maanantai 6. heinäkuuta 2015

Battery skaba - Voita liput Weekendiin

Heheei! Ettepä arvaakaan, miten surkeasti mä oon hoitanut täällä mun reissua edeltävät järjestelyt! :D Täällä mä istun sotkuisessa olohuoneessa tyhjän matkalaukun kanssa. Onneksi suuntaamme kentälle vasta hmm... muutamien tuntien päästä, joten aikaahan tässä onkin istuskella vain aloillaan ja näpytellä tietokonetta! :D Kapassakin pitäisi ehtiä käydä ostamassa pari pussia ruisleipiä, sillä eihän suomalainen pärjää milläänsäkään Espanjassa viikkoa ilman oikeanlaisia eväitä. Muhahaha!

Tähän saamattomuuteen liittyy ehkä etäisesti viime viikonlopun aiheuttama kummallinen väsymysaalto. Mulla on enää alle pari viikkoa jäljellä mun palkallisista lomista, joten viettelinkin sitten oikein kunnon viimeisen lomaviikonlopun Suomen maankamaralla. Perjantaina lähdettiin kurkkaamaan ystäväni Emmin (blogia voit käydä kurkkaamassa täältä) kanssa Hernesaaren Ranta, sillä oltiin kuultu paikasta paljon hyvää ja somestakin on päässyt kurkkailemaan paljon hyvännäköistä meininkiä! Tykättiin kyllä todella paljon ja ilta jatkuikin ihan pikkutunneille asti kaikkea hauskaa puuhaten.

Lauantai lähti käyntiin taas Annin kanssa aurinkoa ottaen. Tyttö suuntasi heti aamusta aikaisin salille, mutta itse tyydyin löhöilemään takapihalla aurinkoa palvoen koko aamun. Kaivattu piristysruiske saapui aamupäivästä, kun postipoika kantoi pihaan pari lavallista Batteryn uutta kesäistä energiajuomaa makuna No Calories / Lime!

028

032

Siis pakko myöntää, etten oo ollut aikaisemmin mikään energiajuomien suurin fani, mutta tää limen makuinen on oikeasti niin hyvää, ettei siitä edes uskoisi, että se on energiajuomaa! Auringonotostakin tuli heti vähän herkumpaa, kun laitettiin yhdet batteryt hetkeksi pakkaseen ja napattiin ne sieltä sitten päivää piristämään. Jotenkin kummasti se edellisen illan aiheuttama väsymyskin siitä sitten siirtyi ja olinkin jo valmis taas uusiin kujeisiin! :D

041

052

Jääkaappia on pyritty nyt tyhjentämään urakalla ennen tulevaa matkaa, joten siellä oli juuri sopivasti tilaa "muutamalle" batterylle. Tästä näystä lähtikin välittömästi kuva tytöille terveisillä: Onko jano? Illalla valmistetaan kesädrinkkejä!

057

Pari jääpalaa sekaan ja täydellinen kesäjuoma on valmis! Jos kuitenkin haluaa alkaa vielä oikein panostamaan, niin voi ostaa kaikenlaisia kivoja lisukkeita ja alkaa taikomaan kasaan oikeaa kesän ykkösdrinksua!

Kesäinen Mango-Mojito

060

Drinkkiin otin vaikutteita kreikassa maistamastani Mango-Mojitosta, mutta muutamien tärkeiden ainesosien puutteessa siitä tulikin kuitenkin hieman erilainen yhdistelmä, mutta sitäkin parempi!

Sitruunamelissaa
Mangososetta
1 Limenmehut
4 cl Vaaleaa rommia
1 Lime Battery
Jääpaloja

069

071

088

Kaikki vaan sekaisin yhteen ja nautiskelemaan! Kyseinen drinkki sai kyllä illan aikana sen verran paljon kehuja, että näitä tullaan varmasti valmistamaan useamminkin. ;) Tyttöjenillan vuoksi valmistin näitä alkoholillisena versiona, mutta normaaliin päivään tämän voi valmistaa muuten samalla kaavalla, mutta jättää vain alkoholin kokonaan pois! Helppoa ja herkkua.

