keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Ulkona liikkuen

Olen hieman viivytellyt liikuntapostauksen tekemisen suhteen, sillä mielestäni sellainen on jotenkin erittäin vaikea toteuttaa. Ensinnäkin, jos tahtoisin tehdä postauksen esimerkiksi salitreenistäni, mielestäni olisi mukavaa lisätä siihen havainnollistavia kuvia sekaan. Kameran kantaminen salille olisi kuitenkin mielestäni hieman ahdistavaa minulle, sekä kanssatreenaajille ja puhelimella otetut kuvat voisivat olla vähän niin ja näin. Ehkäpä toteutus voisi olla ihan vain kuvaillen tekemiäni liikkeitä, tai jonkun viikon liikuntapäiväkirjan muodossa? Ideoita otetaan vastaan.

Lisäksi en ole itsekkään kovin tietäväinen erilaisten liikkeiden ja liikuntamuotojen suhteen, joten en ole halunnut antaa väärää tai jopa vahingollista tietoa liikunnasta ja erilaisista liikkeistä blogissani. Hajotinhan itsekkin jo selkäni tässä muutama kuukausi sitten salilla treenaillessani.

Helpommin toteutettavissa oli tälläinen hieman leikkimielinen ulkoilupostaus. Älkää ottako tätä liian vakavasti, sillä emme todellakaan ole ammattilaisia nähneetkään ja tarkoituksenamme ei ollutkaan tehdä mitään ammattimaista liikuntaopasta.

Kuntosali, jolla Jaakon kanssa käymme, on kuukauden kesätauolla kiinni, joten tälläinen vaihtoehtoisten liikuntamuotojen keksiminen osui hyvään saumaan meille. Ulkona liikkuessa vain mielikuvitus on rajana ja kaikkea ympäriltä löytyvää voi käyttää apunaan. Myös maisemat miellyttävät silmää kuntosalin seinämiä enemmän.

827 (533x800)

Uudet lenkkarit olivat älyttömän mukavat jalassa! Sattuivatpa ne sopimaan myös muuhun asuuni ihan kivasti. Pinkki mikä pinkki.

849 (533x800)

832 (800x533)

841 (533x800)

Alunperin lähdimme vain lenkittämään Elliä, mutta lenkki muuttuikin matkan varrella aamutreeniksi. :D

829 (800x533)

Saksan maisemat ovat toki tällä hetkellä hieman Suomen maisemia kauniimmat...

855 (533x800)

868 (533x800)

Kaupungissa, jossa perheemme Saksassa asuu, on myös paljon hyviä lenkkimaastoja. Siellä riittää toinen toistaan erilaisempia lenkkipolkuja, jotka kulkevat läpi viiniviljelmien ja metsien. Välillä kuljetaan teitä pitkin, välillä ylämäkeen tai alamäkeen ja toisinaan myös portaita pitkin. Äitini tekee tälläisen vaihtelevan pitkän aamulenkin Ellin kanssa lähes jokaisena aamuna, huh!

Itse päätin toteuttaa lenkkimme yhteydessä jalkapäivän:

873 (800x533)

Askelkyykäten

878 (800x533)

Kyykäten

879 (800x533)

962 (800x533)

Pomppien :D

909 (533x800)

Pohkeita treenaten

913 (533x800)

Penkille nousten

925 (800x533)

... ja puussa rutistaen!

Jaakko koitti keksiä liikkeitä käsipäivää varten, joka osoittautuikin hieman hankalammaksi:

918 (800x533) 

 920 (800x533)

Leukoja vetäen

931 (800x533)

Myös sivulta sivulle

935 (800x533) 

 936 (800x533)

Sekä dibaten. :D

965 (800x533)

Lisäksi teimme erilaisia harjoitteita portaiden kohdalla.

967 (800x533)

Motivaatiota kuviin ja liikuntaan toi tuplasti meidän molempien uudet lenkkarit, jotka hankimme edellisenä päivänä Itävallasta.

