perjantai 20. kesäkuuta 2014

Summer outfit

Hauskaa juhannusta ihmiset!

Olemme ystäviemme kanssa parhaillaan Himosfestareilla. Saapa nähdä selvitäänkö täältä elossa takaisin, viimekertaisen reissumme perusteella selviytymismahdollisuudet ovat minimaaliset. Kunhan ei lunta sataisi telttaan sisään asti, niin hyvin menee!
 
Kotona vielä ollessani tein valmiiksi postauksen yhdestä asustani reissultamme. 
Tälläisen asun olisin mielelläni pukenut päälleni myös juhannuksena, mutta Suomen kesän tuntien haaveeksi jäi.

Itävallassa säät kuitenkin suosivat meitä ja kesäisillä vaatteilla pärjäsi hyvin pitkälle iltaan asti. Muutamana iltana alkoi tosin valtaisa rankkasade salamoineen ja muuttuipa sade välillä raekuuroksikin. Sisältä salamointia ja rankkasateita oli kuitenkin turvallista ja jännittävää seurata ja päivät pysyivät onneksemme sateettomina.

755

762

780


795

Shortsit - Cubus
Käsikorut - H&M

758

771

Teinpäs itselleni myös kampauksen, jollaista ei päässäni ole ennen nähty. Pyöritin letin nutturalle ja tökkäsin juureen pari pinniä pitämään sen kasassa.

Kukkapanta - H&M

764

Samaan vetoon esittelen muutamia viimeaikaisia ostoksiani.

Ensin parit Itävallan Outletista hankkimani ihanuudet! Päätavoitteenani oli löytää Outletista siskolleni Annille valmistujaislahja, mutta lähtihän sieltä mukaan jotakin itsellenikin. Liikkeissä oli huimia alennuksia ja monet tuotteet lähtivät matkaan yli 50% alennuksilla! :)

816

Anni oli julkaissut blogissaan sopivasti kesävaate-postauksen, josta sain hyviä vinkkejä etsintöihini! Kyseiset Niken treenikengät nappasin käteeni ensin Annia varten, mutta niitä käsissäni hypisteltyäni oli pakko ostaa myös itselleni samanmoiset! Niin söpöt hattaranpinkit unelmat. :D

819

Guessin liikkeestä hommasin baarilaukuksi vaalean vähän isompikokoisen lompakon ja bikinien alaosat valkoisena ja sinisenä. Anni sai siniset lahjaksi ja itse pidin valkoiset. :)

001

Vansseista löysin lasten hyllyltä perusvalkoiset slip onit, joille hintaa jäi päätähuimaavat 20 euroa! :D Ajattelin ensin tehdä näistä festaripopot ja kirjoitella nämä täyteen tulevien kesäfestareiden nimiä ja antaa ystävieni rustata omat allekirjoituksensa kenkiin. Tulin kuitenkin toisiin aatoksiin, kun mallailin näitä kotona jalassani ja huomasin miten mukavat kengät kyseessä onkaan! En ole siis ennen omistanut kyseisen merkin kenkiä, enkä ole aikaisemmin oikein näistä erityisemmin innostunutkaan. Nyt kuitenkin kotiutan nämä innolla kesäkenkieni joukkoon!

Kävimme myös Annin kanssa Helsingissä viettämässä siskosten välistä laatuaikaa, ja mikäs voisikaan olla mukavampi tapa viettää aikaa, kun käydä kunnolla kiertelemässä alennusmyyntejä! :D

002

Joululahjaksi saadussa Guessin lahjakortissani oli vielä muutama kymppi jäljellä, joten kurkkasimme löytyisikö mitään pientä mukavaa alennuksista. Löytyihän sieltä! Tämä pikku kännykkäpussi on niin kätevä, sillä kännykän lisäksi sinne mahtuu erillisiin koteloihin hyvin huulipuna ja kortteja/rahaa. Soveltuu siis myös tuollaiseksi pieneksi laukuksi tarpeen vaatiessa.