101

135

tytot

137

Iltamme olikin erittäin vauhdikas, lieneekö sitten Batteryn ansiota, vai ihan omaa kesävireyttä! ;D Suunnattiin illaksi vielä Helsinkiin Summer Heateihin. Kerran kesässä siellä on käytävä, mutta luulenpa, että kerta riitti itselleni ainakin ihan hyvin. Löydettiinkin myöhemmin itsemme vielä Namustakin. Huhheijakkaa! Näitä iltoja vaan välillä tarvitsee, vaikka niistä selviytymiseen hujahtaisikin sitten vähän pitempikin tovi. Onneksi pääsen viikoksi taas lepäilemään Espanjan auringon alle. :D

Ja vielä siihen Battery skabaan!

Battery tekee tänäkin vuonna yhteistyötä Weekend-festivalien kanssa ja paikan päältä löytyykin jälleen Batterypiste, jonne voitte tulla muakin moikkailemaan ja maistelemaan kaikkia kuumia kesäjuomia! Batteryn Fb-sivuilla pystyy käydä nyt osallistumassa kilpailuun täältä, josta voit voittaa liput sulle ja sun kaverille Weekend-festivaleihin! Sun ei tarvitse kun kirjoittaa kilpailun alle kommenttikenttään sun oma suosikki Battery-maku ja oot mukana lippujen arvonnassa.

Aikaa osallistumiseen on 1.8 asti, onnea vaan ja siellä tavataan toivon mukaan! 

battery2

Eikäpä siinä vielä kaikki! Sain myös yhteistyössä Batteryn kera arpoa jollekin mun lukijoista lavallisen tuota Lime NoCal- Batteryä suoraan kotiin. Pääsee sitten joku teistäkin järkkäämään kavereille oikein kunnon pärinäillan herkkudrinkkien kera! Kommentoi vain tähän postaukseen, miksi juuri sun kesäilta kaipaisi kasan Batteryitä piristykseksi, niin mä valitsen teidän herkkusuiden joukosta yhden onnekkaan! Lisää kommenttiin myös sun s-posti osoite, niin pystyn tiedustella myöhemmin osoitetiedot lähetystä varten.

Suoritan valinnan reissun jälkeen, joten tässä on hyvin noin viikko aikaa osallistua tähänkin kisaan. Oon taas ajastanut muutamia postauksiakin valmiiksi reissuni ajalle, joten ihan hiljaista ei täälläkään tule olemaan tämän viikon aikana. Palaillaan ja kivaa kesän jatkoa! :)<3

80 kommenttia:

  1. En oo itekkään koskaan ollut mikään energiajuomien ystävä, mutta toi sun mojito näytti niin hyvältä että sitä on pakko päästä kokeilemaan. Ja mikäs oliskaan parempi tekosyy kuin pikkuveljen 18- ja omat 20 vuotis synttärit! :D

    Oon lueskellu sun blogia ihan alusta asti, ja tykkään kun kirjoittelet arkisista asioista vaikka ei mitään sen kummempia oliskaan tapahtunut. Oot ihana! :)

    eelina-@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit toi veljen 18v ja omat 20v synttärit kuulostaa kyllä erittäin pätevältä syyltä muutamalle kesädrinksulle! Oot jo nyt vahva ehdokas siis tälle lavalle! ;D <3 Olipa kivasti sanottu, ihan mahtia, että oot ollut mukana alusta asti! Toivottavasti pysyt vielä pitkään menossa mukana. :)

      Poista
  2. Tyttöjen kanssa olisi kiva järkätä pikkuset pippalot jonain kesäiltana! Taikka sitten omilla synttäreilä tarjoilla noita maailman parhaita drinkkejä :)

    amanda.paavilainen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää Suomen kesä tosiaankin tarvitsee vähän näitä tyttöjen omia piristysiltoja! :D