924 (800x533)

Ja Elli ei voinut kuin ihmetellä meidän puuhia. Pikkuisen pää kääntyili hieman hämmentyneesti siinä vaiheessa, kun aloimme kiikkua puussa. :D

939 (800x533)

 891 (800x533)

970 (800x533)

En tiedä tulivatko paikat kipeiksi edellisten päivien vaellusreissujen, vai tämän ulkotreenailun johdosta, mutta tuskin tästä meille haittaakaan oli! Kyllä niiden kesäsäiden on pakko rantautua myös Suomeen jossakin vaiheessa ja sitten nautitaan ja liikutaan oikein kunnolla luonnossa!

41 kommenttia:

  1. Toi sun kroppa!! ♥ WAU :D Tosi kiva postaus muutenkin taas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oivoi kiitos sinne hirmuisesti! :)<3 Kiva, jos oli mielekäs postaus!

      Poista
  2. Kiva postaus ja aivan ihanat nuo kengät! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä vaan!! Silmät nauliintuivat kyllä heti noihin yksilöihin, kun kauppaan astelin. :D <3

      Poista
  3. Mistä noi täydelliset housut on? :)

    VastaaPoista
  4. käytätkö aina meikkiä urheillessa/salilla käydessä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aamulenkkejä lukuunottamatta lähes aina on ainakin ripsiväriä. :)

      Poista
    2. miksi:( eihän se treenaamista tietenkään haittaa mutta ihmettelen vaan onko itsevarmuus oikeasti siitä meikistä kiinni

      Poista
    3. Minä ainakin meikkaan itseäni enkä ketään muuta varten, tunnen oloni kotoisammaksi vähän nätimmän näköisenä!

      Poista
    4. Noo, enpä oikein osaa sanoa. :D Usein tuntuisi turhalta alkaa päivän päätteeksi hinkkaamaan vedenkestäviä ripsareita pois ennen salia, kun menen kuitenkin aina salin jälkeen iltasuihkuun ja saunaan. :D Ja toisinaan poikaystäväni hakee minut töistä ja menemme siitä suoraan salille. :) Lisäksi kyllä se ripsiväri tuo mulle sellaista tiettyä pirteyden tuntua, kun on niin väsyneen näköiset haamusilmät ilman meikkiä. :D Mun ripset ja kulmakarvat on varsinkin kesäisin monesti ihan valkoisen näköiset itsestään. :)

      Poista
  5. Vähänkös tää oli hauska postaus :D noi suomen säät ei kyllä motivoi liikkumaan ulkona ollenkaan. Missä on aurinko... Ihanat nuo niken kengät! Itselläkin köytyy pinkit niket ;) erimalli vaan kun nämä sinun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi lehdessä taidettiin lupailla, että parin viikon päästä pitäisi kesän startata täälläkin! :) joka tytöllä pitää olla pinkit niket! ;D

      Poista
    2. No toivotaan, että lämpenee! (; pakko kertoa, että kokeilun sun kanapasta salaattia tänään ja oli ihan super hyvää! Ehdoton uusi vakkari :)

      Poista
    3. Hehee, jee siistiä! :D Se on kyllä niiiiiiiin hyvää. :)

      Poista
  6. Oot kyllä niin upee ilmestys! Vaikutat ihanan positiiviselta ja aurinkoiselta :-)

    VastaaPoista
  7. Äääk miten söpöt nuo lenkkarit! Ja samoin nuo pinkit reenihousut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooo, oli kyllä niin hattarainen asu ettei mitään rajaa! :D Pinkkiä pinkkiä. <3