Etsin Itävallan reissullamme Outletista ihan perus nahkatakkia. Halusin todella yksinkertaisen mallin koska jos takissa on liikaa erikoisia yksityiskohtia, pitää muun asun kanssa aina olla niin tarkkana. Outletista takkia ei löytynyt sopusuhtaiseen hintaan, mutta Helsingissä shoppailureissullamme vihdoinkin tärppäsi.

004

Löysin takin Zarasta. Mielestäni se oli juuri sopivan naisellinen, yksinkertainen ja hirmuisen pehmoinen päällä! Takki ei ollut kuitenkaan aitoa nahkaa ja jätänkin aitonahkaisen takin vielä muhimaan haaveisiin.

Riemukasta juhannuksen viettoa ja olkaapas ihmisiksi!  ;)

25 kommenttia:

  1. Niin kesäinen asu, rakastan sun tyyliä Essi! Ja olet vielä ihan tajuttoman kauniskin :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wää, kiitos sinulle kultainen! <3 voisipa kesäisiä asuja pitää täällä Suomessakin..

      Poista
    2. Mulle tuli jotenkin niin hyvä mieli tosta sun vastauksesta Essi, vaikkei toi ollu edes mun kommentti. :D Vaikutat niin kiltiltä ja ihanalta ihmiseltä! =)

      Poista
    3. Voi että, luin tän sun kommentin heti ensimmäisenä herättyäni ja tuli sellainen fiilis, että tästä tulee hyvä päivä! :) kiitos <3

      Poista
  2. Onpa ihanan kesäinen asu ja tuo kampaus sopii sulle kyllä tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos! <3 oon aina tosi varovainen kampausten suhteen, mutta kyllähän tuo piristää kummasti normilookkia ja voisi alkaa ottaa jopa tavaksi temppuilla tämän tukan kanssa useammin.. :)

      Poista
  3. Ihania ostoksia!
    Oon just ite matkalla lentokentälle ja sieltä Itävaltaan tommoselle patikointireissulle niin nyt tuli mieleen kysyä että missä päin ja minkä niminen outlet on kyseessä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salzburgin länsipuolella, Designer Outlet.

      Poista
    2. No sattuipa sopivaan saumaan tämä postaus sitten! Hee, äippä taisi ehtiä käydä vastaamassa ensin. ;) :D

      Poista
  4. Ihanaa juhannusta Essi! :) Sun blogis on ehdottomasti mun lemppari ja en malta oottaa uusia postauksia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi ihanaa kuulla! :) toivottavasti sielläkin oli huippu juhannus!

      Poista
  5. Onks toi neule selästä auki? Ois ollu kiva kuva takaapäinki ni tommonen yksityiskohta ois näkyny paremmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan se! Enpäs huomannutkaan, etten laittanut tänne yhtäkään kuvaa selkäpuolelta.. Semmoisia kyllä napattiin juurikin tuon yksityiskohdan vuoksi.. :D hups

      Poista
  6. Siellä sä vaan Essi komeilet pingviininä iltalehden etusivulla! :D

    VastaaPoista
  7. Koska oot ostanut noi sortsit? :)

    VastaaPoista
  8. Tee joku kiva video tänne :)

    VastaaPoista
  9. vitsi, aika haikeena kattelee tälläsiä kesäasu kuvia! kumpa sais itekin pukeutua taas kesävaatteisiin.. ihania kuvia, oot tosi nättinä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Onneksi lähden tänä viikonloppuna Mallorcalle, mutta paluu arkeen saattaa olla kuoppainen, jos tälläiset säät jatkuvat läpi kesän..

      Poista
  10. Hei mistä noi sun alla olevat rintsikat on? Ihanan väriset ja muotoset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. New Yorkerista! Tosi kivat on omastakin mielestä. :)

      Poista