maanantai 17. marraskuuta 2014

My weekend

Hirmu kiva viikonloppu takana! Perjantaina aloitettiin viikonloppu Sonjan kanssa oikein reippaasti ja painuttiin vetämään viikon viimeiset treenit pulkkaan, sitä ennen valmistimme meillä hieman hiukopalaa, jonka voimin kuntoilut sujuivat erityisen energisesti! :D

Pinaatti-feta-voileipäset

369

Tarvikkeet

Ruisleipää
Fetajuustoa
Punasipuli
Tuoretta pinaattia
Levitettä
Mustapippuria ja yrttimaustetta

400

Ensin voitelimme leivät, murskasimme päälle fetaa, pienen kasan pinaattia ja punasipulirenkaita.

405

Viimeiseksi päälle vielä isot siivut juustoa, pitämään koko höskää kasassa. Voileipäset uuniin 150 asteeseen n. 15 minuutiksi.

409

Sonja vaati saada maistaa myös "saunajuomaa" jonka esittelinkin viime viikonlopun postauksessa. :D Siispä saunajuomaa sitten valmistettiin. Sitruunaviipaleet, kivennäisvesi, jääpalat ja appelsiinimehu kuuluivat siis näiden juomien ainesosiin.

415

Ja herkkuahan tuo taas olikin!

423

Tadaa! Kylkeen vielä suuri kulhollinen tonnikala salaatti, johon tuli basilikaa, pinaattia, rukolaa, tomaattia, kurkkua, tonnikalaa, fetaa ja makaronia.

Lauantaina sain vietellä pitkästä aikaa lauantai-vapaita. Olen jo parin viimeisen kuukauden ajan katsellut kauhulla jatkuvasti tummenevaa tyveäni. Ajattelin odottaa jouluun, että pääsisin äipän "kampaamotuoliin" istumaan, mutta kun tässä nyt on vielä synttäritkin tulossa ennen Saksaan lähtöä, päätin ottaa tilanteen haltuun omin keinoin.

487

Käytän yleensä aina raidoitukseen Schwarzkopfin vaaleille hiuksille tarkoitettuja raidoitusaineita, eikä tämäkään kerta ollut poikkeus. Väriaineen olin ostanut viime Saksan reissultamme, sillä Saksassa noista saa pulittaa alle kolmasosan siitä, mitä samaiset tökötit maksaisivat Suomessa.

490

Tässäpä siis olisi lähtötilanne. Kovin selkeää "juurikasvua" minulle ei tule, sillä hiukseni ovat luonnostaan melko vaaleat, ehkä hieman vaaleanrusehtavat.

515

Itse raidoittelemalla saa aina jännittää lopputulosta ja tällä kertaa suihkusta palasi ehkä hieman liian tarkoitettua vaaleampi kuontalo. :D Tykkään kuitenkin älyttömästi tästä, sillä jotenkin oli heti paljon raikkaampi ja ehkä hieman "kesäinen olo". Raidat näkyvät taas luonnossa hieman paremmin, kun hiukset saavat liikkua vapaasti. 

521

Lauantaina päälleni eksyi kevyt vaalea paita (Ginatricot), kultaiset korut ja perus musta alaosa.
Päivällä käytiin katsomassa ystäväni "uutta" asuntoa ja sieltä huristeltiin kaupan kautta ystäväni Tikrun luokse valmistamaan herkku-kanasalaattia. Neljään pekkaan vedettiin suuri kulhollinen nopeasti alas ja hyväähän se taas oli.

523

529

531

Illalla olin järjestänyt hieman pientä purtavaa ja juotavaa tyttöjäni varten ja pidimmekin hieman aikaiset pikkupikkupikkujoulut. Edessä olisi luonnollisesti vielä pikkupikkujoulut ja sitten lähempänä joulua pikkujoulut. :D Tarjolla oli pipareita, suolakeksejä, juustoja ja viinirypäleitä sekä karjalanpiirakoita ja levitteitä.

