perjantai 28. marraskuuta 2014

Stockholm

Heipsan ja ihanaa viikonlopun alkua <3

Viime sunnuntaina koitti pitkään odotettu päivä, kun lähdimme luokkalaistemme kanssa LOB:in opiskelijaristeilylle. Reissu jännitti etukäteen jotenkin yllättävän paljon, hyvällä tavalla, ja edellisestä yön yli kestävästä laivareissusta olikin ehtinyt hujahtaa jo melkein vuosi.

Päälle valikoitui takki, jonka kotiutin viime talvena kaappiini pakkaspäivien varalle Zarasta. Heti kun saatiin taivaalta vähän enemmän lunta, kaivoin takin innoissani esiin talvikamojeni joukosta!

032

030

Takki - Zara
Huivi - Cubus
Paita - Ginatricot
Hanskat - Lindex
Housut - Saksasta
Kengät - Nelly

037

039

Lumi sai kyllä heti aikaiseksi iloisen ja pirteän mielen ja ihan harmitti palata Suomeen ja huomata lumen sulaneen lähes kokonaan pois. Nooh, ehkä sitä vielä ennen joulua ehditään saada edes vähän lisää, viimeistään uudeksi vuodeksi, pliis.

Sitten sitä mentiin ja saavuttuamme vihdoin laivaan sisään olin ihan mykistynyt kaikista ihanista valoista ja koristeista, mitä näin joulun alla oltiin laivaan laitettu tunnelmaa luomaan. En ole varmaan koskaan ollut laivalla näin pikkujoulu-kauden aikoihin, mutta tästä lähtien taidankin suunnata jatkossakin näihin aikoihin laivareissulle!

061

065

080

083

094

Päästiin buffettiin syömään onneksi ensimmäiseen kattaukseen, sillä kaikilla meillä taisi olla jo melkoinen kiirus päästä laittautumaan ja fiilistelemään ensimmäistä iltaamme laivalla!

Ensimmäinen ilta sujuikin niinkin railakkaasti, että päästiin takaisin hyttiimme vasta kuuden aikoihin aamusta. Voin sanoa, että oli aikamoisen tuskaista herätä aamusta Ruotsin päässä valmistautumaan maihinnousuun. Puolet hytistä selvisi maihin heti aamusta ja loputkin olivat saaneet itsensä myöhemmin raahattua ylös sängystä. :D

104

109

Ruotsin päässäkään ei oltu säästelty jouluvalaistuksissa ja vähän rapsakampikin olo helpottui hetkellisesti kaikkia ihania koristeita katsellessa. Keinunta vaan tuntui jatkuvan läpi koko päivän ja oikeastaan se jatkui vielä laivalta palattuakin.

Meillä ei ollut aavistustakaan, että Ruotsiin oli tullut uusi VS:n liike ja siinä vaiheessa kun bongasimme tämän sattumalta, ei meinattu pysyä enää housuissamme! Tai ainakaan lompakoissamme!

115

Myyjättäretkin taisivat huomata shoppailuhepulisekoamis-kohtaukseni, sillä he alkoivat kannella eteeni toinen toistaan ihanemman tuoksuisia puteleita ja rasvoja ja kantoivatpa ystävällisesti kouraani myös shoppailukassin siinä vaiheessa, kun kädet alkoivat olla täynnä. Heikolla hetkellä olisin voinut ostaa vaikka kaiken, mutta jotenkin sain taottua järkeä päähäni ja laskin puolet ostoksistani takaisin hyllyihin. Sainpahan nyt ainakin joululahjat kasaan pikkusisaruksilleni ja jotakin pientä tietysti itsellenikin! ;D

123

Reissumme oli kaikinpuolin onnistunut ja lupailtiinpa viimeisen yön huuruissamme lähteä heti keväällä samaiselle risteilylle samalla kokoonpanolla. Oli ihanaa tutustua vähän paremmin kaikkiin matkassa olleisiin luokkatovereihin ja hyvin samanhenkistä porukkaa matkassa olikin. Reissu oli kuitenkin myös ihan älyttömän rankka ja alkaa kyllä huomata, ettei tälläinen kahden päivän juhlintaputki olekaan enää yhtään niin helppo suoritus kuin muutama vuosi takaperin. IKÄKRIISI.

Suosittelen jokaista lähtemään laivalle nimenomaan näin joulun alla, sillä tuolla vallitsi aivan ihana tunnelma ja joululahjojen hankintakin on helppo suorittaa samalla iskulla!

34 kommenttia:

  1. SÄ OLET NIIN IHANA IHMINEN :D siis herranjumala miten hyvä olo voi tarttua!!! <3 kiitos

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi herranjestas miten kiva kommentti! :D hahaah, ihanaa jos oon saanut tuotua hyvää mieltä blogin kautta! :) <3

      Poista
  2. Sinun aikaisemman postauksen johdosta itekkin vaivaudun kirjottamaan. Löysin sun blogin Annin blogin kautta, ja oon seurannut alusta lähtien tätä sun "uraa". Vaikutat niin hyväsydämmiseltä ja lämpimältä ihmiseltä sisältäpäin, että ihan uskomatonta, samoin kuin Annikin! Sinun arvot mm. perheen ja läheisten tärkeys ja elämänilo on mahtava ydin tässä sinun blogissa ja se huokuu myös lukijoille, en oo kertaakaan lukenut sinun postausta, jonka kautta eii ois tullu itellekkin iloinen mieli, kiitos siis että jaksat jakaa tuota omaa virkeyttäsi muillekkin :) oot mahtava, kaikkea hyvää toivon sinulle tulevaisuudessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaiset kommentit saa kyllä niin hyvän mielen aikaan! Ihana kuulla, että "elämäniloisuus" näkyy blogissa ja ehkä parhaassa tapauksessa myös tarttuu hieman ruudun toisellekin puolelle! kiitos sinulle ihan tavattomasti päiväni piristyksestä ja kaikkea hyvää sullekin! :)<3

