sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Lauantai kuvina

Sunnuntai moikat. :)

Viikonloppu alkaa olla ohi, vaan eipä meillä montaa päivää töitä ja kouluja ehdi olla, joten ei hätää! Viikonloppuna sain paljon rästiin jääneitä asioita hoidettua. Ostin vauvalle ristiäislahjan, luin pääsykokeisiin, ostimme takapihallemme pallogrillin ja terassilaattoja, näin ystäviäni ja rentouduin. Aika nappiin mennyt viikonloppu.

Tässä kuvapläjäys viikonloppumeiningeistämme.


Lauantai aamu alkoi herkkuaamiaisella ystäväni tultua Helsingistä kyläilemään. Tiipe toi mukanaan tuoreita mansikoita. <3


Ulkona oli niin lämmintä, että valmistin aamiaisen terassillemme. Jotenkin niin onnellinen fiilis tulee näistä kevään ensimmäisistä lämpimistä päivistä.


Tein perinteisen herkkumunakkaani. Munakkaan saa maistumaan mielestäni ihan pitsalta, kun tunkee sen täyteen täytteitä! :D Tässä munakkaassa oli tomaattia, paprikaa, valkosipulia, avocadoa, juustoa ja kinkkua. Mausteina mustapippuria, yrttisuolaa, välimeren yrttiseosta ja paprikamaustetta.


Tipsu lähti meidän mukaan kaupoille.


Löysin laatikostani vanhan sulkakaulakoruni, joka pääsikin heti iloisen jälleennäkemisen jälkeen kaulaan roikkumaan. Korun taisin ostaa aikoinaan Lindexistä.


Perus valkoinen toppi (Cubus) ja beiget aurinkolasit (Guess).


Ja mun kaikkein hienoin asuste! + Vino sormi. 


Tämä kesä-esa heilui pihalla kuin keskikesän sankari. Kylmä ei kuulemma tullut kuitenkaan! :)


Grilli vappua varten CHECK! Pallogrillimme maksoi huimat 19,95 K-raudasta.


Pojat alkoivat kasaamaan grilliä...


  ... ja minä keskityin hieman naisellisempiin touhuihin sillä aikaa. ;D


Rumat tuli, mutta vielä rumemmat ne oli tätä ennen! Töissä kynnet ei millään tahdo pysyä hyvässä kunnossa ja lakkaaminenkin tuntuu usein turhalta. Ehkäpä nämä Lumenen "Gel effect"-lakat pysyisivät hieman paremmin.

Nyt lähden työpäivää viettelemään, nauttikaa kaikki vapaapäiväläiset ihanasta säästä! 

33 kommenttia:

  1. Toi kaulakoru on kyllä tosi upea, niin kuin myös sinäkin totta kai ♥ :) Sun blogista on hyvää tahtia muodostumassa toinen lemppari Annin blogin rinnalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulin kyllä iloiseksi, kun löysin sen laatikostani! :) Ihan huippua kuulla <3

      Poista
  2. Pallogrillin kanssa itse inhoan sitä enemmän mustunutta osaa mikä hiilistä tulee! Tähän ainakin itse käytän kaupan grillaus folioalustoja, ei mene grilli likaiseksi ja ruoka ei mustu (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei ennen oo ollut pallogrilliä, joten tämä vinkki tuli kyllä tarpeeseen! Folioalustat lähti heti ostolistalle vapuksi. :D

      Poista
    2. Siinätapauksessa heitänpä toisenkin. Hiilille kun heitetään sitä öljyä mitä lie, kannattaa sen antaa vaikuttaa n15'min ennenkuin yrittää sytyttää hiilet :) syttyy paremmin kun se öljy mikä lie ehtii imeytymään hiiliin! Ja joo ne folioalustat on niin parhaita!! :D

      Poista
    3. Hei huippua! Nämä vinkit helpottavat varmasti tämän vapun grillituokiota. :D

      Poista
  3. oottepas te nättejä kaverisi kanssa =)

    VastaaPoista
  4. Minkä takia muuten muokkaat noita kuvia itestäs tässä blogissa? Näkee selvästi eron esim. annin blogissa oleviin kuviin susta (kasvojen iho yms) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eri kamera ja asetukset? Ja musta nää on kivemmalla tavalla värikkäämpiä ja mielenkiintoisempia kuvia:)

      Poista
    2. Muokkaan jokaista lisäämääni kuvaa kahdella eri vippaskonstilla, valotus ja kontrasti. Sen takia, että kuvista tulee mielestäni paljon kirkkaampia ja eläväisempiä ja kontrasti tekee kuvasta vielä tarkemman näköisen. Muuten en kuviani muokkaile. :) Olemme myös huomanneet, että kamerani kuvien värit ovat paljon voimakkaammat kuin Annin kameralla otettujen.

