lauantai 28. kesäkuuta 2014

Lomalla viimeinkin

... Voin ottaa iisimmin. Nyt on viimeinen työpäivä pulkassa ja ensimmäistä kertaa tänä kesänä sellainen olo, että nyt se kesä todella alkaa! Suomessa saamme ilmeisesti odotella vielä hetken hellettä, mutta onneksi täällä on matkalaukut valmiina lähtöön, sillä tänään vihdoinkin suuntaamme ystäviemme kanssa Mallorcan lämpöön. En voisi olla innostuneempi! Tuntuu ihan hullulta pakkailla shortseja ja sandaaleita matkaan, kun lähipäivinä villapaidat ja kaulahuivit ovat löytäneet tiensä takaisin asukokonaisuuksiin.

Lähipäivinä olen valmistautunut hyvissä ajoin matkaa varten. Pakkaamisen aloitin jo alkuviikosta ja tarvittavia viime hetken ostoksia olen hoidellut jo useampanakin päivänä. Lomatunnelma on kasvanut kasvamistaan ja tällä hetkellä en malttaisi odottaa enää hetkeäkään!

030 (800x533)

Tällä viikolla olen puuhaillut kaikkea mukavaa myös ystävieni kanssa. Jotenkin kummasti ruokakuvat ovat vallanneet kamerani muistikortin. :D

 021

038 (800x533)

006 (800x533)

Torstaina järjestimme tyttöjen kanssa myöhäisen aamiaisen ystäväni Donan luona lettukestien muodossa. Kesällä kuuluu syödä aamiainen terassilla, ja mehän syötiin. Jouduin tosin vetaista takkini päälle vielä paksun villapaidan, mutta se ei häirinnyt hyvää tunnelmaamme! :)

048 (800x533)

007

Kävin myös ensimmäistä kertaa elämässäni laittamassa ripsienpidennykset ystäväni Ninnin hellässä hoivassa! Ninni on vasta aloittanut tekemään ripsiä, mutta homma hoituu jo kuin ammattilaiselta! Itselläni tosin ei mistään muusta tuota kokemusta löydykkään, mutta tyytyväinen olen lopputulokseen. Näillä kelpaa reissussa räpsytellä.

059 (800x533)

Yhtenä iltana ystävämme tulivat luoksemme katsomaan jalkapalloa ja herkuttelemaan. Tehdään me oikeasti välillä muutakin kuin syömme...

085 (533x800)

Perjantaina menimme porukalla korkkaamaan PuistoBluessit. Asunani toimi simppeli mustavalkoinen kokonaisuus.

087 (533x800)

Paita - Kirppis
Takki - Zara
Housut - Dr. Denim
Laukku - BHPC
Kengät - H&M

101 (800x533)

Päivä yltyi niinkin lämpöiseksi välillä, että takit pystyi heittää harteilta. Ihan luottavaisin mielin olen vielä tämän kesän saapumisen suhteen!

113 (800x565)

115 (800x533)

Ja illalla Sonja tuli meille vielä katsomaan Gossip Girlin tuotantokautta ja valmistamaan kanssamme kotihampurilaisia. Tämä viikko on siis mennyt erittäin mukavissa tunnelmissa ja tästä onkin hyvä jatkaa kunnolla lomameininkeihin!

Nyt vaihdan vapaalle ja blogin pariin palailen sitten viikon päästä. Muutaman ajastetun postauksen olen toki ehtinyt rustata tänne taas ennakkoon, kuulolla siis! Adiós! ;) <3

14 kommenttia:

 1. Ihanat säihkysimmut sulla<3 :D Pitäkää hauskaa matkalla! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, joskus vannoin, etten koskaan ottaisi ripsienpidennyksiä.. hups. Mutta nää on kyllä niiiiiiin kivat. :D Mutta koitan olla jäämättä koukkuun näihin ja pitää nämä vain tälläisenä "lomajuttuna". Kiitos kovasti koko konkkaronkan puolesta! Varmasti pidetään! :)

   Poista
 2. ehdin jo säikähtää että VIIKON PÄÄSTÄ??? nyyh. thank god seuraavas lauseessa luki että on pari ajastettuu postausta kuiteskin tulossa ettei ihan kuolla ikävään ;D mukavaa reissua!<3

  VastaaPoista
 3. Hahah! ;D Tottakai mun pitää täälläkin pitää hieman menoa ja meininkiä pystyssä! :DD Jeee, kiitos! <3 :)

  VastaaPoista
 4. Muista ottaa sitä videota reissulta kun joskus sanoit että Mallorcan matkalla voisit kuvailla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, ottaisin mielelläni sellaisia hauskoja pikkupätkiä, mutta huomasin himoksella videoidessani, että video vie ihan älyttömästi kuvatilaa ja muistikorttini ei ole kovin suuri, joten ehkäpä kaikkien puhelimilla voisi kuvailla pieniä videopätkiä, mutta kameran kortin haluan säästää kuvia varten! :)

   Poista
 5. Ruishampparit on niin parhautta itse tehtynä! Nams <3 ihanaa lomaa teille ja onneksi olet ajastellut postauksia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kyllä ovat! :P Kiitos hirmuisesti, nyt lähtee itseasiassa kyyti kentälle! Kuulemisiin! :::D <3

   Poista
 6. Paljon sulla on lukijoita/kävijöitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 202 lukijaa näköjään tällä hetkellä ja sivulla käy vierailijoita noin parituhatta/päivä. Ihan jännittävää ajatella, miten paljon erilaisia ihmisiä mahtuu seurailijoihin! :D:)

   Poista
 7. Hyvää matkaa Essi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä se olikin! Ihanaa olla kyllä myös kotona! Oma peti. <3

   Poista
 8. Onnittelut kouluun pääsystä! :) pääsin ite kanssa Keravalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos kiitos, hyvä me! :) <3

   Poista