lauantai 26. huhtikuuta 2014

Hello my name is Friday

Huomenta ihmiset <3

Taas viikonloppu. Miten se viikko näin nopeasti hujahti?! Tämä sopii minulle kyllä hyvin, sillä edessä on enää muutama päivä siihen, kun nykyään Saksassa asuva toinen puoli perheestäni saapuu Suomeen vauvan ristiäisiä varten. Myös vappuun on enää muutama päivä, ja minä ja Jaakko ollaankin innokkaina ostettu jo paljon rekvisiittaa tulevia vappubileitämme varten. ;)

Eilen aamulla minulla oli aikaa väsätä taas hiukan monipuolisempi aamupala, joten valmistin aamuleipieni seuraksi hieman mutkikkaamman nesteytysmuodon. 

Hedelmä- ja marjasmoothiet ovat olleet aamujeni suosikkeja jo pitkään, mutta jonkin aikaa sitten uskaltauduin kokeilemaan vähän erikoisempaa smoothie-reseptiä. Valmistin siis vihersmoothien, jonka reseptin jaan tänne kokeilunhaluisille.

Tarvikkeet


Päärynä, pakastemansikoita, omenoita, hienonnettua pinaattia, limeä ja kurkkua. Vettä sekaan hiukan, jotta pikku blenderini jaksoi pyörittää seoksen.

Tiedän, kuulostaa ällöttävältä, mutta kannattaa ehdottomasti kokeilla! Jotenkin niin paljon raikkaampaa kuin pelkkien hedelmien yhdistelmät.


Limeistä tietenkin vain mehut, eikä kuorineen. :D Suosittelisin kuitenkin käyttämään limen sijaan mielummin sitruunaa, sillä se on paljon raikkaampaa tässä sekoitelmassa. Sitruunaa ei kuitenkaan ollut jääkaapissa saatavilla, joten lime kävi hyvin korvikkeesta. 


Kansi päälle ja pärisemään! 


Miltä muiden greensmoothiet näyttävät?


Miltä oma greensmoothieni näyttää... Mitä kettua nyt taas?!

Tiedän, näyttää myös puklun ja jonkun haisevan yhdistelmältä, mutta suosittelen edelleen kuitenkin kokeilemaan. Ehkä enemmän pinaattia ja vähemmän mansikoita. Kertokaapas, mikäli tiedätte jonkun herkullisen ja vihreän greensmoothien reseptin.

Tämän voimin oli hyvä lähteä kymmentuntista työpäivää viettämään. Töiden jälkeen päivä eteni melko tyttömäisellä teemalla, sillä käytiin ystäväni Sonjan kanssa pyörähtämässä aurinkoisessa rantapuistossa, josta jatkoimme herkkujen ja Gossip girl - ensimmäisen tuotantokauden pariin. Olen vähän jäljessä tämän suhteen, sillä minulle tämä on aivan uusi sarja, ja pakko myöntää myös, että koukussa ollaan ja pahasti!


Kesä lähenee ja rantsu herää henkiin.


Sonja uskalsi vetää jo shortsitkin jalkaan!  




Päälle vetäisin keväiset vaaleat revityt farkut, valkoisen löysän t-paidan ja ruskean "nahkatakin" kultaisilla yksityiskohdilla.

Housut - Vero Moda
Paita - H&M
Takki - Saksasta ostettu 


 Hiukset taas rennosti sotkupunoksella auki. Tätä voi kyllä hiushistoriani mittakaavassa kutsua jo melkoiseksi kampaukseksi.

Mä alan valmistelemaan herkkuaamiaista, kun saan pian ystäväni Helsingistä vieraakseni. Ystäväni tietävät jo, että aina kun tulee luokseni kylään pakotetaan syömään jotakin. Syöt tai itket ja syöt, mutta kukaan ei lähde nälkäisenä keittiöstäni!

