tiistai 12. elokuuta 2014

BLACK & WHITE

Lauantaina kaksi ystäväämme järjestivät yhteiset syntymäpäiväjuhlat. Juhlien teemana ja pukukoodina toimi mustavalkoinen. Rakastan teemabileitä ja mielestäni juhliin tulee aina iloista lisätunnelmaa, kun kaikki panostavat teeman mukaisesti.

139

Pukeuduimme Jaakon kanssa ristikkäin mustavalkoisiin, hänellä mustat shortsit ja valkoinen paita ja itselläni musta toppi ja valkoiset shortsit.

127

126

Toppi - Ginatricot
Shortsit - H&M

153

Kengät - Mallorcalta

151

Laukku - Guess

142

148




130

175


196

243

199

188


250

Juhlaväki oli pukeutunut teeman mukaisesti ja ilta oli kaikinpuolin hauska ja rempseä! Kiitos tytöt ihanasta illasta ja paljon onnea. <3

Meillä on muuten tämän viikon Annin kanssa Järvenpään Euroset-kirpputorilla pöytä numerolla 64. Sinne vaan kurkkimaan, mikäli löytyisi jotakin omaan kaappiin sopivaa! Tänään kävin tosin vähän siivoilemassa siellä ja huomasin, että melkein puolet tavaroista oli jo ostettu tai sitten vain levitelty ympäri kirpputoria. :D Koitamme käydä torstaina hieman täyttämässä tarjontaa, sillä huomenna suuntaamme Annin kanssa päiväristeilylle Tallinnaan. Ylihuomenna palaan blogin pariin viikon reseptin kera. Kuulemisiin! ;)

37 kommenttia:

  1. Essi oot kyl niin upea ! ♡ sun blogis on niin ihana, yks lemppareista ehdottomasti :-) <3

    VastaaPoista
  2. Saatko miehiltä paljon huomiota esim. baarissa? :) Yrittääkö porukka tulla tanssimaan/kiehnäämään sun lähelle tai kyselee haluutko juotavaa yms? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Useimmiten ollaan sellaisella suuremmalla porukalla juhlimassa ja sitten tanssilattialla/baaritiskillä ollaan isossa laumassa, niin eipä kovin paljon kukaan tule häiriköimään siinä sitten. :D Jos sitten tyttöjen kanssa keskenään on pienemmällä porukalla, niin näkyyhän näitä, mutta usein ne pakenevat nopeasti sinkkutyttöjen pariin, kun vinkkaa poikaystävästä. ;D

      Poista
  3. Vitsi olet kyllä upea näissä kuvissa! :) teemakuhlat on kyllä aina niin hauskoja (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Jees, varsinkin kun kaikki on mukana! :)

      Poista
  4. Pakko kysyä! Onko ilkeät ja typerät anonyymit tullut sua jo häiriköimään? Tuntuu, että joka blogin kommenttiboksiin ilmestyy aina typeriä ja ilkeitä kommentteja eslm ulkonäöstä, vaatteista tai mistä vain. Toivottavasti jättävät sinut rauhaan :) Ja postauksen toinen kuva on ihan mielettömän upea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on yksi vakkari-vihaaja, joka tulee säännöllisesti kommentoimaan kaikenlaisia ilkeyksiä, mutta juttujen taso on lähinnä: "sun vanhemmat ei varmaan haluais olla sun vanhempia, kun oot tollanen bimbo" tai "näytät ihan mieheltä" niin joku siellä taitaa vain hieman etsiskellä paikkaansa tässä maailmassa ja purkaa ahdistunutta mieltään.. :D Muuten todella asiallista palautetta on tullut ja lähes kaikki kommentit positiivis-sävytteisiä, tästä olen erittäin kiitollinen! Mukava kirjoittaa mukaville ihmisille. :)

      Poista
    2. Ja kiitos paljon sinulle. :)<3

      Poista
    3. En käsitä miten tollaset ihmiset jaksaa purkaa omaa henkistä pahaa oloaan toisiin ihmisiin. Säkään tuskin oot mitään pahaa hänelle tehnyt. Mutta noi jutut kyllä kuulostaa ihan siltä, ettei niille voi kuin nauraa :D Ja toi näytät ihan mieheltä on kyllä jotain niin absurdia ettei oo tosikaan, sillä sä oot kyllä ulkonäöltäsi niin naisellinen kuin joku vaan voi olla :D

      Poista
    4. Mukava kun kuitenkin jätät julkaisematta ikävät kommentit, joista tulee vain paha mieli. Useat blogit jäävät juuri sen takia lukematta, kun joka kommenttikentässä on ilkeilyä.

