lauantai 22. marraskuuta 2014

The last few weeks

Siis vau! Viime postaus sai odotettua suuremman ihmisjoukon avaamaan sanaiset arkkunsa ja kertomaan niitä syitä, joiden vuoksi kommentointi ei ole enää luistanut entiseen tapaansa. Oli hienoa kuulla erilaisia mielipiteitä ja fiiliksiä lukijoiden näkökulmasta ja sainpa myös kuulla erittäin monelta ihan mahtavaa ja monipuolista palautetta postauksieni ja blogini suhteen. Toi kyllä ihan mielettömästi lisämotivaatiota blogin kirjoitteluun, kun tietää, että onhan siellä suuri lauma ihania ja positiivisia ihmisiä vastaanottamassa näitä höpinöitäni. Hyvä, että saatiin hieman kommunikaatiota pelaamaan ja Annikankin postaus oli saanut huimat määrät ihmisiä heräilemään talvihorroksesta! Blogeja siis selkeästi luetaan edelleen, vaikka vaan vähän hiljaisemmin. :)

Viime päivinä olen keskittynyt paljon ystäviini ja läheisiini. Läheisten kanssa hengailua tulikin oikein tupla-annos, kun siskoni Anni saapui Saksasta Suomeen viikon vierailulle. Alettiin heti kartoittaa kalentereitamme ja lyötiin siskospäiville sopivat päivät lukkoon. 

Yhtenä päivänä valmistimme perheemme naisille yhteisen jättiaamiaisen. Aamupalailemaan osallistui siskoni lisäksi nimittäin veljeni vaimo ja ihanaakin ihanempi pikkuneitimme. Pikkuneiti on alkanut nyt ryömiä ympäriinsä, joka hankaloittaa rauhallisia aamupaloja, mutta tekee niistä toisaalta tuplasti hauskempia! Onhan se ihan kiva yllättyä kesken voikkarin siihen, että pöydän alla sun varvas yritetään syödä. :D

198

Aamiaisella pääsimme nautiskelemaan pizzamunakkaasta, jälleen kerran... Tällä kerralla täytteiki pääsi, tomaatti, mozzarella, kurkku, sipuli, rukola, paprika ja yrttimauste ja yrttisuola.

229

Annin valmistamasta herkkullisesta tomaatti-basilica-mozzarella lautasesta...

242

Tuoreista hedelmistä...

238

Ja tuoreista vihanneksista, namnam!

220

Näin meillä syödään. Silmänruokaa.

216

Tuli järjestettyä kyllä tällä kertaa sellainen aamiainen, että huh! Lyötiinkin valmistuksen jälkeen Annin kanssa yläläpyt ja todettiin, että taidettiin tällä kertaa ylittää itsemme. Ja vähintäänkin yliarvioida mahalaukkumme. :'D

272

Ruoka kuitenkin maistui jokaiselle ja parastahan näissä kotona järjestetyissä jättiaamiaisissa ja brunsseissa on se, että ylimääräinen ruoka jää itselle itapalatarpeiksi, ja riittipä tästä vielä mulle ja Jaakolle seuraavalle aamullekin jotakin.

268

Tuoreet kukat kruunasivat pöydän, kiitos Mira. <3

Loppuviikosta suunnattiin Jaakon, Annin ja Isämme kanssa Jumboon kiertelemään hieman joulutunnelmalla ympäröityjä kauppoja. Harmittaa, etten ole ehtinyt alkaa sisustella kotia vielä jouluhenkiseksi, mutta jumbon jouluvalot saivat kyllä tunnelmat kohoilemaan entisestään. 

333

334

Shoppailujen lomassa nälkä yllättää helposti, mutta onneksi apu oli päidemme päällä...

354

Kävimme nimittäin syömässä ylemmän kerroksen Hanko Sushi:ssa ja iloksemme kokkina toimi vieläpä tuttu naama! Sushit olivat herkullisia ja tuoreen makuisia.

Viime päivinä uudesta salistani innoittuneena olen kuluttanut aikaani entistä enemmän kuntoilun parissa. Fiilis on niiiin hyvä! Eipä tunnu yhtään pakkopullalta treenaamassa käynti, kun kaikki laitteet ovat niin uusia ja jännittäviä. :D Nappasin Anninkin mukaan, kun käytiin ensimmäistä kertaa kokeilemassa Fox Centerin Kuntosalia. 

