas :)) Ja oih tuo Mikael Gabriel, niin IHANA!! ♥ :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah niinpä! Mua ihan nauratti näitä kuvia selatessa, kun oli kyllä niin tilanteista nappaistukin! :'DD aiii! Tosi harmi, kun ei törmätty sattumalta! <3 Mikael Gabriel oli kyllä niiiiiin hyvä just tuonne! :)

      Poista
  4. Me oltiin kanssa Himoksella jussi, ja meillä oli mökki ihan ton teltta-alueen vieressä! Varattiin se mökki vasta toukokuussa, joten kyllä matti myöhäsillekkin löytyy mökkejä kun osaa etsiä yksityisiltä! :)
    Ootteko muuten vielä yhdessä poikaystäväs kanssa? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai tosiaan, mähän taisikin höpötellä tässä juurikin noista Himoksen omista mökeistä! Totta, ehkä mekin saadaan mökki vielä ens Jussille! ;) Ei olla enää Jaakon kanssa pariskunta. :/

      Poista
    2. Ikävä kuulla :( voimia Essi <3

      Poista
  5. Ihan huipun kuulonen juhannus. :) Ja kuinka ihana tuo kukkapanta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihan superi! :D :) voi, kiitos kovasti! <3 Tykkään siitä kyllä myös, mutta varmaan 70% tytöistä oli tuolla joku kukkajuttu päässä! :D

      Poista
  6. Aivan ihania kuvia ja näistä näkyy sitä fiilistä ! Teillä vaikuttaa olleen aivan huippu juhannus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin tykkäsin kyllä hirmusti, kun nää kuvat ei ollut yhtään suunniteltuja vaan suoraan hetkistä napsaistuja! :) ihania muistoja <3

      Poista
  7. Oi että, tonne on ihan ehdottomasti päästävä joku vuosi! Ihanat kuvat ja juhlafiilis välittyy kyllä niin selkeästi noista kuvista ja teksteistä :) Kukkapannat on aivan ihania ja niin kesäisiä<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä lähtemään ensi vuonna! Varsinkin, jos säät suosii! Niin ihana paikka ja festarit <3 :)

      Poista
  8. Meillä oli himoksella bussi teltan tai mökin sijasta. Oli kyllä hauska vaihtoehto :D! Harmi etten nähny sinua, olisin kyllä tullut moikkaamaan lempibloggaajaani! :) Ps. Oot saanu ihanan kesäisiä kuvia vaikka paikanpäällä oli niin harmaata ja ankeaa ! (Y)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. wääää! Mistä saitte bussin? Määkin haluan! :D No harmi tosiaan, olisin tullut teidän bilebussiin viettämään iltaa nimittäin!! :D mä jotenkin muistan noilta illoista vain noi auringonpaisteet ja hämmästelinkin jälkikäteen joitakin kuvia, joissa satoi vettä kaatamalla keikalla! :D

      Poista
    2. Mun kaverin isällä on joka vuos ite rakennettu bilebussi Himoksella, sinne vaan! :D

      Poista
    3. No niin! Tuun ens vuonna moikkaamaan, jos törmään kyseiseen bussiin! :D

      Poista
  9. Oisin niin halunnu nähä sut siellä ja tulla höpötteleen!!! Ainut missä näin sut oli screenillä oisko ollu daruden keikalla et niinkin läheltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haahah oonko ollut screenillä! Siistiä! :D Voi vitsit, toivotaan, että ens vuonna päästään höpöttelemäänkin!! :)

      Poista
  10. surullista et nii moni bloggaaja on eronnu tässä kevään jälkeen:( sä, saijis, nataliaoona, silja ym. toivottavasti te kaikki vietätte kivan kesän! Kaikkea hyvää essi! nauti joka sekunnista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä. Ei nää ikinä mukavia juttuja ole, vaikka oikea ratkaisu olisikin. :/ <3 toivon kovasti samaa jokaiselle. Kiitos sulle paljon kivasta kommentista ja ihanat kesät sulle <3

      Poista
  11. Ai säkin olet eronnut :/ varmasti moni kuin myös minä ollaan uteliaita että miksi näin kävi? Itse kun erosin kans suht hyvissä väleissä kk sitten. Surullista mutta myös helpottavaa. Voin melkeimpä samaistua tunteeseesi vaikka syytä en tiedäkään. Haluatko kertoa? Voimia ja kivaa kesää ! <3<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä avaan kyllä täälläkin varmasti tilannetta vähän tarkemmin, kun se tuntuu hyvältä ja luontevalta mulle. :) Kaikkiin kysymyksiin ei vain oikein ole yksinkertaisia vastauksia ja tarviin vielä vähän omaa aikaa käsitellä tätä kaikkea. Toivottavasti ymmärrät. <3 kivaa kesää sulle kans! :)

      Poista
  12. Ihanasti vaikuttaa menneen sun juhannus kaiken kaikkiaan, tätä oli tosi kiva lukea, niinkuin sun kirjoituksia kyllä aina muutenkin! :D Ja vielä teltassa ja silti oot noin freesin näköinen, mä en mitenkään pystyisi samaan! Telttailu kuuluu mun omiin inhokki-nukkumistapoihin, vaikka onhan siinä toisaalta sitä festaritunnelmaa.. Hatunnosto sulle sun positiivisuudesta ja reippaudesta siis :) Ja toi tiikeripuku, oi että se on IHANA! <3

    Ja suuren suuret tsempit myös uuden elämäntilanteen myötä :/ <3 Tuli paha mieli kun huomasin noista kommenteista, mutta onneksi sä olet vahva ja sulla on paljon läheisiä, joihin voit "turvautua". Nautihan näistä helteistä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah lähtöaamuna oli kyllä kaikkea muuta kuin freesi olo! :D suihkuun pääseminen oli ihana tunne! :'D Heheeh, joo, en oo edes ihan varma, mitä tuo asu esittää! Kiitos sulle paljon tsempeistä, ystävien ja läheisten tuki on tällä hetkellä kyllä kaikki kaikessa! :) <3

      Poista