534

538

Illalla päälleni vaihtui vaalean sijaan hyvin musta asukokonaisuus.

551

550

Ilta eteni meillä erittäin hauskasti Aliaksen, herkkujen ja rupattelun parissa ja myöhemmin siirryimme vielä eräälle ystävällemme jatkamaan iltaa. Loppuilta kuluikin hieman kummallisesti ja tarkempia kuvailuja en illastani jaa (en muista/yritän unohtaa), mutta täytyy sanoa, että olipahan ensimmäinen kerta elämässäni, kun en pääse baariin kuntoni vuoksi sisään... Että sillälailla. Kaipa tämäkin piti kokea, ennen 22-vuoden ylitystä. Osaanpahan ensi viikonlopun ruotsinristeilyllä taas käyttäytyä.

Ihanaa viikonalkua jokaiselle. <3 :)

30 kommenttia:

  1. Oot kyllä niiin pikkuinen! Ja ihan mielettömän kaunis<3 :)

    Ja näemmä vähän samalla tyylillä menny meijän loppuillat lauantaina, itellä myös takana ensimmäinen (ja toivottavasti viimeinen) kerta ku en päässy sisälle baariin varmaan aikalailla samoista syistä ku sulla. Ei kiitos enää ikinä tollasta ;S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, jeep tämmönen mini. :D Kiitos ihana<3 Ja joo, ei enää ikinäikinäikinä..... :D :S

      Poista
  2. No höh, herätitpä kyllä nyt uteliaisuuden, että mitä siellä sitten tapahtui kun et päässyt baariin.. :)

    VastaaPoista
  3. Sun hiustenväri on aivan upea! ♥ Värjäätkö koskaan koko tukkaa vai laitatko aina pelkästään raitoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Minna! <3 En oo ikinä värjännyt koko tukkaa ja raitojakin laitan vaan vähän matkaa tyvestä eteenpäin, enkä koskaan latvoihin. :)

      Poista
  4. Mistä nuo sun ihanat saunajuomalasit on? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ovat ihan vaan sellaisia garage-laseja, joita jaettiin joskus ilmaiseksi garage-pacin ostamisen yhteydessä. :D :)

      Poista
  5. Noloa. :D haha. Onneks mulle eioo käyny kertaakaan noin ja toiv ei tule käymää! Vitutti viimeks baarissa ku porukka sekoili, mm. oksens tanssilattialla ja muutenki koko baari hais ja oli tahmeet ja sotkuset lattiat, hyi :D paljo parempi fiilis ois myös muilla jossei jotkut siellä baarissa yliarviois omaa viinapäätä, et toisaalta ihan hyvä et ne ei päästä sisää missä kunnossa hyvänsä eikö ;D
    Tuli muute mieleenku sanoit ettet raidoita kun tyveä vähän matkaa, ni kai sun ei tarvi ku pituus on selvästi jo värjätty :) ei sitä väriä värin päälle kannatakkaan monesti vedellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Enpä ole itsestäni kovin ylpeä. :D Toivottavasti tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kerta ja siis todellakin ihan loistava tilannetaju pokella, kun jätti mut ulkopuolelle, sillä paras mahdollinen ratkaisu siinä tilassa oli mennä suoraa tietä kotiin nukkumaan. Oli vielä tuttu poke kyseessä. :D Niin ja pituus vaalenee myös kesällä paljon itsestään auringossa. :)

      Poista
  6. Ompa maukkaan näköisiä leipiä !:) ja kiitos viimekertaisesta punajuuripaistos reseptistä, taidan testata sitä mutta muunnella reseptin punajuuri aurajuustopaistokseksi, todella hyvää !;) ja aivan ihana tuo valkoinenpaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maukkaita ne olivatkin! Kokeilin vielä uudestaan samanlaisia vuohenjuustolla, paprikalla ja tomaatilla ja nekin olivat herkullisia! Voi siis laittaa täytteiksi melkeinpä mitä vain. :) Ooh, aurajuusto-punajuuripaistos kuulostaa kyllä kieltämättä kokeilemisen arvoiselta! <3