      Poista
  3. Oiii en tienny, että Ruotsiin on tullu VS:n liike! Pakko päästä! <3 Vitsi miten ihanan tunnelmallisen näköistä muutenkin näissä kuvissa, tuli jouluinen fillis! Ja tuo sinun takki on aivan ihana kans :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eipä tiedetty mekään! Ihme ettei tästä ole ollut tämän suurempaa häminää! :D liike oli tosin melko pieni, mutta kyllä siellä silti riitti kaikkea superihanaa! ;D

      Poista
  4. Nätti toi paita! Niinkuin kantajansakin :) :D Hyvät viikonloput sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti! Hyvät viikonloput sinnekin! :)) <3

      Poista
  5. Toi takki on ihan unelma, mulla oli itse asiassa itelläki samanlainen :D Ja siis nimenomaan oli. Se meinaan yhden baari-illan päätteeks oltiin viety narikasta, ku ne työntekijät siellä oli antanu vahingossa mun takin jollekin toiselle, joka ei ollu joko huomannu sitä tai sit se oli päättäny vaan pitää sen. Ikinä se ei ainakaan tuonu sitä takas sinne baariin, eli käyttöä kaiketi löyty mun takille :D Sillon se ärsytti ihan suunnattomasti, ku toi oli ollu päällä vasta muutaman kerran ja se oli ihan mun lemppari.

    Oot ihan valtavan kaunis<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit sulla on käynyt huono tuuri! Toi on ihan munkin lempitakkeja ja itseasiassa yleensä laitankin baarireissuille jonkun vanhemman takin lähes aina! :D kiitos jälleen kivasta kommentista milla! :)<3

      Poista
  6. Vautsi oot kaunis!<3<3

    VastaaPoista
  7. Voi essi oot niin ihanan pirtsakka et sun postauksista tulee aina hyvä mieli! Ihana asu, ihana sinä ja ihana postaus :-)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Johanna, sä se vaan jaksat olla aina niin ihana ja positiivinen <3 :)

      Poista
  8. Mitä mieltä oot tästä uudesta avioliittolaista? Perusteluineen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan oikeaan ratkaisuun päädyttiin. Ollaanpa taas askeleen lähempänä tasa-arvoisempaa maailmaa ihan jokaisen sen asukin osalta. Lisäksi on mielestäni hyvä, että parit, joista tähän asti vain toinen on adoptiolapsen laillinen huoltaja, voivat olla nyt kumpainenkin lapsen huoltajina ja näin ollen, jos jommalle kummalle vanhemmalle sattuu jotakin, on lapsella vielä toinen laillinen huoltaja jäljellä. :)

      Poista
  9. Mä en tajua miten joku noin kaunis voi olla vielä lisäks noin fiksun ja ämpimän olonen. apua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oivoi, tähän väliin sopisi punastumis-hymiö! Ihana sinä. <3

      Poista
  10. Espoon isossa omenassa on victoria secretin liike,pieni sellainen :)

    VastaaPoista
  11. Itse lähden loppiaisena Viking Gracella Turusta Tukholmaan kun sinne on avattu se Victorias Secret kauppa :) , semmonen meikkipussi pitäs hommata ja ne alusvaatteet on niin hienoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä laivan kaupassa ei ollut vissiinkään niitä alusvaatteita, tai en tiedä, voihan jossakin laivassa ollakin! :) meikkipusseja oli ainakin monta. :)

      Poista
    2. Gracella nimenomaan on :)

      Poista
  12. Mitä hintaluokkaa noi putelit oli tuola vs:llä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin sellaisia lahjapakkauksia, jotka olivat 15-20 e luokkaa, mutta yksittäin nuo vartalotuoksut olivat vähän päälle kympin! :)

      Poista
  13. oliks tuol liikkeessä alusvaatteitakin siis? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ei ollu rintsikoita ollenkaan vai tä? :D jos ei ni vähä tyhmäää!

      Poista
    2. Joo ei ollut! :( oli sen verran pieni liike ja keskittyi enenmän niihin kosmetiikka- ja tuoksutuotteisiin. :)

      Poista
  14. Heh samaistun tohon Victorias secret sekoamiseen, tosin meillä ei tainnut kukaan tulla järkiinsä siellä ollessa :D Nimimerkillä paluulento Suomeen köpiksen kautta koska siellä on Victorias Secret kentällä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaah! Joo teki kyllä tiukkaa pitää pää kylmänä! :DD

      Poista
  15. Moikka Essi! Ensinnäkin haluun sanoo sulle, että luin just reilu puol tuntia sun blogia ja ei voi muuta sanoa kun että sä oot huippu! Sun kuvista ja teksteistä huokuu sun pirteys ja positiivisuus, jatka samaan malliin! <3
    Semmosta vielä haluisin kysyä kun oon itse ens viikolla ruotsin puolelle matkaamassa, että missä tämä ihana VS:n liike sijaitsi ja oliko minkälainen hintataso, esim. paljon alushousuilla oli hintaa?
    Ihanaa ja rauhallista joulun odotusta sulle ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau! Tulipas hyvä mieli tästä kommentista! Jos puolituntia sait käytettyä tylsistymättä, niin kaipa sitä on onnistunut tekemään jotakin oikein tämän blogin kanssa! :D <3 Vs:n liike sijaitsi ihan keskustassa sen galleri- kauppakeskuksen vieressä! Ei ollut vaikeaa löytää, kun törmättiin siihen itsekin ihan vahingossa! :D

      Poista