052

184

133

Isot aamupalat on ollut viime viikkojen juttu ihan selkeästi. Innostuttiin nimittäin tällä viikolla Sonjan kanssa väkertämään moinen taas myöhäisten työ- ja kouluaamujen innoittamana.

012

Mansikka-banaanirahkaa, pinaatti-munakasta ja haudutettavaa teetä.. Vähemmälläkin saa päivän käyntiin energisesti ja iloisesti. :)

Kivoja päiviä takana, vaikka samalla on tullut hieman stressailtua tenttiviikkojen takia. Vihdoinkin tentit alkavat olla kuitenkin kaikki ohitse ja joululomakin lähenee ihan huimaa vauhtia. Huomenna lähdetään vielä luokkatovereiden kanssa parin päivän ruotsinristeilylle, josta riittää varmasti jälkeenpäin kerrottavaa!

Nytpä siirryn valmistautumaan päivään, sillä mennään tutustumaan Jaakon ja Sonjan kanssa Foxin avoimien ovien päivään. Tulkaa ihmeessä kaikki lähettyvillä oleilevat kurkkaamaan Rautakoura-kilpailuja, kokeilemaan ilmaiseksi jumppia ja salia ja maistelemaan Wheyhey- prodejäätelöitä! :D Hauskaa viikonloppua. <3

22 kommenttia:

  1. Oi miten herkullisen näkönen aamupalapöytä! <3 miten itse ei tossa ikinä onnistu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuossa tovi vierähtää, kun väsäilee tuollaisen jättiaamiaisen! Mut on kyllä ihan paras fiilis istua siihen pöytään sitten ahmimaan! ;D

      Poista
  2. Ihana postaus, ihana sinä ja ihana sun blogi ♥ :) Tää on kyllä ollut yks suosikeista jo pitkän aikaa! ja tuo edellinen postaus oli huippu! Niin täyttä asiaa! Vaikken siihen kommentoinutkaan, halusin nyt kuitenkin kommentoida, jotta saat tähänkin ihanaan postaukseen kommenttia, mitä olet kyllä ansainnut! :)

    ♥:llä http://hennankengissa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana Henna! :) <3 sunkin postauksia oon lueskellut ilolla jo hyvän aikaa! Hyvä jos postaus osui ja upposi! :D

      Poista
  3. Oi miten herkullisen näköistä, pitäisi joskus itekin järjestää tollasia ruokahetkiä <3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi tuo kyllä arkeen semmosta sopivaa luksusta! :DD<3

      Poista
  4. Siis voiko noin täydellistä aamupalapöytää ollakaan? :D Ootte te kyllä taitavia ja näyttää niiin herkulliselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah ylitettiin kyllä omatkin odotukset ja vähän jopa nauratti, kun katsottiin tuota pöytää ja mietittiin, että Mites ihmeessä jaksetaan 3 naisen voimin syödä kaikki.. :D hyvää oli!

      Poista
  5. Kiva postaus:) kävitkö muuten kokeilemassa jumppia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit! Tultiin paikan päälle vähän myöhässä, niin missattiin kahvakuulatunti, mutta näytti tehokkaalta! Pitää ehdottomasti käydä joskus kokeilemassa :)

      Poista
  6. hei must ois mielenkiintonen sellanen postaus missä esittelisit vähä Järvenpäätä - sun lempipaikkoja siellä ja missä siellä kannattais käydä (vaikka hyviä ravintoloita) tai jotain muuta! :) Itelläni Järvenpää-tuntemus on tasoa keilahalli-prisma-leffateatteri ja varmaan tällanen ois mielenkiintoinen myös sellasille ihmisille jotka ei oo koko kaupungissa koskaan käynytkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaah, olipas jännä ajatus! :D saa nähdä saisko jotakin raapusteltua kasaan.. tosin tuolla keskustassa ei tule hengailtua oikein talvisin yhtään, muuten kuin ohikulkumatkalla. Kesällä tälläinen olisi paljon kivempi, kun rantsussa ja terasseilla voi myös viettää aikaa! :)

      Poista
    2. Hei vitsi tää oli oikeesti hyvä hauska idea! Itsekkin näin Järvenpäässä asustavana tämä kiinnostais ;> vaikka talvi ja kesäversiot sitten erikseen. Tosin myönnän itsekkin, että talvella keskustassa tule elähinnä käytyä kulmiksessa ja prismassa xD