      Poista
  3. Valitettavasti olen luonteeltani ilta-yöihminen ja joudun heräämään kesälläkin aikaisin aamulla töihin. Lomaa kun pidän vähän myöhemmin. Oiskin siis kiva, kun jääkaapissa odottaisi kylmä ja raikas vaikeiden aamujen piristäjä! :)

    hli.rasanen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää kyllä varmasti antais kivasti aamurutiineihin potkua heti herätessä! :D

      Poista
  4. Apua en tiiä tuliko edellinen hieman etuajassa, mut ollaan siskon kanssa ihan battery fanaatikkoja, meillä on omat läpät aina esim siivousbatterystä jne :D sisko täyttää elokuussa 22 ja meinattiin järjestää hänelle yllätyssynttärit, ja nää juomat tulis tosi tarpeeseen, ihan pelkiltään ja myös noihin drinkkeihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. S-posti vielä tähän kanssa! :) hahah mua nauratti toi teidän siivousbattery! :'DD

      Poista
    2. Whoops eli hanna.kovero@gmail.com :)

      Poista
  5. Poikaystävän 20-vuotis ja siskon 19-vuotis yhteis synttärit lähestyy kovaa vauhtia ja ois kiva kokeilla jotai erilaisia herkku drinkkejä sinne yllätykseks ettei ois aina pelkkiä samoja ;)
    Oon lukenu sun blogii tosi pitkää ja oot kehittyny ihan huimasti alkuajoista !:)
    Hennahirvonen1@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii, kiitos hirmusti Kristiina ja vau, teillä onkin monet juhlat tässä edessä kesän aikana, pitäkää hauskaa! :)

      Poista
  6. Tää ois ihan huippu voittaa sillä järjestän muutaman viikon päästä kavereille ns viimeiset bileet sillä koko 20 henkinen kaveriporukka lähtee tänä syksynä eri kaupunkeihin opintojen mukana, joten näillä eväillä piristyis huomattavasti todennäköisesti itkuun päättyvä ilta! Ollaan kaikki ala-asteelta asti tunnettu ja vietetty aikaa joka viikonloppu porukalla niin vähän haikeet meiningit varmasti.
    Joka tapauksessa kuitenkin varmaan näitä teen mutta näin opiskelijana pieni jeesi auttais myös, heh. :)
    Pitääkin tulla moikkailemaan Weekendeillä, meillä on vaan perjantaiksi liput mutta pitää sit bailata koko viikonlopun eestä sillon. ;)
    Ihanaa ja aurinkoista lomaa sulle!

    womynrule.i@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, en voi edes kuvitella millaisissa fiiliksissä pyöriskelet, kun omakin isohko kaveriporukka on pysynyt melko tiiviinä näihin päiviin asti, nyt kuitenkin pikkuhiljaa kaikki on alkaneet katsella opiskelupaikkoja kauempaakin, joten ehkä itsellänikin edessä moiset jäähyväistsembalot jonakin päivänä... :( :D Joo ehdottomasti tuut moikkailemaan! ;) Kiitos <3

      Poista
  7. Ruississa join limebatteryyn tehdyn kossubatteryn ja oli ihan superhyvää! Noi teidän drinkit näyttäää niin hyviltä että haluan ite päästä kans järkkäämään kesäbailut ja tehä tollasia drinksuja!

