maanantai 27. heinäkuuta 2015

Summer Sound Festival 2015

Jalat tärisee, kurkku käheänä ja kroppa täynnä mustelmia. Anteeksi, mutta jäinkö mä viikonlopun aikana jyrän alle vai mitä tässä on nyt tapahtunut? Kolmen päivän festarithan ne vain muistuttelevat itsestään. Meillä on ihan älyttömän siisti viikonloppu takana ja kyllä taas huomaa eläneensä. Nyt tosin pakko todeta, että onneksi on viikon loma, onneksi on pehmeä sohva ja onneksi on äiti. <3 Saavuttiin siis tänä aamuna aikaisella aamulennolla Saksaan perheemme luokse siskoni kanssa. Viikko pelkkää perheen kanssa oleskelua ja höpöstelyä, arvostan!

Mites ne Soundit sitten tänä vuonna sujuivatkaan? ;D Osallistuin näille festareille nyt kolmatta kertaa ja meno tuntuu vain paranevan vuosi vuodelta. Viimeinen päivä olisi saanut puolestani tosin olla myös Messukeskuksessa Cirkuksen sijaan, mutta muuten homma toimi kyllä paremmin kuin hyvin.

008

Perjantai oli se päivä, kun WhatsApp alkoi laulaa heti aamusta festariporukan viestittelyistä ja alettiin suunnitella ensimmäistä päivää kasaan. Kokoonnuttiin porukalla Järvenpäässä ja päivä lähtikin käyntiin kesäisten drinkkien ja sinä päivänä esiintyvien artistien kappaleita jumputtaen.

028

034

073


088

Joku porukasta on jokaisena vuonna hankkinut maalit ja koko porukka saa asianmukaiset sotamaalaukset ylleen. Tänä vuonna nakki kolahti minulle ja hankin neonmaalit porukallemme Cybershopista. Paletti maksaa vain vähän päälle kympin, joten sinne vaan, mikäli maalailut innostaa!

093

096

109

044

041

072

Ensimmäisenä päivänä multa löytyi päältä koko valkoista, kultaisia yksityiskohtia ja pari neon juttua. Peruukki jäi sitten lopulta kassiin, eikä lähtenyt mukaan festaroimaan! ;D Tynski luotti vähän tummanpuhuvanpaan kokonaisuuteen!

116

125

Muutkin keksivät vaikka mitä kivoja piristyksiä asuihinsa ja tunnelma alkoi kohota pikkuhiljaa kohdilleen!

177

Kamera teki meille temput, mutta tää vois jopa toimia... ;) Ensi festarit liilalla fledalla?

184

Soundeille kannattaa valita päälleen mahdollisimman mukavat kengät jalkaan, sillä hyppimistä, tanssimista ja yleistä tamppausta tulee harrastettua tuon viikonlopun aikana ihan kiitettävästi. Mulla oli jalassa yhdet kaikkein mukavimmista kengistäni ja onnistuin silti saamaan jalkaani sekä rakkulan että mustelman! :D

193

134


Mä oon Saara, mitä kuuluu?

137

Pöllöpääni. <3 Seuraavana päivänä valkkasin myös koko mustaa ylleni ja sovittiin Tynskin kanssa vähän paremmin yhteen. ;D

148

Junaa odotellessa. Meidän junamatkat oli kyllä sellaista katsottavaa, että joko se veti vaunumme täyteen muutakin porukkaa, tai sai koko vaunun karkaamaan luotaan. Mulle noi junamatkat oli oikeastaan melkein yksi koko viikonlopun hauskimmista osuuksista ja tulikin kuvattua muutamakin kappale videoita meidän meiningeistä. Ne materiaalit jääköön tosin julkaisematta! :D

160


163

166


Aapo-kisu kävi moikkailemassa meitä säännöllisesti messukeskuksen pihalla, kun kokoonnuttiin ennen sisäänkäyntiä hetkeksi istuskelemaan rinkiin musiikkia kuunnellen. Bongattiinkin sitten muuten sattumalta Aapo viimeisenä päivänä Cirkuksesta ilman kisu-asua!


198

209

220

224

236

Ei hätää isi, kyseessä ei ollut benjihyppy, vaikka olen senkin halunnut toteuttaa jo monen vuoden ajan. Tänä vuonna Soundeilla järjestettiin tuollainen ilmainen näköalanosturi, johon pääsi siis kolme ihmistä kerrallaan kurkkimaan maisemia. Käytiin tuolla ystävieni Simonan ja Krissen kanssa ensimmäisenä päivänä heti festarialueelle saavuttuamme ja voin sanoa, että tuo veti fiilikset ihan huikeiksi heti alkuunsa!