      Poista
    3. Joo hahah musta tuntuu, että talvisesta Järvenpää postauksesta tulisi tosi lyhyt ja tylsä postaus, mutta voishan sitä kokeilla! :D

      Poista
  7. Pakko myöntää et kun joskus rupesin tätä blogia lukemaan niin ei mitään hirveän suuria odotuksia ollut, nimittäin nykyään on todella vaikeeta löytää uusia ja mielenkiintoisia blogeja. Ajattelin kyllä heti että olet kaunis ja sulla on hyvä tyylitaju mutta se ei yksinomaan riitä ainakaan mun kohdalla :D Mut onneksi sain yllättyä ilosesti, sillä sun blogi nousi ehdottomasti yhdeksi lemppariksi!

    Sun blogi ei oo mikään muotifashionstyledresscode-blogi jossa päämäärä on siinä miten lukijoita haetaan tyyliin vain kalleilla vaatteilla ja laukuilla yms. Joistain blogeista, hyvistäkin sellaisista mitä luen, välittyy tällainen kuva... Niinkun sanoin, sulla on kiva tyyli mutta inspiroit mua enemmänkin koko olemuksella! Kuka tahansa pystyy näihin samoihin arjen pieniin asioihin, joita täällä blogissa jaat eikä tarvita mitään luksuselämää, vaan oot hyvä esimerkki miten tavallisellakin tallaajalla voi olla mahdollisuus nauttia elämästä ja kaikesta! Tarkoitan lähinnä kun kaikkein suosituimmilla bloggaajilla asukuvat ovat pelkkää chanelia/louis vuittonia/pradaa yms, ruokakuvat 7 tähden ravintoloista tai pelkistä salaateista. Jos ymmärrät mun pointin:D Tollasista inspiroituu vähintäänkin jättämään järjen rahan käytössä.. Vaikka niinkun sanoin, luen myös tuollaisia blogeja mutta ehdottomasti luen mielummin sun blogia ku jotain supersuosittua ps. i love fashionia.


    Kiitos tästä, jatka samaan malliin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tälläisistä kommenteista tulee ihan mielettömän hyvä fiilis! Tosi ihana kuulla, että mun "arkiset" jutut on kolahtanut. Itsekin tykkään lukea myös noita kiiltokuva-blogeja ja sitten vastapainoksi myös vähän arkisempia. :) kiitos ihanasta kommentista <3

      Poista
  8. Kylläpä on ihania herkkuja! :)

    VastaaPoista
  9. Ihanan näköisiä herkkuja, tulee ihan nälkä kun noita kuvia katselee! :D Muutenkin kiva blogi sulla, tulee hyvä fiilis tätä lukiessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah mullakin ja tällä hetkellä jääkaapista ei tunnu löytyvän mitään! :D kiitos kovasti emma! :) <3

      Poista
  10. Vaikka blogeja on tullut luettua jo useita vuosia niin täältä tulee ihka ensimmäinen kommenttini ikinä mihinkään blogiin! Ihan ekaksi haluan kertoa että tää blogi on kyllä ykkönen! Johtuisikohan se siitä että sun postauksiin on selvästi nähty vaivaa,aikaa sekä kirjotat tosi monipuolisesti. Iso kiitos että jaksat siis panostaa tähän blogiin sillä täällä on yksi innokas lukia joka toivoo tekstejä tulevan vielä kauvan! Ootko ajatellu tekevän postausta sun edellisistä ulkomaan matkoista ja millaisia unelma matkoja sulla olis haaveissa ja kenenkanssa? Ihanaa joulun odotusta sulle !<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohhoh, kiitos vain kovasti kommentistasi! :) Tosi kiva, kun oot tykännyt mun blogin tyylistä ja toivotaan, että omakin into säilyy yhtä vahvana jatkossakin tätä kohtaan! :) Tein viime keväällä postauksen viimeaikaisimmista matkoistani, mutta tulevia haavematkoja en ole kyllä listannut vielä kertaakaan! Ehkä siksi, että haaveita on niin moneen suuntaan, että mennään vähän sellaisella "matka kerrallaan" fiiliksellä eteenpäin. :D Tässäpä olisi tämä aikaisempi matkustus-postaukseni: http://essimaaninka.blogspot.fi/2014/05/follow-sun.html Ihanaa joulun odotusta sullekin <3

      Poista