    Hyvää kesää Essi :)

    Elisa.seppala@laurea.fi

    VastaaPoista
  8. Oon viettänyt koko kesän töissä ja tämä on ensimmäinen (kesä)työpaikkani koskaan. Heinäkuun viimeisenä päivänä työt loppuvat ja siitä lähtee käyntiin mun ainoa vähän reilu viikon pituinen lomajaksoni, jota olisi mahtavaa päästä juhlistamaan kavereiden kesken. Luulen että nuo Batteryt tekisivät ehdottomasti kauppansa ja menisivät kuin kuumille kiville niissä illanistujaisissa, ja olisipa siinä pieni motivaattorikin puurtaa nämä viimeiset muutamat viikot töissä, kun tietää mikä töiden loputtua odottaa! :)

    nea.raunio@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, juu ensimmäiset kesätyöt tuntuivat kyllä niin rankoilta, kun oli aikaisempina vuosina tottunut vain lomailemaan koko kesän! :D

      Poista
  9. Mulla on tasan 23 päivän (woohoo) päästä 18-vuotissynttärit ja oon suunnitellut, että aloteltaisiin kavereiden kanssa meillä juomien ja herkkujen kera ja noi sun drinksut kuulostaa tosi hyvältä ja niitä ois kiva valmistaa vieraille!

    janinakoskenniska@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uiii, paljon onnea vaan etukäteen jo! <3 Nää kyllä sopis 18v kemuihin kuin nenä päähän, semmosia kesädrinksuja, että oksat pois! :D Tai sokka irti tai mitä ikinä! :'D

      Poista
  10. Alotin nyt kesällä uudessa duunissa, eikä mulla oo kesälomaa ollenkaan joten pieni piristys tulis todellakin tarpeeseen! cessi123@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo on kyllä rankkaa, kun ei oo lähes ollenkaan lomaa kesän aikana. :/

      Poista
  11. Mä en oo koskaan ollut oikein energiajuomien ystävä mut jos säkään et oo ollut ja tykkäsit noista niin munkin on pakko päästä maistamaan! :p Meillä on ollut tyttöjen kanssa tyttöjenilta suunnitteilla kun kaikki viettää kesän eri paikkakunnilla niin noita drinkkejä siemaillessa kuulumiset vaihtuis mukavasti ja jaksais tanssia siihen pilkkuun asti. ;)

    Sara-umu@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, joo mä ihan yllätyin ja välillä vahingossa unohdankin, että nuo mitään energiajuomia ovatkaan! :D Noiden avulla kyllä jaksais juurikin sinne tappiin asti. ;D

      Poista
  12. Täytyy myöntää että olen batteryn suurkuluttaja..:D original battery on suosikki, muita en ole edes maistanut etten jää pahemmin koukkuun:D sain opiskelupaikan haluamaltani alalta, joten muutto on edessä. Olisi huippua tarjoilla batterydrinksuja tupareissa uusille tuttavuuksille :) siiri.anttila1@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, voi sua! :D No mut vaihtelu hei virkistää! :D Onnea paljon opiskelupaikasta ja huippuja bileitä teille uusien tuttavuuksien kera. :)<3

      Poista
  13. Jos tuosta kolmanneksi ylimmästä kuvasta ei tuu hyvälle tuulelle, niin ei sitten mistään :DD<3

    VastaaPoista
  14. En tykkää kahvista, joten energiajuomia kuluu suht paljon, kun joutuu töihin heräämään arkisin jo ennen kuutta.. Lisäks tommoset limebatterydrinksut ois kivat kesäiltojen viettoa ajatellen :)

    sofiasjordan@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, joo varmasti noihin epäinhimillisiin aikoihin kaipaa jotakin ulkopuolista vireyttä avuksi! :D

      Poista
  15. Muutto murun kanssa yhteen kuukauden päästä! Uuden asunnon sisustus ja tavaroiden hankkiminen tulee syömään kaikki rahat, joten tää paketti ois ihan mahtavaa saada tupareihin! <3

    ainojuuliaahola@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutto on kyllä aina sellainen projekti, että sen myllerrykseenkin kaivataan jo battery jos toinenkin! Oot vahva ehdokas siis! ;D Onnea uuteen kotiin <3

