sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Kuka Essi?

No siinäpä vasta kysymys! Kuinka kertoa itsestäni pitäen kuitenkin kiinni siitä, etten kerro täällä liikaa. Pieniä faktoja on hyvä lyödä pöytään näin alkuun kuitenkin, jotta jonkun näköinen mielikuva ihmisestä tekstien takana välittyisi.

Aloitetaan yksinkertaisista. Olen siis 21-vuotias yo-merkonomiksi opiskeleva naisenalku. Minua on siunattu suurperheellä, josta löytyy vanhemmat, vanhempien uudet kumppanit, seitsemän ihanaa sisarusta ja yksi suloinen "uusio veli". Luonteeltani olen erittäin sosiaalinen, herkkä, ehkä jopa hauska ja ystävällinen ihminen. Pyrin olemaan hyvä ihminen ja toimimaan parhaani mukaan toteuttaakseni tämän tavoitteen.


Urheilu, terveelliset elämäntavat, ystävät, ruoka (sen valmistaminen ja syöminen), matkustaminen, perhe, poikaystävä ja kaiken maailman elukat ovat elämäni ilon aiheita. Aloitin noin vuosi sitten käymään kuntosalilla ja tästä onkin muodostunut itselleni mieluisa harrastus. Olen armoton vaatehamstraaja, ja tästä pahasta tavasta olen pyrkimässä parhaillaan eroon.


Muutin vuoden vaihteessa poikaystäväni kanssa yhteen asumaan, ja tähän astinen yhteinen arki on sujunut kutakuinkin moitteettomasti. Tiskikone on ehdottomasti hankittava, sillä tiskivuori tuntuu olevan ainoa kriisinpoikanen tässä taloudessa. 


Tähän astinen bloggaajan urani on tuntunut erittäin miellyttävältä ja turvalliselta! Koska olen ainoa, joka pystyy lukea näitä raapustuksia. :D Olen jo tämänkin päivän aikana tullut monta kertaa toisiin aatoksiin blogin aloittamisesta, ja nähtäväksi jää tulenko koskaan julkaisemaan tätä.
Miten te ihmiset osaatte käyttää tätä. Vihaan uusia ohjelmia ja uusia puhelimia ja kaikkea uutta, mitä pitää opetella käyttämään, vaikka tämä ihan mielenkiintoista nyt onkin.

Jos kuitenkin uskaltaudun julkaisemaan tämän, sydämellisesti tervetuloa seurailemaan touhujani ja mietteitäni! :)

6 kommenttia:

 1. Voi oot todella kaunis! :) mielenkiintoisen oloinen blogi myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti <3 Vaikea itse sanoa, miten muut nämä omat sepustukset oikein ottavat, mutta hyvä jos vaikuttaa mielenkiintoiselta tähän asti! :)

   Poista
 2. Oot niin symppis! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vain toinen symppis voi tunnistaa toisen samanmoisen <3

   Poista
 3. mä en koskaan oppinu bloggeria käyttämää kunnolla joten oman blogin pitäminen oli toosi hankalaa :D

  ainaki melkosen komian poikaystävän omistat ;) ja tiskaaminen on kyllä yllättävän suuri kompastuskivi parisuhteessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä vaan, onneksi sekään ei pelkää kameraa! ;D Tiskikone lähtee tilaukseen heti, kun jää vähän ylimääräistä rahaa.. :D

   Poista