sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Kanapastasalaatti

Huhhei!

Nyt on himoksesta selvitty ja melkoista kamppailua elämästä ja kuolemasta se olikin. :'D Teen myöhemmin postauksen juhannuksen vietostamme. Nyt kuitenkin pistän tämän viikon reseptiä kehiin. Resepti ei ole kovin kummoinen, mutta jaan tämän reseptin, sillä se sattuu olemaan tällä hetkellä lempiruokani. Tai ollut itseasiassa jo muutaman vuoden ajan. Tämä on myös hyvin nopea valmistaa ja ainesosia voi hieman vaihdella fiiliksen ja makunsa mukaan. En vain koskaan kyllästy tähän, ja se maistuu jokaisella kerralla aina vain yhtä hyvältä! Kyseinen resepti on myös saanut eniten kehuja ystäviltäni, joten luulisi maistuvan sitten muillekkin. :)

Tarvikkeet:

983

Salaattia
Kirsikkatomaatteja
Kurkku
Fetajuustoa
Aurinkokuivattuja tomaatteja
Makaroneja
Ananaspaloja
Kermaviili
Kanapaketti

Myös avocado, paprika ja rucola sopivat loistavasti tämän salaatin sekaan, mutta jääkaapista ei löytynyt tällä kertaa näitä herkkuja. 

985

Pilko salaatti, kirsikkatomaatit, kurkku ja fetajuustot kulhoon.

986

Keitä makaronit ja kaada sekaan aurinkokuivatut tomaatit ja ananakset. Paista joukkoon kanasuikaleet.

989

Ainesten hieman jäähtyessä kaada sekaan vielä kermaviili. Kermaviili saa salaatin maistumaan ihanan täyteläiseltä ja salaatinkastikkeenkin voi täten jättää kokonaan pois.

995

Lopuksi voit vielä sekoittaa salaattiainekset ja makaroniseoksen yhteen ja ruoka on valmis nautittavaksi!

Ettei ihan liian helpoksi tämän viikon resepti jäisi, päätin valmistaa salaatin kaveriksi vielä Jaakon lemppari jälkiruokaa. ;) Kyseessä on erittäin raikas, nopea ja helppo jälkkäri.

Tarvikkeet:

996

Turkkilaista jogurttia
Marjamysliä
Hunajaa
Vadelmia
Banaania

997

Kivat kulhot tai lasit esiin ja rakentamaan herkkua kasaan!

999

Kerrokset voi rakentaa omien mieltymysten mukaisesti.

1004

Lopuksi vielä kunnon loraus hunajaa sekaan. Nam!

Jaakko ei ollut ruuanlaitto hetkellä kotona, joten valmistin hänelle tälläisen jälkkärilasin valmiiksi jääkaappiin odottelemaan. Kun sitten avasin jääkaapin oven, lasi kaatui sieltä välittömästi lattialle ja sainkin kerätä tuhansia sirpaleita pitkin keittiön lattiaa. Myös tuota jälkiruokamössöä lensi kaikkialle, ja vaikka näyttääkin, ettei sitä olisi tuossa lasissa mitenkään älyttömästi, lattialla näytti siltä kuin sitä olisi ollut suuri kulhollinen. Voin sanoa, että hieman ärsytti. Episodin jälkeen valmistin Jaakolle uuden jälkkärin rumaan normaaliin jämäkkään kulhoon. :D Varovasti siis astiavalintojen suhteen...

19 kommenttia:

  1. Kaikki nää sun ruuat näyttää tosi hyviltä ja helpoilta! Oonkin poikaystävälle jo sanonut, että pakko testaa niitä täytettyjä lihapullia ja nyt tätäkin! :-) Jopa minä (joka en tykkää yhtään ruuanlaitosta) voisin jopa jaksaa tehä näitä sun reseptejä, mukavaa vaihtelua ruokailuihin! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne lihapullat on kyllä ihan suosikki tällä hetkellä! Suosittelen kokeilemaan. :) Joo tykkään tehdä nopeita ja helppoja ruokia, sillä töiden jälkeen harvemmin jaksaa alkaa vääntämään mitään kovin hankalaa ja aikaa vievää. :)

      Poista
  2. Kaikenlaiset kanasalaatit on kyllä munkin suosiossa! Ne on vaan ihan älyttömän hyviä :D Kermaviiliä en ookaan tainnut koskaan laittaa joukkoon, mutta kiitos vinkistä, menee todellakin kokeiluun ;D

    Ihan huippuja nä sun ruokapostaukset :) Ja kiitos muutenkin kivasta blogista, tätä on aina ilo lukea ja tulee väkisinkin hyvä mieli, kun sulta tulee uusi postaus <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei huippukiva kuulla, että on mieleen! :)<3 Kun ensimmäistä kertaa eräs ystäväni laittoi kermaviilipurkin salaattiin olin ihan ihmeissäni, mutta maistettuani olen alkanut laittaa lähes aina sitä itsekkin. :)

      Poista
  3. Hei jes, itelläkin on pari kanasalde vakkaria, joten tää on ihan mahtava muunnelma ja lisä omiin kokoelmiin! Testiin tämäkin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa heitellä omilla kanasalde suosikeilla, jos sattuisi pääsemään jokin omallekkin suosikkilistalle! :)

      Poista
    2. Pakko heittää tähän yksi lemppari kanasalaatti ohje! Eli siihen tulee kanaa, salaattia, tomaattia, kurkkua, avokadoa ja sinihomejuustoa! Avokado ja sinihomejuusto sopii älyttömän hyvin yhteen! Sit siihen voi tehdä vielä viinietikka kastikkeen nii aijajaiii :)

      Poista
    3. Huh, kun kuulostaakin hyvältä! Pakko kokeilla sunkin reseptilläsi! :P

      Poista
    4. Tän hetken omasuosikki on
      Limekana salde
      Kanaa (mausta limen mehulla, suola, pippuri), salaattia, kurkkua, punasipulia, avocadoa ja rainbow yrttimaustettufeta kuutio. Ja sitruunasta vähän mehua salden päälle! Kanan voi muös vaihtaa katkarapuihin, mums <3

      Poista
    5. Herranenaika kuinka hyvältä TUO sitten kuulostikaan! Tuota kokeilen jo tällä viikolla! :D

      Poista
    6. Hih kerro jos tykkäsit! (; tosiaan vielä unohtu siemenet! Itse käytän valmiita salaatti siemensekotuksia, missä yleensä on auringonkukkaa, pinjansiemeniä, pähkinöitä etc

      Poista
    7. No ehdinpä jo valmistaa tätä katkarapuversiona ilman siemeniä ja huh, kun oli hyvää! Kiitos! Poikaystäväkin kehui maasta taivaisiin! :)

      Poista
    8. Hei ihan mahtavaa, kiva kun tykkäsitte! (:

      Poista
  4. Tosi hyvän kuuloinen kanasalaatti, pakko kokeilla! :)

    VastaaPoista
  5. Sulla on ihan huippublogi! Ruokapostaukset on saanu mutki taas innostuun ruuanlaitosta enemmän :) Vaikutat myös tosi ihanalta ihmiseltä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, kiitos sinulle! Huippua kuulla, että nämä jopa kannustavat kokkailemaan useammin. :)

      Poista
  6. Nämä reseptipostaukset on ihan parhaita!! On niin kiva saada uusia vinkkejä, kun muuten tuppaa tekemään sitä samaa ruokaa aina :D Ens kauppareissulla nappaan kyllä nämä ainekset mukaan! Niin hyvältä kuulosti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla, jaksaa jatkossakin panostaa näihin sitten kunnolla! :)

      Poista