      Poista
  16. Itse olen juonut batteryitä jo vuosia ja niitä menee ikävä kyllä monta viikossa, ja viikonloppusin nimenomaan drinkeissäkin! Batteryssä vaan hinta on melko kallis, eli jos lähtis batterystä väsäämään drinkkejä poppoolle niin sitä tuskin edes viittis pelkästään hinnan takia.. tällä saatais kaikille meille batterysuille kännin lisäksi niille jotka tykkää olla ilman alkoholiakin ni pärinän päälle ja jaksais nekin aamuyön pikkutunneille asti ;-)

    Ps. aivan ihania kuvia! onnistut kyllä jotenkin tuomaan näihin täydellisen kesäfiiliksen, waude! :)

    merica_sell@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on juurikin hyvä noihin tilanteisiin, kun kaikki eivät halua käyttää alkoholia lainkaan! Mun mielestä onkin ihan huippua just siksi, että Battery-piste tulee myös weekendeille ja alkoholittomalla linjalla olevat voivat hakea sieltä vähän piristystä myöskin! :) Heheeh, kiitos Jenny <3

      Poista
  17. Aamuvirkulle kesäillatkin tuottaa ongelmia kun ei meinaa pysyä hereillä vaikka kuinka tahtoisi, joten uskon että tämän batterilavan ansiosta saataisiin minunkin kesä yön valvomisiin vähän lisää virtaa :D
    noelia@hotmail.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaah, ollaan kyllä niin vastakohdat, kun itse tunnun heräävän kunnolla vasta 16 jälkeen! :D

      Poista
  18. No ihmettelen hiukka, näin oikeesti ,sun palkallisia lomia, joista puhut useaankin otteeseen. Jos ihminen on täyspäiväisissä töissä täyden vuoden, tulee n. kuukauden loma palkkoineen, kun on ollut yli vuoden.

    Sä oot opiskelija, joka opiskelee päätyökseen, jotain tuntitöitä..........haiskahtaa hämärtelyltä ja pahasti!!

    Seuraajillasi on tietoa myös maailmasta, huijaat Q Aliarvioit lukijoidesi tietotason.

    Yläaste-ikäset tyhmät nielee tän. Olet vanhempien tuloilla reissaava lapsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua... Mä oon jotenkin ihan hämmentynyt tästä sun kommentistas.. :D Ootko siis oikeasti sitä mieltä, että 5 vuotta samassa työpaikassa työskennelleenä ei voi saada täysiä kesälomia, jos tekee koulun ohella arki-iltoja, viikonloppuja ja pyhiä töitä? No valaisen vähän maailmaasi, sillä kyllä vain voi! :) AMK:ssa on hieman vapaampaa tuo opiskelu kuin lukiossa ja toisinaan saatan viettää kouluviikkoina enemmän aikaa töissä kuin koulussa. Toivottavasti tämä hieman avasi ja helpotti sun hämärää fiilistä... :)

      Poista
    2. Nyt meinasin tukehtua teeheni kun luin tän kommentin : D itsekin aikanaan olin kaupassa töissä 2vuotta ja jo ekana kesänä oli vajaat palkalliset lomat ja toisena vuonna täydet palkalliset lomat. Ja kyllä täälläkin yksi AMK opiskelija, ihan on siis normaalia Essin lomat varsinkin hänen pitkällä työsuhteella. Varinskin Keravan Laurean opiskelu nyt on mitä on, joten aika tosiaan kuluu enemmän töissä kuin koulussa xD

      Poista
    3. Just näin :D tuli tosta kommentista mieleen et jos minun vanhempani tarjoutuisivat hyvää hyvyyttään kustantamaan jonkun reissuni niin ilman muuta se kyllä kelpaisi :D itse kyllä omat matkat kustannan mutta ymmärsitte varmaan idean :D

      Poista
    4. Lomanmääräytymiskuukaudeksi lasketaan kuukaudet, joina työntekijä on ollut töissä vähintään 14 päivää. Mikäli työntekijä on niin harvoin töissä, ettei tällaisia kuukausia tule tai niitä tulee vain osaksi, lomanmääräytymiskuukaudeksi katsotaan sellainen kuukausi, jonka aikana työntekijälle on kertynyt vähintään 35 työtuntia.

