perjantai 18. huhtikuuta 2014

Keväthuumaa

Mikä sää, mikä päivä! 

Kevät on tainnut nyt virallisesti puhjeta kukkaansa ja lämpötilakin kohosi tänään parhaimmillaan päälle viidentoista asteen. Kohta saa alkaa kaivaa kesävaatteet kaapin pohjalta ja heivata viimeisetkin talvisaappaat ja takit varastoon! :)

Pääsiäisloma tuli erittäin sopivaan aikaan ja olenkin käyttänyt huiman yhden päivän vapaani tehokkaasti. Aamulla nukuttiin hyvin pitkään, käytiin aamusaunassa ja tehtiin herkkuaamiainen. 


 Cantaloupe melonia ja tuoreita mansikoita. <3


Munakas kinkulla, juustolla, avocadolla ja paprikalla. Mausteena kuivattuja välimerenyrttejä, yrttisuolaa ja jauhettua valkosipulia. (Jep, valkosipulia joka paikkaan!)

Löhöiltiin aamusta sohvalla vielä hyvä tovi, kunnes saimme itsemme liikenteeseen. Ulkona takit ja lakit lensivät päältä, ja pyörittyämme jonkun aikaa nälkä yllätti meidät. Manattiin suljettu Suomen grilli, mutta huomattiin ohikulkumatkalla, että kulmakonditoria oli auki ja kävimme siellä vetämässä puoliksi kulmiksen kana-fetasalaatin. (Ikuinen suosikki!)


 Päällä neon koralli neule (Ginatricot) ja vaaleat farkut (Vero Moda)


 Ruskeat mokkanilkkurit (Spirit Store) taisivat olla jo jopa liian kuuma valinta näille ilmoille.


Kovikset hengailevat junaraiteilla.


 Amen to that! 

Jos mä pidän tätä Cokista kädessä, niin näyttääkö se coolilta? Ai ei.. 

Kotikaupunkimme on pieni, eikä täällä ole usein minkäänlaisia ihmisiä houkuttavia tapahtumia. Nyt kuitenkin Suomen Tivoli on rantautunut tänne viikoksi, joten päätimme käydä pyörähtämässä siellä ystäviemme kanssa perinteisillä Tivoli pehmiksillä ja eksyttiinpä siinä samalla sitten maailmanpyörään. Tuhlasimme myös kaikki kolikkomme pehmolelunnappausmasiinoihin ja muihin yhtä hyödyllisiin peleihin. 


Tähän laitteeseen oloni oli vähän turhan rapea. (Eilinen lomanaloitus viineily tyttöjen kanssa teki tehtävänsä)


Jokavuotinen perinne + kevään ensimmäiset kiskajäätelöt korkattu!


Maailmanpyörä sopi meidän kaikkien vatsoille ja 4€ käytetty viisaasti.


Historiallinen hetki. En ole koskaan aikaisemmin nähnyt, että joku voittaisi näistä oikeasti jotakin. :D


Kannatti tuhlata kaikki käteinen!

Tänään loppupäivän suunnitelmat ovat aika mukavuudenhaluiset ja mennäänkin varmaan porukalla viettämään leffailtaa jonnekkin. Sitä ennen minun täytyy kuitenkin selvitä järkyttävästä tiskivuoresta. Sovittiin muistaakseni viimeksi viikko sitten poikaystäväni kanssa, että tiskaamme astiamme heti syömisen jälkeen, joten en ymmärrä miten on mahdollista, että kaikki astiamme ovat tällä hetkellä likaisena kammovuorena keittiössä? Se tiskikone on edelleen ihan ykkösenä ostoslistalla..

Huomenna taas tiedossa on ystäväni järjestämät barbeque-pääsiäisbileet! Odotan iltaa innolla ja saatan nappaista myös kuvia illankulusta tänne bloginkin puolelle. 

Huippu rentouttavia lomapäiviä kaikille! <3

23 kommenttia:

  1. Oot kyllä niin älyttömän kaunis ettei edes sanat riitä kuvailemaan ♥ Onko sulla aina muuten ollut vaaleet hiukset tai voisitko ajatella, että joskus värjäisit niitä tummemiksi? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wää kiitos paljon! <3 Mulla on ollut aika vaaleat hiukset pienestä pitäen, mutta voisin kyllä kuvitella värjääväni joskus hieman tummemmaksikin. Nyt kuitenkin viihdyn vaaleassa. :)

      Poista
  2. Me käytiin viltsun kans tos sekopää laittees eilen :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään en olis kyllä millään pystynyt, mutta ehkä mä vielä ehdin. :D

      Poista
  3. Ihana tuo sinun neule! Ja nam kulmiksen salaatit ovat niin parhautta :) nams!

