sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Graduation part 1

Olo on kuin jyrän alle jääneellä! Keräilen itseäni tässä sohvalla sydän-nougatsuklaarasian voimin. Tämä loppuviikko on ollut aika hektinen. Se on ollut täynnä niin paljon kaikkea ihanaa, mutta tällä hetkellä puhti alkaa olla aika finaalissa.

Torstaina saatiin yksi parhaimmista ystävistäni takaisin maailmalta Suomeen. <3 Järjestimme maailmanmatkaajallemme yllätys homecoming-juhlat. Yksi ystävistämme vei pahaa aavistamattoman sankarimme teelle, jonka aikana me muut piilouduimme taloon ja ystäväni äiti loihti ihania herkkuja pöytään. Harmittaa aivan valtavasti, etten muistanut ottaa kameraa mukaani, sillä ystäväni ilme olisi ollut ihana ikuistaa, kun hyökkäsimme kaikki ovelle hänen saapuessaan kotiin! Hauskinta oli se, kun ystäväni oli luullut, ettei meitä ketään ole edes kiinnostanut hänen kotiinpaluunsa, kun kukaan meistä ei ollut päivän aikana soitellut tai chattaillut mitään. :D Yllätys onnistui siis hyvin ja ilta oli erittäin hauska.

Perjantaille olikin sitten nihkeä aamuherätys viideltä, sillä kävin ennen valmistujaisiani vielä vääntämässä työpäivänkin pulkkaan! Perjantaina siis vietettiin Suomen Liikemiesten Kauppaopiston valmistuneiden päivää ja sain kätösiini lähes kiitettävien arvosanojen paperit.

006

Asuksi olin suunnitellut erästä mustaa maksimekkoa, mutta sitä torstai iltana etsiessäni huomasin sen kadonneen kuin pieru saharaan! Siis ihan oikeasti, en voi ymmärtää. Käytännössä käänsin jokaisen kaapin ympäri ja vaatekaappinikin kippasin lattialle vain todetakseni, että mekkoa ei näy eikä kuulu! Nyt on siis yksi musta maksimekko etsintäkuulutettuna toverit hoi, jos sattuu näkymään nurkissa. :D

Illalla meinasi tulla paniikki, kun en ollut suunnitellut mitään varavaihtoehtoa ja säätkään eivät oikein suosineet lyhyitä mekkoja. Taidettiin siinä pienet paniikkiitkutkin vääntää, mutta lopulta nielin tappioni ja valitsin aika yksinkertaisen valkoisen mekon vaalean bleiserin kaveriksi.

014

Päivällä aurinko sitten pilkistelikin pilvien takaa, joten lyhyt mekko ei ollutkaan lainkaan huono vaihtis. Tiedätte varmaan kuitenkin sen tunteen, kun on tarkkaan suunnitellut jonkun tietyn asun illalle ja vaatteen päälle vetaistessa huomaakin siinä olevan aivan jäätävä tahra. Ärsyttävää!

004

Bleiseri - Zara
Mekko - H&M
Kengät - Spirit Store

Töiden jälkeen mulla oli aikaa vain noin tunti hieman laittautua, ennen kuin pitikin hypätä junaan kohti valmistujaisia. Aikaa ei siis jäänyt oikein hengähtämiseen, vaikka päiväunet olisivat kyllä olleet enemmän kuin tarpeelliset.

029

Juhlapaikalle saapuaessa väsymys kuitenkin unohtui, sillä oli ihanaa nähdä luokkatovereita pitkästä aikaa! Koulumme loppuaika on mennyt puolenvuoden työssäoppimisjaksoa viettäessä, joten emme olleet nähneet joidenkin kanssa koko tänä aikana.

040

Itse en ostanut lakkia ollenkaan ja vähän harmitti kyllä siinä vaiheessa, kun moni vetaisi lakin päähän. Olisihan se tuonut tiettyä lisätunnelmaa! :)

046

054

Jatkobileet vietimme luokkalaistemme kesken yhden luokkatoverini kotona. Menossa mukana oli muutama karvainen komea herra!

057

Alkupalaksi nappasimme "muutaman" palan pizzaa, jonka jälkeen käytiinkin vielä herkkupöydän kimppuun, jonka luokkalaiseni oli perheensä kanssa meille valmistanut. :)

066 073

Juomapuolikin oli kunnossa ja paikalta löytyikin niin boolia kuin kuohuvaakin. Itse jouduin hiukan himmailla juomien suhteen, sillä seuraavana aamuna odotti taas aikainen herätys Annin yo-juhlia ja omia valmistujaisia varten.

