sunnuntai 12. lokakuuta 2014

WEEK 41

Luvassa olisi viikkokatsauksen paikka. Tämä vain on osoittautunut helpoksi tavaksi kasata viikon kivat hetket yhteen kuvien muodossa. Viikon aikana on tuntunut siltä, että olisin ehtinyt tehdä taas vähän kaikkea ja en mitään! Tuntuu, että viikko on hujahtanut ohi juosten ja muutenkin aika on kulkenut pikakelauksella jo hyvän aikaa. Kohtako pitäisi aloittaa pikkujoulukausi, mitäh?! Noh mikäpä siinä, tässä on kaikkea hauskaa edessä, joten aika saakin puolestani kulkea nopeasti.

Viikolla...

Olen aamupalaillut ja katsonut päälle tuotantokaudellisen GG-jaksoja Sonjan kanssa! :D Mikäs voisikaan olla parempi tapa aloittaa päivä, kuin syödä hyvin, paijata vieressä sekoilevaa koiranpentua ja katsella Gossip Girl- tuotantokausia hyvän ystävän kera!

126

124

160

192

Koitettiin äkkirikastua Jaakon kanssa ja painua ensimmäisellä äkkilähdöllä jonnekin auringon alle kellimään... Turha toivo. :D

196

Tein muutamia mieleisiä meikkiostoksia! Roosanauhapäivän innoittamana mukaan tarttui pinkin kynsilakan lisäksi myös pinkki huulipuna.

199

Tämä huulipuna ansaitsee ihan erityismaininnan, sillä tämä oli hinta-laatusuhteeltaan ihan mielettömän hyvä tuote. Maksoi noin seitsemän euroa ja tekee huulista ihanan kosteutetun näköiset! Ostin kyseisen huulipunan sävy 9 Emotionista ja merkkihän on tuo WE CARE ICON. Merkin muutkin meikit näyttivät hyviltä ja ennen kaikkea halvoilta.

203

209

218

Kaivoin kaapista vihdoin kirppikseltä aikoinani löytämäni kudotut UGG:it. Nämä ovat mielestäni samaan aikaan niiiiiiin söpöt ja samaan aikaan ihan järkyttävät. En tiedä, löytyykö muiltakin vaatekaapista tällaisia tapauksia, jotka samaan aikaan ilostuttavat ja viehättävät teitä jollakin kummallisella tavalla, mutta samaan aikaan niissä on jotakin ihan kamalaa mielestänne. Noh, nämä ovat juuri sellaiset, ja multa löytyy itseasiassa muutama muukin vaatekappale, joiden kanssa kamppailen hieman ristiriitaisissa tunnelmissa. Ne kesällä Mallorcalta ostamani pitsishortsit ovat mm. tällaiset. Vaippa ja söpöt rimpsulat samaan aikaan! :D

273

Olen vielä vähän fiilistellyt syksyn värimaailmaa, vielä kun voi... Kovaa vauhtia ollaan menossa siihen kaikkien pelkäämään kaljujen puiden täyttämään harmaaseen loskajaska vaiheeseen. Ygh!

289

301

Olen saanut lenkkeilykaveriksi tämän karvapallon muutamanakin päivänä. <3

006

Ollaan opeteltu hieman peruskäskyjä...

030

Ja välillä vähän pussailtukin... Eniten tämä pikkupallero tykkäisi kuitenkin pureskella sormia ja mielellään myös haukata välillä nenästä...

010

025

Niket toimii niin lenkillä kuin arkenakin

052

055

Näistä sekavista viikon kasauspostauksista tuli hyvä vinkki sen suhteen, että voisin hieman jaotella aiheita välillä pienempiin pätkiin, jotta lukeminen olisi selkeämpää ja postaukset siistimpiä. :)

Mutta mitäs mieltä muut? Kiinnostaako enemmän tällaiset isommat postaukset monilla kuvilla ja erilaisilla aiheilla varusteltuna, vaiko sitten mielummin vähän lyhyemmät postaukset yhden aihealueen ympärille selkeästi ja ytimekkäästi?