      Poista
  7. kaunis oot ja ihana toi valkonen paita! rupes tekee mieli pipareita ja homejuustoo kun katteli noit ruokakuvia - lyömätön combo! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ihastuin tuohon paitaan heti ensisilmäyksellä! :D Piparit ja homejuusto toimii vaan niiiiiiin hyvin! :D Onneksi on vielä pieni pala jääkaapissa jäljellä. ;D

      Poista
  8. Mulla on ollut jo pidemmän aikaa astetta pahempi juurikasvu kuin sulla ja oon vaan miettinyt että annan oman värin kasvaa juuresta alkaen takaisin, mutta kyllä munkin on kohta pakko tarttua väripurkkiin ja saada siistimpi kuontalo aikaiseksi. Ei se oo paha kun pidän melkein aina hiuksia kiinni, mutta kun ne on auki niin sanonko että hyi vee! :-D Ootpas ollut nättinä taas, ja hei eiköhän itse kukin ole aina välillä vähän huonommassa hapessa ja siitäpähän sitten oppii että ens kerralla ottaa vähän rauhallisemmin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas pidän melkein aina auki, niin alkoi pikkuhiljaa häiritä! :D joo.. Sattuuhan näitä.. :D kiitos katsku. <3 :)

      Poista
  9. Antaisit ton oman väris tulla kokonaan tuolta! Näyttää kivemmalta ja sulle vois sopia luonnollisempi väri kun oot aina ollu niin vaalee:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no sitä vähän kokeilin tässä, mut tuli taas hinku vaaleampaan sävyyn. :D Kyllä mulla tuota omaa sävyä on seassa todella paljon silti. :)

      Poista
  10. Oletpas kauniina! Sun blogi on mun ihan lemppari, vaikutat aidolta ja ihanalta persoonalta :) Mille ruotsin risteilylle oot menossa? Mietin vaan, kun itelläkin on sellanen loppuviikosta tulossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti ihana! <3 :) Mennään luokan kanssa sunnuntaina lähtevälle Siljan risteilylle! :)

      Poista
  11. Hei nyt tulee aika henkkoht kysymys ja ymmärrän kyl jos et vastaa :) mut kun kuvissa sun tissit ei näytä mitenkään pieniltä mut silti voit pitää olkaimettomia rintsikoita. Käytätkö normaalisti tyylii jotai push-up liivejä vai mikä sun salaisuus on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en nyt oikein tiedä mitä ajoit takaa, mutta siis joo mulla ei oo mitkään isot tissit, ihan normaalikokoiset. :) Tästä syystä myös olkaimettomien rintsikoiden ja bikinien pitäminen luonnistuu ongelmitta. Käytän vähän kaikenlaisia liivejä vaatteista riippuen, myös push-uppeja. :)

      Poista
  12. Tää sun blogi on ihana! Tästä huokuu sellanen elämänilo että tulee aina niin hyvälle tuulelle lukiessa sun postauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wäää. <3 mä tuun aina niin hyvälle tuulelle lukiessani teidän ihania kommentteja! :) kiitos sinulle!

      Poista
  13. On kyllä kauniit nuo sinun hiukset! :) Ja oletpas kauniina ollut liikenteessä.

    VastaaPoista
  14. Jei! Kokemuksesta tiedän, että toi viinikanisteri on helpolla ns.petollinen, kun ei nää niinkuin pullosta, että paljonko on mennyt......

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nimenomaan... :D Tämä tyttö kyllä välttelee tästä lähin kaikkea vahvempaa ja tyytyy suosiolla noihin vähäpromillisiin vaihtoehtoihin.. :D

      Poista
  15. Hei onks toi paita ostettu kauanki sit? Ei ollu täällä vaasan omas eikä nettisivuillakaa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alennusrekistä nappasin omani, joten varmaankin sitten poistunut jo valikoimista kokonaan tai loppunut! :(

      Poista