torstai 28. elokuuta 2014

Newies

Määh. Vaikka kuinka ehdin hihkua, niin enpä hihku enää. Ei se syksyn tulo olekaan kiva juttu, ei ainakaan vielä, kun lehdetkään ei punastu ja kepeän syysauringon sijaan saamme katsella tuota harmaata ja sateista säätä. Toivotaan, että käynnissä on joku luontoäidin sienien kasvatusvaihe ja saamme pian nauttia kunnon syysruskosta ja lehtien läpi pilkistävistä auringonsäteistä.

Näin ilmojen viiletessä olen alkanut innoissani kaivaa lämpöisempää päälle pantavaa kaappien sopukoista. Havahduin siihen, että olin myynyt suurimman osan neuleistani kirpputorilla pois, joten tilalle on hankittava muutama uusi lämpöinen kappale.

Tykkään ehdottomasti pukeutua myös värikkäisiin vaatteisiin, ja ylläri ylläri, nekin näyttävät niin paljon paremmilta vehreän luonnon keskellä päivettynyttä ihoa vasten. Talvella siis teen jonkinlaisen hiiruloitumisen, mutta täysin en silti väreistäkään luovu. Nyt lähdin kuitenkin metsästämään ensimmäisenä valkoista ja mustaa neuletta. Silloin kun lähdetään metsästämään vaatteita, kirppis on ensimmäinen kohde, mistä lähden etsimään.

Kirppari ei pettänyt minua - tälläkään kertaa.

105

Tsadaam! Valkoinen palmikkoneule ja musta pörröneule löytyivät samasta pöydästä ja sopivasti omaa kokoanikin. Hintaa molemmille tuli yhteensä 10€.

098

Hankin myös itselleni tummansinisen syystakin, sillä nahkatakkien lisäksi minulta löytyy vain yksi tylsä musta vastaava. Hintaa takilla oli 3€.

116

Vaaleat farkut hankin jo Tallinnan matkaltamme Bershkasta 19,95 hintaan ja siniset Dr.Denimit lähtivät kirpparilta mukaani 3 eurolla.

092

Mustan talvitakin kaappasin Annin kirppiskamoista. Sen sisus on niin ihanan karvainen ja pehmoinen, että pakkohan se oli kotiuttaa talven viimoja varten. :D Hintaa takilla oli 10€.

089

Valkoinen hame löytyi myös kirpparilta 8€ hintaan.

007

Nämä mustat kaunottaret löytyivät Nelly.com sivuston alennuksista 16,95€ hintaan. Olin etsiskellyt vastaavia syksyä ja talvea varten ja melkoinen tuuri minulla kävikin. Tilasin kengät ainoassa jäljellä olevassa koossa, 35, ja onneksi ne sopivat jalkaan täydellisesti!

160

Tallinnan reissulta lähti mukaan hame, jollaista etsin koko tämän kesän tuloksetta. Löytyihän niitä harmaita hameita vaikka kuinka, mutta oma kokoni oli kaikkialta loppunut. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

175

Hame löytyi Zarasta vain 15,95€.

177

156

187

Siinäpä kasa viimeaikaisia saaliitani, nyt voi tyytyväisin mielin kohdata viilenevät ilmat.

10 kommenttia:

 1. Mä en ymmärrä miten sä löydät kirpparilta aina niin kivoja vaatteita :-D mä en löydä ikinä mitään??! >:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, pitää käydä ahkerasti metsästämässä! :D

   Poista
 2. Mä en ikinä löydä kirppiksiltä mitään, tai sitten en vaan osaa etsiä : D Ihania löytöjä olet kyllä tehnyt!
  Miten olet tehnyt tuon sinun ihanan lettihärpääkkeesi etuhiuksiin? Itse teen vähän samantapaista, mutta tuo näyttää myös kivalta :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään läheskään jokaisella kerralla. Monesti lähden tyhjin käsin, kun taas joskus toiste löytyykin sitten kassillinen tavaraa. :D Lettihärpäke on vedetty vain kahdella hiusosiolla ranskalaisen letin tyylisesti hiusrajaa pitkin laittamalla toinen hiusosio aina toisen päälle. Sekava selitys, mutta kaipa tuosta jotakin ymmärtää. :) :D

   Poista
 3. Mistä kirpputorilta sä oot noin kivoja löytöjä tehny? :)

  VastaaPoista
 4. Nytkun aloitit koulun meinaatko postailla opiskelijaelämästä? :)
  Bileistä yms

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo vielä ihan varma. :D varmasti, jos tulee tilaisuuksia/bileitä jonne pystyy/jaksaa kantaa kameran mukaan. :)

   Poista
 5. Pesetkö, pakastatko, saunotatko kirppislöytösi ennen käyttöön ottamista. ? Ihan vaan mielenkiinnosta kysyn, kun on nyt ollut niin paljon tänä syksynä lehdissä juttuja kaikenmaailman öttiäisistä, kirpuista, luteista yms. jotka siirtyvät juurikin vaatteiden ja huonekalujen kautta. Esim vanha sohva voi olla ihan saastunut torakoista tms. ötököistä, aika inhottava ajatus, mutta vaatteethan on helppo kyllä ötökkätorjua kylläkin. Kirpparit on silti mun suosikkipaikkoja DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeeh, itseasiassa en tee ostamilleni kirppiskamoille välttämättä mitään noista... :D riippuu ihan vaatteen ulkonäöstä, heivaanko sen suoraan pyykkiin vai päälleni. :D monissa ostamissani vaatteissa on roikkunut vielä hintalaputkin paikallaan, joten pesu on tuntunut turhalta. :)

   Poista