Ihanaa lauantaita kaikille! :)

48 kommenttia:

  1. Gossip Girl on varmaan paras sarja ikinä! :D

    Oot jotenkin tosi raikkaan ja hehkeän näköinen noissa kuvissa, ja tietysti aivan käsittämättömän kaunis, kuten aina :) ♥

    VastaaPoista
  2. Eieiei ethän tee tuota samaa virhettä ja vedä rintojasi aivan liian tyrkylle :( ilman järkyttäviä push-up kuvia PALJON parempi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään tuosta löysästä t-paidasta, joten uskon käyttäväni sitä joskus jatkossakin.. :(

      Poista
    2. En edes huomannut tällaista asiaa, ennen kuin luin kommenttisi (Ano 10.48) ja täytyi pakittaa ylöspäin katsomaan tilanne - itse en kyllä huomaa mitään mautonta kuvissa. Mielestäni kehon parhaimpia kohtia pitääkin tuoda esille, mutta tietenkin tietyissä rajoissa. Mutta tämä on, of course, mun mielipide. :)

      Ps. Essi sulla on ihan mieletön kasvojen muoto.. Korkeat poskipäät ja vahvat leukaluut, erittäin kaunista! Olisi kiva lukea postausta kauneudenhoitorutiineistasi (ihon- ja hiustenhoito ja meikkaus). Mukavaa aurinkoista viikonloppua, ja tsemppiä pääsykokeisiin lukemisen suhteen! :)

      Poista
    3. No itsekkään en pitänyt tuota asua/näitä kuvia mauttomina tai liian paljastavina. Kaikilla on niin erilainen tyyli vain.. tämä on omani. Kiitos paljon, varmasti jossakin vaiheessa jonkunlaisia kauneudenhoito postauksiakin tulossa. :) Hyvät viikonloput sinne myös!

      Poista
  3. Mä todella toivon, että sä säästyisit mahdollisimman paljon niiltä ilkeiltä kommenteilta, joita esim. sun sisko saa blogiinsa vähän väliä mm. pukeutumisestaan :/ Vaikutat oikeesti tosi ihanalta ja ystävälliseltä ihmiseltä ja mua harmittaa Anninkin puolesta niin paljon, kun vähän väliä joku tulee anonyyminä haukkumaan yms. Mutta kai se on vaan valitettava fakta, ettei niiltä ilkeiltä anoilta pysty kukaan täysin välttymään..

    Hauskaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ystävällinen kommentti. <3 Kyllähän niitä pakostikkin tulee... Aion olla kuitenkin julkaisematta mielestäni suoraan ilkeilyyn tarkoitettuja kommentteja, joten toivon sen vähän hillitsevän ehkä.. :) Hauskat viikonloput sinne myös!

      Poista
  4. Mahtavaa, että sul on heti ekat postauksetkin niin hyviä! Nousit samantien lempparibloggaajieni joukkoon<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa kuulla, että ovat mielestäsi hyviä! Kiitos kovasti. <3

      Poista
  5. Gossip girl on niin paras ikinä! Blair ja Chuck sekä kaikki ne ihanat vaatteet mitä sarja on täynnä, ja tietenkin New York ;D vihersmoothieta on itaekin pitänyt kokeilla, ainkain Julia Toivolan ja Vilma P blogissa on ollut reseptejä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo aagh niitä vaatteita! Tulee aina jakson jälkeen hinku lähteä shoppailemaan.. :D Pitää käydä kurkkimassa, olisihan se kiva valmistaa joskus myös visuaalisesti miellyttävä vihersmoothie! :D

      Poista
  6. Huippua et säkin aloit bloggaamaan, sun siskon blogista bongasin sut, sulla on niin hyvä maku vaatteiden suhteen ja kiva kirjoitus tyyli et mielellään lukee sun postauksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos ihan hirmuisesti! :) Kiva, jos on mieleen.

