tiistai 21. lokakuuta 2014

WEEK 42

Kuten jo aikaisemmin mainitsin, viime viikko meni aika koulupainotteisten puuhien parissa. Ehtihän sitä taas kuitenkin nähdä muutamaan otteeseen ystäviäkin ja viikonloppuna sain viimeistään kunnon irtioton arjesta ystäväni yllätyssynttäreillä!

001

Viikolla innostuin väsäilemään ruokaa muutamanakin päivänä uusien thaisoosieni avulla. Pad Thai kastike pääsi kokeiluun kasvis-lohiwokin kaverina, johon tuli lohta, vihreitä papuja, paprika, chili, kaalia, punasipuli, parsakaalia ja kirsikkatomaatteja. Basilikaa ja korianteriakin katkaisin muutaman lehden joukkoon. Ihanan raikasta ja herkullista, tekisi mieli kehitellä kokoajan jotakin itämaista sapuskaa! :D

015

Viikon herkku! Skyrin uutuusmaku kiivi ansaitsee ehdottomasti erityismaininnan, sillä se oli niin aidon kiivin makuista. Kaupassa ollessamme bongasin tämän hyllystä ja ensimmäinen lauseeni olikin: "kiivin makuinen rahka, hyi, pakko maistaa!" Sitten tämä pahus osoittautuikin ihan pirun hyväksi! Vanilja ja uuniomena- Skyrejä olenkin kuluttanut jo monesti välipalaherkkuina, mutta tästä tuli ehdottomasti uusi suosikki muiden joukkoon.

048

054

061

Olen koittanut hieman leikkiä kamerani eri asetuksilla, mutta jostakin syystä automaattiasetuksella tulee kuitenkin kaikista aina tarkempia ja hienompia kuvia.. Harjoitusta harjoitusta. :D

014

Perjantaina suuntasimme Sonjan kanssa koulupäiväni jälkeen I Love Me - Messuille messukeskukseen. En ollut koskaan aikaisemmin käynyt kyseisillä messuilla, enkä oikeastaan ole käynyt ylipäätään melkein koskaan messuilla, mutta tähän on tehtävä ehdottomasti muutos. Onhan tuollaiset tapahtumat aina kivaa vaihtelua arkeen. Messut eivät olleet kuulemma yhtä loistokkaat aikaisempiin vuosiin verrattuna, mutta viihdyin kuitenkin hyvin.

061

Kävimme katsomassa Teri Niitin suunnitteleman muotinäytöksen, jossa esiteltiin eri vaatemerkkejä, joiden pisteet löytyivät myös messuareenalta.

052

Keskityttiin sitten tietenkin meidän mielestä olennaiseen. Miesmallit! Gaaaaaaah..... Oli melkein mahdotonta napata heilahtamattomia kuvia näistä, mutta kovasti kyllä yritimme. :D

097

Muotinäytöksissäkään en ole käynyt melkein koskaan ja tämä oli kyllä hauska ja mielenkiintoinen kokemus. :)

015

Messuilta tarttui mukaan ihan mielettömän hyväntuoksuiset teepaketit Forsman TEA mango-meloni, mansikka pilvi ja paratiisi.

010

Ostin myös ihanan pienen kukka -napakorun. #karvanapa

Messujen jälkeen fiilistelimme auringonpaisteista päivää.

169

197

Liivi - Kirppis
Takki - Zara
Paita - H&M
Housut - Zara
Kengät - Reebok

187

145

208

#samisaret H&M ja Nelly

180

249

Pikkumuru pääsi myös posettelemaan. <3

266

Eipä vaan ole enää mikään ihan pikkumuru. Kasvaa nimittäin hurjaa vauhtia tämä neiti!

036

Lauantaina juhlistimme siis ystäväni 22-vuotis syntymäpäiviä ja järjestimmekin hänelle yllätysjuhlat. Hiippailimme taloon sillä aikaa, kun sankari oli syömässä kihlattunsa kanssa ja talo oli koristeltu ja katettu juhlakuntoon heidän saapuessaan. Yllätys onnistui hyvin ja ilta oli erittäin hauska. :) Raukka luuli, että kukaan meistä ei edes muista kunnolla hänen päiväänsä ja itse jätin kokonaan onnittelematta edes viestillä ennen h-hetkeä! :D

Tällä viikolla onkin tiedossa jo toisen ystäväni syntymäpäiväjuhlat ja parin viikon päästä pitäisi jaksaa juhlistaa vielä halloweenia! Huh huh. :D

Ja loppuun pakollinen pikku mainostus! Osallistuin Indiedaysin ja Lorealin kampanjaan liittyvään Preference- tähti kilpailuun, jossa piti postata hiuskuva Instagramiin. Käykääpä ihmeessä antamassa ääniä mulle (taikka jollekin ihan muulle :D), sillä kolmen eniten tykkäyksiä saaneen joukosta valitaan voittaja, joka pääsee ystävänsä kanssa pariisiin matkalle! Kilpailu päättyy sunnuntaina.

241

Eli, jos annat äänesi meikäläiselle, käy vain tykkäämässä tästä kuvasta Instagramissani: essimaaninka
Tägillä #preferencetähti löytyy kaikki kilpailijat. Kiitos jo hirmusti etukäteen. <3

10 kommenttia:

  1. Ihana napakoru <3 ! Millon oot ottanu? Sattuko ottaminen? Kuinka kauan kesti parantua, onko ollu ongelmia sen kans? Miten hoidit sitä sen jälkeen kun otit sen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ihastuin siihen välittömästi! :) Otin sen joskus 16 vuotiaana ja itseäni kyllä sattui aika paljon. Pari ystävääni otti samaan aikaan eikä heitä sattunut lainkaan. :D Parantuminen kesti noin pari viikkoa ja hoidin sitä lähinnä hellillä lämpimillä pesuilla, mitään aineita en käyttänyt. Ja vaihdoin harjoituskorun pois vasta vuoden jälkeen sen ottamisesta. Ongelmia tulee lähinnä, jos pidän jotakin pitkää roikkuvaa napakorua, sillä se saattaa jäädä housun resoriin kiinni ja vähän repaista ihoa ja silloin se usein tulehtuu hetkeksi. Lyhyen korun kanssa ei ole ollut mitään ongelmia. :)

      Poista
    2. Heei muistattehan sitten, että oikeesti napalävistys ei parane kahdessa viikossa, vaikka ei ehkä sen jälkeen satukaan enää! :) Ja tosiaan korua ei kannata alkaa vaihtaa liian aikaisin.. :)

      Poista
    3. Joo kipuilu siis loppui parin viikon sisällä, mutta varmasti oli iho vielä parantumatta vähän pidempään.. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Oli kyllä hyvä löytö! Muutamalla eurolla lähti matkaan. :)

      Poista
  3. Ihania kuvia oot niin kaunis!♥♥
    Ääää mulla ei oo instagramia.... muuten kävisin tottakai tykkäilemässä;)♥

    VastaaPoista
  4. Ovatko nuo omat ripsesi vai onko jotkut tekoripset, tosi kauniit!:) Upea silmämeikki

    VastaaPoista