maanantai 23. kesäkuuta 2014

Himoksen juhannus

Viikonloppu oli täynnä hauskuutta, mutta ihan yhtä lailla hulluuttakin. Lähdimme neljän hengen tyttölaumalla ajamaan kohti Himosta torstai iltana. Lähdimme ilmeisesti juuri pahimpaan ruuhka-aikaan liikkeelle, sillä heti moottoritielle saavuttuamme jouduimme osaksi matelevaa autoletkaa. Lopultakin saavuimme leirintäalueelle ja aloimme kasaamaan leiriämme. Kympin maksava teltta ja auto saivat toimia kolmen päivän tilapäisenä asumuksenamme.

031 (800x533)
045 (800x533)
052 (800x533)
024 (800x533)
005 (640x427)

Kaikki jännittävä oli edessäpäin, mieli oli odottavainen, ilma raikas ja viileä ja ensimmäiset kuplivat korkattiin. Kaikki vaikutti täydelliseltä, kunnes aurinko alkoi hiljalleen laskea kauniisti järven ylle. Se kylmyys! Luulin, että nahkatakki, lämmin neule ja paksu huppari olisivat ihan käypä asukokonaisuus keskikesän iltoihin, mutta auringon laskiessa kylmyys tuntui iskevän luuytimiin asti. Heti ensimmäisenä yönä laitoin siskolleni viestiä, että hän toisi talvitakkini seuraavana päivänä festareille tullessaan. Olin kuitenkin sen verran viisas, että olin napannut mukaani poikaystäväni pingviini-haalarin, joka toimikin jokaisen yöni pelastajana ja eksyipä yhtenä päivänäkin päälleni. :D

096 (640x488)
105 (533x800)
087 (800x590)
101 (533x800)

Ensimmäisen yön kylmyys-järkytyksestä selvittyämme totuimme kuitenkin ilman viileyteen ja osasimme valita vaatetuksemmekin sen mukaisesti, kivat kesätopit ja shortsit saivat jäädä laukun pohjalle ja lämpimimmät neuleet kaivettiin esiin.

 Päivisin oli kuitenkin myös paljon aurinkoisia ja lämpimämpiä hetkiä ja onneksemme ei kuitenkaan satanut vettä. Yhtenä päivänä hieman ripotteli, mutta kertakäyttö sadetakit riittivät pitämään vaatteemme kuivina.

146 (640x427)
167 (800x533)
143 (533x800)
115 (800x533)

Toisena päivänä saimme leiriimme hieman lisäjoukkoja, kun pari autollista ystäviämme saapui Himokselle.

196 (559x800) (2)
220 (598x800)
208 (546x800)
198 (533x800)
 
Kävimme festarialueella katsomassa monia esiintyjiä ja pääsimme usein myös ihan ensimmäiseen riviin heilumaan. Ihan mieletön meininki ja ihmishulina oli päällä kyllä huonosta säästä riippumatta!

369

Viimeisenä päivänä saatiin myös siskoni Anni osaksi festarijoukkoamme! Ne eturivin tytsyt. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
289
275
255

Monena yönä tuli valvottua aamuun asti ja olokin on tällä hetkellä sen mukainen. Ääni on lähtenyt, silmiä särkee ja oma lämmin peti tuntuu maailman täydellisimmältä paikalta maailmassa. :D Vaikka nämä kolme päivää olivatkin kokonaisuudessaan melko riuduttavat, tälläinen retkeilyelämä on silti mielestäni yksiä kesän kohokohdista ja aloimmekin suunnittelemaan välittömästi ensi juhannustamme Himokselle. Kymmenen asteen lämpötilan nousu ei kuitenkaan olisi pahitteeksi.

Viikko pitäisi vielä jaksaa täällä Suomen synkkyydessä ja sitten suuntana olisi Mallorca! ;) <3

23 kommenttia:

  1. Minkä ikäisenä sä sait alkaa käymää festareilla? Ku ite oon kohta 17 ja en oo vielä saanu mihinkää mennä... -_-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain alkaa käydä 17-vuotiaana, kun moni ystäväni oli jo täyttänyt 18. Moni festari on kuitenkin K18, joten niillä olen käynyt vasta täysi-ikäisenä. Himoksen juhannusfestarit ovat myös K18. :)

      Poista
  2. Olipa teillä hauskan oloinen juhannus! :) Mulla ois hieman hassu kysymys mitä ollaan joskus kavereittenkin kanssa mietitty; eli jos menee just tolleen esim. kolmeksi päiväksi festereille ja yöpyy teltassa, niin onks siellä mitään suihkuja tai mtn sellasta? :D Et miten ainakin teillä näyttää pysyvän meikit siisteinä ja hiukset puhtaina haha :D?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, on siellä suihkutilat! Jääkylmää vettä niistä tulee tosin.. Puhdistusliinat ja kuivashampoo on myös ehdottomasti pakattava festarikassiin! ;)

      Poista
  3. siellähän on tuttuja takakontissa! ihania kuvia :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania heppuleita oli mun takapoksi täynnä! :)

      Poista
  4. Näyttää siltä ku en olis ollu koko reissulla mukana ku oon vaan paris kuvas XD

    VastaaPoista
  5. Vitsi miten kivoja kuvia ja tuo pingviini asu on kyllä ihan huoppu! :D ootko muille festareille suuntaanassa tänä kesänä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pingu puku oli ihan paras tuonne! :D Oon ainakin weekend- ja summersound festareille menossa. :)

      Poista
  6. Minne päin mallorcaa oot menossa ja missä seurassa? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mennään palma novan ja magaluffin väliin, ja 8 hengen kaveriporukalla ollaan liikenteessä! :)

      Poista
  7. Onks sulla ajokorttia?

    VastaaPoista
  8. Ihana kaunis Essinen :) ♥

    VastaaPoista
  9. Ihania kuvia!!:) ja pakko vielä sanoa että ton edellisen postauksen pastasalaatti reseptiä on kokeiltu (tosin ilman kanaa) ja taitaa kyseinen salaatti olla nyt myös minun lemppari! :) ehdottomasti lisää näitä ruokaohjeita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeee!! Huippua kuulla, että saan levitettyä mun lempisalaattia muidenkin suosioon! :DDD

      Poista
    2. Musta se resepti vaikutti tosi hyvältä, en oo vielä ehtiny kyllä kokeilla :D eikä ees valkosipulia ;D

      Poista
    3. No niinpä! Voiko mikään valkosipuliton olla muka hyvää?! Näköjään voi.. ;D

      Poista
  10. Mikä auto sulla tai teillä on? :)

    VastaaPoista
  11. Hei pakko kysyy!! Oon nyt ens viikol menos Himos Juhannukseen ja sinne teltta-alueelle yöks niin kyselisin vaan että onks siellä missään mitään pistorasioita yms vai pitääkö vaan pärjätä ilman?XD

    VastaaPoista