218

Muutakin ohjelmaa alueella järjestettiin päiväsaikaan ja parista paikasta pääsi hakemaan erilaisia "tatuointeja" ja muuta hauskaa festarisälää.

245

263

283

Illan edetessä meno vasta aina alkoikin tosissaan ja päästiin taas ikuistamaan ihan mielettömiä esiintymisiä erilaisine valo- ja ääniefekteineen. Ihan huippua! Pariin otteeseen pitikin vain sulkea silmänsä ja antaa musiikin jytistä luuytimiin asti! :D Pomppimista ja tanssimista tuli kyllä harrastettua nyt koko kesän edestä, mutta kyllä mä jaksan vielä Weekendit vetää pois alta yhtä kovalla temmolla. Tällä hetkellä mun pohkeet on niin jumissa, ettei ole tosikaan! :D Mites muiden Soundit sujuivat? Jaksoitteko olla mukana kokonaiset kolme päivää, vai loppuiko kunto kesken?

Terkut vielä parille ihan mielettömän upealle tyypille, jotka tulitte piristämään festareitani ihan toden teolla! Niin hauska tavata teitä ihan oikeasti ja on aina vaan hauskempaa kirjoitella näitä juttujakin tänne, kun vähän tietää, millaisia naamoja siellä ruudun toisella puolella oikein luuraa. <3  

18 kommenttia:

  1. ihania kuvia ja teillä kuulostaa olleen ihan mielettömän hauskat festarit! :) jotenkin tästä postauksesta huokuu sellainen elämäniloinen fiilis!

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä ihan huippua taas! :) Kiva, jos fiilis välittyi kirjoitusten läpikin! :)

    VastaaPoista
  3. Äh vitsi että näitten kuvien jälkeen harmittaa että jätettiin kavereitten kanssa väliin Summer Soundit tältä vuodelta. Pitää sitten ens vuonna taas näköjään suunnata sinne! ;) Toivottavasti teillä oli kuitenkin ihan mahti viikonloppu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ensi vuonna sitten taas! Kyllähän nää aina ihan huippuja tapahtumia on ja vaikka ei ihan kolmeksi päiväksi jaksaisikaan lähteä, niin kyllä siitä yhdestäkin päivästä saisi varmasti paljon iloa irti! :)

      Poista
  4. Ihana hyvänmielen postaus, taas :) Sulla on kyllä ihan huippu kaveriporukka! Mä en ole ikinä ollut Soundeilla, mutta ehkä vielä joskus :D Ja aika vähillä "kolhuilla" selvisit kolmesta intensiivisesta päivästä, haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä niin kiitollinen meidän porukasta, ihan parhaita heppuja! :D<3 Hahah, jep - elossa ollaan edelleen, vaikka vieläkin olo aika rapea! :D

      Poista
  5. Onko kuvat otettu millä kameralla? Järkkäriä sulla tuskin on ollut matkassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osa on napattu järkkärillä, mutta alueelta otetut kuvat on kaikki Canonin ixus 132 perus pokkarikameralla! Ostin tuon aikoinaan juurikin tälläisiä tapahtumia varten. ;D

      Poista
  6. Ihan huippupostaus Essi! Teillä vaikuttaa kuvien ja sun kirjoitusten perusteella olleen kyllä niin mahtavat festarit :D Sun meikki on niin upea tossa 8. kuvassa<3 Ja täällä myös yksi, joka haluaa päästä vielä joskus hyppäämään sen benjihypyn! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, kiva kun tykkäsit! Kiitos kovasti Linda. <3 Vielä joku päivä me uskalletaankin ja hypätään!

      Poista
  7. näkyyko exäs tossa yhessä kuvassa? ;o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monessakin kuvassa! :D Samassa porukassa hengailtiin osittain, ollaan ystäviä edelleen. :)

      Poista
  8. Vitsi näyttää tosi kivalle. Ja huippu tuommonen näköalanosturi, jos ei sitä benjiä uskalla hypätä niin ainaki pääsee melkein samalla tasolle. :) Oot kyllä niin kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olin myös ihan innoissani tuosta nosturista! Hauska idea ja tälläinen pelkurikin pääsi vähän kurkkimaan, että miltä korkeudelta sitä pitäisi hypätä, jos ja kun joskus hyppään! :D Kiitän kovasti <3 :)

      Poista
  9. se on Cybershop, ilman viivaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, totta muuten! Korjaan heti, kun pääsen tietsikan ääreen! :D

      Poista
  10. Mistä tollasia kandikid-rannekoruja saa? haluan!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäis löytyä monesta vaatekaupastakin! H&M, BikBok, Cubus ja ginatricot on ainakin sellaisia paikkoja, joista oon monesti itse bongannut. + Ulkomailta nyt ainakin saa halvalla kaikkia kivoja! :)

      Poista