keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Day off

Hei ihanaiset ja ihamiehet!

Mistä tietää, että pääsykoemateriaalit ovat saapuneet? Tietenkin siitä, että joku suurempi taho lyö pihalle noin kauniit kevätsäät. Arvatkaa vaan onko helppoa pysyä sisällä ja alkaa päntätä tylsää paperikasaa.

Yleensä minulla on vapaapäiviä vain viikonloppuisin, joten arjen keskelle pamautettu vapaapäivä sai pasmani aivan sekaisin, enkä malttanut mennä eilen millään nukkumaan. Moinen kostautui sitten aamulla, kun herätyskello alkoi ladella käskyjä.



Tunnen itseni ilmeisen hyvin, sillä näitä tosissaan tarvittiin tänä aamuna. Samat laitettiin valmiiksi huomenaamulle, kun työt alkavat vasta iltapäivästä. 

Vapaapäivien aamut ovat ihan parhaita. Saa laittautua rauhassa, laittaa aamuradion soimaan ja syödä kunnon aamupalan. Olen koittanut herätä nykyään vapaapäivinäkin viimeistään aamu kahdeksan aikoihin, jotta työpäivien aamuherätykset eivät tuntuisi niin tapporääkkäykseltä. 


Pikapuuro on kiireisten aamujeni pelastus, ja syönkin aamupuuron lähes jokaisena aamuna. Hyvää, täyttävää ja nopeaa.


Kiireettöminä aamuina puuron lisukkeisiin saa panostettua enemmän. En syö puuroa lähes koskaan pelkiltään, vaan sekaan lentää milloin mitäkin: marjoja, hedelmiä, jogurttia, raejuustoa, rahkaa, pähkinöitä, siemeniä ja toisinaan myös pinaattia. Tänään puuro sai kaverikseen tuoreita ananaspaloja, rahkaa ja paskastemansikoita. Töissä välillä naureskellaan puurovariaatioilleni, mutta näin puuro ei ala maistua puulta. 


Todellisuudessa aamupuuroni ei tosin ole noin kaunista syötävää, vaan tässä vähän realistisempi aamupuurosekoitelmani. :D  Lisäsin sekaan vielä lorauksen vaniljajogurttia, mm-m!


Aamulaittautumiset hoidettiin pikaisesti aamiaisen jälkeen, sillä minun piti käydä koulullani hoitamassa viimeisiä paperihommia ennen valmistumista. Asiat olivat kuulemma kunnossa ja ensi kuussa saa laittaa yo-merkonomin lakin päähän!



Päälle eksyi kukallinen paita (Zara) ja siniset farkut (Ginatricot)

Nyt pitää jatkaa lukuhommia, vaikka äsken meinasinkin nukahtaa noiden papereiden ääreen. Tsemppiä kaikille kanssasiskoille ja veljille, jotka joudutte pänttäämään sisätiloissa kauniit kevätpäivät!

16 kommenttia:

  1. Hauska välillä nähdä miltä noi ihmisten hienot annokset sitten loppupeleissä oikeasti näyttävätkään :D Onko toi paita hei milloin ostettu? :) Näyttää meinaan tosi kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah. :D Paita on ostettu kirppikseltä, joten en osaa valitettavasti sanoa koska niitä on ollut myynnissä. :(

      Poista
  2. Hei ihanaa anonyymi kommentointi toimiii (:
    Olisi kiva jos blogiasi voisi seurata bloglovinin kautta! En ainakaan aiemmin löytänyt sieltä :(
    Sulla on kauhean kivoja postauksia ja tuo kanaresepti lähti ylös kun ehtisi testaamaan sen. Ehkä tässä pääsiäisenä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sain sen käyttöön! Tässä on mennyt vähän aikaa noihin asetuksiin tutustuessa. :D Pitää koittaa löytää toi bloglovinin kautta seuraamis- juttu. Kiitos paljon! Hyvä kun löytyi mieluinen resepti! Reseptejä aion julkaista jatkossakin. ;)

      Poista
  3. Jeee, kivaa että sullakin on blogi! Henu heti linkkas mulle :D hyvältä näyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh! :D Onhan tää aika jännittävää puuhaa, vaikka käytännössä yksin oon täällä saanut höpötellä vielä. :D

      Poista
  4. Saako sulle antaa postaustoiveita? =) Olis meinaan kiva lukee jossain kohtaa sun must-have kosmetiikkatuotteista ja saada jonkinlaista meikkipostausta koska toi sun silmämeikki on UPEA♥

    Niin ja mitä tällä hetkellä ajattelet esim. videopostausten tekemisestä? Onko sellaisia joskus tulevaisuudessa odotettavissa sulta vai onko ne ihan ehdoton ei? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti jossakin vaiheessa esittelen joitakin parhaimpia must-have tuotteitani, mutta olen vielä niin hukassa tämän touhun kanssa, että etenen nyt rauhallisesti omaa tahtia ja toteuttelen toiveita myöhemmin. Toiveita saa kuitenkin heittää ilmoille, niin saan hyviä vinkkejä! :)

      Videopostauksista en ole koskaan oikein tykännyt, vain harva osaa olla rennon luontevasti niissä ja itse en ikinä osaisi.. Se olisi kiusallista katsottavaa itselleni ja muille. :D Mutta ehkä jostakin lomamatkoilta yms. Sellaisia, missä ei tarvitsisi vaan höpötellä yksin tyhjässä huoneessa. :D

      Poista
  5. Meinaan jokaiseen sun postaukseen heitellä jotain ylistyskommentteja mut jos yrittäisin rajottaa ne vaikka tähän yhteen XD Jos vaan kivalta tuntuu, niin jatka ihmeessä bloggailua! Mitä nyt oon ehtiny pari postausta lukea, niin vaikuttaa liian kivalta! Mua alkaa hymyilyttää nää sun kirjotukset, niin aidon mukavia ja hauskoja ne on. Niistä välittyy hyvin se, millanen oot ihmisenä (tai ainakin siltä musta tuntuu.) Ja hei tsemppii luku-urakkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän asti tuntunut ihan mukavalta tämä! :) Jee hyvä, jos vaikuttaa kivalta blogilta ja toivonkin, että saisin välitettyä tämän läpi aitoa omaa persoonaani mahdollisimman paljon! Kiitos tsempeistä.. niitä tosiaan tarvitaan... :D

      Poista
  6. Ihanaa kun säkin oot alkanut pitämään blogia! Vaikutat todella positiiviselta ja fiksulta tyypiltä! :) ja noi sun hiukset <3 jään innolla odottamaan tulevia postauksia :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos älyttömästi! Tsemppaa todella paljon nämä iloiset kommentit! :)

      Poista
  7. Mihin haet opiskelemaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moneen eri Laureaan liiketaloutta opiskelemaan. :)

      Poista
  8. Eikäää aivan paras toi " oikee" puurokuva!! :DD huippu! XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, blogimaailma kaipaa vähän realismia! ;DD

      Poista