      Poista
  5. Muokkaatko sun instagram kuvia jollain appilla ennen kuin lisäät ne? Ja mitä filtteriä käytät useimmiten? Sun kuvat on tosi kauniita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muokkaa, laitan vaan filtterin ennen lisäystä ja useimmiten käytän Valenciaa. :)

      Poista
  6. Moikka, en tiedä käytätkö jo päällyslakkaa, mutta mikäli sulla ei sellainen vielä ole lakkausten päällä käytössä, niin suosittelen! Hyvä päällyslakka saa kyllä värilakat kestämään kovemmassakin menossa huomattavasti pelkkää värilakkaa pidempään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän olen ollut laiskanpuoleinen sen suhteen, mutta pitäisi tosiaan ostaa sellainen taas pitkästä aikaa! :)

      Poista
  7. Paljonko noin tuntimääräisesti/päivä luet tohon pääsykokeeseen, ja luetko joka päivä vai tuleeko välipäiviä? Mikä kamera sulla on, kun näyttää olevan niin hyvälaatuisia ja kivat katsella nämä kuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan liian vähän tähän asti, alkaa vähän ahdistaa jo! Oon tehnyt niin paljon töitä.. mutta nyt sovin itseni kanssa, että ensi viikolla lähtee lähes jokapäiväinen lukurytmi, ehkä tunnin-pari/pv. Kamerani on Canonin EOS 600D, hirmu hyvä ostos!

      Poista
  8. Voi että kuinka kiva että oot tehny oman blogin! Sulla on tosi kiva tyyli kirjoittaa, kuvat on mielenkiintoisia ja hommaan on selvästi panostettu:) Toivottavasti bloggausintosi ei hiivu alkuhuuman jälkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit miten kiva kuulla! :) Uskon, että into pysyy, mutta ihan näin tiivistä rytmiä en myöhemmin varmaan pidä. :D

      Poista
  9. Missä sinä olet töissä? :) Olet todella kaunis, ihailen ulkonäköäsi <3! Tämä blogisi on niin ihana, onneksi aloit kirjoittamaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan vaan ruokakaupassa työskentelen. :) Kiitos paljon, hyvä kun ihmiset ovat ottaneet näin hyvin tämän vastaan! :)

      Poista
  10. Kiva kun kirjoitat niin usein! Ihana kun päätit alkaa kirjoittaa blogia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jatkossa varmaan vähäisen postaustahti hiipuu, kun eihän sitä jokapäivä voi olla jotakin tähdellistä kirjoitettavaa. :D Mutta koitan pitää suht. tiiviin tahdin kuitenkin. :) Kiitos <3

      Poista
  11. Ihanan kesäsiä kuvia :) Kuten monet muutki on hehkuttanu, nii mustaki oli tosi kiva huomata että alotit bloggaamisesn. Susta on saanu hyvän kuvan Annin blogin kautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon mukavasta kommentistasi! Ihana kuulla, että on alkuunsa jo muodostunut hyvä kuva. :)

      Poista
  12. Oot niin nätti! Musta on tosi kiva kun postaat usein ja sun postaukset on aina ihania :) tästä on muodustumassa yksi lempi blogeistani

    VastaaPoista
  13. hajosin tolle ''rumat tuli''-kohdalle :D nimimerkillä aina kun yrittää tehä itselle jotain tommosii spessukynsijuttuja niin kauheita niistä tulee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahinta on, kun lakkaan kynnet niin aina tyyliin tuuli lennättää jonkun hiuksen mun silmään, tai tulee vessahätä tai mikä vaan hätä, joka pilaa välittömästi tuoreen lakan. :D

      Poista
  14. Nään aina välillä sua ja annia kaduilla ja oon aina niin kikseissä että teitä näkee muutenki ku ruudun takaa :D ! Ihan mahtavaa et säkin alotit bloggauksen , sun blogi nousikin heti kärkisijoille :) on kyllä päivän piriste ollut kun on nåhnyt et sulta on tullut postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah hauskaa. :D Saa moikatakkin, jos siltä tuntuu! Voi miten mukava kuulla. :)<3

      Poista
  15. Ihanaa, ihanaa, ihanaa!! ESSI vähä mahtavaa kun oot aloittanu bloggaamaan <3 Luin ihan sydän lämpimpänä Annin blogista sun vastauspostausta ja nauroin niin teidän jutuille. xD Keep goin' girl! Terkuin mahtavin, Inuiitti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, te saitte mut jotenkin innostumaan ja teinkin heti seuraavana päivänä silloin tän blogin! ;D <3

      Poista