perjantai 17. heinäkuuta 2015

The Green Bakery

Ensimmäisenä päivänä Pargassa yksi hotellimme asukkaista neuvoi meille nopeimman reitin keskustaan ja vinkkasi samalla matkan varrella sijaitsevasta leipomo-kahvila The Green Bakerysta. Jokaisena päivänä ohitettiin pari kertaa tämä kyseinen kaunis ja hyväntuoksuinen kahvila ja taidettiinkin päättää heti alkuunsa, että loman lopulla käydään siellä brunsseilemassa oikein kunnolla.

080


600

Kurkin moneen otteeseen ohikulkumatkalla ruokalistalta, että mikäs se mun oma aamiaisvaihtari voisikaan olla. Listalta löytyi lähes jokaiseen makuun erilaisia aamupaloja ja jopa vegaaneille ja keventäjille löytyi oma kokonaisuutensa. 

598

604

603

The Green Bakeryn julkisivu oli kaunis kuin kukkanen. Kirjaimellisesti, sillä kahvilaa ympäröivät toinen toistaan kirjavammat kukat ja yleisilme oli muutenkin ihanan vehreä!

606

608

Kahvilan terassin katossa kiemurtelivat viiniköynnökset, jotka varjostivat ja viilensivät mukavasti kuumia kesäpäiviä.

611

Kahvilan omat lemmikkilinnut lauloivat kilpaa luonnon serkkujensa kanssa ja tunnelma oli ihanan luonnonläheinen tuolla aamupalaillessa.

618

Valittiin molemmat kreikkalainen aamiainen, sillä mun päässä pyöri jotenkin sellainen ihana raikas tsatsikin, fetan ja oliivien ja kaiken muun herkullisen yhdistelmä. Olisi kuitenkin voinut kurkata hieman tarkemmin sen sisällön, sillä saatiin kyllä sellainen sokeripommi pöytään, ettei mitään rajaa!

Kreikkalaista jogua ja paljon hunajaa, leipiä ja marmeladeja, kahvia/teetä, mehua ja mitäs nämä rasvassa uppopaistetut leivonnaiset nyt olivatkaan. Aika tuhti aamiainen ja poistuttiinkin tuolta ihan makeusövereissä mahat pömpöttäen. :D Mulle tuollainen sokeriaamiainen on vähän turhan jykevä ja ensi kerralla valitsisinkin luultavasti jonkun hieman raikkaamman vaihtarin, vaikka hyväähän tuo oli!

1666

1668

Leipomon puolella sijaitsi leipomokahvila, josta pystyi ostaa mukaan tai tuolla syötäväksi erilaisia leipäsiä ja leivonnaisia. Tuoksu tuolla oli niin päätähuimaava, ettei meinannut millään osata päättää, mitä mieli ostaa mukaansa! Nam. Pargassa vierailevia suosittelenkin ehdottomasti käymään edes kurkkaamassa tuon kyseisen paikan ja vannon, ettet pääse etenemään sieltä tyhjin käsin tai mahoin.

Loppuun vielä parit asukuvailut vehreissä maisemissa hotellimme appelsiinipuiden alta!

906

850


924

Päälleni olin vetaissut oliivin vihreän t-paidan. (H&M) ja kultaiset yksityiskohdat. Kaulakoru (Lindex) & Kello (MK)

897

Laukku (MK)
Shortsit (2hand)
Kengät (2hand)

864

Sonjan päältä löytyi Zarasta hankitut vaaleat shortsit ja lyhyt raidallinen t-paita. Niin raikas ja kesäinen yhdistelmä!

892

922

846

914

Alkaa pikkuhiljaa olla suurinosa Kreikan otoksista käyty läpi ja sitten päästäänkin vihdoin Espanjan räpsäisyihin kiinni! :D Vähän perästä tullaan, kun kotiin palattuani arki lähti käyntiin toden teolla ja mulla on ollut vielä ihan tajuttomasti erilaisia asioita hoidettavana parhaillaan! Nyt suuntaankin huoltamaan ripset Ninnin hellään hoivaan ja siitä suoraan työpäivää viettelemään. Ihanaa viikonloppua jokaiselle. <3