    VastaaPoista
  4. Hei mahtavaa että teit blogin, ihania kuvia täällä! :) Ps. Ristiäisissä nähdään sitten. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiitos kannustuksesta! :) Siellä nähdään, kohtahan nekin jo on. :)

      Poista
  5. Moikka

    Mitä mieltä olet pääsykoemateriaalista, onko sun mielestä vaikea? Kysyisin vielä, että luuletko helpottavan jotenkin sisäänpääsyä, jos ensin lukee yo-merkonomiksi ja siitä sitten tradeksi, eikä silleen, että suoraan lukiosta tradeksi. Nykyään on kyllä niin kovin vaikeeta päästä yhtään minnekään opiskelemaan, kun jokaisesta paikasta kilpaillaan, tiedän monia, jotka on esim. 4 kertaa pyrkinyt tradeksi, ennen kuin on päässeet, huh... Tsempit sulle lukemiseen.

    VastaaPoista
  6. Pääsykoemateriaaleista suomenkieliset osiot olivat mielestäni erittäin helppoja, sillä juuri tuon tyylistä olimme käyneet läpi merkonomi-opintojen aikana. Englannin kielinen materiaali vaikutti ensivilkaisulta vielä ihan heprealta, mutta en ole vielä keskittynyt siihen sen kummemmin.
    Uskon, että merkonomiopinnoista oli ainakin minulle paljonkin hyötyä, mutta toisaalta minusta tuntuu, että olen tehnyt paljon ihan turhaa työtä, mikäli pääsen vielä tradenomiksi jatkamaan. Merkonomin ja tradenomin koulutukset kun ovat melko samaa lajia, tradenomeilla vain hiukan vaativampaa ja pidemmälle vietynä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja joo samaa mieltä.. tuntuu, että kaikkialle on kovin vaikea päästä edes sisään nykyään. :( Kiitos tsempeistä!

      Poista
    2. Hei tosi kiva, kun vastasit. Uskon kyllä, ettei kannata aliarvioida pääsykoetta, vaikka moni sanoo, ettei tarvi mitään osata, niin todellakin ilman laskinta,.... apua !! ,En sitten tiedä miten toi lähtöpisteiden laskenta menee, että jos on huono YO-todistus ja pystyy saamaan paremman tuolta YO-merkonomipaikasta, niin, jos siitä sais potkua parempiin lähtöpisteisiin. No periaatteessa opiskelu kannattaa aina ja tavallaan hienoa, että voisi korjata lukiolaislaiskuuden tolla koululla ja pääsis sisään. Ja onhan toi trade kuiteskin hieno!! Jaksamista.....

      Poista
    3. Mulle joo ehdottomasti vaikein osio kokeesta tulee olemaan se matematiikkaosuus.. :( Pitää todellakin opiskella itsekseen myös uudelleen lukion todennäköisyyslaskentaa.

      Poista
    4. Hei ainakin aiemmin slk opoilta sai vanhoja pääsykoematikan tehtäviä? Itse laskeskelin niitä :) itse hain merkonomin papereilla pelkästään kun sain niin parhaat pisteet! Pääsykokeessa eka varmat pois kattoo ruittävätkö niitten pisteet jos ei niin arpoo muutaman semi varman :)

      Poista
    5. Oi kiitos paljon vinkistä! Pitää käydä kyselemässä opoilta! :)

      Poista
  7. Ihanaa että sullakin on blogi! Oot niin kaunis ja oon varmaan 2 vuotta toivonut että sä tekisit blogin :D ihme ku ei annin blogissa oo tästä ollu juttua:) hyvä sinä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kivaa, että tykkäät! :) joo, ajateltiin Annin kanssa, että saan alkuun vähän rauhassa harjoitella tätä, ennenkuin paljastetaan mitään.. :D kiitos <3

      Poista
  8. Ihana asu, tykkään tosi paljon tosta pinkistä väristä! :-) Oot tooodella kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti! Jep, keväällä kaikki värit vaatteissa on vielä jotenkin ihan extranättejä! :)

      Poista
  9. noi kirotut pehmolelulaitteet tivolissa!!! :D mä luulin et toi on mahdotonta voittaa..näköjään ei!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpä! Meni kyllä sen verran meillä kaikilla niitä kolikoitakin niihin, että oltais varmaan saatu kaupasta halvemmalla kaikille omat pehmot. :'DDD Mut se on se voittajafiilis!

      Poista