      Poista
  7. Ehkä maailman tyhmin kysymys, mutta mitä voisi mennä juttelemaan suht tuntemattomalle pojalle esim tinderissä? :D olis kiva kuulla sun mielipide:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ää, tosi vaikea sanoa. :D Ehkä jotakin todella kepeää niitä näitä - small talkkia! :D "Mitäs kuuluu" ja "mitäs sun viikonloppuun" - tyyliin. :D

      Poista
  8. ei vitsit, sun blogi vaikuttaa tosi kivalle ja varsinkin ruokapostaukset on odotettuja :) ja ihanaa kun postailet näin usein, yleensä saa käyhä monta kertaa päivässä ihmisten blogeissa vierailemassa tuloksetta kun postaillaan vaan pari kertaa viikossa (mikä sekin kyllä ymmärrettävää jos on hyvin kiireinen elämä mutta kuitenkin:D) joten jatka samaan malliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla joku alkuinto nyt päällä, kun kokoajan tekisi mieli kuvailla kaikkea postauksia varten. :D Tähänkin varmaan kyllästyy vähän aikanaan.. Mutta nyt lupaan pitää ripeän postaustahdin! :)

      Poista
  9. Tosi kauniita asukuvia! Tuo sonja oli joskus aikoinaan mun valmentaja ;D

    VastaaPoista
  10. Mistä ostat yleensä noi pakastemansikat ja minkä merkkisiä ne on? :D Mulla on tullu joku kammo kaikkeen pakastetuotteisiin kun on uutisoitu esim. että hiiri löytyi jostai pakastepussista..ja sit kerran menin S-markettiin ostamaan pakastevadelmia ja siellä oli lappu että jotain merkkiä ei oo saatavilla koska ne oli kai ollu jotenki pilalla.. jäi sitten nekin ostamatta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Milloin mistäkin ja milloin mitäkin merkkiä/maata. Usein halvinta mahdollista.. Oon vähän sitä mieltä, että jos joku pilaantunut erä mut yllättää, niin sitten se on tarkoitettu niin, mutta toivon vastustuskykyni kestävän pienet pöpöt ja pienet hiiretkin ehkä. :'D Eihän tässä maailmassa uskalla melkein mitään enää syödä muuten, kun kaikessa on jotakin vaarallista.

      Poista
  11. Auttaiskohan tohon väriin yhtään se, jos et laittais esim. päärynää kuorineen tonne? :)

    Niin ja hei olisko mahdollista, että ottaisit ton sanavahvistuksen pois kommentoinnista, kun sä kuitenkin tarkistat kaikki kommentit ja päätät mitä julkaiset, niin ei tänne mitään roskaviestejä pääse ilmestymään? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auttais varmaankin! Mulla on näköjään asetus, jos toinenkin täällä vähän pielessä. :( Pitää koittaa etsiä tuo sanavahvistus jostakin. :)

      Poista
  12. Hei ku sanoit jossai postauksessa et oot hakenu Laureaan, niin mikä sulla on ensimmäisenä vaihteoehtona? Ja haetko siis tradenomiksi? :D ja paljos sulla tulee koulumenestyksestä pisteitä? Ite kans hain Laureaan opiskelemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tradenomiksi juu ja ensimmäisenä Keravan Laurea, en yhtään katsonut noita koulumenestykestä tulleita pisteitä.. Mennään vaan satalasissa pääsykokeeseen! :D

      Poista
    2. Opiskelen Laureassa ja olen kuullut huhua että Keravalla liiketalous lopetetaan.. Ihme jos sinne on vielä voinut hakea. :O

      Poista
    3. No mitäs ihmettä.. :o Katsotaan, miten sen sitten käy.

      Poista
    4. Keravalle otetaan tänä syksynä viimeinen liiketalouden erä, joille taataan, että tutkinnon saa luettua keravalla jos sen lukee oletus ajassa 3,5v! Eli jos (tovottavasti) Essi nyt pääsisi Keravalle saisi hän luettua tutkintonsa siellä aivan normaalista. -Keravan Laurean opiskelija :)

      Poista
    5. Hyvä homma! Toivotaan parasta. :)

      Poista
  13. Sulla on ihan älyttömän kivoja postauksia! Ei uskois että olet vasta aloittanut bloggaamisen, sillä postausten laatu ja kokonaisuus ovat todella hyviä :-) meinaatko tehdä jonkilaisen bannerin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos paljon! Mukava kuulla, ettei ihan pieleen mene tämä homma näin alkuunkaan. :D En tee banneria ainakaan vähään aikaan, sillä en omista mitään muokkausohjelmaa ja paintilla laatu olisi varmasti hirveä..