      Tää otettu ihan lakipykälistä ja musta ei oo ihan kauheen vaikeeta olla kuukaudessa 14pv töissä tai 35tuntia koulun ohessa että ansaitsee sen 2,5 /lomapäivää.. Ja ihan vaan tiedoks että tämän vuoden lomapäivät tulee viime vuodesta jolloin essi ei ollut koulussa vielä ;) ! puspus<3

      Poista
    5. Vähintään vuoden osa-aikatyö kerryttää huhtikuu-maaliskuu välillä 2,5 palkallista vapaapäivää kuukaudessa(matkailu/ravintolaalan tes). 12x2,5=30. Eli osa-aikatyölläkin saa kunnon lomat ;))

      Poista
  19. Mun 20v synttärit tulossa heinäkuun lopulöa ja teinivuodet vierähtää silmissä ohi ja synttärijuomat vielä keksimättä. Toi mojito kuulostaa niin hyvältä! Olis ihanaa näin työttömänä pystyä tarjoamaan myös vieraille drinkkejä! :)
    sina.tuominen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha, apuaa älä sano noin! Vaikka pieni identiteettikriisinpoikanen tuli itsellekin 20 ylitettyä, mutta teini mä oon edelleen, vaikka 22 menee jo mittarissa! ;D Mut joo ihan huippuja kemuja teille<3

      Poista
  20. Olisi ihana järkätä työpaikan tyttöjen kanssa bileet 😍vanhainkodilla kun työskennellään, olisi tällaiset pärinäbileet aika buenot 😂
    juttahyttinen@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuohon yhdistelmään kaivataankin varmaankin hieman lisää pärinää! ;D

      Poista
  21. Tänään inttileskeksi jääneenä batteryt olisi mukava yllätys aina lomille pääsevälle poikaystävälle, ja samalla kepulikonsti saada hänet virkeämmäksi aamuisin,nimim. Todella uneliaan miehen aamuvirkkutyttöystävä. ;D ja valehtelisin ellen miettisi vähän omaa etuakin näitä juomia saadessa. :P

    Petra_njs10@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah oivoi, kohtalontoveri, kun itsekin joskus koin inttileski ajan hyvin unisen inttimiehen kera. :D

      Poista
  22. Poikaystävä pääsi juuri yliopistoon ja koska opiskelijaelämä on tunnetusti paljon muutakin kuin luentoja olisi nuo batteryt varmasti kiva yllätys piristämään opiskelijabileiden jälkeisiä kouluaamuja :)

    pisahesy@luukku.com

    VastaaPoista
  23. En osallistu skabaan vaan pakko kommentoida mikä kaunokainen oot!! <3 Niin kivalta näyttää tuo kokovalkonen asu. Plus nuo drinkit näyttää niin herkullisilta! Varsinki noissa mukeissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit kiitos Roosa! :) <3 mä kanssa olin ihan fiiliksissä kokovalkoisesta, vaikka yleensä en oo pitänyt. No sitä kyllä olivatkin! :)

      Poista
  24. Pitkä työputki, päälle opiskelut, vihdoin ja viimein ajokortin hankkimimen ja kaikki muu härdelli, tarvitseeko sanoa muuta? :D aika ajoin tuntuu siltä, että olisi tarvetta pikku lisäboostille, ja itsekin olen aiemmin mieltänyt energiajuomat hieman turhiksi ja ei kovin hyvänmakuisiksi, ehkä tässä olisi hyvä mahdollisuus muuttaa mielipidettä? Ja nuo drinksut kuulostavat erityisen herkullisilta, joten täytyisihän niitäkin kokeilla. :-)
    - Noora

    raipalen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah ei tarvitse sanoa enempää! :D Paljon syytä pieneen piristysruiskeeseen! :D Mä aion valmistaa noita drinksuja kyllä koko kesän kans! :D

