torstai 5. kesäkuuta 2014

The final countdown

Moiksan!

Tulin pikaisesti päivittämään viimehetken kuulumisiani, kun alkaa olla vähän sellainen olo, että noiden koemateriaalien selaaminen alkaa tuottaa tässä vaiheessa enemmän hallaa kuin hyötyä. En stressaa usein mistään, mutta sitten kun stressaan, niin koko kroppa kertoo sen. Hikoiluttaa, tärisyttää, ahdistaa vähän ehkä jopa kiukuttaa.

Koetilaisuudet ovat yksi asia, jotka aiheuttavat minulle näitä kyseisiä oireita ja nekin tulevat yleensä vasta koetta edeltävänä iltana tai koepäivänä. Tätä ennen en ole hermoillut ollenkaan ja ottanut vähän liiankin rennosti. :D 

Huomenna se olisi sitten menoa ja toivonkin, että saisin paperit vain nopeasti nokan eteen ja koko kauhun nopeasti pois alta, sillä illalle odottaa niinkin mukavat suunnitelmat kuin suunta lentokentälle kohti Saksaa perheeni luokse. Saksasta jatkamme lauantaina heti aamusta matkaamme autoilla Itävaltaan viikoksi.

En aio päivitellä blogiani reissun päällä reaaliajassa, sillä tahdon ottaa lomastamme kaiken mahdollisen ilon irti. Täysin hiljaiseloa en kuitenkaan täälläkään pidä, sillä olen tehnyt pari postausta valmiiksi jemmaan, jotka laitoin ajastimella ilmestymään tänne reissuni aikana. :) 

019

035

024

Tänään Anni pyysi minut mukaansa vaateliike Fiorellan bloggaaja-iltaan, jossa meille esiteltiin liikkeen uusi kesämallisto kaikkine ihanine kesäväreineen. Mallistolla oli kaksi selkeää pääteemaa: pastellisävyjen ja kukkaskuosien täyteinen romanttisempi teema ja vastakohtana tälle festarimaisesti räväkämpi street style teema. Kesäfiilis kohosi huippuunsa, kun ovista asteltiin sisään ja Theron Catering oli järjestänyt iltaan myös herkullista naposteltavaa.

092

 020

Päälleni vetaisin kesäisen kukkaispaidan (Zara) ja mintunvihreän laukku-ihanuuteni. (BHPC, Members.com)

140

Tapahtuma oli ihanan rento ja myyjien kanssa tulikin keskusteltua niitä näitä mallistoon tutustumisen ohessa. Myyjät olivat ihanan avuliaita ja positiivisia ja illasta jäikin päällimmäisenä mieleen hyvä fiilis. Suositten kaikkia festarivaatekriiseilijöitä käymään kurkkistamassa Fiorellan kesämallisto, sillä uskon, että pulmiin saattaa hyvinkin löytyä ratkaisu näiden hyllyjen välistä!

095

102

Itselleni mukaan tarttui nimenomaan ulkomaanreissujani ja tulevia festareita silmällä pitäen pari kesäistä toppia, jotka lähtevät kyllä heti matkalaukkuunkin mukaan.

184


Persikkaisen sävyinen toppi, joka varmasti sopii mahdollisesti myöhemmin löytyvän rusketuksen kanssa hyvin yhteen.


Ja vähän räväkämpi printtipaita kukkasilla varusteltuna. Tämä saattaa hyvinkin löytyä Himoksen juhannusfestarikassistani.

061

022

Halusin tulla vielä julkaisemaan näitä tämän päivän kuvia ennen matkalle lähtöä, sillä reissun jälkeen minä ja kamerani olemme varmaankin korvia myöten täynnä reissujuttuja ja kuvia, joten varmasti intoilen niiden kuvien parissa muutamankin päivän. Koittakaapa sitten kestää matkahörhöilyjäni. :D

Siirrynpä tästä pakkailemaan ja tekemään kotona viimehetken järjestelyitä koetta ja reissua varten. Huomenna se päivä koittaa tuskastuneet kanssatoverit! Tsemppiätsemppiätsemppiä, ei voi muuta sanoa!

13 kommenttia:

  1. Hirmuisesti tsemppiä pääsykokeeseen! Syvä hengitys ja kohta kohdalta eteenpäin, pärjäät varmasti :) tsemppiää!
    Oijoi ihanaa matkaa teille ja nautippas oikein urakalla, varmasti mahtava reissu tulossa ja jäänkin innolla odottelemaan matkapostauksia (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos hirmuisesti! Pääsykoe on nyt takana päin ja matematiikan osuutta lukuunottamatta jäi tosi hyvät fiilikset kokeesta.. Toivotaan, että ne muut osiot kompensoisi sitä matematiikkaa tarpeeksi! :)

      Poista
  2. Kaunottaret <3 Rakastan sun tyyliä Essi!

    VastaaPoista
  3. Noi aurinkolasit on ihan täydelliset! Sopii hyvin sulle :) Ihanaa matkaa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon ihan rakastunut niihin!! :D kiitos sinulle! :)

      Poista
  4. Miten meni koe? Itellä ainaki ihan penkin alle :D

    VastaaPoista
  5. Pidähän ihana reissu! Nyt on lupa rentoutua kun pääsykokeet purkissa!
    Itse sain pääsykokeet hoidettua jo huhtikuussa (englannin kieliset linjat) ja hyväksyntäkin tuli jo viime kuussa. Nyt stressaan uuden kämpän löytymistä. Kolme viety jo nenän edestä. Ne menee niin äkkiä :/ Tänään kävin katsomassa yhtä, mutta neljä oli käynyt jo ennen mua. Saa nähdä hurmaanko vuokranantajan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Ihana fiilis. :) onnea koulupaikan johdosta ja peukut asunnon löytämiseenkin! Toivotaan että tän viimeisimmän asunnon kanssa kävisi edes tuuri ;)

      Poista
  6. sun jalat on jotenkin kauheen söpöt tossa vikassa kuvassa XD hei mistä noi aurinkolasit on, ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :DD tohvelit. Arskat on ginatricotista! :)

      Poista
  7. Oot niin kaunis etten kestä!! :D <3
    Ja hei muistelisin, että sanoit hakeneesi Laureaan opiskelemaan liiketaloutta? :) Haitko Leppävaaraan vai mihin? Ajattelin vaan, kun poikaystäväni haki sinne :) Tsemppiä sulle, toivottavasti pääset sisään, mihin nyt sitten haitkaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wää kiitos kaunokainen! :) <3 hain juu myös leppävaaran laureaan, se oli kuitenkin vasta kolmas hakukohteeni, että toivottavasti pääsen vähän lähemmäs kotiani, niin saa aamulla nukkua pitempään! :D kiitos tsemppauksesta, jännityksellä odotellaan tuloksia! :)

      Poista