      Poista
  8. Missäpäin Saksaa sun perhe asuu? Itellä on sukulaisia Bensheimissä ja tutun näkösiä on maisemat :D tai sitten oon ite ihan kujalla :D
    Ja kiva postaus! Ehottomasti tee liikuntaan liittyviä postauksia lisää! Eikä haittaa ettet ole ammattilainen, vaan oiskin kiva kuulla sun omista rutiineista, esim. sen liikuntapäiväkirjan avulla :)
    Ja älä ota tätä vikaa pahalla, mutta mä sain susta alussa vähän pinnallisen vaikutelman, mutta jatkoin sun seuraamista.. Mielikuva muuttunut kokonaan ja vaikutat tosi aidolta ja herttaiselta tytöltä! Jatka samaan malliin ja hyvää kesää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika Etelässä päin Weinheimissa asustelevat! En ole varma, missä päin tuo Bensheimi sitten sijaitseekaan. Varmaan myös aika samannäköisiä seutuja monessakin kaupungissa. :) Eipä tuo paljoa enää kolahda, kun olen kuullut tuon elämässäni niin monen monta kertaa.. :D Ihanaa toki kuulla, että saan kumottua näitä ennakkoluuloja! :D Kiitos siis sinulle ja hyvät kesät sinnekkin! :)<3

      Poista
  9. Paljon toi lippis on maksanu ja mistä se on?:) Ihana! Ja muutenki kiva asu ja postaus :)

    VastaaPoista
  10. Sä oot ihana ilopilleri! Ehdottomasti yks parhaimmista bloggaajista, sillä huomaa, kuinka panostat kuviin ja tekstiin. Plussaa vielä siitä, että oot aidon oloinen tyyppi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän kovasti ilostuttavasta kommentistasi. Mukavaa, että postauksiin panostaminen välittyy lukijoillekkin! :)

      Poista
  11. Aaaa vitsi sä oot ihana!! Oot ihan älyttömän kaunis meikittäkin :) Tuntuu jotenkin hassulta kun eilen löysin tän sun blogis ja kun oon Annin blogin kautta saanu susta jotenkin ihan erilaisen kuvan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsit, kiitos sinulle! :) Niin no eihän musta vilahtanut kuin kuvia vain silloin tällöin Annin blogissa. Ja välillä kiukkuisia puolustuskommentteja! :D

      Poista
  12. (Tästä kommentista tulee varmaan aikamoinen romaani, joten pahoittelut siitä :D )

    Tuli mieleen kun oon lukenut noita kommentteja, joissa ihmiset sanoo saaneensa susta aluksi erilaisen vaikutelman/pitäneen sua pinnallisena yms. että mä taas olen ihan alusta asti ajatellut jo Annin blogia lukiessa, että sä olet todella kultainen, ystävällinen ja kiltti ihminen. Tietenkään sitä blogin kautta ei voi saada täydellistä kuvaa ihmisestä, mutta tota ajatusta myös tuki se, kun tossa kertana yhtenä vaihdoin sun kanssa muutaman sanan baarissa ja voi vitsit miten sä oikein säteilit ja vaikutit aivan ihanalta ihmiseltä :)

    Pystyn jollain tavalla ainakin samaistumaan noihin ennakkoluuloihin, mitä ihmisillä on sustakin, kun mä olen myös koko pienen ikäni saanut kärsiä niistä. Ihmiset, jotka eivät ole koskaan edes puhuneet aiemmin mun kanssa, ovat saattaneet tulla sanomaan kuinka pinnallinen ja ilkeä mä olen ja mä voin vain kuvitella mitä kaikkea mahdollista musta on puhuttu selän takana. Totta kai sitä ajan myötä oppii olemaan välittämättä tollasesta, mutta ei se kovin kivalta tunnu, jos itsestä liikkuu ties mitä täysin perättömiä juttuja...

    Mä aloin itkeä lukiessani Annin blogista sitä kiusaamispostausta. Tuntuu ihan hirveältä, että teitäkin on kohdeltu tolla tavalla ja mua itseänikin siis lähes koko lukioaika "kiusattiin." Lainausmerkit sen takia, että ei mua koskaan mitenkään fyysisesti ole satutettu, mutta syrjitty, haukuttu ja puhuttu selän takana kyllä senkin edestä.