074

Ei tippa tapa, ja ämpäriin ei huku..

079

Juhlat sujuivat ihanan rennosti ja iloinen puheensorina täytti koko talon. Paikalla oli paljon myös itselleni tuntematonta porukkaa, mutta kaikkien kanssa tuli höpistyä niitä näitä ja meno oli kaikinpuolin hyvä! Kiitos ihanasta illasta asianomaisille. :)

Palailen myöhemmin vielä graduation part kakkosen merkeissä! Nyt suuntaan vielä lyhyttä työpäivää viettämään, kunnes saan hetken ansaitusti levähtää kaikesta tästä hulinasta.

25 kommenttia:

  1. Onnittelut valmistumisen johdosta! Toi mekko näyttää tosi hyvältä sun päällä ja sä olet kaunis kuten aina :) <3

    VastaaPoista
  2. Onittelun valmistumisesta! Sun asu on ollut todella kaunis, tuo mekko on aivan ihana! :)

    VastaaPoista
  3. Onnea valmistumisesta! <3 upea on tuo valkoinenkin mekko päälläsi ja valmistujaisiin juuri ihana asu! Ja ihanat tarjoilutkin teillä ollut. Vitsi odotan kyllä innolla seuraavaa postausta valmistujaisista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän kovasti! Seuraava postaus tulee ihan lähipäivien aikana! :)

      Poista
  4. sun vaaleanpunainen mekko oli tosi nätti, mutta oikeasti suu loksahti auki sen mauttoman kaula-aukon takia kun kuitenkin vanhempien ja sukulaisten edessä "joutuu" juhlissa olemaan :D makunsa kullakin mutta pakostakin ihmettelee välillä, ettekö annin kanssa tosiaan ymmärrä mitä on hyvän maun mukaan pukeutuminen, varsinkin perhejuhlissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, olihan se vähän avara, mutta mielestäni muuten ihan hyvän maun rajoissa vielä meni. :)

      Poista
  5. missä noi coctail tikut on kiinni ku ne pysyy tollain pystyssä? :D ja on muuten ihanan näköinen kakku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kakku oli ihan tajuttoman hyvää! Cocktailtikut saa pysymään pystyssä, kun laittaa alimmaiseksi puolikkaan lihapullan tasaisen puolen. :)

      Poista
  6. ihanaa kun löysin sun blogin ! Oot niiiiiin kuvan kaunis ja ihanan positiivinen :) Ja noi ruokapostaukset on ihania kun niistä saa hyviä vinkkejä ;) mä odottelen sulta jos sais jonkunlaista treeni postausta ?:) jatka samaan malliin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii, kiitos hirmuisesti sinulle! :) Treenipostauksia teen varmasti jossakin vaiheessa jahka kerkiän! :D

      Poista
  7. Eikö Anni lainannut sulta mustaa maximekkoa sinne blogiawardseihin? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mutta se palautti sen ja hukkasin sen pussin ilmeisesti, jossa se palautti sen.. :DD

      Poista
  8. Eikös anni ainaki oo lainannu sulta jotai maximekkoa! Onhan siitä vähän aikaa,mutta tulipa vain mieleen ku sillä oli se joku postaus:) Ihana blogi sulla, tuun useesti kattomaan jospa olisit taas kirjotellu!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama mekko kyseessä, mutta Anni ehti palauttaa sen mulle ja hukkasin sen näköjään sen jälkeen vasta.. :D

      Poista
    2. Mekko löytyi sittenkin Annin luota eilen! XD

      Poista
  9. Missä olit työssäoppimassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samassa kaupassa, jossa olen töissä muutenkin. :)

      Poista
  10. Mistä tuo pinkki kukkapanta?!

    VastaaPoista
  11. Oi mistä noi arskat!

    VastaaPoista
  12. Ginatricot! Ihan huippukivat! Monet arskat painaa mun poskiin hirveet jäljet, kun mulla on niin nykerönaama ja korkeet poskipäät, mut noi on kevyet ku mitkä, eikä ees osu poskiin ollenkaan! :D

    VastaaPoista
  13. Myydäänkö tuollaisia mekkoja erään missään? Rakastuin…

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. H&M:ltä hommasin sen aikoinaan ja olen kyllä nähnyt lähes joka kesä samantyylisiä siellä vielä myynnissä! :)

      Poista