      Poista
    5. Joo, oon todennut sen julkaisematta jättämisen parhaaksi vaihtoehdoksi. :)

      Poista
    6. Juu, vaikka tokihan, jos on eri mieltä jostain asiasta bloggaajan kanssa, niin voihan senkin sanoa, Mutta.... asiat voi aina esittää mukavalla tavalla. Itsekin en oikeen viitsi alkaa lukemaan kommentteja, jos selvästi häiriintyneet ihmiset saavat mellastaa blogin boxissa.

      Haen blogeista positiivista asennetta ja tsemppiä/iloa omaan elämään ja ylipäätään sitä, että tulee kiva olo blogin lukemisesta.

      Poista
    7. Samaa itsekin haen lukiessani muiden blogeja, joten tahdon pitää täten oman bloginikin hyvää tuulta levittävänä paikkana. :)

      Poista
  5. oho ootpas kaunis! :O

    VastaaPoista
  6. Ihana asu ja kaunis sinä! :) Joko on asut weekendille selvillä? ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooi kiitos kovasti! :) no kun ei sinne päinkään! Ei kummallekaan päivälle! Alkaa tulla pieni kriisi pikkuhiljaa.. Tietäisi edes sen, sataako siellä vai ei. :D siellä valmiina?

      Poista
    2. Täällä kans yksi joka stressaa weekend pukeutumisesta! :D tarkenisiko siellä vielä shortseilla.. meinaatko laittaa? :)

      Poista
    3. No mä juuri eilen illalla hylkäsin ajatuksen shortseista, sillä 22 aikaan illalla oli enää 14 astetta lämmintä ja sellaisilla asteilla en kyllä shortseissa ulkona kovin montaa tuntia selviäisi edes hypellen ja tanssien, ehkä ylipolven sukkien kanssa? :D Kaivoin nyt jokatapauksessa housukaapin kätköt auki ja koitan suunnitella asut housujen ympärille. :) Tylsääää.. Olisipa säät viilenneet vasta tämän viikon jälkeen!

      Poista
    4. Jep, sama huomattu. harmi kun syksy vaan tulee! päivällä vielä tarkenisi, mutta illalla tulee niin äkkiä viileä, housut varmaan siis. Hyviä weekendejä!! :))

      Poista
    5. Jep.. :( Samoin sullekin! :)

      Poista
  7. Olis kiva kuulla paljon sulla menee kuukaudessa rahaa uusiin vaatteisiin ja meikkeihin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihtelee niin radikaalisti, toisina kuukausina ei ollenkaan, kun taas toisina vähän enemmän, mutta yleensä pidän sellaista linjaa, etten saa käyttää kuukaudessa yli 100 euroa vaatteisiin ja meikkeihin, ellen sitten tarvitse jotakin kalliimpaa ostosta parhaillaan, kuten talvikenkiä yms. :D

      Poista
  8. Sulla on täydelliset kiharat! Voisitkohan tehdä hius postauksen ja kertoa mm miten loihdit nuo ihanan rennot kiharat? Olet muutenkin upea pakkaus ja blogisi on yksi lemppareistani! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisinhan mää, mulla vaan ei ole mitään erityisiä hiusniksejä käytössä, vaan patukkakihartimella vain vetelen puolestavälistä hiuksia latvoihin ja harjaan sitten valmiit kiharat kevyesti auki. :D Mutta kaipa tästä jonkinmoisen postauksen voisi saada aikaiseksi! :)

      Poista
  9. Monelta käytte täyttämässä sitä pöytää :) ? Et tietää mennä heti kaivelemaan ! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 13 aikaan pöydässä on lisää uutta tavaraa. :)

      Poista
  10. Onko sulla näissä kuvissa tekoripset? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On juu, sellaiset palaset silmän ulkonurkissa. :)

      Poista
  11. Vaikutatte poikaystävänne kanssa todella ihanalta parilta, kaikkea hyvää teille :-)

    VastaaPoista
  12. Oi, kiitos sinulle ihana. <3 :)

    VastaaPoista