      Poista
    2. Hei, oon tän anon kaa täysin samaa mieltä siitä, että vaikutat ihan blogikonkarilta! Sun teksti on niin luontevaa ja ihanaa ja mielenkiintoista ja kaikki nää imartelevat sanat on täällä sun kommenttiboksissa ihan puhki kulutettuja mutta..........niin XD

      Poista
    3. Vautsi kiva kuulla! Haa, blogikonkari! xD On tullut luettua aika paljon blogeja, niin jotenkin tää on sitten aika "tuttua hommaa" sitä kautta. :D

      Poista
  14. näytät aika paljon salkkari iidalta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, enpä ole koskaan ajatellut! :D Enkä oikein kyllä ole salkkareita katsonutkaan. :)

      Poista
  15. Pakko kysyä, käytätkö itseruskettavaa, ja jos käytät niin haluutko kertoa mitä? :) sun iho näyttää meinaan joka kuvassa aivan ihanan päivettyneeltä!<3 T. kalkkilaivan kapteeni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perjantai on mun itseruskettavapäivä, että saan syvimmän rusketuksen aina viikonloppuun. :D Oon käyttänyt nyt viimeiset pari vuotta apteekista ostettua Acon itseruskettavaa, joka on semmoisessa ruskeassa rasvatuubissa. Ihan älyttömän hyvää. Kestää päivän siinä värin syventyessä, mutta pysyy sitten hyvin. :) Tulisipa kesä nyt äkkiä, niin voisi jättää ir nurkkaan! :D

      Poista
  16. Mä en ymmärrä.. Nimittäin sitä miten joku voi olla noin kaunis. Jos mun pitäisi tältä istumalta sanoa miltä näyttää maailman kaunein nainen, niin ei siitä olisi epäilystäkään - se näyttäisi sinulta. Oot nainen aivan jumalaisen kaunis! Huhhuh, oon ihan häkeltynyt vieläkin. :D Vau. Toi yksi sana riittää, ei tässä muuta tarvita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, kiitos ihan älyttömästi. Jos täällä olisi semmoinen punastumishymiö, niin sitä olisi nyt tullut käytettyä! :D

      Poista
  17. Miten sulla meni kirjoitukset silloin lukiossa tai mitä arvosanoja sait?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikas keskinkertaisesti. Enkku ja matikka: B, äikkä: C ja psyka ja teti: M. En oo koskaan ollut kovin hyvä koulussa. :D

      Poista
  18. Haha nauroin tolle sun vihersmoothiekuvalle ku luulin ensin että toi täydellinen versio on sun xD no mut joo, kannattaa kokeilla kurkkua, salaattia ja avocadoa vihersmoothieen niin tulee hyvää ja vihreetä! ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, piti laittaa hämäykseksi ennen mun ruskeaa kummajaista. :D Hei avocadoa pitää kanssa ehdottomasti kokeilla, kiitos! :)

      Poista
  19. Oot niin kaunis! Mitä huulipunaa/kiiltoa sulla on näissä kuvissa, ihanan väristä! :)
    Tosi kiva että perustit blogin, jään ehdottomasti seurailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos kovasti! Huulipunia on itseasiassa kahta samaan aikaan Viva La Divan - Summer Queen ja Manhattanin - coral pink. :) Tervetuloa vaan seurailemaan! :)

      Poista
  20. On ollu tosi kiva päästä lukee sun blogii nyt myös annin blogin ohella!:) ja noi ruokareseptit on ihan hullun hyvä idea, sun blogi on kyl pompannu ihan mun top-3 lemppariblogien listalle heti C:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei älyttömän kiva kuulla! Hyvä tietää vähän millaiset asiat lukijoita täällä kiinnostavat. :)

      Poista