    Myöhemmin mä olen kuullut monilta, että mun ulkonäkö on ollut se suurin syy, miksi mua on pidetty niin ylimielisenä ja pinnallisena ihmisenä, vaikka mä en todellakaan ole sellainen. Voisin ainakin kuvitella, että säkin olet saanut sitä samaa osaksesi ainakin osittain sen takia, että olet noin kaunis ja sulla on noin upea kroppa. Se on vaan jotenkin ihan käsittämätöntä, että ihmiset tuomitsevat toisen ulkonäön perusteella ennen kuin tuntevat eivätkä edes halua yrittää ottaa selvää onko se ihminen oikeasti "ylimielinen kusipää diiva" vai ihan mukava ja ystävällinen ihminen. Totta kai ennakkoluuloja voi olla, mutta jos niiden takia aletaan haukkua ja kiusata, jokin on aika pahasti pielessä.

    Kaikkea hyvää sulle Essi, sun blogisi on nykyään ihan mun ehdoton suosikkini :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et arvaakkaan kuinka paljon kommenttisi ilostutti päivääni! Meinasipa tässä silmätkin kostua, niin kauniisti kirjoitit vaikkei edes tunneta toisiamme tämän paremmin. :') Ihanaa kuulla, että kaikilla ei ole sentään ollut negatiivista mielikuvaa alunalkaen. :D Kaikenlainen kiusaaminen on järkyttävää ja fyysistä satuttamista pahempaa jopa mielestäni henkinen kiusaaminen (syrjintä, haukkuminen, juorujen levittäminen). Elämän kuoppainen polku on vain pakko meidän jokaisen tallustaa ja sitä tietä kulkiessa meistä on muodostunut nämä ihmiset, joita olemme tänä päivänä. Ehkäpä me osaamme olla näiden kokemusten avulla parempia ihmisiä tässä maailmassa. :) Kiitos ja kaikkea hyvää sullekkin <3

      Poista
  13. Onnea taitavalle bloggaajalle! Ootko huomannut, että sun blogisi on blogilista. fi tai jotain sinnepäin toi nimi, kuumalla listalla sijalla 15. En kyllä yhtään ihmettele, olet onnistunut luomaan viihdyttävän ja ärsyttämättömän blogin. Tässä postauksessa myös kivan pirtsakat ja hauskat kuvat ja jutut DD !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh, enpäs yhtään tiennyt moisesta sivustosta edes! :o Kiitos infosta ja mukavasta kommentistasi! :)

      Poista
  14. Vaikutat niiin ihanalta ihmiseltä!! <3 Kiitos mahtavasta blogista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon aivain häkeltynyt näistä kaikista ihanista kommenteista! Mulla taitaa olla maailman mukavimmat lukijat. :D <3

      Poista
  15. Ootpas sä saanu kivoja kommentteja! =) Ihanaa lukee tällästaki blogia, missä kommenttiboxi ei täyty pääasiassa haukuista ja negatiivisista kommenteista. Ootko muuten jättäny vielä jotain epäasiallisia tms. kommentteja julkasematta..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin kyllä olen! Itsekin ihan hämmästynyt tästä positiivisesta energiasta, joka täällä kommenttiboxissa vallitsee! Oon joutunut jättää julkaisematta ainoastaan ihan vain muutaman kommentin!
      :) hyvin lähtenyt käyntiin tämä homma ainakin siis. :)

      Poista
  16. Eii yhtään lomakuume kasvanut kun näki nuo taustalla olevat maisemat.... :D mut tosi kiva postaus ja tykkään muutenki sun monipuolisesta blogista, jatka samaan malliin:)

    VastaaPoista
  17. Hahah! Mäkin oon kyllä ihan valmis lähtemään huomenna hieman lämpöisenpiin maisemiin! :D kiitos, ihana kuulla! :)

    VastaaPoista
  18. Tosi kiva postaus, ihanan pirtsakka!:) Muutenkin tää sun blogi on aina niin positiivinen, jatka samaan malliin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jee kiitos Katsku! Inspaa tosi paljon panostaakkin tähän, kun tulee aina niin mukavaa palautettakin! :) <3

      Poista
  19. Olipa ihanan inspiroiva postaus! :) Ja aivan ihanat noi sun kengät! <3

    PreciousPicturesBlogi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos sulle ja kiva, jos inspiroi! :) Kengät on täyttä rakkautta omastakin mielestä!

      Poista