+ Kiitos vielä ihan älyttömästi kaikille teille, jotka olette jaksaneet olla mukana täällä bloginkin puolella höpöttelemässä, tsemppaamassa ja tukemassa elämän myllerryksien keskellä. Edelliseen postaukseen saamani kommentit toivat kyllä paljon lisää valoa tunnelin päähän ja mieli on entistäkin odottavaisempi ja iloisempi. :)

20 kommenttia:

  1. Oi vitsi, mulla tekee yleensä aamusin paljon makeaa mieli joten toi kreikkalainen aamupala ois varmasti mun juttu! ;D Kauniita asukuvia jälleen kerran. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh no olis varmasti sitten! ;D kiitän kovasti ihanainen <3

      Poista
  2. Ihanaa ♡ ootte tosi kauniita ja tuo aamiainen näyttää ihanalta :) matka postaukset on mun lemppareita sun blogissa joten innolla odotan jo seuraavaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii, olipa mukava kuulla! No tosi hyvä homma, koska näitä on tulossa vielä ihan muhkeat määrät Espanjasta ja varattiinpa tuossa reissu saksaan juuri siskon kanssa! :D matkapostauksia siis tiedossa yllin kyllin!

      Poista
  3. Woow upeita kuvia! Hui muhun ei kyllä uppoaisi kreikkalainen aamiainen, vaikka se herkulliselta näyttääkin :D Mun on aina pakko saada aamulla jotain suolaista ja sen lisäks mielellään jotain ihanan raikasta (kuten hedelmät)!

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Joo mulla kyllä ihan sama homma! :D

      Poista
  4. Hei tää ei nyt liity tähän postaukseen mutta miten treenaat sun pohkeita salilla? Ja käytätkö mitään lisäravinteita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Usein ihan vaan pohjelihaslaitteella nostoja 3x15. En käytä lisäravinteita, koitan saada kaiken tarpeellisen perus elintarvikkeista! :)

      Poista
  5. Apua ootko ollu Mäntsälässä, vai mikä toi sun yhen ig kuvan #mäntsälämielessäin hashtag oli? :D

    t. Sun blogin innokas lukija Mäntsälästä :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo olin! Käytiin yhdissä kotibileissä siellä! :D hauskaa porukkaa teillä siellä! :D

      Poista
    2. Kiva jos tykkäsit :DDD haha! Tunnenkohan sitä kenen bileissä olitte? Ymmärrän kyllä, jos et täällä blogissa halua sitä kertoa :)

      Poista
    3. Mäntsälässä taitaa olla aika pienet piirit, sillä törmäsin samoissa kemuissa sattumalta myös mun luokkakaveriin, joka on ennen asunut Mäntsälässä! :D mut joo en viitsi huudella muiden nimiä täällä kuitenkaan, mut paljon porukkaa siellä oli! :D :)

      Poista
  6. Joo kyllä täällä aikalailla kaikki tuntee/tietää toisensa :D Luulen jopa tietäväni kuka se sun luokkakaveri on :) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh! Hauskaa! :D Järvenpäässä kyllä vähän sama homma, pienet piirit. :)

      Poista
  7. Oi, miten ihana paikka! :) Toi kreikkalainen aamiainen olisi kyllä vähän liian tuhti, mäkin pidän enemmän sellaisista hmm.. raikkaammista aamiaisista kuin sokeriövereistä :D Mutta herkullista varmasti pienissä määrin nautittuna! Alkaa tehdä enemmän ja enemmän mieli tuonne Pargaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh joo oli kyllä aika tuhti kasa sokeria ja muuta äklömakeaa! ;D suosittelen kyllä kohdetta ehdottomasti! :)

      Poista
  8. Ihanan näköinen paikka, kuin jostain elokuvasta. Kirjoitit tosi ihanasti siitä ja pystyn ihan eläytymään paikan tunnelmaan. Tosi ihanat asut molemmilla ja voi vitsit kun oot kuvauksellinen tapaus. :) Löysin vasta blogin, mutta oon jo ihan myyty. Kiitos sadepäivän piristyksestä. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli kyllä juurikin kuin elokuvasta! :) Tosi kiva kuulla, kiitos. <3 Hei tervetuloa vaan seurailemaan, kiva jos on löytynyt mieluista luettavaa!

      Poista