24 kommenttia:

  1. Tää oli tosi kiva postaus <3 ja voi miten söpö tuo koiranpentu! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit! :) Luna on maailman lutuisin tapaus kyllä, vaikka samalla oikea riiviö! :D<3

      Poista
  2. Isot postaukset, paljoilla kuvilla niiiiiiiin kivoja, niitä lisää kiitos, ja toi karvainen pikkukaveri ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kanssa ite tykännyt aina kyllä isommista postauksista monilla aiheilla varusteltuna, mutta ymmärrän kyllä, että nämä saattavat olla välillä hieman sekavia! :D No niinpä on <3

      Poista
  3. Mä ainakin tykkään näistä isoista kuvapläjäys postauksia :) ja muutenkin kiva kuulla mitä oot viikossa puuhaillut, antaa sen persoonan tälle blogille :)

    VastaaPoista
  4. Kiitti huulipunavinkistä. Tuo lähtee takuulla mukaan, kun seuraavan kerran menen Emotioniin. Täydellinen väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, jes, hyvä jos tuli tarpeeseen! Niin kyllä on! :)

      Poista
  5. Mistä noi sun instagramin 7. Kuvassa olevat nahkahanskat on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin ne jo joskus vuosi sitten Nelly.comin kevät alennuksista, joten luulen, ettei niitä löydy enää mistään. :(

      Poista
  6. Eikun musta sun ja Annin blogeissa on just parasta, että postaukset on pitkiä ja on paljon kuvia! En ikinäikinä kommentoi mihinkään kenellekkään, mut tähän oli pakko tarttua! :D Oon aina ihan innoissani kun huomaan, että jommalla kummalla on uus postaus ja varsinkin kun se on tämmönen pitkä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos kovasti mielipiteestä! :D voi miten kiva kuulla! Voi sitten jatkossakin väsäillä näitä pitempiä postauksia ja lisäillä vähän enemmänkin niitä kuvia ihan hyvällä omatunnolla! :D :)

      Poista
  7. Toi huulipuna on aivan ihanan väristä, täytyy varmaan munkin käydä kotiuttamassa sellainen :D Voi miten suloinen pieni koiravauva<3

    Mä tykkään ehkä enemmän tällasista laajemmista postauksista enkä ainakaan ite koe näitä yhtään sekaviksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy sanoa, että se on livenä hitusen tummemman pinkki kuin kuvissa näyttää, sillä mulla oli huulissa pohjustuksena vaaleaa meikkivoidetta. :) mutta ihanan värinen jokatapauksessa! Kiitos paljon mielipiteestä :))

      Poista
  8. "kaljujen puiden täyttämään harmaaseen loskajaska vaiheeseen" voih luin monta kertaa väärin, että "kaljujen pulien" :-DD nyt naureskelen mielikuvalle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo kaljut pulutkin olisi aika kammottava näky! :'DD

      Poista
    2. puli=juoppo :D

      Poista
    3. Hahahah hups! Vai kenties puli = koirarotu :DD no olkoot mikä vain, yhtä kaameita kaikki kaljuina! :D

      Poista
  9. Isot postaukset! Ihana blogi sulla, niin täynnä energiaa ja positiivisuutta :) aivan ihana! Alkaakin jo hieman kyllästyttää suosituimpien blogien ainaiset pintapuoliset postaukset :/

    VastaaPoista
  10. Sun koira ja sä, täydellisiä molemmat!

    http://melidas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanainen<3 ystäväni sonjan koira tosin kyseessä, mutta ihana se on! :)) käynpäs kurkkailemassa sunkin blogiasi! :)

      Poista
  11. Tykkään näistä pidemmistä postauksista, varsinkin kun kuvia on paljon. Sun kuvat on aina niin hienoja, huomaa että niihin panostetaan :) Tietenkään ei liian montaa asiaa samaan postaukseen, mutta kuitenkin. Tää on niin ihana blogi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein paljon mielipiteestäsi ja vau, miten kiva kuulla! <3 :)

      Poista
  12. Musta tämän tyyliset postaukset ovat kivoja pitkinä mutta taas esim ruokaohjeet sopii paremmin täysin omaan postaukseensa :) olisi kiva kuulla miten sun opiskelut on lähteneet käyntiin. Onko paljon tehtävää isoja projekteja yms? Alotin itse tammikuussa saman koulun ja linjan eri toimipisteessä ja oon ymmärtänyt että teillä on käytössä uusi ops :D ei tarvitse oma postausta, kiva jos vaikka kommentilla vastaisit :)

    VastaaPoista