      Poista
  25. Mulla olis kaksikin syytä miksi ois kiva voittaa: oon vasta alottanu kolmivuorotyön, eli sinne valvomiseen tarviisin tällästä energiaa! Lisäks oon muuttamassa kuukauden päästä kaaauas kaikista kavereista ja haluisin järkätä läksiäiset/tuparit, eli pääsis kaveritkin nauttimaan tästä :)!

    ja_blond@hotmail.fi

    VastaaPoista
  26. Ois kiva järkätä jotku illanistujaiset täällä meillä, nimittäin tuparitkin on jääny pitämättä:( Asuttu jo pari vuotta tässä nykysessä asunnossa siis :'D Oishan se mukava tarjoilla vieraille batteryä tai juuriki nuita mojitoja! Kuulostaa ja näyttää niin hyvältä :D
    nina_aaw@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sulla on jäänyt tuparit väliin! Noi kyllä sopis illanistujaisiin/melkeintupsuihin ihan loistavasti! :D

      Poista
  27. olen tekemässä muuttoa ensimmäiseen omaan asuntoon ja juomatarvikkeita tupareihin olisin vailla! ;-) tällä esittelemälläsi drinksu ohjeella varmaan saisi tyytyväiset vieraat!

    susu(at)kolumbus.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää kyllä pistäis hymyn suuhun niille kaikkein yrmyleillekin juhlavieraille! :D Onnea uuteen kotiin <3

      Poista
  28. Vähän oli varmasti tosi kiva ylläri saada pari lavallista batteryä piristykseksi. Tuommonen juoma nimittäin kelpais kun tää kesä ei oo ollut mitenkään aurinkorikasta niin tuollanen ainakin piristäisi mieltä. Ja ois tosi jees päästä maistamaan miltä tuo limen makuinen battery maistuisi ja tekee nuita herkkudrinkkejä jotka näytti niin hyvältä. :)
    jen.antt@suomi24.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheeh, joo oltiin kyllä erityisen huvittuneita ja iloisia tästä lähetyksestä! :D Juoksin tosin sekunninsadasosassa sisään pukemaan vähän vaatetta päälle, kun huomasin postipojan saapuvan ja auringonotot oli kesken! ;D

      Poista
  29. Asutko nyt yksin teidän kämpässä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutan kuun lopulla omaan kämppään. :)

      Poista
    2. Mulla on nyt vähän samankaltainen elämäntilanne kuin sulla, Essi. Erosin poikaystäväni kanssa tässä vastikään ja olemme muuttaneet erillemme. Yhteinen asuntomme on nyt tyhjillään kun siinä on irtisanomisaika 3 kk, mutta kumpikaan meistä ei siellä halua asua nyt. Asun siis tämän kesäloman loppuun perheeni luona. Me oltiin oltu yhdessä 15-vuotiaista asti, joten ero tuntuu todella raskaalta enkä tällä hetkellä tiedä yhtään miten pääsen tästä yli. Joka päivä harmittaa ja itkettää.

      Anteeksi kun tällä tavalla avauduin sun blogiin ja toivottavasti en nyt aiheuttanut pahoja fiiliksiä sun lomapäiviin! Toivottavasti vietät hauskan ja ihanan loman, etkä nyt mieti liikaa asioita mitkä jäivät kotimaahan odottelemaan.. :) <3

      Poista
    3. Ei mua haittaa ollenkaan. Kiva, kun on ihmisiä, jotka ymmärtää tarkalleen näitä fiiliksiä, joita tällä hetkellä käy läpi itsekin! :)<3 vähän ikävä tuo teidän tilanne kyllä, jos noinkin pitkä irtisanomisaika kuin 3kk! :( Toivon sulle kaikkea hyvää ja toivottavasti saat kanssa vietettyä ihanan kesäloman kaikesta huolimatta! Mulla on itselläni ihan hyvä ja valoisa fiilis tulevaisuuden suhteen ja uskon, että kaikella on tarkoituksensa ja jonkun ajan päästä nähdään, että mikäs se tarkoitus tällekin oli! :D :)<3

      Poista
  30. Meinaakko tulla blockfesteille :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti! Tarkkailen vielä vähän työvuoroja ja rahatilannetta loman jälkeen! :D

      Poista
  31. Mä haluun voittaa nää et voin pitää bileet sulle ; ) !

    VastaaPoista
  32. Mistä olet nuo lasipurkit hankkinut? Niin söpöt <3 Kiva blogi siulla, löysin tämän tänää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kuule joskus kaupasta ilmaislahjana saatu, kun osti sixpacin garagea! :D Mut joku vinkkasi joskus, että klas ohlsonilla olis ollut samantapaisia! :) voi kiitos kovasti, tervetuloa vaan mukaan seurailemaan mun höpinöitä! :D <3

      Poista
  33. Ois kiva päästä maistelemaan tätä uutuutta kera ystävien ja kokeilemaan kaikenlaisia uusia yhdistelmiä :)

    jutta.hakamies@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tällä juomalla saisi kyllä taiottua vaikka millaisia herkkuyhdistelmiä kasaan! Niin hyvä kesäjuoma! :)

      Poista
  34. Osallistun skabaan, kuukauden päästä on muutto poikaystävän kanssa omaan uuteen kämppään ja tupareita varten noista sais melkosen hyvät kesädrinkit väsättyä :) Keskellä tätä opiskelu -ja työnhakuhässäkkää ois ihana ylläri ja piristys!
    juulia-96@windowslive.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sulla onkin nyt paljon uusia tuulia edessä sitten, jos muutto, opiskelupaikan hakeminen ja uusi työpaikka siintää tulevaisuudessa! :)

      Poista
  35. Oon lähdössä kesän lopulla vaihtoon ja mulla on mun kavereita ja perhettä jo nyt kamala ikävä, vaikka lähtöön on vielä melkeen 2 kuukautta! Oon kuitenkin järkkäämässä läksiäiset vielä ennen lähtöä mun ihanille kavereille, ja näiden Batteryiden avuilla saisin todennäköisesti tehtyä niistä ikimuistoiset!! ;-) Battery-mojitot ilahduttais mua ja etenkin mun kavereita aivan varmasti!!<3 Olis ihan superhuippu juttu saada nämä! <3 Mun sähköpostiosoite on kiia504@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii, lähdetkö vuodeksi? :) No varmasti ikävä vaan tästä kasvaa ja kasvaa, mutta uskon että se myös helpottaakin heti kun pääsee näkemään ja kokemaan uusia asioita! :) Nää sopis kyllä läksäreihin ihan täydellisesti!

      Poista
  36. En oli ikinä lämmennyt perinteiselle kossu-batterylle, mutta olisi hauska kokeilla, miten tämä lime-versio toimisi. :D Jos voitto sattuisi kohdalle, voisi sitä viimeinkin saada aikaiseksi järjestää tuparit kaveriporukalle kera kunnon drinksujen! Mukavaa kesän jatkoa sulle Essi! :)
    anna.k.takala@helsinki.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan, että tällä lime-batteryllä siihen saataisiin just sitä oikeeta buustia, että se maistuis myös tälläisille nirsommille alkoholinkuluttajille! :D Mukavaa kesää sulle kans! :)

      Poista
  37. Soundi etkoille toi lava olis ihan paras! valekuva@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä ihan varmasti vetelen näitä kaksin käsin ennen Soundeja, siellä jos jossakin tarvitaan etukäteen hieman lisävoimia jaksamiseen! :D

      Poista